Pa kad stavljaju slike na fb i pišu braco i jaLBJ MVP je napisao/la:
A za braću pitaš,zanimljivo![]()
Samo sam uključio malo mozak
Moderator/ica: insider
Pa kad stavljaju slike na fb i pišu braco i jaLBJ MVP je napisao/la:
Pa pišel dje seka i ja jbtBianconeri1988 je napisao/la:Pa kad stavljaju slike na fb i pišu braco i jaLBJ MVP je napisao/la:
![]()
Samo sam uključio malo mozak
Budi precizniji, slabo kontam u ove sitne sate.legenda reala je napisao/la:Ministre povedi malog Lebrona sa sobom![]()
I pozdravi mi onog jarana i ti
Tako nekako dođe.insider je napisao/la:Sve prave ljubavi su tužneOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma nije to, djevojka se samo ne želi zaljubiti.. Ima taj neki problem u glavi koji ja, kao stručan psiholog, ne mogu riješiti. Je*iga, nesretna ljubav, ali Bože moj.. Život ide dalje.
Retko Odlazim Kući A Pišem Još ReđeOTNYS_YNWA je napisao/la:Tako nekako dođe.insider je napisao/la:Sve prave ljubavi su tužneOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma nije to, djevojka se samo ne želi zaljubiti.. Ima taj neki problem u glavi koji ja, kao stručan psiholog, ne mogu riješiti. Je*iga, nesretna ljubav, ali Bože moj.. Život ide dalje.
Ima neka pjesma na taj fazon??Miriše mi na Balaševića.
Pa pred BBI ,neki dan je govorio kako bi volio da ide ,ali nema s kiminsider je napisao/la:Budi precizniji, slabo kontam u ove sitne sate.legenda reala je napisao/la:Ministre povedi malog Lebrona sa sobom![]()
I pozdravi mi onog jarana i ti![]()
Slutim na jednog jarana koji te poznaje.
Povest ću malog Lebrona, samo ako bude spreman na neke nepredvidive stvarilegenda reala je napisao/la:Pa pred BBI ,neki dan je govorio kako bi volio da ide ,ali nema s kiminsider je napisao/la:Budi precizniji, slabo kontam u ove sitne sate.legenda reala je napisao/la:Ministre povedi malog Lebrona sa sobom![]()
I pozdravi mi onog jarana i ti![]()
Slutim na jednog jarana koji te poznaje.![]()
Moguće da si dobro naslutio ,jesi mu ti nadređeni
U mene može i Saša i Balaš nisam nešto probirljiv,jbg obojica su najbolji u svom žanruOTNYS_YNWA je napisao/la:Pošteno. Recimo, za mene je Saša Matić institucija.Je*iga, svako ima omiljenog pEvača. ^^
Ovako nešto, i umirem ; " onclick="window.open(this.href);return false; <---
Haj na spavanje mali ,ne odgovaraš na provokacijuBianconeri1988 je napisao/la:Do četanja
Ajde zlatna kanto adioBianconeri1988 je napisao/la:Ja pakaša što su se ujedinli...![]()
Krivo vam što juventini glasaju za mene...![]()
Računajte da ste svi na disciplinskoj kod mene!![]()
![]()
Zbogom!
Stani bolan ,idi preračunaj te glasove i dodjeli mu kantu ,preteće ga neko požuri dok je prvi ,obustavljamo glasanje ,uzima se trenutno stanjeLBJ MVP je napisao/la:Ajde zlatna kanto adioBianconeri1988 je napisao/la:Ja pakaša što su se ujedinli...![]()
Krivo vam što juventini glasaju za mene...![]()
Računajte da ste svi na disciplinskoj kod mene!![]()
![]()
Zbogom!![]()
A odo i ja spavat dosta za večeras
Future je napisao/la:@insider Tu smo negdje.Posljednjih godinu dana samo on na repertoaru.Samo da hoće doći u Tuzlu,dao bi sve.Al' valjda dođe uskoro najavljivao je nešto.
Ja sam pročitao:I život ide dalje,Jedan od onih života i naravno neprevaziđenu knjigu Tri posleratna druga.I moram priznati da je to nešto posebno,baš kao što ti reče za neke je to religija.Samo se nadam da će uskoro u Tuzlu kao što je rekao,u Sarajevo nisam mogao jer nisam imao sa kime ići,a sam da idem nema logike.insider je napisao/la:Future je napisao/la:@insider Tu smo negdje.Posljednjih godinu dana samo on na repertoaru.Samo da hoće doći u Tuzlu,dao bi sve.Al' valjda dođe uskoro najavljivao je nešto.
Ja sam odrastao uz Balaša, njegove knjige i sad znam napamet, a recimo nisam čitao Zločin i kazna i Asku i onog glupog vuka.![]()
LBJ MVP, ni u mašti ne možeš predvidjeti takve stvari. Bolje da ostaneš tu gdje jesi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.