[youtube][/youtube]Sarajlijc@ je napisao/la:OOOOOOO streamovac dobrodosaomandraX je napisao/la:juh jbt, otkad nisam bio na ovom Chat-u...legenda i dalje kolo-vođa
oooo...otkud vi u vašem stanu?
Moderator/ica: insider
[youtube][/youtube]Sarajlijc@ je napisao/la:OOOOOOO streamovac dobrodosaomandraX je napisao/la:juh jbt, otkad nisam bio na ovom Chat-u...legenda i dalje kolo-vođa
Pomjes'o si njega i menelegenda reala je napisao/la:Ja kontam on ganja one sa crvenog tepihaHZ_ilidzaa je napisao/la: Vjerovatno s turkinjama![]()
![]()
'đe ćeš bola tako o hodži, jesi normalan, 'oće ti proučit' neštoSarajlijc@ je napisao/la:Ma evo pisam se od smijeha jest onaj Rizah napacen covjek cudo jedno
ObjasniSarajlijc@ je napisao/la:Ma evo pisam se od smijeha jest onaj Rizah napacen covjek cudo jedno
Reko mu da je huligan koji bez staraca cigare ne moze kupitTribalian je napisao/la:ObjasniSarajlijc@ je napisao/la:Ma evo pisam se od smijeha jest onaj Rizah napacen covjek cudo jednoSta je sad bilo?
Ja ne vidim nikakvog frajeraBianconeri1988 je napisao/la:Đe ste manekeni, stig'o frajer!
pa koji q krasni onda ja ovdje predstavljamLBJ MVP je napisao/la:Ja ne vidim nikakvog frajeraBianconeri1988 je napisao/la:Đe ste manekeni, stig'o frajer!
sta se fatas za njegove komentare,...Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj dobro mi je rekao eto on zna levat jedan ne znam samo kako je to procijenioMozda kad je neki stream gledao ili kad je oko na kasike bacio.
Jes' ub'o sta ?Bianconeri1988 je napisao/la:Đe ste manekeni, stig'o frajer!
T-MAC je napisao/la:sta se fatas za njegove komentare,...Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj dobro mi je rekao eto on zna levat jedan ne znam samo kako je to procijenioMozda kad je neki stream gledao ili kad je oko na kasike bacio.
inako je kupio tu diplomu
mandraX je napisao/la:'đe ćeš bola tako o hodži, jesi normalan, 'oće ti proučit' neštoSarajlijc@ je napisao/la:Ma evo pisam se od smijeha jest onaj Rizah napacen covjek cudo jedno
Trenutno gleda u kašike, ne prizivaj ga![]()
nauci se kulturi. covjek stariji od tebe 10 godina ( da ne pomislite da je rizo star, sarajlijica je osnovna i sada ) i ti njemu tako da kazes. u ostalom ne vidim gdje je pogrijesio ?Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj dobro mi je rekao eto on zna levat jedan ne znam samo kako je to procijenioMozda kad je neki stream gledao ili kad je oko na kasike bacio.
ManekenaHeller je napisao/la:pa koji q krasni onda ja ovdje predstavljamLBJ MVP je napisao/la:Ja ne vidim nikakvog frajeraBianconeri1988 je napisao/la:Đe ste manekeni, stig'o frajer!![]()
![]()
![]()
Koju li si ti školu završio, ako si završio !?LudLo 4 je napisao/la:Hhahahahahaha,o moj Boze popravise mi osnovci godinuVolimTz je napisao/la:Ma jok, klali se. Ali kad se goli otok zatvorio odnosno otvorio pustio svoje pretplatnike,da vidiš rahatluka druže.Sarajlijc@ je napisao/la:Dok je bilo golog otoka svi smo mirnije zivjeli i sigurniji smo bili.![]()
onaj sarajlica pise zivjeli SMO mirno,ovaj pise DA VIDIS rahatluka a obojica zajedno imaju 20 i koju godinu
Belmine,Belmine...
Ma bas me briga brate ali ne znam koji me **** podbada.Dabogda nikad vise ne mogao stream da pogledaT-MAC je napisao/la:sta se fatas za njegove komentare,...Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj dobro mi je rekao eto on zna levat jedan ne znam samo kako je to procijenioMozda kad je neki stream gledao ili kad je oko na kasike bacio.
ionako je kupio tu diplomu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.