ja sam cuo da je on atila licnoLBJ MVP je napisao/la:Ma Hićo je bio čovjek za togaT-MAC je napisao/la:vas kad dirnu,e onda vas bas dirnuSheyi je napisao/la:Sve je dobro dok nas(Jevreje) niko ne dira
@Tribalian ja sam čuo da je sarajlica direktni potomak Atile
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Necemo se svadjati
Nisam dobar u tome
razapece te me ko sarajlicu
razapece te me ko sarajlicu
A jeste na Sarajlicu navalili
ohan'te malo ... 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma jok atila mi je bratHeller je napisao/la:
ja sam cuo da je on atila licno
Ako hocete oprost kupite mi ovo za 11-sti rodjendan http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1375_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 14 dec 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pozdravljam vas ljudi imam sutra posla, a ti sarajlijce cuvaj se da starci slucajno ne ustanu 
Nullius in verba
To sam i ja prvo mislio,ali mi rece jedan lik posle da je @ Sarajlica rodom od one dinastije MingLBJ MVP je napisao/la:T-MAC je napisao/la: @Tribalian ja sam čuo da je sarajlica direktni potomak Atile
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
U jbt mora da su njegovi otkrili vatru još u prahistorijiTribalian je napisao/la:To sam i ja prvo mislio,ali mi rece jedan lik posle da je @ Sarajlica rodom od one dinastije MingLBJ MVP je napisao/la:T-MAC je napisao/la: @Tribalian ja sam čuo da je sarajlica direktni potomak Atile
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nije djecu ispod 13Sarajlijc@ je napisao/la:Ma jok atila mi je bratHeller je napisao/la:
Ako hocete oprost kupite mi ovo za 11-sti rodjendan http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1375_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja cuo da je on licno napravio cuvenu vazu iz dinastije Ming.Tribalian je napisao/la:To sam i ja prvo mislio,ali mi rece jedan lik posle da je @ Sarajlica rodom od one dinastije MingLBJ MVP je napisao/la:T-MAC je napisao/la: @Tribalian ja sam čuo da je sarajlica direktni potomak Atile
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A da me vidi djedo moj .. da se opredjeli za jevreje
Mislim da bi mu hadz bio uzaludan
Iz iskustva ha ? Mora da si se povrijedio.jasmin10 je napisao/la:nije djecu ispod 13Sarajlijc@ je napisao/la:Ma jok atila mi je bratHeller je napisao/la:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Genghis?Tribalian je napisao/la:To sam i ja prvo mislio,ali mi rece jedan lik posle da je @ Sarajlica rodom od one dinastije MingLBJ MVP je napisao/la:T-MAC je napisao/la: @Tribalian ja sam čuo da je sarajlica direktni potomak Atile
Nullius in verba
SarajlijcaLBJ MVP je napisao/la: U jbt mora da su njegovi otkrili vatru još u prahistoriji

FORZA MARŠAL !!!
Ma da te vidi Hitler onda bi najeboSheyi je napisao/la:A da me vidi djedo moj .. da se opredjeli za jevreje
@hodža
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
mi nasli u rasadniku. 200 KM jbtLimuntos je napisao/la:ma sam kazes "nema pojma o tebi" , tako da, samo se osvedni sta neko lupa o tebi...bar bi ja tako...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Limuntos je napisao/la:sta je ovo yebote, za 15 sekundi ste ispisali citavu stranicudobro neko rece, pregori sve
![]()
@kdn ma pusti ih ba, ima nas sto znamo ko si i sta si...
ma sve ok,al smeta kad te neko obilježava a nema pojma o tebi
@jasko nisam...oces pomoc starom jaranu da nadje ?![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dosadilo vam vise ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sarajlijica zrtva vremeplova. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
volim tz im'o sam i ja 11 godina. nisam nikada volio autice. uvijek lopte igr'o. htio neki dan uzeti nesto slicno rodjaku, pa znam. 
Eh, treba radit sutra
...ajd selamim vas
Sarajlice, nedaj se..
Sarajlice, nedaj se..
Sarajlice njima nikada nece dosadit

Vracam se u nase,vidim ovaj LBJ MP me handri
Tevba
Vracam se u nase,vidim ovaj LBJ MP me handri
Tevba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.