Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Samo sto je Juve izjednacio evo penal za Romu
Totiii i brani Bufon 
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
da :/panties je napisao/la:valjda nece sad psihicki past pa primit jos 3 gola.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Pjanic bi rutinski izveo onaj penal, al et.., mada sam bio siguran da ce ga i Toti zabiti 
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
i ja se isto kontam, al to su totti i buffon mislim...L' Imperator je napisao/la:Pjanic bi rutinski izveo onaj penal, al et.., mada sam bio siguran da ce ga i Toti zabiti
...
Eh taj Toti 
Sinusi,pita ga ReufAllAbout je napisao/la:sta mu je ono s licem..neka alergija mozda
Iako lici na zayebanciju objasnjenje,ovako i bi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imao je nekih problema sa ocima i zato je i izasao.Inace veceras je maltene igro flastera na Pirlu i odlicno odradio poso jer se Pirlo nije vidio...
Jos jedna dobra utakmica Mireta.Nadam se da nece biti vise problema sa ocima.
Jos jedna dobra utakmica Mireta.Nadam se da nece biti vise problema sa ocima.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- majestic24
- Kontakt:
Pjanic je definitivno najbolji igrac Rome ove sezone i trebamo biti ponosni na njega. Naravno,nesmije na ovom stati. Napokon igra u dobrom klubu u kojem je standardan i treba da se dokazuje svaki put iznova a ne da stagnira.
Nazalost po Pjanica a bgm i po Romu je to sto nemaju pravog napadaca. Onaj Krkic je obicni idiot koji nema pojma od nogometa a Totti je svako malo ozlijedjen. Bilo bi fino kad bi doveli jednog pravog napadaca,npr Huntelara ili Berbatova.
Nazalost po Pjanica a bgm i po Romu je to sto nemaju pravog napadaca. Onaj Krkic je obicni idiot koji nema pojma od nogometa a Totti je svako malo ozlijedjen. Bilo bi fino kad bi doveli jednog pravog napadaca,npr Huntelara ili Berbatova.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa sta je problem kod Ferge da ga vec nije pozvao kod sebe.imaju pare,dje ba zapelo?majestic24 je napisao/la:Pjanic je definitivno najbolji igrac Rome ove sezone i trebamo biti ponosni na njega. Naravno,nesmije na ovom stati. Napokon igra u dobrom klubu u kojem je standardan i treba da se dokazuje svaki put iznova a ne da stagnira.
Sto se tice Loisa treba mu vremena minimalno godinu dana,kao i Pjani.Bojan nije los ali nema ....kila za napadaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
Neznam hare gdje je zapelo,al nadam se da ce odapeti i da ce Pjana uskoro krenuti prema "teatru snova".
A sto se tice Bojana problem je u tome sto je njemu bilo lako zabijati u barceloni pa su ga malo vise uzdigli s tim golovima,mda on nema dvije cuke u glavi. Jbt,pa sad da je Skoru odvesti u Barcelonu da igra,zabio bi najmanje 30 golova u sezoni.
A sto se tice Bojana problem je u tome sto je njemu bilo lako zabijati u barceloni pa su ga malo vise uzdigli s tim golovima,mda on nema dvije cuke u glavi. Jbt,pa sad da je Skoru odvesti u Barcelonu da igra,zabio bi najmanje 30 golova u sezoni.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
The Roma coach, who has come under intense pressure of late after disappointing defeats by Udinese and Fiorentina, singled out Miralem Pjanic for special praise for nullifying the threat posed by Juve’s principal playmaker Andrea Pirlo.
“To stop Pirlo was one of our first objectives; Pjanic did a good job, as did the rest of the midfield,” Luis Enrique said.
ah da, evo izvor.
...
valjda ce se uozbiljit i primirit sad.AllAbout je napisao/la:protiv napolija odradjuje uvjetnuzbog zutih
ovaj zadnji zuti je bas onako bio, bezveze. mozda ima tu malo i njegove mladosti.
...
Ili zabarski teatralnih gestikulacija i brabonjanja kad treba i ne.Lulic je vec tu polozio na ispitu.panties je napisao/la:valjda ce se uozbiljit i primirit sad.AllAbout je napisao/la:protiv napolija odradjuje uvjetnuzbog zutih
ovaj zadnji zuti je bas onako bio, bezveze. mozda ima tu malo i njegove mladosti.
Isto ko i zene kad se svadjaju u Italijskim filmovima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
spominje ga jos par putaThe Messi role
By virtue of him being the world’s best player, no-one else can play the Messi role as effectively as Lionel Messi. In a sense, Enrique hasn’t tried to replicate the position directly – though Totti played as the central attacker on Monday, and as the pioneer of the false nine role, he maybe was playing the Messi role.
But usually it’s been Pjanic there, clearly a number ten rather than a false nine (although, in fairness, so was Messi in the Clasico). Pjanic has done well, but probably needs to be either more direct, or to get more midfield runnners to provide for. Rating: 6/10
http://www.zonalmarking.net/2011/12/14/ ... barcelona/" onclick="window.open(this.href);return false;
...
ma pjanic je na centru terena bolji puno..ako vec hoce da kopira barcu..pjanic nek bude xavipanties je napisao/la:spominje ga jos par putaThe Messi role
By virtue of him being the world’s best player, no-one else can play the Messi role as effectively as Lionel Messi. In a sense, Enrique hasn’t tried to replicate the position directly – though Totti played as the central attacker on Monday, and as the pioneer of the false nine role, he maybe was playing the Messi role.
But usually it’s been Pjanic there, clearly a number ten rather than a false nine (although, in fairness, so was Messi in the Clasico). Pjanic has done well, but probably needs to be either more direct, or to get more midfield runnners to provide for. Rating: 6/10
http://www.zonalmarking.net/2011/12/14/ ... barcelona/" onclick="window.open(this.href);return false;
Unica grande amore
i ja mislim da na centru najbolje partije pruza.
sve mi se cini da je i on sam rekao da mu je najbitnije da igra tu.
sve mi se cini da je i on sam rekao da mu je najbitnije da igra tu.
...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, s4mke, Uknaac i 33 gosta.