Bod sa Olimpica nije loš. Nije bilo ni za očekivati da ih raspemo kako su neki mislili.
Vučica kući ima jak motiv uvijek da skine skalp velikanu iz Torina pa ma u kojoj formi bila.
Primili smo gol bezze, zabili sami sebi, Vidal reagovao bezze, ali sve je to sastavni dio igre, kasnije napravio i penal, bio je malo neurozan, opet i to je sastavni dio igre.
Gigi koji kralj i lik, kakva odbrana...ufffff.... kažu Totti promašio... jašta hahahahaha, Gigi odbranio doktorski i pokazao zašto je NAJBOLJI GOLMAN NA SVIJETU.
Odbrana me kupila svojom predstavom sinoć, solidno smo odigrali.
Srednji red i napad je odigrao brzopleto. Mislim da se na Marchisiu osjeti neki umor, takođe kod Pirla određeni zamor se može osjetiti, pad u igri je neminovan i nema ekipe koja to ne doživi tokom sezone. I takvi kao sinoć stvorili smo bolje šanse, bolji pritisak i posjed lopte, više šuteva na i prema golu.
Pepe je lošije odigrao, jbg on je dijete Rome nije bilo ni za očekivati da pruži 100%.
Estigaribia nije loš bio, Elia kad je ušao takođe, mada mislim da je Conte odlično složio stvari sa Eljerom i uvodi ga u drugom poluvremenu kad protivnici padaju, Elia je slab u odbrani i još se vidi kod njega kočnica u igri koja je vjerovatno uvjetovana neigranjem i pritiskom koji sa sobom nosi klupa + očekivanja da i graš u prvo mtimu, on bi mogao da dođe do sebe, opet iduću ući u drugom možda.
Novaru pobijediti podhitno, ono što su odigrali kući protiv Napolija bilo je solidno, ali kontam da na našem bastionu nemaju šta tražiti.
Protiv Udinesea onda na nož. U kratkom vremenskom roku igramo dvije utakmice sa njima - 4 boda bi bila k'o mačija guza.
Montolivo - ako može onda Marotta to treba iskoristiti u januaru.
Stoper : Hummels neće doći garant šanse su 0,1% da će Borussia Dortmund prodati svog ponajboljeg igrača odbrambenog reda u januaru, a potreban nam je kvalitetan i jak stoper.
Desni bek - zamjena za Lichta ili polivalentni bek koji može odigrati na obe strane - mislim da bi trebao vratiti Caceresa.
Imamo dobru bazu u napadu, iako dosta šansi ne iskorištavamo, realizacija se mora i treba popraviti, neka to bude već u narednoj protiv Udinesea i Novare.
Jbg nismo odigrali ništa specijalno ali smo i dalje prvi i jedina neporažena ekipa u ligama petice.
Idemo dalje, mi smo Juventus i tu je sve rečeno.
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO