amertiger je napisao/la:Po kojoj racunici ili metodi racunanja si dosao do ovih 70%, volio bih da me upoznas sa tom metodom malo, bio bih veoma zahvalan.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Zeba ide u Poljsku 70 % provjerena informacija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
amertiger je napisao/la:Po kojoj racunici ili metodi racunanja si dosao do ovih 70%, volio bih da me upoznas sa tom metodom malo, bio bih veoma zahvalan.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Zeba ide u Poljsku 70 % provjerena informacija
gaus saidelova metodaamertiger je napisao/la:Po kojoj racunici ili metodi racunanja si dosao do ovih 70%, volio bih da me upoznas sa tom metodom malo, bio bih veoma zahvalan.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Zeba ide u Poljsku 70 % provjerena informacija
I ja sam to cuo od jednog managera poslije utakmice sa Leotarom ali dogovor koliko znam jos nije pao. Navodno se samo ceka Amar a ostalo je sve dogovoreno. Neznam steta bi bila taman su se uigrali ali nebi zalio da ode koliko sam zalio kad je otiso Seharagazzidelsud1987 je napisao/la:Zeba ide u Poljsku 70 % provjerena informacija
Svasta je u zivotu moguce.Realna cijena Zebe je slicna ili bar malo veca od Sehiceve ,Viscine,ili Bekriceve.Koliko su sad u stanju Poljski klubovi ponuditi te cifre ,ili priblizne,to mi je malo upitno.Sigurno ga nece pustiti tek tako,a i ako ga puste,onda zaista ne treba stediti i treba dovesti kvalitetnu zamjenu.diego_TM je napisao/la:I ja sam to cuo od jednog managera poslije utakmice sa Leotarom ali dogovor koliko znam jos nije pao. Navodno se samo ceka Amar a ostalo je sve dogovoreno. Neznam steta bi bila taman su se uigrali ali nebi zalio da ode koliko sam zalio kad je otiso Seharagazzidelsud1987 je napisao/la:Zeba ide u Poljsku 70 % provjerena informacijaMetoda racunice za 70% odokativna
Šef je rek'o da Zeba ne ide ispod milion euraavlami97 je napisao/la:Sa Zebom treba pokušati produžiti ugovor i onda na kraju sezone neka ga prodaju, ali samo za dobru lovu (minimalno 1 mil.KM).
U ovoj polusezoni bi se možda mogli složiti, također za dobru lovu, Adilović i Nyema. Prije bih njih prodao nego Zebu. Za njih dvojicu bi se i mogla naći zamjena, dok za vanzemaljca teško.
Bas tako. Tacna informacija.bagrcavi je napisao/la:Šef je rek'o da Zeba ne ide ispod milion euraavlami97 je napisao/la:Sa Zebom treba pokušati produžiti ugovor i onda na kraju sezone neka ga prodaju, ali samo za dobru lovu (minimalno 1 mil.KM).
U ovoj polusezoni bi se možda mogli složiti, također za dobru lovu, Adilović i Nyema. Prije bih njih prodao nego Zebu. Za njih dvojicu bi se i mogla naći zamjena, dok za vanzemaljca teško.
Kolika je cijena za Nyemu?DANDY je napisao/la:Istaknuta je cijena za Zebu 1 milion eura,Adilović pola miliona eura.Onaj ko plati njegovi su.Mada čisto sumnjam da če Zeba bilo gdje.On je najplačeniji naš igrač i vjerujte mi da ima jako dobru platu .
izgleda da je ipak 750 000 euradiego_TM je napisao/la:trenutna ponuda za zebu je 600.000 i koliko znam nece za sada ponuditi vise. Visu ponudu Osim ocekuje na ljeto ako produzi ugovor zeba.
domorocki je napisao/la:što se mene tiče,dabogda otišao za 3 miliona eura,al hajmo biti malo realni,Lech za Štilića neće dobiti milion eura.jbga,naše želje su jedno,realnost nešto sasvim drugo.al hajd,igrača kvaliteta Zebe imaš u regionu,koliko hoćeš,s tim da je ovu polusezonu odigrao stvarno vrhunski i naravno da mi ko navijači strepimo da ga ne izgubimo,al Šef zna,tako da sam i više nego opušten
Zeba i Štilić se ne mogu nikako porediti, bez obzira što igraju na istoj poziciji. Zeba je bolji igrač od Štile iako i njega izuzetno cijenim. Razlika postoji, ali samo u godinama i u tome je Štila u ogromnoj prednosti, a što se tiče fudbalskog znanja, Zeba je jači igrač. Na kraju krajeva Štila je prodat za pišljivih 100 000 eura i to kao veoma mlad igrač, a Zeba gazi 29-u.domorocki je napisao/la:što se mene tiče,dabogda otišao za 3 miliona eura,al hajmo biti malo realni,Lech za Štilića neće dobiti milion eura.jbga,naše želje su jedno,realnost nešto sasvim drugo.al hajd,igrača kvaliteta Zebe imaš u regionu,koliko hoćeš,s tim da je ovu polusezonu odigrao stvarno vrhunski i naravno da mi ko navijači strepimo da ga ne izgubimo,al Šef zna,tako da sam i više nego opušten
a Zebi nije ugovor pri kraju!?Zeljo.ba je napisao/la:domorocki je napisao/la:što se mene tiče,dabogda otišao za 3 miliona eura,al hajmo biti malo realni,Lech za Štilića neće dobiti milion eura.jbga,naše želje su jedno,realnost nešto sasvim drugo.al hajd,igrača kvaliteta Zebe imaš u regionu,koliko hoćeš,s tim da je ovu polusezonu odigrao stvarno vrhunski i naravno da mi ko navijači strepimo da ga ne izgubimo,al Šef zna,tako da sam i više nego opušten
Ta tvoju informaciju stilicu je ugovor pri kraju i zato ce dobiti male pare za njeg.Malo se prvo informisi pa onda poredi igrace.Vjeruj mi da nema ovakvih igraca kao sto je Zajko u regionu kao sto ti kazes..samo je razlika ako igras za Hajduk cijena ti je milion eura a ako igras za Zeljeznicar(premier liga) onda je vrijednost igraca 300 000 eura.. e to je jedini problem ove nase lige i to se jedino mora promijeniti i popraviti a Zajko ce napraviti najveci transfer u historiji Premier lige naravno AKO BUDE HTJEO da ide al sumnjam u to!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Pact1921, SamoDaKazeem i 63 gosta.