FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Marcelo je dobar protiv malih timova.Taj glupan ima dobre predispozicije ali nema mozga.Zuji i bruji konstantno ali jako cesto ispada na jeftine fore.Da ima predispozicije ima ali da je turbo glup i naivan jeste.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Vi o Marcelu onom iz Reala broj 12?Znam i ja da se on nije htio pozdravit s Piqueom,al je on jedan od najboljih igrača Madrida u zadnje 3 sezone po meni uz Ikera najkonstantniji,a sad to što ne zna podnijet poraz je druga stvarReuf je napisao/la:Marcelo je dobar protiv malih timova.Taj glupan ima dobre predispozicije ali nema mozga.Zuji i bruji konstantno ali jako cesto ispada na jeftine fore.Da ima predispozicije ima ali da je turbo glup i naivan jeste.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Znaci Valencija je mali timReuf je napisao/la:Marcelo je dobar protiv malih timova.Taj glupan ima dobre predispozicije ali nema mozga.Zuji i bruji konstantno ali jako cesto ispada na jeftine fore.Da ima predispozicije ima ali da je turbo glup i naivan jeste.

“You talkin’ to me?”
Mora da se salis.Ofanzivno jedan od najboljih ali defanzivno i karakterno 0 !
Svaki classico ga redovno siluje Alves a o tome kako ga Messi pravi neandertalcem ne treba ni govoriti.
Svaki classico ga redovno siluje Alves a o tome kako ga Messi pravi neandertalcem ne treba ni govoriti.
Jesmo li mi gledali istu tekmu u subotuReuf je napisao/la:Mora da se salis.Ofanzivno jedan od najboljih ali defanzivno i karakterno 0 !

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U proslogodisnjem klasiku kad se Messi prosetao odbranom Reala mogo je dva/tri puta obici oko Marcela a da ovaj uopste ne konta sta se desava. Tek se ukljucio kad se zajedno s loptom naso se iza Ikerovih ledza.Reuf je napisao/la:Mora da se salis.Ofanzivno jedan od najboljih ali defanzivno i karakterno 0 !

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ja spomenuo nisam Abidala,davno sam rekao da je njegovo vrijeme proslo.LBJ MVP je napisao/la:Jesmo li mi gledali istu tekmu u subotuReuf je napisao/la:Mora da se salis.Ofanzivno jedan od najboljih ali defanzivno i karakterno 0 !
Svaki classico ga redovno siluje Alves a o tome kako ga Messi pravi neandertalcem ne treba ni govoriti.Trenutno nema boljeg lijevog beka od Marcela.Abidal je jači defanzivno no zato je 0 za Marcela ofanzivno.Sad šta je on karakterno je druga stvar Alves je najbolji desni bek na svijetu pa je 0 od čovjeka
Alves je igrac koji je jako inteligentan i mudar.Provokativan jeste ali ne i nasilan kao Marcelo.
Alves uvjek radi ono sto je najbolje za tim a slozit ces se da to nije slucaj sa Marcelome

Sto se tice toga da je najbolji lijevi bek svijeta zasigurno nije.Ima ih boljih.
On u cestim situacijama izgleda jako glupo i neadekvatno.
Ima dobre tehnicke i trkacke predispozicije ali i mozak je dio igre a on ga il nema il ne zna koristiti.
Zaboravio si da je Alves iskusniji igrač.Uporedi mi Alvesa s 23. i današnjeg Marcela ili čekaj par godina dok ovaj dobije iskustvo.Koji je to danas lijevi bek bolji od Marcela?Da nije Evra,ColeReuf je napisao/la:Ja spomenuo nisam Abidala,davno sam rekao da je njegovo vrijeme proslo.LBJ MVP je napisao/la:Jesmo li mi gledali istu tekmu u subotuReuf je napisao/la:Mora da se salis.Ofanzivno jedan od najboljih ali defanzivno i karakterno 0 !
Svaki classico ga redovno siluje Alves a o tome kako ga Messi pravi neandertalcem ne treba ni govoriti.Trenutno nema boljeg lijevog beka od Marcela.Abidal je jači defanzivno no zato je 0 za Marcela ofanzivno.Sad šta je on karakterno je druga stvar Alves je najbolji desni bek na svijetu pa je 0 od čovjeka
Alves je igrac koji je jako inteligentan i mudar.Provokativan jeste ali ne i nasilan kao Marcelo.
Alves uvjek radi ono sto je najbolje za tim a slozit ces se da to nije slucaj sa Marcelome
Sto se tice toga da je najbolji lijevi bek svijeta zasigurno nije.Ima ih boljih.
On u cestim situacijama izgleda jako glupo i neadekvatno.
Ima dobre tehnicke i trkacke predispozicije ali i mozak je dio igre a on ga il nema il ne zna koristiti.

Tako nekakoSparta je napisao/la: Jel ovo Busquets
Don't hate what you don't understand.
Žordi AlbaZaboravio si da je Alves iskusniji igrač.Uporedi mi Alvesa s 23. i današnjeg Marcela ili čekaj par godina dok ovaj dobije iskustvo.Koji je to danas lijevi bek bolji od Marcela?Da nije Evra,Cole Daj ba nemoj me nasmijavat

“You talkin’ to me?”
NEPROCJENJIVO!Romariooo je napisao/la:
valdez - nevidjena samouvjerenost poslije greske, koliko samo rizicnih pasova poslije toga je imao
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Enrique iz Liverpoola, Baians iz Evertona, Evra, istina imo je losiju proslu sezonu, al je jedan od boljih, ove se lagano vraca u formu, Lahm...ima ih dosta boljih...Sparta je napisao/la:Znaci Valencija je mali timReuf je napisao/la:Marcelo je dobar protiv malih timova.Taj glupan ima dobre predispozicije ali nema mozga.Zuji i bruji konstantno ali jako cesto ispada na jeftine fore.Da ima predispozicije ima ali da je turbo glup i naivan jeste.mozes ti da pises sta god hoces, Marcelo je jedan od tri najbolja lijeva beka na svijetu helem samo mu je 23 godine.
Marcelo ima odlicne tehnicke sposobnosti, moze cak i na krilu igrati, takodjer fizicke sposobnosti su mu odlicne, al takticke i mentalne su na vrlo niskom nivou, a bek je takodjer i defanzivni igrac tako da dvije najvaznije stvari nema...
mozda nekad bude jedan od boljih, al sad trenutno nije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- thenaturalone
- Kontakt:
Gereth Bale. Ako cemo o godinama cak je i mladji od Marcela.LBJ MVP je napisao/la: Zaboravio si da je Alves iskusniji igrač.Uporedi mi Alvesa s 23. i današnjeg Marcela ili čekaj par godina dok ovaj dobije iskustvo.Koji je to danas lijevi bek bolji od Marcela?Da nije Evra,ColeDaj ba nemoj me nasmijavat
zna li neko ko prenosi svjetsko kluposko prvenstvo, arenasport izgleda da ne, ostaju nam sportklubovi?
Volim te Bosno!!!
Gareth Bale lijevi bekthenaturalone je napisao/la:Gereth Bale. Ako cemo o godinama cak je i mladji od Marcela.LBJ MVP je napisao/la: Zaboravio si da je Alves iskusniji igrač.Uporedi mi Alvesa s 23. i današnjeg Marcela ili čekaj par godina dok ovaj dobije iskustvo.Koji je to danas lijevi bek bolji od Marcela?Da nije Evra,ColeDaj ba nemoj me nasmijavat

“You talkin’ to me?”
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Eurosport 2xavi26 je napisao/la:zna li neko ko prenosi svjetsko kluposko prvenstvo, arenasport izgleda da ne, ostaju nam sportklubovi?

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.