Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma Novaru treba klepnuti 5-0 vrijeme je da se dobije nekog stim ciframa,,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Trpati i samo trpati.
Treba to riješiti u prvom poluvremenu, da se ne umaramo previše, jer nas čeka teška tekma protiv Udinesea koji ipak ima 3 utakmice u 7 dana, trebali bi mi i njih uzeti.
Samo da ne primimo neki levatski gol na početku kao sinoć.
No, prioriet je dobiti Novaru, ako dobijemo Novaru i sa bodom protiv Udinesea bit ćemo jesenji prvaci.
Treba to riješiti u prvom poluvremenu, da se ne umaramo previše, jer nas čeka teška tekma protiv Udinesea koji ipak ima 3 utakmice u 7 dana, trebali bi mi i njih uzeti.
No, prioriet je dobiti Novaru, ako dobijemo Novaru i sa bodom protiv Udinesea bit ćemo jesenji prvaci.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Trpati i samo trpati.![]()
Ma koda gledam imat cemo sve samo cemo se patiti i na kraju dati neki slucajni go nakon 20 zicera
a sto se tice udinese, imam dobar feeling, vrijeme je da i oni padnu kod kuce a to ce se bas i desiti kad im mi docemo u goste. Imali su malo previse srece dosada a sreca netraje trajno...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prostudirati će njih Conte i oni igraju formaciju 3-5-2 kao Napoli, a vidjeli smo šta se Napoliju desilo u drugom poluvremenu, 3 komada za pola sata. A sjećamo se šta smo im uradili prošle sezone. U Udinama smo uvijek dobro igrali, ako prvi povedemo, sigurno ćemo dobiti utakmicu, Udinese igra brz fudbal što nam odgovara...
Ima još 7 dana do te utakmice, ružan mi je nekako termin, od 18:00.
Ima još 7 dana do te utakmice, ružan mi je nekako termin, od 18:00.
Ž '21!
Vidim, bilo je i gara na ovom videoBianconeri1988 je napisao/la:Kao i svaki put ove sezone sjajno izdanje naših navijača!![]()
Najveći klub, najbolji navijači!
Ono što je u dubini duše nikad neće umrijeti! FORZA JUVENTUS!
[youtube][/youtube]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam na fb nadodavo nekih italijanki što navijaju za Juve da čovjeku oči stanu
Kad smo već kod gara, @ramiral, za ono danas, nije htjela moju ljubav, moje pjesme, moja djela...
Zašto imam osjećaj da će ovaj Iaquinta otići iz Juventusa prije Amaurija!?
Njih dvojicu prodamo i ostane nam 3 miliona od njihovih plaća, toliko ponudimo za transfer Montoliva i naš je sigurno
Kad smo već kod gara, @ramiral, za ono danas, nije htjela moju ljubav, moje pjesme, moja djela...
Zašto imam osjećaj da će ovaj Iaquinta otići iz Juventusa prije Amaurija!?
Njih dvojicu prodamo i ostane nam 3 miliona od njihovih plaća, toliko ponudimo za transfer Montoliva i naš je sigurno
Ž '21!
Gledam, Udine, ima kod kuci 100% ucinak od 7 pobjeda, a gol razlika 14:2. Nezgodni su drama, ali, imamo lijek i za njih...
edit:
Mnoge ekipe su zainteresirane za usluge Amauria, tacno ovakva igracina bi bila najidealnija ne efikasnoj Genoi
Fiorentina i Genoa u Italiji a potencijano destinacije van Italije: Fulham, Werder Bremem, Bayer Leverkusen, Wolfsburg e Rubin.
Navodno Marotta hoce da predlozi Fiorentini razmjenu Krasica- Vragas?
edit:
Mnoge ekipe su zainteresirane za usluge Amauria, tacno ovakva igracina bi bila najidealnija ne efikasnoj Genoi
Fiorentina i Genoa u Italiji a potencijano destinacije van Italije: Fulham, Werder Bremem, Bayer Leverkusen, Wolfsburg e Rubin.
Navodno Marotta hoce da predlozi Fiorentini razmjenu Krasica- Vragas?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nema šansi da Krasić ode u bilo koji italijanski klub samo zato iz razloga što mu niko ne može dati platu koju ima u Juventusu, Engleska je njegova najrealnija opcija jer su samo tamošnji klubovi spremni dati lovu koju on traži.
Daj Bože da prodamo Amaurija, pa za 2 miliona bih ga ja dao, samo da zaradimo bilo šta love.
Možda njega ne bi bilo loše poslati u Rubin, a za uzvrat uzeti Bocchettija...Baš nam treba dobar igrač u odbrani, a to Bocchetti svakako jeste.
Daj Bože da prodamo Amaurija, pa za 2 miliona bih ga ja dao, samo da zaradimo bilo šta love.
Možda njega ne bi bilo loše poslati u Rubin, a za uzvrat uzeti Bocchettija...Baš nam treba dobar igrač u odbrani, a to Bocchetti svakako jeste.
Ž '21!
- IlPrincipino
- Kontakt:
od jutros se ponovo spominje Guarin..igra manje nego prošle sezone pod Boasom i nezadovljan je...prošle sezone je bio jako dobar...cifra koja se spominje je 10 milliona eura dok je u ljetnom prelaznom roku koštao 20 milliona...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Juventus Fans
- Kontakt:
Svi oni koji nisu gledali utakmicu Roma - Juventus, cijeli snimak mogu pogledati na ovom linku: http://fcjuventus.info/multimedija/snim ... entus.html
Zašto Vučinić nije igro protiv Rome?
- IlPrincipino
- Kontakt:
zbog povrede...Profesor je napisao/la:Zašto Vučinić nije igro protiv Rome?
počeo je sa trčanjem i sa lakšim treninzima...trebao bi biti spreman oko NG...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- SoloJuve26
- Kontakt:
IlPrincipino je napisao/la:zbog povrede...Profesor je napisao/la:Zašto Vučinić nije igro protiv Rome?
počeo je sa trčanjem i sa lakšim treninzima...trebao bi biti spreman oko NG...
Ma primjeitlo se protiv rome koliko nam je falio, a i Matri izgleda igra bolje kad ima Vucka pored sebe..
nadati se da ce se brzo vratiti jer nam treba..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobar je ovaj Guarin, Porto je doveo Deffoura zato ima manju minutažu, možda bi se trebalo do iskoristiti, ali igrač iz Porta koji bi nam najviše odgovarao je Alvaro Pereira koji igra lijevog beka jer smo tu baš deficitarni.
Secco, bivši naš menađer, kaže da je bio blizu dovođenja Caceresa, pa i ja sam sinoć bio blizu da pofatam kakvu garu, ali nisam...prosta logika
Ako je istina to za Vučinića, da lagano trčkara i trenira, možda bi on mogao biti spreman za utakmicu protiv Udinesea, ipak ima još 7 dana do te utakmice, barem nek' zaigra posljednjih 30 minuta.
Neki pišu da smo već i uspostavili prve kontakte sa Sevillom za transfer Caceresa, kažu da mu je cijena 4 miliona eura, malo je to po meni, ali vjerovatno će i za njega Marotta primjeniti stari recept, posudba do kraja godine uz mogućnost da se kupi na kraju...
Secco, bivši naš menađer, kaže da je bio blizu dovođenja Caceresa, pa i ja sam sinoć bio blizu da pofatam kakvu garu, ali nisam...prosta logika
Ako je istina to za Vučinića, da lagano trčkara i trenira, možda bi on mogao biti spreman za utakmicu protiv Udinesea, ipak ima još 7 dana do te utakmice, barem nek' zaigra posljednjih 30 minuta.
Neki pišu da smo već i uspostavili prve kontakte sa Sevillom za transfer Caceresa, kažu da mu je cijena 4 miliona eura, malo je to po meni, ali vjerovatno će i za njega Marotta primjeniti stari recept, posudba do kraja godine uz mogućnost da se kupi na kraju...
Ž '21!
- IlPrincipino
- Kontakt:
zmaj..bi nam sjeo ko kec na desetku...ali problem je što Porto traži puno za njega...u Portu odličan skauting imaju i u timu imaju odličnih igrača...Bianconeri1988 je napisao/la:Dobar je ovaj Guarin, Porto je doveo Deffoura zato ima manju minutažu, možda bi se trebalo do iskoristiti, ali igrač iz Porta koji bi nam najviše odgovarao je Alvaro Pereira koji igra lijevog beka jer smo tu baš deficitarni.
Secco, bivši naš menađer, kaže da je bio blizu dovođenja Caceresa, pa i ja sam sinoć bio blizu da pofatam kakvu garu, ali nisam...prosta logika![]()
![]()
gledao sam Sevillu često i nije me baš impresionirao Caceres...može za rezervu jedino ali nikako za prvu opciju...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dobar je Martin, on se ubio za italijanskog fudbala, on je u onoj jednoj sezoni bio ubjedljivo naš najbolji odbrambeni igrač.
Ipak u Primeri se igra drugačiji stil igre, doveo bi Conte njega u red, pogotova ako je istina da košta samo 4 miliona, mislim da na tržištu ne možemo dovesti boljeg igrača u odbranu za tako male pare, a povrh svega tek su mu 24 godine.
A taj Guarin igra na sredini terena, ne znam kako bi on uklopio, sjedio na klupi kod nas ili u Portu isto mu dođe
Opet cijena od 10-15 miliona i nije mala, njega treba dovesti ako Krasića prodamu Unitedu, englezi svi pišu kako je Man. Utd. ozbiljno zagrizao za Krasića.
Da je još ove dvije tekme dobiti, pa ćemo onda o mogućim pojačanjima.
Ipak u Primeri se igra drugačiji stil igre, doveo bi Conte njega u red, pogotova ako je istina da košta samo 4 miliona, mislim da na tržištu ne možemo dovesti boljeg igrača u odbranu za tako male pare, a povrh svega tek su mu 24 godine.
A taj Guarin igra na sredini terena, ne znam kako bi on uklopio, sjedio na klupi kod nas ili u Portu isto mu dođe
Opet cijena od 10-15 miliona i nije mala, njega treba dovesti ako Krasića prodamu Unitedu, englezi svi pišu kako je Man. Utd. ozbiljno zagrizao za Krasića.
Da je još ove dvije tekme dobiti, pa ćemo onda o mogućim pojačanjima.
Ž '21!
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Volio bi da nam se ovaj momak vrati u ekipu, pogotovo ako je tako jeftin. A jos je mlad i zrel
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Za Drogbu imamo spremnih 6 miliona po sezoni, ali šta ćemo mi tu kad je Anzhi ponudio 10, a znamo da je on obični plaćenik i spremni smo da ga dovedemo na kraju sezone jer mu istiće ugovor.
Možda bi trebali na ljeto pokušati dovesti Villu, jer je na transfer listi u Barci, barem tako pišu mediji, za nekih 20 miliona bi se on mogao dovesti, a vala i on je WC igrač...
Možda bi trebali na ljeto pokušati dovesti Villu, jer je na transfer listi u Barci, barem tako pišu mediji, za nekih 20 miliona bi se on mogao dovesti, a vala i on je WC igrač...
Ž '21!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Toress il molit Boga da Dzeko zakuha sa Mancinijem
kako god napadaca treba ostavit za ljeto, a sad priortet da budu veznjak i defanzivac.
kako god napadaca treba ostavit za ljeto, a sad priortet da budu veznjak i defanzivac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ouu citam Torres na transfer listi i cijena 20 mil. pa to bi bilo sjajno ako bi ga doveli. Isto je bilo i sa Benzemom koji je bio u losoj formi pala mu cijena i bas govorim prijatelju da ga hoce Juve dovest zaigrat ce on jos je bilo nekih nagadanja da bi mogao preci i nista na kraju, eto on zabija svaku tekmu. Volio bih ovog Torresa da dovedemo strasan igrac a 20 mil. mala cijena za njega. Samo je pitanje vremena kada ce i on zaigrat.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.