Sta si tuzan,nisam umro.legenda reala je napisao/la:Envere hodža![]()
Štefko![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Pa niste mi zanimljivi,nisi ni ti vise sto si nekad bio.legenda reala je napisao/la:ahahahhahahaBianconeri1988 je napisao/la:Ovdje je najbolje dolaziti u 1 iza ponoći, tad ovi školarci gledaju ove +18 filmove...
a neki i legnu već ,valja raniti![]()
Tribalian ma nisam ja mislio ni na kog ,malo mi samo glupo bilo ,što se Rizu nako nagovoriše bez nekog valjanog razloga![]()
Ovaj čoban nas posmatra ,ali ne bi se javio bože sačuvaj ,moram sa adminom pričati da mu bar sat dnevno dopusti da bude na chatubaš šta uradi vlast od čovjeka
jedini ja i Jimi smo to shvatili
![]()
Nisam ja vise besposlen k'o sto sam pre bio,sad mi net sluzi za neke ozbiljnije stvari.
Prva ljubav zaborava nema
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Sta si tuzan,nisam umro.legenda reala je napisao/la:Envere hodža![]()
Štefko![]()
![]()
![]()
Došlo je do zasićenja kod velikog Devila ,sve više razmišlja o završetku karijere
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Devil
`Ta nisi besposlen? Hodas po BG-u i gledas ne vezane za Zvezdu tekme po onim minusima.
Znam ja te obaveze na netu kada prodje ponoc a ono tisina vani, zena/starci spavaju uveliko a ti slusalice u usi i...Struku do daske odvrnes.

`Ta nisi besposlen? Hodas po BG-u i gledas ne vezane za Zvezdu tekme po onim minusima.
Znam ja te obaveze na netu kada prodje ponoc a ono tisina vani, zena/starci spavaju uveliko a ti slusalice u usi i...Struku do daske odvrnes.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Legendo, evo časti te ovaj mali
Nije vam uspio onaj plan da dobijem Zlatnu kantu, baš ste se nameračili sinoć bili na mene...
A nikad vam ništa nazao nisam učinio, čak sam vas prihvatio u raju na fb
Nije vam uspio onaj plan da dobijem Zlatnu kantu, baš ste se nameračili sinoć bili na mene...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Rooney88 je napisao/la:@Devil
`Ta nisi besposlen? Hodas po BG-u i gledas ne vezane za Zvezdu tekme po onim minusima.![]()
Znam ja te obaveze na netu kada prodje ponoc a ono tisina vani, zena/starci spavaju uveliko a ti slusalice u usi i...Struku do daske odvrnes.![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
E jos trazi po google earthu i gnjavi starog da mu objasnjava u pola noci gdje je stadion.Tribalian je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:@Devil
`Ta nisi besposlen? Hodas po BG-u i gledas ne vezane za Zvezdu tekme po onim minusima.![]()
Znam ja te obaveze na netu kada prodje ponoc a ono tisina vani, zena/starci spavaju uveliko a ti slusalice u usi i...Struku do daske odvrnes.![]()
![]()
![]()
Provali ga Rooney cas posla,pun je Stefko poslova,a raspituje se po forumu gde je stadion u Surcinu
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma to mi iz ljubaviBianconeri1988 je napisao/la:Legendo, evo časti te ovaj mali![]()
Nije vam uspio onaj plan da dobijem Zlatnu kantu, baš ste se nameračili sinoć bili na mene...![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Koji ?Bianconeri1988 je napisao/la:Legendo, evo časti te ovaj mali![]()
Nije vam uspio onaj plan da dobijem Zlatnu kantu, baš ste se nameračili sinoć bili na mene...![]()
Ma ja se nisam na tebe bio nameračio,mali Lebron je na tebe ,on ti je dao 5 boba
Nismo ni mi tebi
PS šta da radim sa ovim Chromom
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 14 dec 2011, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemoj tako nismo svi isti.Bianconeri1988 je napisao/la:Legendo, evo časti te ovaj mali![]()
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Eee videces kad' ja budem poslovao po ovome forumu za godinu dana.legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Sta si tuzan,nisam umro.legenda reala je napisao/la:Envere hodža![]()
Štefko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Došlo je do zasićenja kod velikog Devila ,sve više razmišlja o završetku karijere
Pa ko kaze da mi to nije u opisu radnog mesta ?Rooney88 je napisao/la:@Devil
I ovo drugo ti je tacno,ali nije Struka,trenutno me nesta pijanka vuce pa ide Splavovi Beograda.
p.s. Vidi i ovoga indijanca.Pa zar i ti da se urotis sa njima.
Istina ono mi je bilo prvi put da sam u Surcinu za ovih 25 godina postojanja,jedino sam na aerodromu bio i to je to.
@ Ronney ahahahahahahahahahaaaa
A jos gleda i treninge petlica Zvezdinih 
p.s. fali nam Don Burza ovde da prospe neku da se zavalimo pod astal
Evo jedan vic ,koji mozda niste culi
-80-tih godina na Kosovu,pandur bacio siptara na zemlju,ubi ga od batina ,ovaj vristi,skici,zapomaze,ovaj udara sve jace. Kaze " Nemoj druze ,ja voljim Srbi,voljim Srbi" ,a pandur ce " A cuj stari kaj bi to mene zanimalo"
@ Kolega ,nisam se ja urotio s njima,nego svi gledamo da te vratimo na pravi put a ne da banzas tamo po trecim i cetvrtim ligama
p.s. fali nam Don Burza ovde da prospe neku da se zavalimo pod astal
Evo jedan vic ,koji mozda niste culi
-80-tih godina na Kosovu,pandur bacio siptara na zemlju,ubi ga od batina ,ovaj vristi,skici,zapomaze,ovaj udara sve jace. Kaze " Nemoj druze ,ja voljim Srbi,voljim Srbi" ,a pandur ce " A cuj stari kaj bi to mene zanimalo"
@ Kolega ,nisam se ja urotio s njima,nego svi gledamo da te vratimo na pravi put a ne da banzas tamo po trecim i cetvrtim ligama
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- legenda reala
- Kontakt:
Štefko vidiš da ova dvoica nisu kompetentna da pričaju o tvojoj karijeri ne prate te 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kako su se ova trojica odmah pronašla u mom postu, a legenda se lafo pita koji
Za Chrome ne znam, meni se isto desilo, ja sam radio instal i uninstal par putu i nije htjelo, otkad sam instalirao Windows 7 radi mi normalno.
LBJ da ti znaš šta je ljubav, znao bi i s kojom ćeš za Novu godinu
Future, ti si jedini normala, imaš potencijala da postaneš dobar momak poput mene
Za Chrome ne znam, meni se isto desilo, ja sam radio instal i uninstal par putu i nije htjelo, otkad sam instalirao Windows 7 radi mi normalno.
LBJ da ti znaš šta je ljubav, znao bi i s kojom ćeš za Novu godinu
Future, ti si jedini normala, imaš potencijala da postaneš dobar momak poput mene
Ž '21!
@Devil
To ono...mene grle splavovi Beograda... Pristojno, eto mene i @Trib kada bude onaj dio :"..pola grada castio bih sada...".

@Trib
Hhahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahha
oplakah na vic
Pjetlice? Uhhh `ebo te i ja odem one Zeljine omladince cesto da pogledam tako da mu ne smijem tu nista prigovarati.
To ono...mene grle splavovi Beograda... Pristojno, eto mene i @Trib kada bude onaj dio :"..pola grada castio bih sada...".
@Trib
Hhahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahha
oplakah na vic
Pjetlice? Uhhh `ebo te i ja odem one Zeljine omladince cesto da pogledam tako da mu ne smijem tu nista prigovarati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Vozdra koke doš'o horoz

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
100%,za par meseci ce biti,e imam ja ovog malog od prijatelja,igracina,hajde poguraj ga malo...legenda reala je napisao/la:Štefko vidiš da ova dvoica nisu kompetentna da pričaju o tvojoj karijeri ne prate te
@Rooney,prodje taj dio.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa šta mi je činiti ,pomagajBianconeri1988 je napisao/la:Kako su se ova trojica odmah pronašla u mom postu, a legenda se lafo pita koji![]()
![]()
I ja sam instaliro nekoliko puta i ništa
Štefko ja ću ti biti saradnik za IB
@Bianconeri Haha,nemoj majke ti.
Ćema javi se samo da vidim da si živ.
Ćema javi se samo da vidim da si živ.
http://fkbuducnostbanovici.****/
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Legendo,
Nije ti nešto u redu sa sistemom, to mi prvo pada na pamet, ali raspitaj se u ovoj temi pomoć za PC, ima raje što sigurno znaju u čemu je kvaka
Future, pa legenda mi je rekao da sam dobar, zar to nije dovoljno da mi vjeruješ na riječ
Nije ti nešto u redu sa sistemom, to mi prvo pada na pamet, ali raspitaj se u ovoj temi pomoć za PC, ima raje što sigurno znaju u čemu je kvaka
Future, pa legenda mi je rekao da sam dobar, zar to nije dovoljno da mi vjeruješ na riječ
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, haklamas, Wilshere10 i 2 gosta.