ja renesanse i qrca, prije ste tavorili izmedju 3 i 5 mjesta, sad izmedju 5 i 7. mjestaRed Assassin je napisao/la:Jel bi neko na ovom forumu sada mjenjao Suareza za Torresa?
Ja nebih ni u ludilu jer nam je taj covjek donio renesansu
jaka renesansa
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
ja renesanse i qrca, prije ste tavorili izmedju 3 i 5 mjesta, sad izmedju 5 i 7. mjestaRed Assassin je napisao/la:Jel bi neko na ovom forumu sada mjenjao Suareza za Torresa?
Ja nebih ni u ludilu jer nam je taj covjek donio renesansu
Lajk!ackeey je napisao/la:I par bodova vise. j.... ga usta spanska mogao je se jos malo strpiti...OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim kako bi Liverpool sada imao bar 10 golova više.
stoji to sve, al ja sam opet nekako razocaran liverpoolom u ovoj sezoni, mislio sam da ce to puno bolje izgledati, al opet nekako, sta ja znam, po starom, bude tu odlicnih partija i rezultata,al onda opet nepotrebni kiksevi vas drze daleko od vrha. mislio sam i nadao sam se da cete biti bolji, al nikako da uhvatit3e kontinuitet. tako ej bilo i s toresom i bez njega, kontinuitet je bitan a nema se tu sta vaditi na jacinu engleske lige, nista to nije, prosipali ste bodove protiv slabijih nekih ekipa, ne zbog njihove kvalitete, nego zato valjda sto kod vas nesto ne stima,derbije ste koliko sam upratio i dobro igrali, mislio sam da ce king nekako donijeti veliku ozbiljnost i motiv u ekipu, da cete biti u sammo vrhu, bez onih standardnih oscilacija, al jos uvijek nema promjene neke na boljeShanks je napisao/la:Pa da je renesansa - nije, ali napredak sigurno jeste.A u modernom fudbalu ne postoje renesanse, narocito ne u superjakoj EPL.Sve ide postepeno
i ja sam tako mislio, vidi se onako da anfieldom pusu neki povoljniji vjetrovi nego prije, medjutim jos se to nije prenijelo i na rezultate, madjutim ne znaci da i nece uskoro, mozda uskoro i uhvatite neku dobru seriju i umijesate se u sami vrh gdje vam je i mjestoShanks je napisao/la:Ma jednostavno ne znamo igrati protiv ekipa koje parkiraju autobus ispred gola, a vecina malih tako to radi i vrlo cesto izbjegnu poraz.Treba tu jos par dobrih igraca da bi se mogao uhvatiti neki kontinuitet, jer 'Pool vec godinama pati od istih boljkiAli sad je tu Dalglish, covjek jednostavno zna znanje, i nimalo ne sumnjam da ce on vratiti glory days na Anfield
.Malo se ugleda na Barcelonu, vrsi afirmaciju igraca iz akademije, sto nam je nedostajalo kod Beniteza
a i pored akademije tu su sad novi vlasnici, mnogo bolji od prethodnih, pa dobijamo sve bolja pojacanja.
Mnogo bolja situacija nego prije, a bice jos bolje.Bar ja tako mislim
napokon neka kup utakmica na AnfielduHan!$;Lfc je napisao/la:Za protivnika u trećem kolu FA Cupa smo dobili Oldham, inače utakmica se igra na Anfieldu.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -in-fa-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
Vala ovu su mogli komotno igrati i na strani.Carlo je napisao/la:napokon neka kup utakmica na AnfielduHan!$;Lfc je napisao/la:Za protivnika u trećem kolu FA Cupa smo dobili Oldham, inače utakmica se igra na Anfieldu.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -in-fa-cup" onclick="window.open(this.href);return false;
To je za klub kakav je Liverpool ispod časti. Uzimati igrača koji te izdao zadnjeg dana transfera tek godinu nakon te izdaje je sraman potez. Način na koji je on napustio klub nije ostavio prostora za njegov povratak. Povrh svega Torres je totalno van forme, pitanje je hoce li se ikada vratiti, ako ne moze dati golove sa Matom, Sturridgeom i Lampardom iza sebe, kako bi mogao pored sebičnog Suareza ? Bolje je da se okrenemo nekom kvalitetnom napadaču koji je još uvijek u formi, a ne da rizikujemo sa piičkom koja nas je zaboravila zbog ruskih miliona.Bertrand je napisao/la:Glupo je Torresa vidjeti u bilo kojem broju a da to nije 9-ka, a s obzirom da je "ona" Carrollova, onda prelazak nema smisla.![]()
Ne znam stvarno. Golgeter nam fali, to je činjenica. Torres je trenutno na samom dnu, što se tiče cjelokupne karijere, i to je činjenica. Ali, šta ako bi se svi pravili da se nečasni odlazak nije desio? Da on možda objasni "pravu istinu" njegovog odlaska, kako je on rekao prije nekog vremena? Ako se bude iskreno pokajao za riječi tokom prvih intervjua za Chelsea? Vrlo je moguće da bi se nakon svega ovoga gore uspio povezati i onda se vratiti tamo gdje je stao, ali ovaj put uz jednog Suareza, koji je jedva čekao da igra tik uz rame sa njim. Bilo bi sve to baš interesantno ali moram priznati da je ipak dosta nerealno to očekivati.