NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Nista nije nemoguce,ali se on rijetko pominje u SAS....
- Slatinash_7
- Kontakt:
Potez stoljeca GM GSW 7 mil za jednog jedinog Kwame Browna..E jeste mi popravili dan kad ste ovo objavili jer vijesti pratim samo ovdije
definitivno ove amnestije,ovaj novi kolektivni ugovor ostavlja dosta prostora za ovakve gluposti.Nebi me cudilo da neki potpisu i Biedrinsa za jedno 15-mil po sezoni ili tako nesto kad ga ovi amnestiraju da bi se Kwame razvio.Sreca pa ima ekipa sa potencijalom da naprave glupost,evo vidim Marc Gasol overpaid i to puno,ne vjerujem da ce se isplatiti.Sad kad neko uzme Arenasa za 10+ mil to ce biti presmijesno.Zivi cirkus ova predsezona,svi traze svoje mjesto pod nebom a malo ga ima i velika vecina ce da se zakopa.Mogli bi i NYK da se zeznu dovodjenjem nekog "kvalitetnog" centra za velike pare ili pak play-a jer im te pozicije nedostaju
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Howard ako trazi trade onda nije igracina da uzme titulu u Orlandu,ako je spreman ic drugima na noge onda ce bit tamo 2 violina npr LAL ili Dallas-
Billups u Cllipersima dobar potez Clipova jos ako uzmu Paula bice opasni.GSW u svom stilu banderi dali 7 miliona.
Sezona ce bit jako zanimljiva bice dobrih ekipa.Ocekujem jednu od zanimljivijih sezona posljednjih 10 i vise godina.
Billups u Cllipersima dobar potez Clipova jos ako uzmu Paula bice opasni.GSW u svom stilu banderi dali 7 miliona.
Sezona ce bit jako zanimljiva bice dobrih ekipa.Ocekujem jednu od zanimljivijih sezona posljednjih 10 i vise godina.
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:kad smo vec kod ovog igraca sjeca li se ko doticnog forumashaamerosm je napisao/la:Hebote sada su Clippersi u stanju dovesti Howarda. Nek ponude Gordona, Jordana, Bledosea, Aminu i pick 2012 godine imat ce zagarantovanu titulu.![]()
nestao je
Cuj liku na kraju pitanja-a kako ja mogu suigracima pomoc trenirajuc s njima?
Genije je u jednoj recenici sve rekao em da je bio nedisciplinovan,em da nikad nije bio uigran s suigracima,tako da je covjek uvijek imao osjecaj da on igra jednu igra a ostatak ekipe drugu.Steta da je imao mozga ,mogao je i koji prsten uzet ovako nista,kad se sjetim njegove izjave ko Rookia kaze bolji sam od Jordana hahaha
Genije je u jednoj recenici sve rekao em da je bio nedisciplinovan,em da nikad nije bio uigran s suigracima,tako da je covjek uvijek imao osjecaj da on igra jednu igra a ostatak ekipe drugu.Steta da je imao mozga ,mogao je i koji prsten uzet ovako nista,kad se sjetim njegove izjave ko Rookia kaze bolji sam od Jordana hahaha
- Donnie Darko
- Kontakt:
'How the hell could I make my teammates better by practicing', milim da nisi dobro preveo dema 
- adriano_leite
- Kontakt:
Slatinash, ne moze se preplatiti amnestirani igrac. Npr. Billups je otisao u LAC za 2 miliona dolara, a ostalih 12 miliona dolara placa NYK. Tako da ako je Biedrins amnestiran, on ima ugovor 9 miliona za 2 godine, znaci pocetna je cijena miliona dolara, onda se par timova natjece za njega, nesto poput aukcije, ko ponudi vise njegov je, ali ta cijena ne moze preci njegov sadasnji ugovor i mislim da ako je igrac amnestiran danas, ima neki rok 2 3 dana da neko ga uzme, a nakon toga postaje free agent i moze birati gdje ce ici i za koju platu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Pojedini pametni, a engleski im hakurcina od tarabe ... Al, s kim je igrao u to vrijeme nit taj slabi prevod ne bi bio tako pogresan ...
- adriano_leite
- Kontakt:
Lakers sign 25 year old swingman Gerald Green.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
hvala na ispravci nisam doslovno prevodio vec smisao onog sto je rekao,plaho bitno da li ih moze ucinit boljima ili kao sto rekoh da li im moze pomoc.Uglavnom ocekivao sam komentar tipa jest da bio je sebican ,pogledaj nepostivanja ka suigracima itd.Ali eto bitan je tacan prevod ok e samsone ko te sta pitaoDonnie Darko je napisao/la:'How the hell could I make my teammates better by practicing', milim da nisi dobro preveo dema
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa moze se pretplatit,da je sad recimo MIN ponudila Billupsu 10 mil on bi bio preplacen.Jos kad prodje ovaj rok koji je ne znamo ni mi koliko dana,tek tad se mogu desiti greske npr. LAC racunali da ce dovesti Paula i ne uspiju a prodje rok amnestije za Billupsa a treba im play i onda mu moraju dati vise od ta 2 mil sigurno kako bi potpisao za njih.Mjesta za gresku ima,u svakom slucaju manje nego prije ali ove gore stvari ce se desavati u to mozemo biti sigurni.....adriano_leite je napisao/la:Slatinash, ne moze se preplatiti amnestirani igrac. Npr. Billups je otisao u LAC za 2 miliona dolara, a ostalih 12 miliona dolara placa NYK. Tako da ako je Biedrins amnestiran, on ima ugovor 9 miliona za 2 godine, znaci pocetna je cijena miliona dolara, onda se par timova natjece za njega, nesto poput aukcije, ko ponudi vise njegov je, ali ta cijena ne moze preci njegov sadasnji ugovor i mislim da ako je igrac amnestiran danas, ima neki rok 2 3 dana da neko ga uzme, a nakon toga postaje free agent i moze birati gdje ce ici i za koju platu.
LAL potpisali Geeralda Greena i McRobertsa(nadam se da nije bilo).Eto nasli su zamjenu za Odoma
Slatina Bog i batina
Lakersi
Čini mi se da je Nene sve bliži Spursima
Čini mi se da je Nene sve bliži Spursima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada sam rekao preplatiti, odnosilo se na ono sto si rekao Biedrinsa 15 miliona. Mislim da se ugovor za amnestiranog igraca moze nuditi do iznosa koji mu je bio stari ugovor. Za Billupsa svakako je moglo 10 miliona, ali ne preko 14 miliona koliko je vec postojeci ugovor. Eh na to sam mislio kada sam rekao da se ne moze preplatiti.Slatinash_7 je napisao/la:Pa moze se pretplatit,da je sad recimo MIN ponudila Billupsu 10 mil on bi bio preplacen.Jos kad prodje ovaj rok koji je ne znamo ni mi koliko dana,tek tad se mogu desiti greske npr. LAC racunali da ce dovesti Paula i ne uspiju a prodje rok amnestije za Billupsa a treba im play i onda mu moraju dati vise od ta 2 mil sigurno kako bi potpisao za njih.Mjesta za gresku ima,u svakom slucaju manje nego prije ali ove gore stvari ce se desavati u to mozemo biti sigurni.....adriano_leite je napisao/la:Slatinash, ne moze se preplatiti amnestirani igrac. Npr. Billups je otisao u LAC za 2 miliona dolara, a ostalih 12 miliona dolara placa NYK. Tako da ako je Biedrins amnestiran, on ima ugovor 9 miliona za 2 godine, znaci pocetna je cijena miliona dolara, onda se par timova natjece za njega, nesto poput aukcije, ko ponudi vise njegov je, ali ta cijena ne moze preci njegov sadasnji ugovor i mislim da ako je igrac amnestiran danas, ima neki rok 2 3 dana da neko ga uzme, a nakon toga postaje free agent i moze birati gdje ce ici i za koju platu.
LAL potpisali Geeralda Greena i McRobertsa(nadam se da nije bilo).Eto nasli su zamjenu za Odoma
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Tayshaun Prince - Detroit Pistons, produzenje ugovora na 4 godine, 27 miliona.
Shannon Brown - Phoenix Suns, jednogodisnji ugovor, 3.5 miliona.
Shane Battier - Miami Heat, trogodisnji ugovor, 9 miliona.
Greg Oden - Portland Trail Blazers, novi jednogodisnji ugovor, 8.9 miliona.
Caron Butler - Los Angeles Clippers, trogodisnji ugovor, 24 miliona.
Mike Dunleavy - Milwaukee Bucks, dvogodisnji ugovor, 7.5 miliona.
Jonas Jerebko - Detroit Pistons, novi cetvorogodisnji ugovor, 16 miliona.
Grant Hill - Phoenix Suns, novi jednogodisnji ugovor, 6.5 miliona.
Glen Davis - Orlando Magic, cetvorogodisnji ugovor, 26 miliona.
Chuck Hayes - Sacramento Kings, cetvorogodisnji ugovor, 21.3 miliona.
Marcus Thornton - Sacramento Kings, novi cetvorogodisnji ugovor, 31-33miliona.
Daequan Cook - Oklahoma City Thunder, novi dvogodisnji ugovor, 7.5 miliona.
Derrick Brown - Charlotte Bobcats, jednogodisnji ugovor, minimum.
Earl Watson - Utah Jazz, novi dvogodisnji ugovor, 4.6 miliona.
Mario Chalmers - Miami Heat, novi dvogodisnji ugovor sa timskom opcijm za trecu, 12 miliona.
Tyson Chandler - New York Knicks, cetvorogodisnji ugovor, 58 miliona.
Jeff Green - Boston Celtics, novi jednogodisnji ugovor, 9 miliona.
Jeremy Pargo - Memphis Grizzlies, dvogodisnji ugovor, 2 miliona.
Spencer Hawes - Philadelphia 76ers, novi jednogodisnji, 4.1 milion.
Jason Richardson - Orlando Magic, novi cetvorogodisnji ugovor, 25 miliona.
Brian Cardinal - Dallas Mavericks, novi jednogodisnji ugovor, vet minimum.
Kurt Thomas - Portland Trail Blazers, dvogodisnji ugovor, vet minimum.
David West - Indiana Pacers, dvogodisnji ugovor, 20 miliona.
JJ Barea - Minnesota Timberwolves, cetvorogodisnji ugovor, 19 miliona.
DeAndre Jordan - Los Angeles Clippers, cetvorogodisnji ugovor, 43.2 miliona.
Kwame Brown - Golden State Warriors, jednogodisnji ugovor, 7 miliona.
Shannon Brown - Phoenix Suns, jednogodisnji ugovor, 3.5 miliona.
Shane Battier - Miami Heat, trogodisnji ugovor, 9 miliona.
Greg Oden - Portland Trail Blazers, novi jednogodisnji ugovor, 8.9 miliona.
Caron Butler - Los Angeles Clippers, trogodisnji ugovor, 24 miliona.
Mike Dunleavy - Milwaukee Bucks, dvogodisnji ugovor, 7.5 miliona.
Jonas Jerebko - Detroit Pistons, novi cetvorogodisnji ugovor, 16 miliona.
Grant Hill - Phoenix Suns, novi jednogodisnji ugovor, 6.5 miliona.
Glen Davis - Orlando Magic, cetvorogodisnji ugovor, 26 miliona.
Chuck Hayes - Sacramento Kings, cetvorogodisnji ugovor, 21.3 miliona.
Marcus Thornton - Sacramento Kings, novi cetvorogodisnji ugovor, 31-33miliona.
Daequan Cook - Oklahoma City Thunder, novi dvogodisnji ugovor, 7.5 miliona.
Derrick Brown - Charlotte Bobcats, jednogodisnji ugovor, minimum.
Earl Watson - Utah Jazz, novi dvogodisnji ugovor, 4.6 miliona.
Mario Chalmers - Miami Heat, novi dvogodisnji ugovor sa timskom opcijm za trecu, 12 miliona.
Tyson Chandler - New York Knicks, cetvorogodisnji ugovor, 58 miliona.
Jeff Green - Boston Celtics, novi jednogodisnji ugovor, 9 miliona.
Jeremy Pargo - Memphis Grizzlies, dvogodisnji ugovor, 2 miliona.
Spencer Hawes - Philadelphia 76ers, novi jednogodisnji, 4.1 milion.
Jason Richardson - Orlando Magic, novi cetvorogodisnji ugovor, 25 miliona.
Brian Cardinal - Dallas Mavericks, novi jednogodisnji ugovor, vet minimum.
Kurt Thomas - Portland Trail Blazers, dvogodisnji ugovor, vet minimum.
David West - Indiana Pacers, dvogodisnji ugovor, 20 miliona.
JJ Barea - Minnesota Timberwolves, cetvorogodisnji ugovor, 19 miliona.
DeAndre Jordan - Los Angeles Clippers, cetvorogodisnji ugovor, 43.2 miliona.
Kwame Brown - Golden State Warriors, jednogodisnji ugovor, 7 miliona.
McRoberts za 2 godine 6 miliona je predobra stvar..
a mozda ce se ispostaviti dobra garancija kada bace Gasola i Baynuma za DH12...
a mozda ce se ispostaviti dobra garancija kada bace Gasola i Baynuma za DH12...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jao majko! hahahahahaDonnie Darko je napisao/la:
![]()
Postovanje treba zaraditi.
Knicksi zainteresovani za Barona Davisa...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Knicksi bi trebali napravit move za Nasha, on je tacno sta im treba sad. Landry, Douglas i pik prve runde za Nasha i eventualno nekog fillera bi vjerovatno bilo ok za obje strane.
I da, da mi je vidit kako izgleda trening Hornetsa trenutno, 6 igraca, 3 na 3 i udri
edit: zaboravih da su knicksi poslali svoje pikove u nuggetse, tako da nista od toga
I da, da mi je vidit kako izgleda trening Hornetsa trenutno, 6 igraca, 3 na 3 i udri
edit: zaboravih da su knicksi poslali svoje pikove u nuggetse, tako da nista od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.