Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Romariooo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Romariooo » 13 dec 2011, 17:03

Red Assassin je napisao/la:Jel bi neko na ovom forumu sada mjenjao Suareza za Torresa?

Ja nebih ni u ludilu jer nam je taj covjek donio renesansu ;)
ja renesanse i qrca, prije ste tavorili izmedju 3 i 5 mjesta, sad izmedju 5 i 7. mjesta

jaka renesansa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 dec 2011, 17:06

ackeey je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim kako bi Liverpool sada imao bar 10 golova više. :mrgreen:
I par bodova vise. j.... ga usta spanska mogao je se jos malo strpiti...
Lajk! :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 dec 2011, 18:38

@Romario uspjeh ne dolazi preko noci.Suarez daje daleko veci doprinos nego sto je davao Torres u posljednih godinu i po na Anfieldu.Nevjerovatno produktivan igrac, samo ga realizacija yebe, al popravice on to :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 dec 2011, 19:23

Suarez je korisniji od Torresa i da sam navijac Liverpoola nebi ga mijenjao za Torresa,al zato bi Carrolla za Torresa iskreno. :D
Suarez samo mora popraviti realizaciju,jer ovako svaku 5,6 priliku koristi,to je slabo za napadaca (ovo 5,6 sam lupio,nemojte sad misliti bukvalno).

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 dec 2011, 19:27

sjajan je suarez, al sad da je to neka renesansa, to mi je malo mijesno bilo, renesansa bi bila da sad derete od reda i sl
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 dec 2011, 19:29

Pa da je renesansa - nije, ali napredak sigurno jeste.A u modernom fudbalu ne postoje renesanse, narocito ne u superjakoj EPL.Sve ide postepeno ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 dec 2011, 19:41

Shanks je napisao/la:Pa da je renesansa - nije, ali napredak sigurno jeste.A u modernom fudbalu ne postoje renesanse, narocito ne u superjakoj EPL.Sve ide postepeno ;)
stoji to sve, al ja sam opet nekako razocaran liverpoolom u ovoj sezoni, mislio sam da ce to puno bolje izgledati, al opet nekako, sta ja znam, po starom, bude tu odlicnih partija i rezultata,al onda opet nepotrebni kiksevi vas drze daleko od vrha. mislio sam i nadao sam se da cete biti bolji, al nikako da uhvatit3e kontinuitet. tako ej bilo i s toresom i bez njega, kontinuitet je bitan a nema se tu sta vaditi na jacinu engleske lige, nista to nije, prosipali ste bodove protiv slabijih nekih ekipa, ne zbog njihove kvalitete, nego zato valjda sto kod vas nesto ne stima,derbije ste koliko sam upratio i dobro igrali, mislio sam da ce king nekako donijeti veliku ozbiljnost i motiv u ekipu, da cete biti u sammo vrhu, bez onih standardnih oscilacija, al jos uvijek nema promjene neke na bolje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 13 dec 2011, 19:48

Ma jednostavno ne znamo igrati protiv ekipa koje parkiraju autobus ispred gola, a vecina malih tako to radi i vrlo cesto izbjegnu poraz.Treba tu jos par dobrih igraca da bi se mogao uhvatiti neki kontinuitet, jer 'Pool vec godinama pati od istih boljki :? Ali sad je tu Dalglish, covjek jednostavno zna znanje, i nimalo ne sumnjam da ce on vratiti glory days na Anfield :mrgreen: .Malo se ugleda na Barcelonu, vrsi afirmaciju igraca iz akademije, sto nam je nedostajalo kod Beniteza :) a i pored akademije tu su sad novi vlasnici, mnogo bolji od prethodnih, pa dobijamo sve bolja pojacanja.

Mnogo bolja situacija nego prije, a bice jos bolje.Bar ja tako mislim :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 dec 2011, 20:07

Shanks je napisao/la:Ma jednostavno ne znamo igrati protiv ekipa koje parkiraju autobus ispred gola, a vecina malih tako to radi i vrlo cesto izbjegnu poraz.Treba tu jos par dobrih igraca da bi se mogao uhvatiti neki kontinuitet, jer 'Pool vec godinama pati od istih boljki :? Ali sad je tu Dalglish, covjek jednostavno zna znanje, i nimalo ne sumnjam da ce on vratiti glory days na Anfield :mrgreen: .Malo se ugleda na Barcelonu, vrsi afirmaciju igraca iz akademije, sto nam je nedostajalo kod Beniteza :) a i pored akademije tu su sad novi vlasnici, mnogo bolji od prethodnih, pa dobijamo sve bolja pojacanja.

Mnogo bolja situacija nego prije, a bice jos bolje.Bar ja tako mislim :D
i ja sam tako mislio, vidi se onako da anfieldom pusu neki povoljniji vjetrovi nego prije, medjutim jos se to nije prenijelo i na rezultate, madjutim ne znaci da i nece uskoro, mozda uskoro i uhvatite neku dobru seriju i umijesate se u sami vrh gdje vam je i mjesto
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 13 dec 2011, 22:02

Renesansa brate nisi ti osjetio kako je kad ti igra ne lici ni na sta a ti znas da ta ekipa moze i mora bolje.. Doci ce i taj dan kada ce Liverpool opet derat sve redom kao sto je nekad bilo.. Nama treba jos jedan kvalitetan igrac da se uklopi po mogucnosi na krilo i da nam samo podmladak nadodje a potpisao je jucer jedan mali koji je san snova i koji ce sigurno mnogo donjeti.. Vracamo se ponoco iz kome imam jak osjecaj i zato sam rekao da je Suarez donjeo neku vrstu renesanse i pozitivne energije .. YNWA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 dec 2011, 22:48

planira li ko gledat tekmu protiv aston ville u pubu? :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 dec 2011, 22:58

Za protivnika u trećem kolu FA Cupa smo dobili Oldham, inače utakmica se igra na Anfieldu.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -in-fa-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 dec 2011, 23:12

Han!$;Lfc je napisao/la:Za protivnika u trećem kolu FA Cupa smo dobili Oldham, inače utakmica se igra na Anfieldu.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -in-fa-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
napokon neka kup utakmica na Anfieldu :mrgreen:

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 14 dec 2011, 11:02

slika

Jeste pizda, juda, sve uredu ali bih volio da ga vrate. Velika mi je želja gledati njega i Suareza zajedno u napadu. ;)
YNWA

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 dec 2011, 11:03

Carlo je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Za protivnika u trećem kolu FA Cupa smo dobili Oldham, inače utakmica se igra na Anfieldu.
napokon neka kup utakmica na Anfieldu :mrgreen:
Vala ovu su mogli komotno igrati i na strani. :P

Što se tiče te renesanse ja mislim da je Liverpool na dobrom putu.

Igra se znatno popravila u odnosu na protekle sezone al' zaista je neuporedivo bolja.Liverpool igra dosta lijep nogomet i iz utakmice u utakmicu se usavršava ta "pass nad move" igra koju Kenny preferira.Problem je što još uvijek nije uspio da ukomponuju najboljih XI.Dijelom zbog loše forme pojedinih igrača,a dijelom zbog povrede Gerrarda.

Jedina mrlja trenutno je zaista užasna realizacija. :( Potreban je jedan golgeter (napisano bezbroj puta :roll:) koji bi igrao u paru sa Suarezom.Eh nakon toga vjerovatno i desno krilo mada po meni ne bi bilo loše probati kada se Gerrard vrati formaciju 4-5-1 sa Stevenom iza Suareza (kao nekada tandem Gerrnando).

Eh sad konkretno što se tiče uporedbe Suarez-Torres i njihovog doprionosa ekipi mislim da je to i više nego jasno.Suarez je daleko (neuporedivo) veća radilica na terenu.Više učestvuje u igri,asistira i po meni djelotvorniji je za ekipu od Torresa.

Nando s druge strane je ubica (bar nekad bio).Vrhunski golgeter koji rijetko maši zicere (dodouše na OT-u se ove sezone obrukao :mrgreen:).Međutim njegova statistika u dosadašnjoj karijeri dovoljno govori sa sebe.Iako u Chelsea mu ne ide baš ja sam i dalje uvjeren da je on vrhunski igrač al' jednostavno Chelsea mu ne godi.Njemu je upravo potreban jedan igrač kao što je Suarez da bi opet žario i palio nogometnim terenima.U Liverpoolu je skoro sve bilo podređeno njemu.Bio je uz Gerrarda glavna zvijezda,ljubimac navijača.U Chelsea je sasvim drugačija stvar.Često parteri u napadu su mu Drogba/Lukaku igrači koji su također slični njemu tj.imaju zadatak da zabijaju golove.Iako je na nekorektan način otišao iz kluba meni je bilo žao i volio bih da su bar nekoliko tekmi odigrali zajedno jer sam uvjeren da bi to bilo idealno al' šta je tu je.U posljednje vrijeme se špekuliše da bi možda već u januaru Torres mogao napustiti klub (cijena 20 miliona :roll:) pa se u nekim medijima naravno pisalo o njegovom mogućem povratku na Anfield.Mislim da od toga nema ništa al' čisto da prenesem informacije.:mrgreen:

Rezime.Meni lično je draže da u ekipi trenutno Liverpool ima Suareza nego Torresa.Jer je dotični u zadnje vrijeme previše se šetkao terenima i nije se dovoljno zalagao za ekipu.Opet Suarez previše gubi lopti i izigrava glupana i narušava kako svoj tako i ugled kluba sa onom glumom i stalnim simuliranjem al' eto bar se zalaže na terenu. :twisted:
FK Pjetlovi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 14 dec 2011, 11:50

Što bi rekli kolege sa BBC, kada bi doveli Torresa za 20 miliona funti onda bi ispalo da smo Carrola platili 5 miliona funti :mrgreen:
Rush je isto tako pobjegao pa se vratio, a kada se vratio... ostalo sve znate.
Nesumnjivo je da Torres više odgovara igri Liverpoola nego Carrol, ali opet King najbolje zna šta će uraditi. Ja mrzim igrače tipa Suarez i Torres, to je valjda svima jasno. Više volim muške napadače nego li ženske. Torres, Carrol i Suarez bi otvorili jednu novu stranicu u našoj historiji, ali i nove vidike za Kinga. Napadač se svakako mora dovesti, s obzirom na ban koji će dobiti Suarez, ali i samu efikasnost postojećih napadača ( Suarez od januara strijelac 14 golova, Carrol 5 ).
Gledam već ankete, duplo je više onih koji bi željeli Torresa nazad, nego onih koji su protiv.
Slijedi paklenih 17 dana i 5 utakmica, a potom još 15 dana i 4 dodatne utakmice. Dakle, Liverpool u sljedećih mjesec dana igra 9 utakmica. Trebaju nam svi, ako mislimo nešto postići.

Napokon da igramo kući u kupu, nadam se pobjedi sa hendikepom, tek petoj ove sezone ( Bolton, Arsenal, Exeter, Chelsea ) :mrgreen:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 dec 2011, 14:03

Glupo je Torresa vidjeti u bilo kojem broju a da to nije 9-ka, a s obzirom da je "ona" Carrollova, onda prelazak nema smisla. :mrgreen:

Ne znam stvarno. Golgeter nam fali, to je činjenica. Torres je trenutno na samom dnu, što se tiče cjelokupne karijere, i to je činjenica. Ali, šta ako bi se svi pravili da se nečasni odlazak nije desio? Da on možda objasni "pravu istinu" njegovog odlaska, kako je on rekao prije nekog vremena? Ako se bude iskreno pokajao za riječi tokom prvih intervjua za Chelsea? Vrlo je moguće da bi se nakon svega ovoga gore uspio povezati i onda se vratiti tamo gdje je stao, ali ovaj put uz jednog Suareza, koji je jedva čekao da igra tik uz rame sa njim. Bilo bi sve to baš interesantno ali moram priznati da je ipak dosta nerealno to očekivati.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2011, 14:25

Bertrand je napisao/la:Glupo je Torresa vidjeti u bilo kojem broju a da to nije 9-ka, a s obzirom da je "ona" Carrollova, onda prelazak nema smisla. :mrgreen:

Ne znam stvarno. Golgeter nam fali, to je činjenica. Torres je trenutno na samom dnu, što se tiče cjelokupne karijere, i to je činjenica. Ali, šta ako bi se svi pravili da se nečasni odlazak nije desio? Da on možda objasni "pravu istinu" njegovog odlaska, kako je on rekao prije nekog vremena? Ako se bude iskreno pokajao za riječi tokom prvih intervjua za Chelsea? Vrlo je moguće da bi se nakon svega ovoga gore uspio povezati i onda se vratiti tamo gdje je stao, ali ovaj put uz jednog Suareza, koji je jedva čekao da igra tik uz rame sa njim. Bilo bi sve to baš interesantno ali moram priznati da je ipak dosta nerealno to očekivati.
To je za klub kakav je Liverpool ispod časti. Uzimati igrača koji te izdao zadnjeg dana transfera tek godinu nakon te izdaje je sraman potez. Način na koji je on napustio klub nije ostavio prostora za njegov povratak. Povrh svega Torres je totalno van forme, pitanje je hoce li se ikada vratiti, ako ne moze dati golove sa Matom, Sturridgeom i Lampardom iza sebe, kako bi mogao pored sebičnog Suareza ? Bolje je da se okrenemo nekom kvalitetnom napadaču koji je još uvijek u formi, a ne da rizikujemo sa piičkom koja nas je zaboravila zbog ruskih miliona.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 14 dec 2011, 15:08

Smjesno bi bilo vratiti Torresa, nakon sveg pljuvanja i izdaje treba se sada vratiti ? NE

Mislim da je krajnje vrijeme da se vrati u svoj voljeni Patetico i zajedno sa Falcao-om napravi najbolji napadacki tandem svijeta.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 dec 2011, 16:11

podržavam Carrolla do kraja, kakav torres.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: 313, StevieG8 i 5 gostiju.