Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
koliko godina si ti imao za vrijeme golog otoka?
Moderator/ica: insider
Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
Tribalian je napisao/la:T-MAC ,postujem to sto kazes,ali brate moras da znas da ja koji sam iz Srbije drugacije gledam na to,taj Kapa koji ima 92 godine i dalje trckara po TV stanicama i pljuje sve zivo i mrtvo,to je kao prvo,kao drugo, on i njegov sin su 2006. prvi potrcali da se izjasne kao Crnogorci,e pa "momci" ako ste CG-ovci,ajmo lagano kod tate Mila dole,pa tamo cajtepri sta hocete i prodajte njima tamo muda za bubrege i ostalo,kao trece na tom Golom otoku su zavrsili mnogi neduzni ljudi iz svih bivsih republika,ucili su ih u partiji da se zaklinju u Staljina i Sovjete,da vole sve sto ima srp i cekic na zastavi i grbu, i onda odjednom to je smrtni grehT-MAC je napisao/la:pa vidi,on sta god da je radio,radio je tada za dobrobit sistema koji je vladao..znam ja da on ima i mracnu stranu...Tribalian je napisao/la: Jaojjjjjj T-MAC,cenim te kao forumasa,korektan si sagovornik,ali gde nadje da stajes u odbranu onog golootockog smrada![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je taj sto ga je isutirao,to stvarno ne znam,ali taj Jovo Kapa je ljiga jedna najobicnija,njega bi ja najurio motkom iz Srbije
ali ja sam prvenstveno ogorcen s tim da je covjeku 92 godine..i nadje se neki mangup koji ga udara..
onda,mnogi gori danas hodaju ulicom,koji su ubijali,koji ubijaju a koji ce i ubijati pa njima niko nista ne radi..
pa svaki drugi koji je u vlasti,ima sigurno gore postupke od jove...to je ono sto me najvise boli kolega![]()
Sa golog otoka je retko ko citav izasao,a upravo zbog ljudi kakav je Kapa i ostali jazavci koji su se muvali uz copavog Zagorca,bas zbog njih YU danas ne postoji,oni koji su je zvanicno dovrsili su samo posledica i ucenici ovih navedenih.
Nemam obicaj da branim @ Sarajlicu,ali nemojte mu zameriti,on je jos uvek golobradi momak,slusao je verovatno neke price i na osnovu toga izvodi neke zakljucke,na neki nacin zalim momke koji odrastaju u ovom vremenu ovakvom,nista lepo nije video ni osetio,a od zivota imaju forume ,FB ,dzojstike i krivu kicmu.insider je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.![]()
Tribalian je napisao/la:E jel vidis sad T-MAC kako se razumemo,to sam i hteo da kazem,ako si bio Jugosloven,budi to i dalje,a ne da izmisljas neke nacije,danas Crnogorac sutra Dzedaj ili ko zna sta... Sto rece @ Alan gore a u vezi golog otoka,masa ljudi je tamo zavrsila zbog toga sto je imala lepu zenu ili lepu cerkuako si zbog toga drzavni neprijatelj onda nek ide u pm.U Beograd,Zagreb,Sarajevo....1945. godine se dovukla masa nekih j*baca ovaca i taj dodje i oce zenu da ti otme,pa ja bih mu presudio na kucnom pragu,ne bih cekao da me vode na goli otok.Brate Hrvati su uhapsili Boljkovca,a Srbija ce ovog Kapu verovatno i to je to. A meni ,tebi i svima nama mladjima ostaje da se postaramo za to da se takva vremena ( ww2 i poslednji rat) ne ponove vise nikad
@ Kakavdanakneiskustvu,tebra,nemam ja nista protiv toga,nek se izjasni kako hoce,ali postoji razlog (provokatorski) iz kog je on to uradio.
Tribalian je napisao/la:Finansijski je razlog.
Ne mora da znaci da je direktno dobio novac,on ili njegov sin,ali tu su mesta ambasadora,konzula,razne prvilegije i ostale "vrednosti"kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Finansijski je razlog.
dobio pare da se izjasni crnogorcem?
Bacali kamena s ramenaOTNYS_YNWA je napisao/la:Goli Otok je zakon, bar su ljudi nešto radili..
Tribalian je napisao/la:Ne mora da znaci da je direktno dobio novac,on ili njegov sin,ali tu su mesta ambasadora,konzula,razne prvilegije i ostale "vrednosti"kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Finansijski je razlog.
dobio pare da se izjasni crnogorcem?
Ma ja teretanaOTNYS_YNWA je napisao/la:Klešeš kamenje, klešeš .. Ali bar nešto radiš. Treba ići tom logikom.
Tribalian je napisao/la:@ Kakavdanakneiskustvu,razumem sta hoces da kazes,neke stvari koje se ovde desavaju niko sem nas samih ne moze razumeti,Jugoslavije vise nema,ali dosta nas je rodjeno u toj zemlji.Jednostavno to je tako,dobar broj ljudi se i dalje oseca jugoslovenski,nebitno sto te zemlje vise nema,mnogo je mesanih brakova,ljudi jednostavno ne znaju kako da se izjasne i to je to. Ali Kapa kao "veliki jugosloven" nije sebi smeo da dozvoli tako lako prelazak u " drugi nacionalni korpus".
[youtube][/youtube]
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:na kraju krajeva,nebitan je kapičić,aparatčik bio i ostao
Trenutno korisnika/ca: enobarca, trunks1946, Wilshere10 i 12 gostiju.