Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i ... tervju.pdf
Toplo preporucujem svakom koga interesuje stanje u svijetu , ko i kako vlada ovim svijetom. Vrijedi procitati.
Toplo preporucujem svakom koga interesuje stanje u svijetu , ko i kako vlada ovim svijetom. Vrijedi procitati.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Rodjen si u jednoj od republika koje su bile u sastavu tadasnje drzave Yugoslavije. Yugoslavija se raspala,republike su postale drzave, tako da je i ta fraza yugosloven propala, kako ces biti yugosloven a drzava ne postoji. To ti je isto da se neko izjasnjava kao Austrougarin.Tribalian je napisao/la:@ Kakavdanakneiskustvu,razumem sta hoces da kazes,neke stvari koje se ovde desavaju niko sem nas samih ne moze razumeti,Jugoslavije vise nema,ali dosta nas je rodjeno u toj zemlji.Jednostavno to je tako,dobar broj ljudi se i dalje oseca jugoslovenski,nebitno sto te zemlje vise nema,mnogo je mesanih brakova,ljudi jednostavno ne znaju kako da se izjasne i to je to. Ali Kapa kao "veliki jugosloven" nije sebi smeo da dozvoli tako lako prelazak u " drugi nacionalni korpus".
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
U mom svijetu je stanje ovakvo ja vladam i boli me za sve drugeHZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i ... tervju.pdf
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Citao sam delove njegove knjige "Teorija zavere" ali ima mnogo boljih stiva na tu temu,ovaj je malo preterao rekao bih.HZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i ... tervju.pdf
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Da nisam moderator, rekao bih ti nešto, al ću držat jezik za zubima.Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
Bolje ti je da se malo probudiš i držiš realnosti i stvarnog svijeta, a manje gledaš šta je bilo nekad, jer neke stvari ne poznaješ dobro ili ne poznaješ uopće (nisi jedini).
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja mislim da u ovome dosta istine.Tribalian je napisao/la:Citao sam delove njegove knjige "Teorija zavere" ali ima mnogo boljih stiva na tu temu,ovaj je malo preterao rekao bih.HZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i ... tervju.pdf
A evo jedan video koji po meni najbolje objasnjava bankarski sistem
[youtube][/youtube]sastoji si iz 3 dijela
Mene samo interesuje kad cemo se mi probuditi i usprotiviti im se. Ja vec opasno razmisljam da izbacim TV iz kuce.
Sarajlijc@ nemas ti pojma kako se lose zivjelo u titino doba, meni su to roditelji tako opsirno i zivopisno ispricali da sam titu poceo smatrati masonom. Banana ti je bila ko sad BMW X6.Bukvalno !
Ma jok, klali se. Ali kad se goli otok zatvorio odnosno otvorio pustio svoje pretplatnike, da vidiš rahatluka druže.Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dajte mi neke stručne savjete za prvi sastanak
Sviđa mi se ,sviđam joj se ( ja njoj više) ,ali imam osjećaj da ću to sve sjebati na 1.sastanku ,ne bi bilo prvi put
o čemu da pričam
Sviđa mi se ,sviđam joj se ( ja njoj više) ,ali imam osjećaj da ću to sve sjebati na 1.sastanku ,ne bi bilo prvi put
o čemu da pričam
You'll never walk alone.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ja sam to pogresno formulisao nemojte mi zamjeriti mlad sam i zaljubljen

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
dubrava je napisao/la:Da nisam moderator, rekao bih ti nešto, al ću držat jezik za zubima.Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
Bolje ti je da se malo probudiš i držiš realnosti i stvarnog svijeta, a manje gledaš šta je bilo nekad, jer neke stvari ne poznaješ dobro ili ne poznaješ uopće (nisi jedini).
Hordas....batali teorije zavere,mnogo je to komplikovanije nego sto mislis,a najveca zabluda je da masoni vladaju svetom.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti nesto studirao ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ako je imaš na fb potraži neke info njene omiljene stvari ovo ono. Malo se informiši i složi priču. A ako nemaš taj info složi priču o školi (ne puno) i o društvu. Taman da se vučete 20 god. nemoj joj reći da je voliš.VolimLiverpool je napisao/la:Dajte mi neke stručne savjete za prvi sastanak![]()
Sviđa mi se ,sviđam joj se ( ja njoj više) ,ali imam osjećaj da ću to sve sjebati na 1.sastanku ,ne bi bilo prvi put![]()
o čemu da pričam
I čekaj sad Ludlo 4 ili onog Ljumana iz Banoviće oni su yebavali svašta.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Više slušaj, manje pričaj (ili bolje rečeno, nek' ona misli da je slušaš. Dakle, obavezno klimanje glavom uz poneki osmijeh i odobravanje toga što je uradila). Kada pričaš, potrudi se da to bude nešto o čemu i ona ima pojma. Opusti se (to ti je najvažnije) i slobodno joj udijeli koji kompliment, a nije na odmet i pokazati koliko si duhovit. Inače, sa prvim sastankom ne možeš toliko pogriješiti, jer su obično svi u nekoj "blokadi". Gori će ti biti drugi (al' ne bih da te plašimVolimLiverpool je napisao/la:Dajte mi neke stručne savjete za prvi sastanak![]()
Sviđa mi se ,sviđam joj se ( ja njoj više) ,ali imam osjećaj da ću to sve sjebati na 1.sastanku ,ne bi bilo prvi put![]()
o čemu da pričam
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne znam kako se zovu ,ali znam da su banke dio toga.Imas li neki text za kojeg mislis da ima istine?Tribalian je napisao/la:dubrava je napisao/la:Da nisam moderator, rekao bih ti nešto, al ću držat jezik za zubima.Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.
Bolje ti je da se malo probudiš i držiš realnosti i stvarnog svijeta, a manje gledaš šta je bilo nekad, jer neke stvari ne poznaješ dobro ili ne poznaješ uopće (nisi jedini).![]()
![]()
Kad @ Dubrava advokatski to objasni
A i brate realno je,verovatno ti je neko i na faksu pokazivao pojedine optuznice iz tog vremena(kao sto je meni i mojim kolegama jedan profa pokazivao,dok nisam batalio Pravni),smesno i neutemeljeno na pravnoj osnovi kako god okrenes.
Hordas....batali teorije zavere,mnogo je to komplikovanije nego sto mislis,a najveca zabluda je da masoni vladaju svetom.
- legenda reala
- Kontakt:
Evo na BN-u emisija o tom vašem čiku 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Monolog je napisao/la:Više slušaj, manje pričaj (ili bolje rečeno, nek' ona misli da je slušaš. Dakle, obavezno klimanje glavom uz poneki osmijeh i odobravanje toga što je uradila). Kada pričaš, potrudi se da to bude nešto o čemu i ona ima pojma. Opusti se (to ti je najvažnije) i slobodno joj udijeli koji kompliment, a nije na odmet i pokazati koliko si duhovit. Inače, sa prvim sastankom ne možeš toliko pogriješiti, jer su obično svi u nekoj "blokadi". Gori će ti biti drugi (al' ne bih da te plašimVolimLiverpool je napisao/la:Dajte mi neke stručne savjete za prvi sastanak![]()
o čemu da pričam).
@ Hordas propast je u tome sto su banke i neke korporacije jace od EU i USA i vode ceo svet,to je poenta,imas textova koliko hoces,ali to cu ti poslati na PP ,nema razloga da ja i ti ovde sirimo "zaveru" do maximuma
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Imas koliko hoces, samo ukucaj freemasons, ali bolje ti je da se ne informises tim, manje ce te glava boliti. Onda ces sigurno preci i na illuminaties (illuminati), i onda jarane brodolom.HZ_ilidzaa je napisao/la: Ne znam kako se zovu ,ali znam da su banke dio toga.Imas li neki text za kojeg mislis da ima istine?
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 13 dec 2011, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prijatelju, pa sam znaš kako pripadnici stare škole to rješavaju.Tribalian je napisao/la:Oplakah kad moj jaran iz oblasti botanike deli savete Meni je smesno kako ocinski objasnjava to,ali je u pravu Svaka mu je ko u Njegosa
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sarajlijca i VolimTZ=JARANI PO GLUPOSTI 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Brate ovo sto si mu rekao "manje pricaj,vise slusaj" to je toMonolog je napisao/la:Prijatelju, pa sam znaš kako pripadnici stare škole to rješavaju.Tribalian je napisao/la:Oplakah kad moj jaran iz oblasti botanike deli savete Meni je smesno kako ocinski objasnjava to,ali je u pravu Svaka mu je ko u NjegosaŠta sve "eko zelenih" (
) učini od čovjeka, jbt.
@ Legendo Reala,evo pustio sam BN,slusam ga 2 minuta i vec bih polomio ekran
@ Helleru, @ Sarajlica je tu jedan jedini i nenadj*bivi,nisam primetio da Volim TZ laprda gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.