Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
tu sam ja @future, samo mi mrsko da se mijesam u vasu raspravu 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- legenda reala
- Kontakt:
A Operu ,Mozilu ,IE ,sve otvara ,Chrome neće nema šanseBianconeri1988 je napisao/la:Legendo,
Nije ti nešto u redu sa sistemom, to mi prvo pada na pamet, ali raspitaj se u ovoj temi pomoć za PC, ima raje što sigurno znaju u čemu je kvaka
Future, pa legenda mi je rekao da sam dobar, zar to nije dovoljno da mi vjeruješ na riječ
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izvini, nisam upratio problem. Možeš pojasniti, možda bih ti mogao biti od pomoći.legenda reala je napisao/la:A Operu ,Mozilu ,IE ,sve otvara ,Chrome neće nema šanseBianconeri1988 je napisao/la:Legendo,
Nije ti nešto u redu sa sistemom, to mi prvo pada na pamet, ali raspitaj se u ovoj temi pomoć za PC, ima raje što sigurno znaju u čemu je kvaka
Future, pa legenda mi je rekao da sam dobar, zar to nije dovoljno da mi vjeruješ na riječ
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
@ Legendo kad mozemo dovesti neku exkurziju u Gorazde?
Da nam pokazem muzeje iznamenistosti malo,doci ce i Rooney 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Baš mi je drago.Limuntos je napisao/la:tu sam ja @future, samo mi mrsko da se mijesam u vasu raspravu
@Bianconeri Ako je ljegenda rekao,onda uredu.
[youtube][/youtube]
Ko postavi ovu pjesmu Bog ga nagradio.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Hocu ako cemo nakon razgledanja znamenitosti u razgledanje kafana.Tribalian je napisao/la:@ Legendo kad mozemo dovesti neku exkurziju u Gorazde?Da nam pokazem muzeje iznamenistosti malo,doci ce i Rooney
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Valjda ako ces nakon razgledanja kafana,pogledati malo i grad.Rooney88 je napisao/la:Hocu ako cemo nakon razgledanja znamenitosti u razgledanje kafana.Tribalian je napisao/la:@ Legendo kad mozemo dovesti neku exkurziju u Gorazde?Da nam pokazem muzeje iznamenistosti malo,doci ce i Rooney
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Pa Chrome mi otvaralo do prije sat ,sve normala bez problema ,sad neće ,probavo instalirati ponovo ,nema efekta ,kad evo kaže i Bianconeri imo isti probleminsider je napisao/la:Izvini, nisam upratio problem. Možeš pojasniti, možda bih ti mogao biti od pomoći.legenda reala je napisao/la:A Operu ,Mozilu ,IE ,sve otvara ,Chrome neće nema šanseBianconeri1988 je napisao/la:Legendo,
Tribalian
E imate šta vidjeti bog dao
Muzeja nema ,znamenitosti slabo ,imaju naki stećci ,i eto
Pitaj Magicu šta je on najviše primjetio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tipično za vas Engleze.Rooney88 je napisao/la:Hocu ako cemo nakon razgledanja znamenitosti u razgledanje kafana.Tribalian je napisao/la:@ Legendo kad mozemo dovesti neku exkurziju u Gorazde?Da nam pokazem muzeje iznamenistosti malo,doci ce i Rooney
joj ljudi al sam se napoio jedva san otkljuco kucu
htjel zen ada me ubiej
htjel zen ada me ubiej
Thomas Müller - Fußballgott
Strah me stanja u kojem bi mog`o biti, kud cu takav ba u razgledanje....Devil je napisao/la:Valjda ako ces nakon razgledanja kafana,pogledati malo i grad.Rooney88 je napisao/la:Hocu ako cemo nakon razgledanja znamenitosti u razgledanje kafana.Tribalian je napisao/la:@ Legendo kad mozemo dovesti neku exkurziju u Gorazde?Da nam pokazem muzeje iznamenistosti malo,doci ce i Rooney
![]()
![]()
Navrati i ti, znam da nisu splavovi al` jbga, ima zanimacija i mimo Dunava, tj. ako nas @legenda prima.
@insider
Mah jok, Britanci su nula za nas.
Salu na stranu - razgledao bih malo i grad...
@burza
Pa spusti pivu bar dok pises.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Jedva otkljuc'o kucu,a ubode skoro svako slovo na tastaturi.don_burza je napisao/la:joj ljudi al sam se napoio jedva san otkljuco kucu
htjel zen ada me ubiej
Ti se onda nisi napio,jel' tako @Trib.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
evo nesrećedon_burza je napisao/la:joj ljudi al sam se napoio jedva san otkljuco kucu
htjel zen ada me ubiej
SvI mi koji smo u Sarajevu, nemamo vode, i potjeralo nas pravo. Još neko? Roknut ću se zbog ovoga, svaku noć me zapadne u ove sitne sate, a nema vode.
**** mater dao nam alik da odnesemo dva litra rakiej da odbesemo ko poklon puncu od mog jarana a mi sjeabali uz kobasice i teletinu
Thomas Müller - Fußballgott
@ Stefko meni stari menja bravu svakih 15 dana,ja sam otkljucavao i otkjlucavao
Ronney i mislio sam na kafane nego to kad hoces tako uvek pitas za muzeje i slicno
pa zavrsis u muzejskom bifeu 
Ronney i mislio sam na kafane nego to kad hoces tako uvek pitas za muzeje i slicno
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ta-ta! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja se lagano navikavam. Kod mene na Dobrinji od kako su poceli da se zajebavaju sa nekakvim kopanjem na svakih metar-dva nema vode cim prodje ponoc.insider je napisao/la:SvI mi koji smo u Sarajevu, nemamo vode, i potjeralo nas pravo. Još neko? Roknut ću se zbog ovoga, svaku noć me zapadne u ove sitne sate, a nema vode.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma i kod mene od ponoći pa do ujutro nema vode već mjesec dana. Isto rat sviju mi, kanistere nosam po sobamaRooney88 je napisao/la:Ja se lagano navikavam. Kod mene na Dobrinji od kako su poceli da se zajebavaju sa nekakvim kopanjem na svakih metar-dva nema vode cim prodje ponoc.insider je napisao/la:SvI mi koji smo u Sarajevu, nemamo vode, i potjeralo nas pravo. Još neko? Roknut ću se zbog ovoga, svaku noć me zapadne u ove sitne sate, a nema vode.
- legenda reala
- Kontakt:
Ministre pritisni nogom dok voda ne dođe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.