Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Radije da šutim. Čim si postavio pitanje, vjerujem da si pročitao između redova i shvatio šta sam htio reći. Svejedno, Begovića imamo, a nismo ga zaslužili.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
insider je napisao/la:Radije da šutim. Čim si postavio pitanje, vjerujem da si pročitao između redova i shvatio šta sam htio reći. Svejedno, Begovića imamo, a nismo ga zaslužili.
P.S U pravu si nismo mi dosta toga zasluzili,ali eto.takav nam grah pao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tri komada i nisu tako strasna, poboljsace prosjek Begovic. Ovi iz Stokea pojma nemaju, odbrana je kriva za sve, a na drugoj strani je bio strasni Besiktas, koji je GLE CUDA, iz Turske lige koja je opet jelta k....a za Englesku ligu
Lahko je bilo prosle sedmice sa Totenhemom, zato je Sorensen primio samo jedan, haj' ga majcin sine stani protiv Besiktasa. Ovaj Begovi bas kurate srece, drugi mu vazda biraju lakse utakmice....Da se ne zaj...jemo, covjek pojma nema, bas je ono jedna od vecih zabluda.
Lahko je bilo prosle sedmice sa Totenhemom, zato je Sorensen primio samo jedan, haj' ga majcin sine stani protiv Besiktasa. Ovaj Begovi bas kurate srece, drugi mu vazda biraju lakse utakmice....Da se ne zaj...jemo, covjek pojma nema, bas je ono jedna od vecih zabluda.
- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo Begani kazu bio si odlican primio samo 3 komada,ne daj se Ines...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
3 primljena gola, od 26 udaraca
bogami vas je began zajebo sve
ko mlade majmune
što polete da komentarišu
bez da su pregledali činjenice
samo bolan harise odakle tebe među ovim što i na papeta non stop seru?
bogami vas je began zajebo sve
ko mlade majmune
što polete da komentarišu
bez da su pregledali činjenice
samo bolan harise odakle tebe među ovim što i na papeta non stop seru?
@zare jesam li ja sta napisao a da to nebi?harishp je napisao/la:Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
26 suteva na golod tog 13 direktno u okvir gola.
Istres'o se Beso posteno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
baboitata je napisao/la:Tri komada i nisu tako strasna, poboljsace prosjek Begovic. Ovi iz Stokea pojma nemaju, odbrana je kriva za sve, a na drugoj strani je bio strasni Besiktas, koji je GLE CUDA, iz Turske lige koja je opet jelta k....a za Englesku ligu![]()
![]()
![]()
ma joj, znam ja da si ti pametan dovoljno da ne uletiš u unakrsnu vatru bez dobrog pancira : ))harishp je napisao/la:@zare jesam li ja sta napisao a da to nebi?harishp je napisao/la:Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
Istres'o se Beso posteno
ali ti govorim općenito o tvom mišljenu vezanom za begovića, jer pofino pratim šta nekoliko vas govori, iako slabije pišem po forumu
i ono što je očito da u suštini jedino kod begovića ne možeš da odvojiš "posao" od osjećaja : ))
a "poslovno" gledajući, beg je jedan od onih radnika što su vazda pri vrhu, makar ne dobili često onu plaketu za radnika mjeseca
ništa ja loše, harise, nego mi samo čudno bi
Jesi gledao tekmu? Šta je sve skidao Asmir, tri gola izgledaju puno, ali na toliko dobrih udaraca igrača Bešiktaša, može se svrstati najboljim Stokeovim igračem utakmice.bistrikboy je napisao/la:Bravo Begani kazu bio si odlican primio samo 3 komada,ne daj se Ines...
Osjecaji su kod njega na minus 20.Plus jos kad skontas da je i kod posla blizu stecaja onda se covjek mora dobro zasekirati.zare je napisao/la:ma joj, znam ja da si ti pametan dovoljno da ne uletiš u unakrsnu vatru bez dobrog pancira : ))harishp je napisao/la:@zare jesam li ja sta napisao a da to nebi?harishp je napisao/la:Begovic fakat bio na streljani ''ki'' glineni golub.
Istres'o se Beso posteno
ali ti govorim općenito o tvom mišljenu vezanom za begovića, jer pofino pratim šta nekoliko vas govori, iako slabije pišem po forumu
i ono što je očito da u suštini jedino kod begovića ne možeš da odvojiš "posao" od osjećaja : ))
a "poslovno" gledajući, beg je jedan od onih radnika što su vazda pri vrhu, makar ne dobili često onu plaketu za radnika mjeseca)
ništa ja loše, harise, nego mi samo čudno bi
)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Prenesi mu cestitku od mene sto nije primio 5 il' 6,znao je i to.insider je napisao/la:Jesi gledao tekmu? Šta je sve skidao Asmir, tri gola izgledaju puno, ali na toliko dobrih udaraca igrača Bešiktaša, može se svrstati najboljim Stokeovim igračem utakmice.bistrikboy je napisao/la:Bravo Begani kazu bio si odlican primio samo 3 komada,ne daj se Ines...
Jao mogu misliti kakvi bi komentari bili da je rijec o Keni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sta ima ko gledati tekmu, dovoljno je bilo da vidimo protivnika pa da skontamo da Stouke igra protiv tima iz k....a lige i da Begovic moze novine citati. Lahko je Hasagicu i Sehicu protiv tih timova iza te l lige, oni pucaju samo 26 puta po utakmici.insider je napisao/la:Jesi gledao tekmu? Šta je sve skidao Asmir, tri gola izgledaju puno, ali na toliko dobrih udaraca igrača Bešiktaša, može se svrstati najboljim Stokeovim igračem utakmice.bistrikboy je napisao/la:Bravo Begani kazu bio si odlican primio samo 3 komada,ne daj se Ines...
Keno zvani đalebistrikboy je napisao/la:Prenesi mu cestitku od mene sto nije primio 5 il' 6,znao je i to.insider je napisao/la:Jesi gledao tekmu? Šta je sve skidao Asmir, tri gola izgledaju puno, ali na toliko dobrih udaraca igrača Bešiktaša, može se svrstati najboljim Stokeovim igračem utakmice.bistrikboy je napisao/la:Bravo Begani kazu bio si odlican primio samo 3 komada,ne daj se Ines...
Jao mogu misliti kakvi bi komentari bili da je rijec o Keni...
- Goalgetter
- Kontakt:
Inace, TOP20 igraca po dosadasnjim ocjenama na Goal.com u EPL (prosjek ocjena u dosadasnjim odigranim tekmama).
1. Asmir Begovic Tor Stoke 7.33
2. David Silva Mittelfeld Manchester City FC 7.17
3. Wayne Rooney Angriff Manchester United 7.11
4. Luis Suárez Angriff FC Liverpool 7.05
5. Thomas Vermaelen Abwehr Arsenal FC 7.00
6. Martin Kelly Abwehr FC Liverpool 7.00
7. Edin Dzeko Angriff Manchester City FC 7.00
8. Ryan Shawcross Abwehr Stoke 7.00
9. Gervinho Angriff Arsenal FC 6.90
10. Mario Balotelli Angriff Manchester City FC 6.90
11. Lucas Mittelfeld FC Liverpool 6.86
12. Tim Howard Tor Everton 6.83
13. Daniel Agger Abwehr FC Liverpool 6.71
14. Vincent Kompany Abwehr Manchester City FC 6.70
15. James Milner Mittelfeld Manchester City FC 6.67
16. Daniel Sturridge Angriff Chelsea FC 6.63
17. Phil Jones Abwehr Manchester United 6.61
18. Juan Mata Angriff Chelsea FC 6.60
19. Craig Bellamy Angriff FC Liverpool 6.58
20. Gareth Barry Mittelfeld Manchester City FC 6.58
1. Asmir Begovic Tor Stoke 7.33
2. David Silva Mittelfeld Manchester City FC 7.17
3. Wayne Rooney Angriff Manchester United 7.11
4. Luis Suárez Angriff FC Liverpool 7.05
5. Thomas Vermaelen Abwehr Arsenal FC 7.00
6. Martin Kelly Abwehr FC Liverpool 7.00
7. Edin Dzeko Angriff Manchester City FC 7.00
8. Ryan Shawcross Abwehr Stoke 7.00
9. Gervinho Angriff Arsenal FC 6.90
10. Mario Balotelli Angriff Manchester City FC 6.90
11. Lucas Mittelfeld FC Liverpool 6.86
12. Tim Howard Tor Everton 6.83
13. Daniel Agger Abwehr FC Liverpool 6.71
14. Vincent Kompany Abwehr Manchester City FC 6.70
15. James Milner Mittelfeld Manchester City FC 6.67
16. Daniel Sturridge Angriff Chelsea FC 6.63
17. Phil Jones Abwehr Manchester United 6.61
18. Juan Mata Angriff Chelsea FC 6.60
19. Craig Bellamy Angriff FC Liverpool 6.58
20. Gareth Barry Mittelfeld Manchester City FC 6.58
Ja se ne bih hvalio kad bi i mene proglasili najboljim igracem mjeseca,sedmice,sata ili minute na kvazi portalu goal.com iako se i ne bavim fudbalom.
Kad vidim da se neko poziva na njihove statistike sav se najezim.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Sorensen potpisao novi ugovor koji ga veze do 2014.
Asko trazi ti sta drugo, hebes Pudlija samo te zavodi bezze.
Asko trazi ti sta drugo, hebes Pudlija samo te zavodi bezze.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Asmir potpisao do 2016.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nek' je sa srecom Beže
ali mogao si i ti u jaci klub gdje bi imao vise prilike 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bravo!malta071 je napisao/la:Ja se ne bih hvalio kad bi i mene proglasili najboljim igracem mjeseca,sedmice,sata ili minute na kvazi portalu goal.com iako se i ne bavim fudbalom.
shandrlike-tandrlike
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 35 gostiju.