FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
žao mi je što nije uvijek sve po tvom, ali imamo još 3963 forumaša kojima također treba obezbijediti ugodno surfanje.
ja mislim da administracija treba više ukazivati članovima foruma a posebno novim članovima na pravila foruma i da treba da budu strožije kazne 
Hvala obojici.BegA_SA je napisao/la:Nisu divovi vec http://rapidshare.com/files/266281933/B ... o.mp3.htmlformance je napisao/la:
http://rapidshare.com/files/259848353/B ... divovi.mp3
- Nail for Real
- Kontakt:
Ko je bio prosle godine prvak Sarajevo ili Zrinjski?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
U potpunosti se slazem,da ne treba pasti u neku euforiju.Rastereceno treba otici na revans i hrabro odigrati.Mislim realno da ce biti tesko ali sportski se nadati i na osnovu toga odigrati.Mi vise nemamo sta izgubiti.Cestitke jos jednom momcima na odlicnoj predstavi.AYAN je napisao/la:Fakat vam želim sreću i da prođete, ali nemojte se dizat u oblake, spustite se na zemlju... Tako ćete lakše doćekat sljedeću sedmicu, a ako tamo nebude onako kako priželjkujete, lakše ćete podnjeti sve to i nećete biti razočarani... Budite svjesni da Cluj ima prednost kakvu takvu...
Bila bi velika stvar kad bi prošli u Grupnu fazu, to bi veoma jako uticalo na pomak kompletne naše lige i ostalih klubova...
Hajd sretno
Utakmicu kompletnu sam gledao tj nisam prvih 5-6 minuta, koje sam gledao kasnije u reprizi kad si vec tako navalio... i sudija jest pomagao Sarajevu vise nego njima, to je moje vidjenje utakmice. To naravno ne treba umanjiti nimalo uspjeh Sarajeva, jer ovo je prvi put da nas neki tim dodje do ove faze i da nakon prve utakmice jos ima neku sansu. A sto se tice sudjenja tamo, ubjedjen sam da ce biti na njihovoj strani, mnogo vise nego sudjenje ovdje na nasoj... da se razumjemo, to ne znaci uopste da je sudija "navlacio" za Sarajevo , sto naravno i nije bio slucaj, jednostavno nije bio kvalitetan dovoljno ... vidjeli smo sta se dogadjalo po Ligi Sampiona prosle sezone, i onda ne mozemo ocekivati neke vrhunske sudije u ovoj fazi Lige Evrope...harishp je napisao/la:Ma po cemu su pomogli pobogu si brate.Po ponistenom goluGenghis je napisao/la:Ko god tamo da sudi , ne nadajte se nicemu dobrom, a ruku na srce sudije su nam pomogle na ovoj tekmi u Sarajevu... u svakom slucaju rezultat idalje aktivan, ko zna iako je sansa relativno mala, mozda postignemo neki rani gol, i onda neki bunker, uz nesto srece nista nije nemoguce...Pa iz aviona se vidio i faul i plus tip jos rukom ustopa loptu.Vi izgleda navikli na prebijem te ligu.Pa vam cudno.
Uostalom ponisten je gol i Sarajevu.A plus jedini zuti je dodijeljen igracu Sarajeva.
Zanima me jesili ti uopste gledao tekmu ili citao iz izvjestaja pa ko biva da napises i ti koju.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Stvarno ne znam o cemu pricas. Ono čega sam se najvise pribojavao u ovom meču su sudije, al na kraju je suđenje bilo fer nema se sta reci. Sad ce po tvom ispasti da je su za ovih 1:1 zasluzne sudije. Prvo Sarajevo je igralo preblago - fer s njima, samo jedan zuti karton je bio i ta za nas. Ako cemo gledat sudije onda su bila 3 auta cista za sarajevo koja su dodjelili cluju. Stvaras takvu sliku za ljude koji nisu bili i gledali da su nam sudije pomogle. Pogledaj jednu utakmicu Premier lige pa ces vidjet sta su sudije i sta znaci šiljiti tekmu.Genghis je napisao/la:Utakmicu kompletnu sam gledao tj nisam prvih 5-6 minuta, koje sam gledao kasnije u reprizi kad si vec tako navalio... i sudija jest pomagao Sarajevu vise nego njima, to je moje vidjenje utakmice. To naravno ne treba umanjiti nimalo uspjeh Sarajeva, jer ovo je prvi put da nas neki tim dodje do ove faze i da nakon prve utakmice jos ima neku sansu. A sto se tice sudjenja tamo, ubjedjen sam da ce biti na njihovoj strani, mnogo vise nego sudjenje ovdje na nasoj... da se razumjemo, to ne znaci uopste da je sudija "navlacio" za Sarajevo , sto naravno i nije bio slucaj, jednostavno nije bio kvalitetan dovoljno ... vidjeli smo sta se dogadjalo po Ligi Sampiona prosle sezone, i onda ne mozemo ocekivati neke vrhunske sudije u ovoj fazi Lige Evrope...harishp je napisao/la:Ma po cemu su pomogli pobogu si brate.Po ponistenom goluGenghis je napisao/la:Ko god tamo da sudi , ne nadajte se nicemu dobrom, a ruku na srce sudije su nam pomogle na ovoj tekmi u Sarajevu... u svakom slucaju rezultat idalje aktivan, ko zna iako je sansa relativno mala, mozda postignemo neki rani gol, i onda neki bunker, uz nesto srece nista nije nemoguce...Pa iz aviona se vidio i faul i plus tip jos rukom ustopa loptu.Vi izgleda navikli na prebijem te ligu.Pa vam cudno.
Uostalom ponisten je gol i Sarajevu.A plus jedini zuti je dodijeljen igracu Sarajeva.
Zanima me jesili ti uopste gledao tekmu ili citao iz izvjestaja pa ko biva da napises i ti koju.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
@Enzo_85 - Mozda je problem u meni sto sam se navikao da nas sve sudije kidaju u svim sportovima, pa kad sudi onako prosjecno sa par gresaka, onda ispadne da je sudija nama pomagao ... koliko se otegla ova rasprava mozda ce neko pomisliti da su sudije pravile neki dar-mar na nasu stranu, nije tako. Da se razumjemo, sudije nikako nisu uticale na konacan rezultat ... kad bi bilo ovako sudjenje i tamo potpisao bi, ali znamo da nece ...
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Samo bih se slozio sa yusufom koneom,fakat ono sinoc je bilo fenomenomenalnomiky_hz je napisao/la:Danima prije utakmice se pričalo kako je najopasnij igrač Cluja napadač Kone, ali pored sinoćnje predstave dva štopera Sarajeva Torlaka i Dude nije se previše naigrao. Ipak, on je bio veoma zadovoljan poslije utakmice.
„Sarajevo me iznenadilo i pokazali su da imaju odličnu ekipu. Počeli smo kako smo se dogovorili, odmah smo napali, što nam je donijelo i rezutatsku prednost. Mislim da smo malo pali u drugom poluvremenu, ali smo ipak zadovoljni sa ovim rezultatom. Ipak neće nam biti lako u revanšu jer igramo sa jednom opasnom ekipom koja u svakom trenu zna šta hoće. Morao bih još pohvaliti navijače Sarajeva i mogu reći da su jedni među najboljim u Evropi.“, rekao je najbolji igrač Cluja Kone.
Zadnja izmjena: ultra@rajvosa, dana/u 21 avg 2009, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Bas tako u tome je problem,navika na domace sudije.Genghis je napisao/la:@Enzo_85 - Mozda je problem u meni sto sam se navikao da nas sve sudije kidaju u svim sportovima, pa kad sudi onako prosjecno sa par gresaka, onda ispadne da je sudija nama pomagao ... koliko se otegla ova rasprava mozda ce neko pomisliti da su sudije pravile neki dar-mar na nasu stranu, nije tako. Da se razumjemo, sudije nikako nisu uticale na konacan rezultat ... kad bi bilo ovako sudjenje i tamo potpisao bi, ali znamo da nece ...
Mada sinoc one sudije pogotovo linijske su izgledali kao poslije neprospavane noci i teskog mahmurluka.
Jedan sudija mase za ovo,drugi za ono a glavni sudija svira sasvim nesto trece.
Mozda ih atmosfera izbacila iz svih kolosijeka, ko ce ga znati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Rekao sam da vise necu pisati postove na ovoj stranici vezano za FKS ali cu u ovom slucaju prekrsiti.
Sportsport.ba se konacno uozbiljio i prestao pisati neprovjerene informacije pa cu i to napomenuti da nisu napisali koliko je bilo gledatelja na AFH(jos moram priznati da je to neprofesionalno ali bolje i to nego kao prosli put.)
KAKO SU KRENULI TAMO KRAJEM GRUPNE FAZE EVROPSKE LIGE BICE I BROJ GLEDALACA.(ako odemo;sanse 70-30)
Da razrjesimo koliko je bilo gledalaca!
Karte za sjever rasprodate i jos je uslo nesto dzabaluka=5000
istok(11 000) bilo 8.500
zapad(17 000) bilo 12 000
=25 500
ZAHVALJUJEM SE svima koji realno gledaju na FKS i Hz i zelim i njima da dostignu ovaj nivo ali to mogu uciniti tako sto ce sagledati realnost i uraditi velike promjene.
Sportsport.ba se konacno uozbiljio i prestao pisati neprovjerene informacije pa cu i to napomenuti da nisu napisali koliko je bilo gledatelja na AFH(jos moram priznati da je to neprofesionalno ali bolje i to nego kao prosli put.)
KAKO SU KRENULI TAMO KRAJEM GRUPNE FAZE EVROPSKE LIGE BICE I BROJ GLEDALACA.(ako odemo;sanse 70-30)
istok(11 000) bilo 8.500
=25 500
ZAHVALJUJEM SE svima koji realno gledaju na FKS i Hz i zelim i njima da dostignu ovaj nivo ali to mogu uciniti tako sto ce sagledati realnost i uraditi velike promjene.
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Tacn o je sto posto da je nestalo karata,dosta raje je ostalo vani,nije bilo karata i nisu mogli uci,medju njima i moja dva blentava rodjakakobe je napisao/la:Rekao sam da vise necu pisati postove na ovoj stranici vezano za FKS ali cu u ovom slucaju prekrsiti.
istok(11 000) bilo 8.500
=25 500
BHT isto javio 25.000 tako da se nema vise potrebe prepucavati koliko je doslo navijaca...onaj ko je gledao utakmicu vidio je....grmilo na sve strane.-...ehekobe je napisao/la:Rekao sam da vise necu pisati postove na ovoj stranici vezano za FKS ali cu u ovom slucaju prekrsiti.
istok(11 000) bilo 8.500
=25 500
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Ne znam koliko je bilo ali preko TV-a se culo kao da je bilo 100.000.
Trudite se ljudi malo,pa necete morat zamarat glavu time koliko je bilo ili nije bilo..............Tacna cifra je 23.756 prodatih karata............eh sad koliko ih je uslo na lijepe oci............to samo Bog zna............moja slobodna procjena izmedju 24 i 25 hiljada je bilo na stadionu........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
ovako sam ja cuo na bh radiu 16000 na bht 25000 na ftv 20000 moja procjena 22000
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
koreo
Hordanje 1. pol.
http://www.youtube.com/fksinfo#play/all/...ce3oAHPIp8 Hordanje 2. pol.
TO SMO MI!!!
Hordanje 1. pol.
http://www.youtube.com/fksinfo#play/all/...ce3oAHPIp8 Hordanje 2. pol.
TO SMO MI!!!
Zadnja izmjena: L!k@, dana/u 21 avg 2009, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Ludo burazeru,ludoL!k@ je napisao/la: koreo
Hordanje 1. pol.
TO SMO MI!!!
http://www.soccerway.com/venues/bosnia- ... tovi-hase/
premo ovome 25 hiljada navijaca je bilo
a po mom misljenju ovako je bilo
zapad prima 19.500 (13000)
istok prima 8000 (7500)
sjever 5000 (5000)
jug prima 4000 (27)
premo ovome 25 hiljada navijaca je bilo
a po mom misljenju ovako je bilo
zapad prima 19.500 (13000)
istok prima 8000 (7500)
sjever 5000 (5000)
jug prima 4000 (27)
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Vugdalić želi i utakmicu između Kluža i Sarajeva
Televizija OBN otkupila je prava prijenosa utakmica nogometne Evropske lige te želi direktno prenositi revanš susret između rumunskog Kluža i Sarajeva. Želimo prenositi utakmicu iz Rumunije i omogućiti gledaocima širom BiH, ali i regiona da gledaju Sarajevo. Prema ugovoru, utakmicu možemo besplatno prenositi, ali se pojavio problem s agencijom koja zastupa prava Sarajeva. Nećemo pristati ni na kakve ucjene - kaže Sabahudin Vugdalić, urednik sportske redakcije OBN-a.
Televizija OBN otkupila je prava prijenosa utakmica nogometne Evropske lige te želi direktno prenositi revanš susret između rumunskog Kluža i Sarajeva. Želimo prenositi utakmicu iz Rumunije i omogućiti gledaocima širom BiH, ali i regiona da gledaju Sarajevo. Prema ugovoru, utakmicu možemo besplatno prenositi, ali se pojavio problem s agencijom koja zastupa prava Sarajeva. Nećemo pristati ni na kakve ucjene - kaže Sabahudin Vugdalić, urednik sportske redakcije OBN-a.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.