Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
malo je cudno da se na samom pocetku trenerske nasao se u siromasnoj Fiorentini i Napoliju i uzeo Kup.baresi#6 je napisao/la:ej ba goldy kada je šeik preuzeo city sve i jedan vrhunski trener već je imao angažman.
mislis nesto kao pipo inzaghi? nije bio neki igrac, ali uvek je sasvim slucajno bio tu negde da pokupi otpadak i zabije ga...pokupi trofeje i bude prvak svijetabaresi#6 je napisao/la: našao se u pravo vrijeme na pravom mjestu i to je to.
Upućeno od simpatizera Citya, pa prema tome nemam više ništa reći sem:Størm je napisao/la:Sinoć nezaslužen gubitak protiv malog Chelsea, ali uvjeren sam kako ćemo biti prvaci Premiershipa.
Naravno da je uredu jer ovi klubovi svojim poslovanjem i prihodima preko 400 mil su u stanju dovesti gore nabrojane igrače.Dok City ne bi mogao dovesti ni Randalla iz Chesterfielda da im nije šeika.Rizah je napisao/la:Ma Valencia, meni je smiješno kada ljudi napadaju City zbog kupovine i brane čast svoje škole. Nema ekipe na svijetu da nema barem jednog člana svoje škole u ekipi, a ostalo su sve igrači nabavljeni kupovinom.
Gledaj šta rade forumaši, napadaju City jer je potrošio 300 mil a navijaju za Barcelonu ( čitaj Žabac ili Reuf ). Pique, Alves, Čigrinski, Mascherano, Ibrahimović. Villa, Sanchez. To je to, to je tih 300 mil.
Ali, dvostruki aršini su na djelu. Kada to urade Real ili Barca to je uredu, a kada uradi bilo koji drugi klub, onda nije.
Ko ima pare neka kupuje, ko nema, neka traži izgovor za svoje neuspjehe ili neka se ljuti.
Vidoviti Rizo gleda u kašike...loše ti to ide Rizo.Rizah je napisao/la: Ne bi me iznenadilo da si i Mandrax
A to je toSaurman je napisao/la:Naravno da je uredu jer ovi klubovi svojim poslovanjem i prihodima preko 400 mil su u stanju dovesti gore nabrojane igrače.Dok City ne bi mogao dovesti ni Randalla iz Chesterfielda da im nije šeika.Rizah je napisao/la:Ma Valencia, meni je smiješno kada ljudi napadaju City zbog kupovine i brane čast svoje škole. Nema ekipe na svijetu da nema barem jednog člana svoje škole u ekipi, a ostalo su sve igrači nabavljeni kupovinom.
Gledaj šta rade forumaši, napadaju City jer je potrošio 300 mil a navijaju za Barcelonu ( čitaj Žabac ili Reuf ). Pique, Alves, Čigrinski, Mascherano, Ibrahimović. Villa, Sanchez. To je to, to je tih 300 mil.
Ali, dvostruki aršini su na djelu. Kada to urade Real ili Barca to je uredu, a kada uradi bilo koji drugi klub, onda nije.
Ko ima pare neka kupuje, ko nema, neka traži izgovor za svoje neuspjehe ili neka se ljuti.
Ali uprava kluba i navijaci kluba su imali neizmernu ljubav prema klubu. a ta ljubav ih je inspirisala da pronadju bogate sponzore...a da bi pronasao bogate sponzore moras uloziti mnogo rada i truda...tako da se sve svodi na rad, trud tj. ljubav prema klubu...Saurman je napisao/la: Naravno da je uredu jer ovi klubovi svojim poslovanjem i prihodima preko 400 mil su u stanju dovesti gore nabrojane igrače.Dok City ne bi mogao dovesti ni Randalla iz Chesterfielda da im nije šeika.
Monolože thnx , imam blagi osjećaj da mi se vidici proširuju, može li samo malo detaljnije?Monolog je napisao/la:@Goldy,
Čuo za Shinawatru? Kako li je on kupio City? Jesu li ga navijači i(li) uprava tražili? Ili je on pronašao način kako da "legalno" opere novac koji je, i sam znaš kako, zaradio?Htio je Fulham kupiti, no nije uspio. A zatim htjede Liverpool kupiti, no biva 'ladno odbijen (šta misliš zbog čega?).
Onda abecednim redom dođe do Cityja (pod slovom "m", dakako) i tu se ugnijezdi.
![]()
Stvarno me brineš branjenjem svojih stavova. Stvarno.
Navijači preostalih 19 timova u Premiershipu imaju takođe neizmjernu ljubav prema svome klub ali to ne znači da klub treba staviti na pijacu za raznorazne tajkune.Nekad ovo može biti veoma loše , to najbolje znaju navijači Man Utd ,Liverpool, Leeds Utd,Portsmouth , zadnja dva su otišli u stečaj.Goldy je napisao/la:Ali uprava kluba i navijaci kluba su imali neizmernu ljubav prema klubu. a ta ljubav ih je inspirisala da pronadju bogate sponzore...a da bi pronasao bogate sponzore moras uloziti mnogo rada i truda...tako da se sve svodi na rad, trud tj. ljubav prema klubu...Saurman je napisao/la: Naravno da je uredu jer ovi klubovi svojim poslovanjem i prihodima preko 400 mil su u stanju dovesti gore nabrojane igrače.Dok City ne bi mogao dovesti ni Randalla iz Chesterfielda da im nije šeika.
lepo si me nasmejao, a to je najvaznije...btw dobar ti potpis... cini mi se da si razumeo moj komentar kao sarkazam, a nije bio...bio je to polusarkazam...odnosno nesarkazam sa primesom i aluzijom na sarkazam..cisto onako radi hipnotickije komunikacije i da ti se razvija um...ali nema veze progooglacu ja to ime i progooglacu malo u svom umu sve to...pa cemo videti...inace ako zelis da se neko promeni, svoj misljenje verovanje ili karakter, korisno je unapred imati frame da se ta osoba zeli i moze promeniti...btw nije ovo subektivnost, to je tzv dvomisljenje, ali u pozitivnom smislu, a ne orwellovsko dvomisljenje...ne znam tko je to rekao(ako se dobro secam to je scot fitzerald), ali dobro zvuci i opisuje moje sentimente: ne mozes imati visoko intelektualno shvatanje , ako nisi kadar drzati u svom umu istovremeno dva suprotna gledista/verovanja....Monolog je napisao/la:Malo vjerovatno.![]()
Gledaš onako kako tebi odgovara (a govoriš da ti puca ona stvar i za jednim i za drugim Manchesterom). Dakle, subjektivnost je u pitanju te si tako od Mancinija napravio "Mletačkog trgovca".Budimo realni, on to nije.
Mozda cak i Arsenalovih "faktora"...mislim, realno, izmorila ih je utakmica sa Ars8nalom...Arnelinho je napisao/la: I na visoki poraz Uniteda nije uticao samo Mancini ili City, ima tu i Junajtedovih "faktora".![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.