NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la Donnie Darko » 12 dec 2011, 20:44

slika

Boozer: '"A onda si rekao da cu ove sezone morati igrati odbranu..."

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 dec 2011, 20:47

Donnie Darko je napisao/la:slika

Boozer: '"A onda si rekao da cu ove sezone morati igrati odbranu..."
hahahahahahahahaha

Vidi Booza, jest smrsao. Kazu da je u odlicnoj formi i zeljan dokazivanja.
Postovanje treba zaraditi.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 dec 2011, 21:52

LAC nisu valjda ludi da daju Gordona,Kamana,Aminua i TOP 5 pick sljedece sezone,nisam siguran da li je to sto su oni nudili ili je cak i Bledsoe pridodan ali i ova prva ponuda je suluda!Ok,dobit ce CP3 koji ce razvaliti sa Griffinom,i vjerovatno ciniti najbolji tandem jos od Stockton-Malone,ali ode im klupa,ode im sve ostalo.Nece imati centra,jer ode Kaman u ovom trade-u a Jordan ce vjerovatno u GSW.Osim toga nema ni klupe kad bi otisao Aminu i Gordon,mislim da je ovo najbolji paket koji ce NOH dobiti a oni su ga odbili,ili je to Stern blokirao,ne znam ali nebitno,mislim da je ovaj trade glupost za LAC.Ove godine su blizu PO-a a sa top 5 pickom od MIN mogu uzet bilo kojeg igraca koji ce im sljedece sezone faliti u rosteru jer ce draft biti prejak.LAL ako uspiju dovesti CP3,za bilo koji pkate koji posalju oni imaju po meni i DH12 osiguranog za sljedecu sezonu i mislim da ce jako profitirati ako uspiju dovesti CP3.Ne znam sta Dallas i ostali ovdije hoce,mislim da bi se samo mogli zeznuti slanjem previse igraca u NOH.
Howard sa druge strane zeli u Netse,ali nemaju ovi bas nesto puno ponuditi,mislim da im je bolje da razviju Favorsa ove godine pa onda sljedece uraditi nesto vise u FA.Ostale ekipe cekaju razvoj sa amnestiranim igracima i matchiranjem ponuda,ali izuzetno burna predsezona sigurno
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 dec 2011, 21:57

Jordan nece u Warriorse, tj Clippersi ce 100% izjednaciti ponudu.

Paul i Griffin ni u najboljem ne mogu biti bolji od Shaqa i Kobea.

Nije Setern blokirao, vec su Clippersi odbili trejd, tacnije ne daju i Gordona i Minnesotin pick. Logicno.

Favors nije u Netsima.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 dec 2011, 22:14

Donnie Darko je napisao/la:Jordan nece u Warriorse, tj Clippersi ce 100% izjednaciti ponudu.

Paul i Griffin ni u najboljem ne mogu biti bolji od Shaqa i Kobea.

Nije Setern blokirao, vec su Clippersi odbili trejd, tacnije ne daju i Gordona i Minnesotin pick. Logicno.

Favors nije u Netsima.
Nisam bas siguran da ce izjednaciti ovako veliku ponudu ali eto.Mozda da uzmu Lee-a ako ga ovi amnestiraju.
Mislio sam na PG-PF tandem ali nebitno bili bi prejaki kako god okrenes.Odbili ovi,logicno,ali vidim neki ovdije kazu da je ovaj trade dobar za LAC pa reko da napisem i ja koju :D
Zaboravio da je on u UTA,nemoj zahateriti,u svakom slucaju Netsi nemaju sta ponuditi.
Zasto Bullsi ne ponude Noaha i Boozera za DH12,dodaju tu jos ponekog igraca,mislim da bi moglo proci i bilo bi dobro to za njih...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 dec 2011, 22:36

Izgleda da do 6 sati se mogu slati ponude za Billupsa, ako se ne salju do tada, onda postaje free agent, te izgleda da je Orlando Magic spreman dovesti Billupsa kako bi uvjerili Dwighta da ostane. Svakako da ce im Billups pomoci u nekim pobjedama, ali moraju jos raditi pored ovoga.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 dec 2011, 22:47

slika

Jbt :lol: (ne mogu da se ne nasmijem jbg)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 dec 2011, 22:55

hahahhahahahhahaha jbt gdje sve nalazis te slike, a sto se Odena tice, on ce haman citavu karijeru tako, povrijedi se, presjedi ugovor odnosno provede ga na stakama, pa opet se oporavi malo potpise ugovor, pa na stake, fkt steta za njega, mogao je biti zvijer u ligi ali eto. Cini se da je i smrsao, joj da se vec jednom hoce oporaviti i pokaze vrijedi li sta, ostao je duzan i navijacima i Portlandu.

Mes Que Un Club!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 dec 2011, 22:56

adriano_leite je napisao/la:Izgleda da do 6 sati se mogu slati ponude za Billupsa, ako se ne salju do tada, onda postaje free agent, te izgleda da je Orlando Magic spreman dovesti Billupsa kako bi uvjerili Dwighta da ostane. Svakako da ce im Billups pomoci u nekim pobjedama, ali moraju jos raditi pored ovoga.

Orlandu treba pocetak-sredina-kraj
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2011, 23:14

Donnie Darko je napisao/la:slika

Jbt :lol: (ne mogu da se ne nasmijem jbg)
Ko sto ti kazes, normalan situacija u Portlandu, nista novo. Da je ovaj panj covjek, umirovio bi se kao Roy.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 dec 2011, 23:54

Slatinash_7 je napisao/la:LAC nisu valjda ludi da daju Gordona,Kamana,Aminua i TOP 5 pick sljedece sezone,nisam siguran da li je to sto su oni nudili ili je cak i Bledsoe pridodan ali i ova prva ponuda je suluda!Ok,dobit ce CP3 koji ce razvaliti sa Griffinom,i vjerovatno ciniti najbolji tandem jos od Stockton-Malone,ali ode im klupa,ode im sve ostalo.Nece imati centra,jer ode Kaman u ovom trade-u a Jordan ce vjerovatno u GSW.Osim toga nema ni klupe kad bi otisao Aminu i Gordon,mislim da je ovo najbolji paket koji ce NOH dobiti a oni su ga odbili,ili je to Stern blokirao,ne znam ali nebitno,mislim da je ovaj trade glupost za LAC.Ove godine su blizu PO-a a sa top 5 pickom od MIN mogu uzet bilo kojeg igraca koji ce im sljedece sezone faliti u rosteru jer ce draft biti prejak.LAL ako uspiju dovesti CP3,za bilo koji pkate koji posalju oni imaju po meni i DH12 osiguranog za sljedecu sezonu i mislim da ce jako profitirati ako uspiju dovesti CP3.Ne znam sta Dallas i ostali ovdije hoce,mislim da bi se samo mogli zeznuti slanjem previse igraca u NOH.
Howard sa druge strane zeli u Netse,ali nemaju ovi bas nesto puno ponuditi,mislim da im je bolje da razviju Favorsa ove godine pa onda sljedece uraditi nesto vise u FA.Ostale ekipe cekaju razvoj sa amnestiranim igracima i matchiranjem ponuda,ali izuzetno burna predsezona sigurno
Kako se ti pojavis,napises post i boli te briga na sva ostala pisanja i trud koji smo mi ranije ulozili...Bar nas ispostuj(procitaj sve ili predzadnju stranicu barem)pa daj svoje misljenje...Hajde da krenemo redom,mada je vec odavno odgovoreno na vecinu tvog posta.... Ideja nije bila suluda,jer automatski postaju kontenderi i ne moraju cekati draft(pa makar tu dobili i novog Jordana,trebaju mu 2 god da se ustali u NBA-u).Klupa bi im ostala solidna uz Foye-a,Mo-a,Gomes-a plus sto imaju dovoljno cap-a da dovedu dobre i iskusne igrace....Deandre Jordan je RFA i rekli su da ce 100% mecirati svaku ponudu za njega...Odustali su od trejda na kraju,jer misle da previse daju,vrijeme ce pokazati grijese li ili ne...Dalje za Howarda,@adriano davno napisao da je covjek izjavio da sad zeli ostati,ali uz neke promjene te Netse vise i ne pominje,a sto se tice Favorsa,njega mogu razvijati,ali u Jazz-u,jer je covjek jos prosle godine trejdovan tamo....

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 dec 2011, 00:02

Nevjerovatno da je Stern fakticki GM Hornetsa, ja se zaista pitam zbog cega je Demps uopste postavljen na to mjesto kad ionako nesmije da radi sta zeli? Imali su dvije dobre ponude, prvo bolju ponudu od Lakersa koja bi garantovala kvalitet a druga takodjer dobra ponuda Clippersa, mlade talentovane igrace medjutim Stern to laganini odbija, vjerovatno iz "kosarkaskih razloga"? Jos trazi Eric Gordona jednu od buducih zvijezde ove lige. Da su mu Gordona Stern bi vjerovatno rekao sa sacekajte malo ode nam West, dajte nam i Griffina.
Koji cirkus u pm...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 dec 2011, 00:07

Balon je napisao/la:Nevjerovatno da je Stern fakticki GM Hornetsa, ja se zaista pitam zbog cega je Demps uopste postavljen na to mjesto kad ionako nesmije da radi sta zeli? Imali su dvije dobre ponude, prvo bolju ponudu od Lakersa koja bi garantovala kvalitet a druga takodjer dobra ponuda Clippersa, mlade talentovane igrace medjutim Stern to laganini odbija, vjerovatno iz "kosarkaskih razloga"? Jos trazi Eric Gordona jednu od buducih zvijezde ove lige. Da su mu Gordona Stern bi vjerovatno rekao sa sacekajte malo ode nam West, dajte nam i Griffina.
Koji cirkus u pm...
Cirkus je ovo sto si rekao da je ponuda LAL-a bolja. Znam da navijas za njih, ali budi iole realan. Sam pick Minnesote 2012 godine, vrijedi vise od svih igraca koji su trebali doci u NOH, vrijedniji je i od Odoma i Martina i Scole i Dragica, pa cak kad bi i njihovi klonovi dosli pa imao sve te igrace po 2 puta, jer 2012 godine draft je vjerovatno najbolji draft nakon onog u kojem su bili James, Wade, Paul itd.

Mes Que Un Club!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 dec 2011, 00:13

"Bolje vrabac u ruci nego golub na grani"

Ko garantuje da ce oni uzeti nekog dobrog rookija??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 dec 2011, 00:18

majestic24 je napisao/la:"Bolje vrabac u ruci nego golub na grani"

Fakticki prvih 10 igraca su potencijalni superstar odnosno all-star igraci, dakle u prvih 10 ako biras, i ako samo gledaju NBA 2012 mock draft, ne mogu pogrijesiti, a ako su toliki hajvani nek imaju vrapca u ruci dvije godine, a sljedecih 10 godina nek zale za onim djetetom kojeg su mogli imati te kobne 2012 godine kada su izborili play off i popili metlu. Pa covjece slusaj imena: Drummond, Lamb, Davis, Barnes, Beal, Quincy, Rivers, Sullinger, Perry Jones, znaci nema sanse pogrijesiti ako biras u prvih 10, a sto ce im svakako Minnesotin pick omoguciti.

Mes Que Un Club!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 dec 2011, 00:29

adriano_leite je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:"Bolje vrabac u ruci nego golub na grani"

Fakticki prvih 10 igraca su potencijalni superstar odnosno all-star igraci, dakle u prvih 10 ako biras, i ako samo gledaju NBA 2012 mock draft, ne mogu pogrijesiti, a ako su toliki hajvani nek imaju vrapca u ruci dvije godine, a sljedecih 10 godina nek zale za onim djetetom kojeg su mogli imati te kobne 2012 godine kada su izborili play off i popili metlu. Pa covjece slusaj imena: Drummond, Lamb, Davis, Barnes, Beal, Quincy, Rivers, Sullinger, Perry Jones, znaci nema sanse pogrijesiti ako biras u prvih 10, a sto ce im svakako Minnesotin pick omoguciti.
LAC mi nisu jasni,ako su nudili sve ovo.Pa jbt pogledaj im sad ekipe još uzmu na sljedećem draftu jednog od tih.ZAvisi na kojoj pozicije bude trebalo mada i ova petorka Bledsoe,Gordon,Aminu,Blake i Jordan je prepotencijalna i znači dodaš tu još jednog vanzemaljca uz ionako solidnu klupu i neopterećen salary cup i imaš ekipu koja će u narednih 10 godina osvojit 6-7 prstenova.Nemaju Jordana,ali imaju šansu imati kompletniji tim od tadašnjih Bullsa :o
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 dec 2011, 00:29

adriano_leite je napisao/la:
Balon je napisao/la:Nevjerovatno da je Stern fakticki GM Hornetsa, ja se zaista pitam zbog cega je Demps uopste postavljen na to mjesto kad ionako nesmije da radi sta zeli? Imali su dvije dobre ponude, prvo bolju ponudu od Lakersa koja bi garantovala kvalitet a druga takodjer dobra ponuda Clippersa, mlade talentovane igrace medjutim Stern to laganini odbija, vjerovatno iz "kosarkaskih razloga"? Jos trazi Eric Gordona jednu od buducih zvijezde ove lige. Da su mu Gordona Stern bi vjerovatno rekao sa sacekajte malo ode nam West, dajte nam i Griffina.
Koji cirkus u pm...
Cirkus je ovo sto si rekao da je ponuda LAL-a bolja. Znam da navijas za njih, ali budi iole realan. Sam pick Minnesote 2012 godine, vrijedi vise od svih igraca koji su trebali doci u NOH, vrijedniji je i od Odoma i Martina i Scole i Dragica, pa cak kad bi i njihovi klonovi dosli pa imao sve te igrace po 2 puta, jer 2012 godine draft je vjerovatno najbolji draft nakon onog u kojem su bili James, Wade, Paul itd.
Dobro za tebe je cirkus za mene je to realnost, to sto ti odmah trazis neko objasnjenje u tome sto ja navijam za Lakerse je tvoj problem. Ponuda Clippersa bi jedino bila bolja da su dodali Gordona jer je on vec dokazao da se radi o vrlo dobrom igracu. Pick tamo vamo, Milicic, Hinrich, Ford, Hayes, Kaman, Hayes itd. su top 10 igraci iz drafta 2003 godine pa neki od njih sada igraju po Urugvaju. Puno se ti uzdajes u te pikove, mogao bi NO izvuci novog Kobe-a ali i pasti na guz.
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 13 dec 2011, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 dec 2011, 00:31

Ponudjen je bio Gordon, ali oni trazili i Bledsoa i pick i Kamana i Aminua.

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2011, 00:33

WojYahooNBA Adrian Wojnarowski
So, Chauncey Billups doesn't get his wish to be a free agent. He'll play for the Clippers this season.

Tako sada ostaje da vidimo hoce li Lakersi kreirati novu ponudu za CP3 i je li Howard bio iskren u namjeri da ostane u Orlandu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 dec 2011, 00:34

adriano_leite je napisao/la:Ponudjen je bio Gordon, ali oni trazili i Bledsoa i pick i Kamana i Aminua.
:lol: Hornetsi bi s ovim dobili cijelu petorku i to playoff petorku plus možda i 1. picka na draftu :mrgreen: Paul jeste dobar,ali nije reinkarnacija MJ-a i Magica u jednom :roll: Kažu loša ponuda :lol:
Billups u Clippersima odličan potez za njih :) Jbt ko je njima trener ja zaboravio :? Ako je neki iole ozbiljan tip ova sezona bi mogla biti lov na titulu 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.