Tačno ,opština Prijedor je vlasnik Gradskog stadiona u Prijedoru,a ne FK Rudar Prijedor...Ove godine u budžetu opštine Prijedor je predviđeno 400.000 km za izgradnju istočne tribine,tako da FK nije uložio ni feningaDevil je napisao/la:Pa valjda grad pravi stadion,a ne klub.HOPLIT je napisao/la:Absurdima u BiH nikad kraja, ima se para da se grade tribine a nema se za plate igračima
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
kinder_jaje
- Kontakt:
i sad to izgleda kao mnogo novca a smijem glavu dati da ce neki klubovi koji nadogradjuju tribine potrositi ovoliko mozda i visedrina1992 je napisao/la:ZAPADNA GLAVNA TRIBINA ATLETSKOG STADIONA KAMBEROVIĆA POLJE-A- je napisao/la:Je l' moze neko od upucenije raje da mi akze koliko je novca potroseno za krov one tribine na stadionu na Kamberovica Polju ???
GODINA
2006.
POVRŠINA
3.858,00 m2,
prima 3.000 gledalaca
INVESTITOR
Opcina Zenica
INVESTICIJSKA VRIJEDNOST
2,650.000 KM
http://aksa.ba/site/index.php?pcat=5&pr ... &link=proj#" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
drina1992 je napisao/la:ZAPADNA GLAVNA TRIBINA ATLETSKOG STADIONA KAMBEROVIĆA POLJE-A- je napisao/la:Je l' moze neko od upucenije raje da mi akze koliko je novca potroseno za krov one tribine na stadionu na Kamberovica Polju ???
GODINA
2006.
POVRŠINA
3.858,00 m2,
prima 3.000 gledalaca
INVESTITOR
Opcina Zenica
INVESTICIJSKA VRIJEDNOST
2,650.000 KM
http://aksa.ba/site/index.php?pcat=5&pr ... &link=proj#" onclick="window.open(this.href);return false;
tribina, bez pratecih dodataka, dakle bez krova i bez atletske staze i dodatnih unutrasnjih uredjenja...dakle da se unutra stave samo svlacionice i poslovni prostori od kojih se moze zaradit...sve to se moze napravit za milijun manje, ne znam zasto Zeljo nebi napravio istocnu tribinu, zasto grad ne ulozi taj novac i da klub pocne lagano dobijat stadion koji ce kasnije dobit UEFA licencu...a onda se poslije za ove pare za koje je izgradjen Kamber moze napravit zapad s vip lozama i svim potrebnim za licencu, te krovom naravno, a kad bude novaca moze se pokrit i istok, a ako bi klub redovno igrao u Europi mogao bi ulozit i sam neke pare i ako nista barem srusit jug, pa ga grad izgradit...sve to moze trajat i do 10 godina, mozda i vise, al barem da se pokrene nesto s mrtve tocke...drag su mi klub i ako nesto mrzim u BH nogometu onda je to sto Zeljo nema stadion kakav zasluzuje...
Cuj rekonstrukcija ,koga ,cega?
bogami napravi modrica reflektore Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
@gospodin Seljakovic,što se tiče Grbavice, potpuno si u pravu. Čak je i Amar (kad se tek vratio) u jednom intervjuu za TVSA kod Zaima Poturića, spomenuo izgradnju stadiona. Sjedili su na zapadu i Amar je govorio da se za jedno 20-ak miliona KM može napraviti dobar stadion. Od toga do danas nema ništa. Sa sličnim izjavama je izlazio i S. Žujo. Sve mi se čini da je pitanje izgradnje stadiona Grbavica, u stvari zapelo na samo jednoj stvari a koliko sam ja dobar. Da nije tako već bi se nešto skontalo100%.gospodin Seljakovic je napisao/la: tribina, bez pratecih dodataka, dakle bez krova i bez atletske staze i dodatnih unutrasnjih uredjenja...dakle da se unutra stave samo svlacionice i poslovni prostori od kojih se moze zaradit...sve to se moze napravit za milijun manje, ne znam zasto Zeljo nebi napravio istocnu tribinu, zasto grad ne ulozi taj novac i da klub pocne lagano dobijat stadion koji ce kasnije dobit UEFA licencu...a onda se poslije za ove pare za koje je izgradjen Kamber moze napravit zapad s vip lozama i svim potrebnim za licencu, te krovom naravno, a kad bude novaca moze se pokrit i istok, a ako bi klub redovno igrao u Europi mogao bi ulozit i sam neke pare i ako nista barem srusit jug, pa ga grad izgradit...sve to moze trajat i do 10 godina, mozda i vise, al barem da se pokrene nesto s mrtve tocke...drag su mi klub i ako nesto mrzim u BH nogometu onda je to sto Zeljo nema stadion kakav zasluzuje...
Šteta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Davno.kristian je napisao/la:bogami napravi modrica reflektore
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Kad se samo sjetim price o Slovencima koji bi gradili Zelji stadion + soping centar. Ako se sjecate spominjala se cijena od 75 do 100. mil. €.
Prije neki dan gledam emisiju o sportu i sportskim terenima po Europi, sta se sve gradi i po kojim cijenama ispade da bi ovaj Zeljin stadion bio izgradjen na nekoj platformi u oblacima koja je cijena u pitanju.
Takodje ova prica da ce se u Zenici u narednim godinama praviti tribine, krov, prostorije mi je sumnjiva. Daj boze da se barem trava zamjeni i malo zidovi okrece to bi bilo dovoljno. Jos ako UEFA digne standarde za stadione necemo imati gdje igrati.
Prije neki dan gledam emisiju o sportu i sportskim terenima po Europi, sta se sve gradi i po kojim cijenama ispade da bi ovaj Zeljin stadion bio izgradjen na nekoj platformi u oblacima koja je cijena u pitanju.
Takodje ova prica da ce se u Zenici u narednim godinama praviti tribine, krov, prostorije mi je sumnjiva. Daj boze da se barem trava zamjeni i malo zidovi okrece to bi bilo dovoljno. Jos ako UEFA digne standarde za stadione necemo imati gdje igrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I meni je sumnjivo, jer je samo ovaj portal to objavio...Elegant je napisao/la:Takodje ova prica da ce se u Zenici u narednim godinama praviti tribine, krov, prostorije mi je sumnjiva. Daj boze da se barem trava zamjeni i malo zidovi okrece to bi bilo dovoljno. Jos ako UEFA digne standarde za stadione necemo imati gdje igrati.
Što se tiče trave Bilinog polja, već je rečeno da će se u ljeto 2012. godine postavljat nova trava (ona koja će narasti na Centru za reprezentaciju)...
Čelik Zenica 1945
- Jankauskas
- Kontakt:
Koševo:
"Čekamo da se usvoji regulacioni plan Zetra na Gradskom vijeću Sarajeva, koji bi vijećnici trebali razmatrati u februaru. Nakon njegovog usvajanja, razmotrićemo da li ćemo u obnovu stadiona krenuti putem koncesija ili javno-privatnog partnerstva, a to zavisi i od toga koliko ćemo ponuda imati. Zasad je jedna njemačka firma iskazala interes za ulaganje, imaju spremnih 70 miliona eura. U slučaju da Kanton Sarajevo sklopi bilo koncesiju ili partnerstvo sa njima, tribine bi se srušile, te izbacila atletska staza kako bi se one primakle terenu. Teren bi se koristio sve vrijeme obnove jer bi se radila svaka tribina pojedinačno. Uz to, Nijemci bi na poligonu napravili manji teren sa atletskom stazom i oko 5.000 mjesta, te uz to i hotel i najveći tržni centar u Sarajevu, čime bi ovaj prostor oživio", ističe Bećirević.
Odakle ova info i od kada je !?? Može link ?seven je napisao/la:Koševo:
"Čekamo da se usvoji regulacioni plan Zetra na Gradskom vijeću Sarajeva, koji bi vijećnici trebali razmatrati u februaru. Nakon njegovog usvajanja, razmotrićemo da li ćemo u obnovu stadiona krenuti putem koncesija ili javno-privatnog partnerstva, a to zavisi i od toga koliko ćemo ponuda imati. Zasad je jedna njemačka firma iskazala interes za ulaganje, imaju spremnih 70 miliona eura. U slučaju da Kanton Sarajevo sklopi bilo koncesiju ili partnerstvo sa njima, tribine bi se srušile, te izbacila atletska staza kako bi se one primakle terenu. Teren bi se koristio sve vrijeme obnove jer bi se radila svaka tribina pojedinačno. Uz to, Nijemci bi na poligonu napravili manji teren sa atletskom stazom i oko 5.000 mjesta, te uz to i hotel i najveći tržni centar u Sarajevu, čime bi ovaj prostor oživio", ističe Bećirević.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li pouzdan izvor? link? ili bilo kakav?seven je napisao/la:Koševo:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vidi travnjakakristian je napisao/la:bogami napravi modrica reflektore
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
rusiti OLIMPIJSKI stadion ??

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Jankauskas
- Kontakt:
- BolanBolan
- Kontakt:
Iz današnjeg Oslobođenja:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Lik je napisao/la:Odakle ova info i od kada je !?? Može link ?seven je napisao/la:Koševo:
Oslobođenje današnje! E sad kolko je pouzdano nemam pojma.
E momci, kod nas u Sarajevo evo sta god treba da se uradi kako treba, uvijek se ceka neki zakon da se usvoji. Pa znao sam da je drzava u kurcu, ali da smo u ovolikom kurcu nisam znao. Od ovoga nista nema, kakvo rusenje stadiona, kakvi trzni centri. Ista prica kao za Grbavicu, pa evo nista nema. SMIJESNO I ZALOSNO, na sta sve ljudi padaju. Da su zeljeli napraviti sta, napravili bi oni davno, a ne bi spominjali neke zakone koji TREBAJU da se usvoje!
Prica za djecu iz srednje skole

Prica za djecu iz srednje skole
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ne možeš porediti Koševo i Grbavicu, Koševo je nacionalni interes a Grbavica pokušaj privatne pričeBlueTiger je napisao/la:E momci, kod nas u Sarajevo evo sta god treba da se uradi kako treba, uvijek se ceka neki zakon da se usvoji. Pa znao sam da je drzava u kurcu, ali da smo u ovolikom kurcu nisam znao. Od ovoga nista nema, kakvo rusenje stadiona, kakvi trzni centri. Ista prica kao za Grbavicu, pa evo nista nema. SMIJESNO I ZALOSNO, na sta sve ljudi padaju. Da su zeljeli napraviti sta, napravili bi oni davno, a ne bi spominjali neke zakone koji TREBAJU da se usvoje!![]()
![]()
![]()
Prica za djecu iz srednje skole![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.