I sta bi srucnjaci sarajevo nerjeseno, celik izgubio, siroki glat pobjedio i zrinjski nerjeseno mislim da gledate u pogresnom smjeru kad su pitanju namjestaljke leotar, modrica, do prosle godine orasje penaltikosi iz lukavice daleko od toga da su svi ostali preposteni ali ovi su nekako uocljivi i opste poznativejza_ je napisao/la:ko će se kladiti da će sve i jedna od ove 4 tekme(sarajevo ,čelik široki zrinski) biti 1(pobjeda domaćina)i to da će 3 biti na guzove i navlaku
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
u danasnjem avazu, obavijest da je ta producentska kuca(euromedia, valjda) odlucila da se prenosi utakmica Sloboda-Celik, ali su iz Tuzle obavjesteni da za sada nemoze biti prijenosa zbog radova na stadionu.
sad bi realno bilo da se prenosi utakmica iz Banja Luke, ipak je u pretproslom kolu bio prijenos sa Grbavice.
sad bi realno bilo da se prenosi utakmica iz Banja Luke, ipak je u pretproslom kolu bio prijenos sa Grbavice.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Čuj radovi na stadionu, pa kako se igra utakmica, je l' to nemaju mjesta da kamere postave

Derbi kola pred praznim stadionom???
Bas su retardi!
Bas su retardi!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Borac-široki je uživo
- rob do bagro
- Kontakt:
pa trebalo bi da prenosi Zelju i Zrinjski...ako se projekat zove derbi kola...i Sloboda-Celik je derbi al s obzirom na stanja na tabeli tesko da ce biti na TV-u
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ovo ti je sve samo nije derbi kolarob do bagro je napisao/la:pa trebalo bi da prenosi Zelju i Zrinjski...ako se projekat zove derbi kola...i Sloboda-Celik je derbi al s obzirom na stanja na tabeli tesko da ce biti na TV-u

Ma samo nek se ispostuje nacionalni kljuc, ko nas yebe kad "smo" svi ugrozeni!
Ma ima ona stara tribina sa koje su uvijek i prenosili ali sada se pravi stadion i čitava sjeverna strana je uklonjena tako da ne bi baš bilo ugodno za oči da ljudi gledaju i one radove na stadionu. Zato su iz Slobode javili da nisu u mogućnosti da se prenosi iz TZ. Drugim riječima, prijenosa iz Tz neće biti dok se ne digne sjeverna tribina ili bar konstrukcija istesladoled je napisao/la:Čuj radovi na stadionu, pa kako se igra utakmica, je l' to nemaju mjesta da kamere postave![]()
![]()

Sloboda ne da prenosa,jer im ova pobjeda protiv Celika treba ko ista i poduzece sve da je dobiju,pa nece ofirku na TV-u.
Ne mislim da ce tekma Borac-Siroki biti losa,i jeste jedan od derbija,ali po meni je fula prenositi tekmu bez navijaca,to je ko da si komsiji na zalost otiso...al valjda lobiji iz BL hoce da Borac vide bar na TV-u.
Po meni je prenos i ovog kola trebao ici sa Grbavice Zeljo-Zrinjski,jer ce biti sigurno ponovo 8.000-9.000 hiljada ljudi i prava sportska atmosfera...ocekujem i dobru utakmicu
Ne mislim da ce tekma Borac-Siroki biti losa,i jeste jedan od derbija,ali po meni je fula prenositi tekmu bez navijaca,to je ko da si komsiji na zalost otiso...al valjda lobiji iz BL hoce da Borac vide bar na TV-u.
Po meni je prenos i ovog kola trebao ici sa Grbavice Zeljo-Zrinjski,jer ce biti sigurno ponovo 8.000-9.000 hiljada ljudi i prava sportska atmosfera...ocekujem i dobru utakmicu
- Приједорчанин
- Kontakt:
Mozda je to vec bilo na forumu,slika ali je ubjedljivo najjaca....

$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!
Ti možeš na stadion, a nama je zabranjeno pa je zato prenos Borca logičan izbor...Monci je napisao/la:Sloboda ne da prenosa,jer im ova pobjeda protiv Celika treba ko ista i poduzece sve da je dobiju,pa nece ofirku na TV-u.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ja isto mislim da je logično pošto nitko neće gledati na tribini...čovječe, pola Banja luke će gledat utakmicu na tv-u...nisu oni ludi...VB 1987 je napisao/la:Ti možeš na stadion, a nama je zabranjeno pa je zato prenos Borca logičan izbor...Monci je napisao/la:Sloboda ne da prenosa,jer im ova pobjeda protiv Celika treba ko ista i poduzece sve da je dobiju,pa nece ofirku na TV-u.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ma glupost žešća,ne mislim kao navijalč želje već biće atraktivnija utakmica željo-zrinjski,sa navijačima.A ona utakmica će biti jadna čuće se samo udarci lopte i kako se treneri dovikuju
- Simpatizer
- Kontakt:
Potpis. Nisu mi jasni ovi sto prizivaju Zelju na TV ponovo?! Halo, da isti tim prenose na dvije uzastopne domace utakmice?! Ipak je red da se prenosi lider. Vidim i da neki kukaju sto nema Zrinjskog. Pa bice u 6. kolu kada gostuje u Banjaluci.Kevin je napisao/la:ja isto mislim da je logično pošto nitko neće gledati na tribini...čovječe, pola Banja luke će gledat utakmicu na tv-u...nisu oni ludi...VB 1987 je napisao/la:Ti možeš na stadion, a nama je zabranjeno pa je zato prenos Borca logičan izbor...Monci je napisao/la:Sloboda ne da prenosa,jer im ova pobjeda protiv Celika treba ko ista i poduzece sve da je dobiju,pa nece ofirku na TV-u.

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Isti tim na dvije uzastopne domace utakmice! Razliciti kriteriji ...Simpatizer je napisao/la:Potpis. Nisu mi jasni ovi sto prizivaju Zelju na TV ponovo?! Halo, da isti tim prenose na dvije uzastopne domace utakmice?! Ipak je red da se prenosi lider. Vidim i da neki kukaju sto nema Zrinjskog. Pa bice u 6. kolu kada gostuje u Banjaluci.Kevin je napisao/la:ja isto mislim da je logično pošto nitko neće gledati na tribini...čovječe, pola Banja luke će gledat utakmicu na tv-u...nisu oni ludi...

Ma neka prijenosa iz BL-e. Kad su vec ljudi kaznjeni neka gledaju na TV-u ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Samo nek nema ugrozenih, sve cemo ostalo lako!
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
otkud ti to, ja koliko znam oni prenoe samo noćne tekme, a ta će se igrati po danukalimero je napisao/la:Zelju ce prenosit protiv Slavije u 5 kolu.
fk zeljeznicar je napisao/la:otkud ti to, ja koliko znam oni prenoe samo noćne tekme, a ta će se igrati po danukalimero je napisao/la:Zelju ce prenosit protiv Slavije u 5 kolu.
To je jedina sto ima zanimljiva nece valjda opet Sirokog prenosit ili Sarajevo-Travnik.
AMAR OSIM!