cska manje od 79
danska angola 1x
kosica gospic 1 kvota 5.41 uplata 5 e idemo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam odigro x/x pa sta budenafrI82 je napisao/la:Danas nesto kontam da odigram jedan prelaz, Besiktas - Stoke 1/X, neznam kvotu, posto so oba tima vec prosla, a ovo jest kladionicarsko takmicenje hehe, trebalo bi da izadje neka veca kvota, vidim na Besiktas je kvota u padu pa bi mogli da vode prvo poluvrijeme a da na kraju hladno zavrsi nerijeseno
Teodosic je igracina koja igra samo kada treba nazalost, a u nebitnim utakmicama je covjek koji ne uzme ni 2 sutaMuris91 je napisao/la:Teodosic vise CESKA fali dosta igraca na njemu svega 11,5 a najvise ove sezone mu je 18 trebo bi danas preko tih 11
Ide dvica ko halva, opaaa.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam skoro pa siguran da PSG neće pobijediti.
-.-OTNYS_YNWA je napisao/la:Ide dvica ko halva, opaaa.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam skoro pa siguran da PSG neće pobijediti.
Znam da je hafifan i da zna igrat nekad samo za sebe al ocekivo sma da prebaci 11 al et nije bavoje on a lnista 0/4 za 3 1/2 za 2 i 2/2 slobodnialoba90 je napisao/la:Teodosic je igracina koja igra samo kada treba nazalost, a u nebitnim utakmicama je covjek koji ne uzme ni 2 sutaMuris91 je napisao/la:Teodosic vise CESKA fali dosta igraca na njemu svega 11,5 a najvise ove sezone mu je 18 trebo bi danas preko tih 11nazalost ispratio sma ovo jer sam slicno razmisljao prije utakmice, ali ovo je sada bruka da covjek niti jedan sut ne opali
Sta je bilo ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ide dvica ko halva, opaaa.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja sam skoro pa siguran da PSG neće pobijediti.
0-1 poluvrijeme, trebaju i menimajestic24 je napisao/la:De nek mi neko provjeri kako igraju Aston Villa - Swansea /rezerve
za sada sam pogodio CSKA,Lazio,PSG,ostala mi jos A.Villa i Teletovic da ce zabiti preko 20 poena
Aston 1-1 69 minuta.majestic24 je napisao/la:crvenocrni,kakav je rezultat
Ostat ce mi izgleda samo aston villa
Mirza trpa li trpa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.