jos kad sam cuo lafo on sponzorski ugovor ima sa Nike , djes sta ima'

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mali platio za par clanaka u novinama i gotovo. Ni prvi ni zadnji. Gdje je novi Messi Hadziresic? U drugoj ligi Ceske.D€LUX je napisao/la:sta je sa onim malim sto u fulhamu igra sto je isao na probe u HSV i Freiburg?? Cujem sad sljedecu je u prvom![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa RUDAR PRIJEDOR MAJKA!! hahahaha
jos kad sam cuo lafo on sponzorski ugovor ima sa Nike , djes sta ima'
Da je bosanska Krajina od uvijek bila puna mladih talenata, pokazuje i činjenica da je ovih dana još jedan mladi Cazinjanin potpisao ugovor za neki inostrani klub.
Naime, Nijaz Omerčević iz cazinskog naselja Donja Koprivna, u petak je potpisao ugovor za talijanski FC Padova. Padova je inače član druge talijanske lige.
Nijaz Omerčević je rođen 01.01.2001. god. u Cazinu, i trenutno je učenik petog razreda Osnovne škole u Donjoj Koprivni.
Nijaz je od malih nogu pokazivao ljubav prema lopti i nogometu, a svoju nogometnu karijeru je otpočeo u nogometnom klubu Donja Koprivna.Donja Koprivna je bila učesnik mnogobrojnih turnira, a Nijaz je sa svakog turnira kući donio jednu ili više nagrada; kao najbolji igrač, ili najbolji strijelac.
Cazin.net je danas obavio i razgovor sa Nijazom:”Ja se prvo zahvaljujem Cazin.net-u što ste me pozvali..Pa, sve to je počelo neplanirano.Naime, moj otac, koji radi u Italiji, je poznavao trenera Padove, i jednom prilikom mu je spomenuo mene, i odmah me pozvao na trening.Odradili smo nekoliko termina, i trener je vidio u meni da bih mogao zaigrati za kadete FC Padova”.
Na pitanje kakve ima planove za dalje, Nijaz nam je odgovorio:”Želim postati pravi nogometaš, i volio bih jednog dana zaigrati za Barcelonu”.
Cazin.net se zahvaljuje Nijazu, i želimo mu sve najbolje u životu i puno uspjeha u njegovoj fudbalskoj karijeri, sa nadom da će jednog dana zaigrati za Barcelonu i nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
ZEno.T. je napisao/la:http://www.****/vijesti.aspx?id=28436
momak nije iz Evrope ali...Rijec je o prvoklasnom talentu !
Kod: Označi sve
http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=28436
jos da se pocne brijati.......ipak je to dijeteZEno.T. je napisao/la:http://www.****/vijesti.aspx?id=28436
momak nije iz Evrope ali...Rijec je o prvoklasnom talentu !
rodjak malijuventus 0244 je napisao/la:http://www.cazin.net/cazin/desetogodisn ... fc-padova/
Da je bosanska Krajina od uvijek bila puna mladih talenata, pokazuje i činjenica da je ovih dana još jedan mladi Cazinjanin potpisao ugovor za neki inostrani klub.
Naime, Nijaz Omerčević iz cazinskog naselja Donja Koprivna, u petak je potpisao ugovor za talijanski FC Padova. Padova je inače član druge talijanske lige.
Nijaz Omerčević je rođen 01.01.2001. god. u Cazinu, i trenutno je učenik petog razreda Osnovne škole u Donjoj Koprivni.
Nijaz je od malih nogu pokazivao ljubav prema lopti i nogometu, a svoju nogometnu karijeru je otpočeo u nogometnom klubu Donja Koprivna.Donja Koprivna je bila učesnik mnogobrojnih turnira, a Nijaz je sa svakog turnira kući donio jednu ili više nagrada; kao najbolji igrač, ili najbolji strijelac.
Cazin.net je danas obavio i razgovor sa Nijazom:”Ja se prvo zahvaljujem Cazin.net-u što ste me pozvali..Pa, sve to je počelo neplanirano.Naime, moj otac, koji radi u Italiji, je poznavao trenera Padove, i jednom prilikom mu je spomenuo mene, i odmah me pozvao na trening.Odradili smo nekoliko termina, i trener je vidio u meni da bih mogao zaigrati za kadete FC Padova”.
Na pitanje kakve ima planove za dalje, Nijaz nam je odgovorio:”Želim postati pravi nogometaš, i volio bih jednog dana zaigrati za Barcelonu”.
Cazin.net se zahvaljuje Nijazu, i želimo mu sve najbolje u životu i puno uspjeha u njegovoj fudbalskoj karijeri, sa nadom da će jednog dana zaigrati za Barcelonu i nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Jesam li ja jedini pogresno procitao prvi put?Sada već bivši član Sloge iz Tojšića, Edis Zulić, novo je pojačanje češke Karvine
Ma sumnjam da ima hajra od njega, ali daj Bože. Neka ga, mlad je, neka uči.Cartman je napisao/la:Ja tog lika ne vidim ovdje: http://www.fclm.ru/en/team/squad/youth_team/" onclick="window.open(this.href);return false;
broj-15 na spiskuCartman je napisao/la:Ja tog lika ne vidim ovdje: http://www.fclm.ru/en/team/squad/youth_team/" onclick="window.open(this.href);return false;
vec su poceli komentari i peckanja vezani za nacionalnost djetetaPartizan doveo 12-godišnjeg Bosanca
13 Decembar 2011 | 17:34(43)
Preporuči
181
Fudbalski klubovi u Srbiji najviše zarađuju od prodaje igrača i to nije ništa novo. Zbog toga je razvoj mladih fudbalera najbolja moguća investicija. Kvalitetni fudbaleri već nekoliko godina u nazad izlaze iz fudbalske škole Partizana, a crno-beli su i poslednjom akcijom pokazali da pametno ulažu u budućnost. Klub ih Humske je dogovorio saradnju sa 12-godišnjim Edisom Smajićem, koji je do sada igrao u mlađim kategorijama Slobode iz Tuzle.
Edis je zajedno sa ocem i bratom boravio u Beogradu, gde je dogovoreno da će u narednom periodu biti član šampiona Srbije. Partizan je prvi put primetio talentovanog Smajića pre šest meseci, kada je igrao za pionire Slobode, na turniru na kojem su učestvovali i Partizanovi klinci. Kasnije je Smajić pozvan na jedan turnir sa Partizanom i tu je bio najbolji strelac. Očekuje ga potpisivanje stipendijskog ugovora, po kom će biti član crno-belih u sledeće tri godine.
- Do 15. godine bi trebalo bi da igra svaku utakmicu za svoj uzrast u Partizanu, a tada ćemo verovatno pristupiti potpisivanju novog, profesionalnog ugovora, kada bi on trebalo i da se doseli u Beograd - rekao je Dušan Trbojević, glavni skaut Partizana za mlađe kategorije.
Edis je oduševljen zbog prilike koju je dobio.
- Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. To je za mene veliki korak, ne bi to sve bilo moguće bez mojih roditelja kojima dugujem veliku zahvalnost. Želim da budem novi Partizanov Kleo - rekao je Smajić.
Iz Uprave Partizana najavili su da će mladi fudbaler, koji igra na pozicijama ofanzivnog veznog i napadača, uskoro dobiti i srpsko državljanstvo.
Mora da mu je stari u mladosti vozio traktor.Cartman je napisao/la:Stari mu nije normalan.
To za drzavljanstvo je cisto da se ne bi vodio kao stranac ako jedan dan zaigra za njih. Imaju i Bilbija i Stevanovic.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kakarut i 33 gosta.