FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pepe_signori
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pepe_signori » 13 dec 2011, 10:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Dajte malo ozbiljnosti. Cuj Durakovic pojacanje Sarajevu. Ponekad se doista zapitam pratite li vi uopste Premijer ligu. Ukoliko vam ovo podvale kao pojacanje, onda...
Evo nisi ga mogao vise od mene pratiti... NE mora odjednom biti bum u ekipi Sarajeva kad dodje, ima 21 godinu.. Al ovu polusezonu nek odigra 7-8 utakmica u Sarajevu, sljedece sezone ce biti medju 3 najbolja igraca PL. Dokazao je to na velikim utakmica i protiv Borca i Sarajeva I Zelje i Zrinjskog... Ove sezone je bljesnuo...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 dec 2011, 10:49

Ova kazna od 35.000 € je ogromna za nase uslove, mozda i pretjerana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 dec 2011, 11:03

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kazna od UEFE zbog transparent u Svedskoj Never forget Srebrenica. To je ta UEFA .. Da Bog mili sacuva :cry:
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 dec 2011, 11:30

Znali smo da ce nas ljudi zestoko kazniti za baklje i sta sad...ja kad sam govorio da tim stetimu svom klubu i da cemo morati kad tad platiti...ovdje su mi pisali kako ce to uvijek raditi ,kako kazne nece biti bla bla bla...
eee kad je pojedincima vaznije baklju zapaliti i biti cool medzu rajom nego voljeti i biti od stvarne pomoci za svoj klub... :roll: :roll:
za Durakovica veze nemam kakav je ...Mostarci kazu da je dobar i zale ako ga izgube ..e sad kome vjerovat,ljudima koji su gledali tog igraca svake druge hefte il dokazanoj provali... :roll: :roll:
ako ljudi kazu da je kvalitetan i ako prodze kompletne pripreme sve ce biti ok..
sto se tice ekipe ,vidim da smo neozbiljno pristupili dovodzenju igraca, i da su sve to neki ljudi koji se tek trebaju dokazati..a jos kad je moguce da nam odu pojedini prvotimci vidim ja da Sarajevo polahko postaje filijala za neku djecu koja nigdje nisu dobili ozb priliku igrati..ako ne budemo dovodili ozb igrace ,igrace koji vec imaju ime a ne ove kao sada ne gine nama sredina tabele...
mislim dovesti Smigalovica,Djakovca,Bajraktarevica,Haskica. a sada diattu i celigiju ..fkt se nemamo cemu nadati...
a prva dvojica nisu upisali minute..cccc e svasta...
radije nek igraju vise keno handzic,nuhic..itd itd.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 dec 2011, 11:40

mma_hz je napisao/la:Znali smo da ce nas ljudi zestoko kazniti za baklje i sta sad...ja kad sam govorio da tim stetimu svom klubu i da cemo morati kad tad platiti...ovdje su mi pisali kako ce to uvijek raditi ,kako kazne nece biti bla bla bla...
eee kad je pojedincima vaznije baklju zapaliti i biti cool medzu rajom nego voljeti i biti od stvarne pomoci za svoj klub... :roll: :roll:
za Durakovica veze nemam kakav je ...Mostarci kazu da je dobar i zale ako ga izgube ..e sad kome vjerovat,ljudima koji su gledali tog igraca svake druge hefte il dokazanoj provali... :roll: :roll:
ako ljudi kazu da je kvalitetan i ako prodze kompletne pripreme sve ce biti ok..
sto se tice ekipe ,vidim da smo neozbiljno pristupili dovodzenju igraca, i da su sve to neki ljudi koji se tek trebaju dokazati..a jos kad je moguce da nam odu pojedini prvotimci vidim ja da Sarajevo polahko postaje filijala za neku djecu koja nigdje nisu dobili ozb priliku igrati..ako ne budemo dovodili ozb igrace ,igrace koji vec imaju ime a ne ove kao sada ne gine nama sredina tabele...
mislim dovesti Smigalovica,Djakovca,Bajraktarevica,Haskica. a sada diattu i celigiju ..fkt se nemamo cemu nadati...
Mi para trenutno nemamo za provjerene igrace.
Kako ti mozes znati kolko je igrac dobar kad ga nisi vidi nikad na terenu?
Bolje ovako u polusezoni dovesti 20 momaka od 20 godina od njih ce 2 ostati zadovoljit a ostali cao nego odma sad dovesti 3 igraca za koje ti traba samo 120.000 da im na ruke podjelis i plus ogromna plata a niko ti ne moze garantovat titulu.

Kako ti znas kakvi su Diatta i Celigija ? I njih nisi nikad gledo pretpostavljam.
Sve dok se mentalni sklop nas navijaca FKS ne promjeni necemo mi daleko

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 dec 2011, 14:28

Elegant je napisao/la:Ova kazna od 35.000 € je ogromna za nase uslove, mozda i pretjerana.
Znas koliko uefu libo za nase uslove,kad nije briga navijace za klub,ne znam zasto bi uefa vodila racuna o tome...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2011, 16:15

kimbo je napisao/la:Ako kupite Durakovica napravili ste ugovor godine. Ovi nasi idioti ga se odrekose samo tako. Al hajde kada vec ide nek ide barem kod vas. Dobit cete i igraca i zaradit na njemu.
koju poziciju igra durakovic

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2011, 16:28

Ako zelimo da napredujemo i da nesto u evropi napravimo moramo skupit nabolje mlade igrace iz cijele BIH i par nasi juniora.raditi par godina s njima a ne da odmah odu.mislim da tek onda mozemo imat prave rezultate

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 dec 2011, 16:33

bordobijeli je napisao/la:Ako zelimo da napredujemo i da nesto u evropi napravimo moramo skupit nabolje mlade igrace iz cijele BIH i par nasi juniora.raditi par godina s njima a ne da odmah odu.mislim da tek onda mozemo imat prave rezultate
Muka mi je vise od te price ,10 godina je tako. Hocemo nesto konkretno !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2011, 16:50

HZ_ilidzaa je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ako zelimo da napredujemo i da nesto u evropi napravimo moramo skupit nabolje mlade igrace iz cijele BIH i par nasi juniora.raditi par godina s njima a ne da odmah odu.mislim da tek onda mozemo imat prave rezultate
brate i ja bi volio da budemo prvaci da igramo ligu prvaka al neide preko noci nista .treba uspostavit sistem da budemo brend u BIH da bude dika svakom mladom igracu da nosi dres sarajeva pa tek onda da idu za parama.skola nam je prosli 10g,vracali smo otrcane igrace i zvucna imena a nista ne osvojismo.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 dec 2011, 16:54

haha...paša moj,akademija!
igraci su tu dolaze i odlaze,samo sto ih mi ne primjecujemo ili ne zelimo da ih primjetimo,jer nemamo
nikakve koristi od njih,a moramo ulagati u njih!
truba...
najbolji primjer je mali Smajic (12)iz Slobode,djecak ide u Partizan,sto da ne?
akademija!
F.K.SARAJEVO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 dec 2011, 17:01

bordobijeli je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
brate i ja bi volio da budemo prvaci da igramo ligu prvaka al neide preko noci nista .treba uspostavit sistem da budemo brend u BIH da bude dika svakom mladom igracu da nosi dres sarajeva pa tek onda da idu za parama.skola nam je prosli 10g,vracali smo otrcane igrace i zvucna imena a nista ne osvojismo.
Nama je svake godine ne moze nista preko noci , a prosla 1001 noc ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2011, 17:06

molotovljev je napisao/la:
haha...paša moj,akademija!
igraci su tu dolaze i odlaze,samo sto ih mi ne primjecujemo ili ne zelimo da ih primjetimo,jer nemamo
nikakve koristi od njih,a moramo ulagati u njih!
truba...
najbolji primjer je mali Smajic (12)iz Slobode,djecak ide u Partizan,sto da ne?
akademija!
slazem se takvo nesto treba sarajevu.ima puno mladih dobri igraca al kako ce doci u sarajevo kad cuje kasne plate 4-5 mjeseci,promjene se 2-3 uprave za godinu,normalno da ce otici vani.zato kazem treba napraviti brend da bi privukli te igrace

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 dec 2011, 17:13

samosarajvo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Znali smo da ce nas ljudi zestoko kazniti za baklje i sta sad...ja kad sam govorio da tim stetimu svom klubu i da cemo morati kad tad platiti...ovdje su mi pisali kako ce to uvijek raditi ,kako kazne nece biti bla bla bla...
Bolje ovako u polusezoni dovesti 20 momaka od 20 godina od njih ce 2 ostati zadovoljit a ostali cao nego odma sad dovesti 3 igraca za koje ti traba samo 120.000 da im na ruke podjelis i plus ogromna plata a niko ti ne moze garantovat titulu.

Kako ti znas kakvi su Diatta i Celigija ? I njih nisi nikad gledo pretpostavljam.
e moj brate nista ni od toga ako cemo mi dovesti ta 2 probrana igraca koja mozda nece upisati minutu na terenu...
dosta je vise tih slaganja igraca i ne moze nsita preko noci a te noci samo prolaze...nek vise neko stisne muda i nek ulozi pare...ovako bi i ja mogo predsjedavati..svi hoce da su neke alfe i omege a niko para nece da ulozi..ako hoces titulu moras imat kvalitetne igrace a mi to trenutno nemamo...mozemo mi ovako zauvijek sa fol nekim mladim nedokazanim igracima al nista od toga..dok ti ne dovedes purica,vuleta,itd itd...kvalitetne igrace ...dokazane a ne da se kod nas vise dokazuju i odmah ako mogu za bilo kakve markice odose ..limbo njih za Sarajevo a pgt za nas navijace...
FK SARAJEVO.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 dec 2011, 17:29

mma_hz je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

e moj brate nista ni od toga ako cemo mi dovesti ta 2 probrana igraca koja mozda nece upisati minutu na terenu...
dosta je vise tih slaganja igraca i ne moze nsita preko noci a te noci samo prolaze...nek vise neko stisne muda i nek ulozi pare...ovako bi i ja mogo predsjedavati..svi hoce da su neke alfe i omege a niko para nece da ulozi..ako hoces titulu moras imat kvalitetne igrace a mi to trenutno nemamo...mozemo mi ovako zauvijek sa fol nekim mladim nedokazanim igracima al nista od toga..dok ti ne dovedes purica,vuleta,itd itd...kvalitetne igrace ...dokazane a ne da se kod nas vise dokazuju i odmah ako mogu za bilo kakve markice odose ..limbo njih za Sarajevo a pgt za nas navijace...
al to i jeste problem nema para znaci osudeni smo na dovodjenje mladi igraca.vule i mackic i pehlic kad su dosli u sarajevo nisu bili afirmisani igraci a vjeruj i sad ima dobri mladi igraca al ih ne dovodimo u sarajvo

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 13 dec 2011, 17:40

Šmigalovića ne spominji,jer kad god ste momku dali šansu iskoristio ju je ,ali što je nekom rezerva bio nije on kriv.Kamo sreće da nam ga naši vrate .

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 13 dec 2011, 18:33

deset je napisao/la:Šmigalovića ne spominji,jer kad god ste momku dali šansu iskoristio ju je ,ali što je nekom rezerva bio nije on kriv.Kamo sreće da nam ga naši vrate .
Smigalovicu je kriv njegov menaged koji je mislio,a i pokusao,na silu i uz pritiske ubaci Smigija u prvu ekipu.

Moguce da ce se od slijedece polusezone ipak nametnuti za prvih 11, a nadam se da mu je menager skontao da je napravio samo vece zlo tim bahatim pritiskom nego sto je pomogao momku.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 dec 2011, 18:54

Stvarno za situaciju kakva jeste u klubu i drzavi gdje je bitna svaka marka ovih 36000 eura je strasno puno :shock: mislim da su ovdje pojedini navijaci napravili veliku stetu, jeb.o ti tu ljubav prema klubu ako vise ti odmazes nego sto pomazes al et :roll: za sve treba znat kad, gdje i sta smijes bez obzira sta mi mislili o uefi ,druga stvar ,malo mi ovdje nisu jasni nasi navijaci a vidim tu i "pametne" komsinice koje se sve nesto brinu et koga mi dovodimo a to je ,svi govorite sto se dovode neki igraci tipa iz manjih klubova kao Haskic iz buducnosti a te iste komsinice izgledaju ne znaju da im je jedan Visca iz te iste budunosti donio dobrih hiljada eura u klub,prema tome za nase navijce budite svjesni da klub nema para da dovede par, za nase lige, zvucnih imena i zato treba dovodit mlade talentovane igrace od kojih vremenom mozes nesto i zaradit i to da vam bude jasno ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 dec 2011, 19:51

adnanhz je napisao/la:Stvarno za situaciju kakva jeste u klubu i drzavi gdje je bitna svaka marka ovih 36000 eura je strasno puno :shock: mislim da su ovdje pojedini navijaci napravili veliku stetu, jeb.o ti tu ljubav prema klubu ako vise ti odmazes nego sto pomazes al et :roll: za sve treba znat kad, gdje i sta smijes bez obzira sta mi mislili o uefi ,druga stvar ,malo mi ovdje nisu jasni nasi navijaci a vidim tu i "pametne" komsinice koje se sve nesto brinu et koga mi dovodimo a to je ,svi govorite sto se dovode neki igraci tipa iz manjih klubova kao Haskic iz buducnosti a te iste komsinice izgledaju ne znaju da im je jedan Visca iz te iste budunosti donio dobrih hiljada eura u klub,prema tome za nase navijce budite svjesni da klub nema para da dovede par, za nase lige, zvucnih imena i zato treba dovodit mlade talentovane igrace od kojih vremenom mozes nesto i zaradit i to da vam bude jasno ;)
al hajde onda brate kad dovedemo te talentovane igrace da im damo i priliku da igraju... :roll:
a ne da za 15 utakmica ne odigraju utakmice..poput smigalovica(igrao na kasikicu malu),djakovca nije usao..
mislim ako se vec dovode te mlade nade sa strane(a imamo i nasih mladih nada koje su sigurno istog kvaliteta kao i nekadasnji junior Zelje a sada reprezentativac u malom fudbala celigija)) nek onda i odigraju bar jednu utakmicu..daj Boze da od njih nesto bude...
ako vec dajemo plate toj djeci daj ba da igraju..pa kad si procjenio da mu je potreban nek mu onda i da tu priliku...
a i Bajraktarevic se nije pokazao ko zna kakav igrac a igrao je dosta.. :roll:
FK SARAJEVO.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 13 dec 2011, 20:20

Juniori Hrelja i Rascic na probi u Triestini..znaci sve po starom kod nas :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, boki86, bosnas_, Lavcina, Sinfoc1986 i 73 gosta.