Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

lfc.tz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfc.tz » 15 dec 2011, 09:35

Nije mi Torres prva zelja nit je zasluzio da se vrati tako da ne hvala.Ima boljih i mladih napadaca,a cjena nije toliko bitna(-/+ 10 miliona od Torresa) tako da bi volio da klub pogleda neke druge za mene bolje opcije.
Iako ispred Torresovog imena stoji WC epitet(nit se stice preko noci nit se gubi preko noci) on je u Chelseau propo ko mudo kroz poderane gace,nigdje ga nema pa i ne cudi prelazak na klupu.
Mozda je to sto mu ne godi nacin igre il suigraci al jedno je sigurno(sto sam primjetio i gdje nije ni T od Torresa iz Liverpoola) djeluje dosta ne zainteresirano i jedva da se nasmije na terenu kao da je "ohladio" od fudbala(130k funti "legne" sedmicno)-dal nam je potreban ovakav igrac pored mladih nada(koje ste i sami nabrojali) zeljnih dokazivanja?
U slucaju da se i vrati(u sto cisto sumnjam) NIKAD VISE NECE BITI ISTI U MOJIM OCIMA(kao prije prelaska u Chelsea) i trebat ce mu dosta isprika u samom startu,jer uvreda je za ovaj klub ono sto je on napravio,a pogotovo vrjedat ga(Chelsea veci klub od Liverpoola :lol: :lol: :lol: ) nakon prelaska.
Da nebude zabune ne mislim da je Chelsea mali klub(daleko od toga) al vala nije veci od Liverpoola.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 15 dec 2011, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 dec 2011, 09:58

taj mi torres nije bio nesto posebno drag ni dok je igrao za nas a ne sad... kad je bio u formi bio je bolji od carrolla i suareza zajedno ali on danas nije sjena tog igraca a pored toga ima jednu pravo losu osobinu... naime decko je Pichkica.
ako ce doci za 10 milina i pristati da igra za duplo manju platu onda je dobrodosao :D
ja se bojim da bi mi mogli ostati potpuno neaktivni u ovom nadolazecem prelaznom roku. naravno ne racunam ovu djecu sto stizu svakodnevno u akademiju od njih cemo tek za 2-3 godine imati neke koristi
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 dec 2011, 10:36

Mozda cete me nazvati izdajicom, ali volio bih nanda nazad, iako mislim da od toga nema nista...
Ako bi se vratio davao bi 300 % svojih mogucnosti da vrati ugled u LFC-u, a sa onakvim igracima iza sebe, sa Luisitom u paru, vjerujem da bi razbijao protivnicke odbrane...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 dec 2011, 11:07

Sretan 27. rođendan Martinu Skrtelu. Dugo godina smo čekali na njega, ali mislim da je tek prošle godine došao sebi. Već dvije godine je jedan od boljih igrača EPL a pogotovo Liverpoola u fazi odbrane.
Nadam se da će biti isti ako ne i bolji u narednom periodu. Puno sreće Martine, dobijenih duela i malo primljenih golova.
Sve ove godine u klubu nikad ga nisam čuo da se žalio na nekog trenera ili suigrača, a preživio je trojicu trenera. Nadam se da neće igrati protiv nas u kvalifikacijama za SP.

Druga informacija jeste da je Liverpool potvrdio da će sa Oldhamom igrati 06. 01. 2012. u 15 sati na Anfieldu. Čeka nas težak period i dobrih 6 utakmica.
Prva na redu je Aston Villa u gostima. Biće to teška utakmica sa vrlo malo golova, jer obje ekipe imaju odličnu odbranu a neučinkovit napad. Naša prednost u ovom meču je povreda Abgonlahora i Givena. U napadu Ville će vjerovatno igrati Heskey, a to je naš čovjek. Ne bi on nama zabio go nema tih para :mrgreen:
Očekujem tvrdu utakmicu sa malo golova, maksimalno dva gola na meču. Rezultat 0:1 ako Bog da.

Zaboravih treću informaciju, Gerard više nije u Liverpoolu. Sada trenira sa Al- Jazirom. Teško je objasniti otkud on tamo.
Villa se povrijedio, tako da ništa od tog transfera.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 15 dec 2011, 12:35

Jednostavno Torresa ne bi više želio vidjeti u dresu Liverpoola.Razlog je jednostavan,nije to više onaj Torres kakav je bio dok je bio u Liverpoolu.Svima nam se posr*o u usta kad je bilo najteže,a i hvala Bogu imamo 2 odlična igrača koji igraju na njegovoj poziciji Suarez i Caroll,za koje smatram da su bolji od njega.Još ako dođe neki napadač ove zime (Cavani :D ) on nam uopšte nije potreban pa kad bi i džabe došao i igrao džabe,tog čovjeka što dalje od Anfielda.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 dec 2011, 12:48

Kenny Dalglish today confirmed Liverpool 'have the option' to add to their squad in January - but insisted they don't necessarily need to bolster the ranks.
With the transfer window set to re-open in 16 days' time, journalists at Melwood were eager to quiz the boss on any potential plans to bring in new faces to the Reds squad.
"We don't speculate on anybody - either our own players or somebody else's players," Dalglish told his pre-Aston Villa press conference. " It doesn't matter what we say, there is going to be speculation in the newspapers - but we won't be here to answer every question that's in newspapers. We'll do our business the way we've been brought up to do our business, and that's privately behind closed doors. We have the option to add if we want to, but we also have another option that we don't have to."

Ovo je danas King izjavio na preskonferenciji. Dakle, para ima i sve sada zavisi od Kinga. Ubjeđen sam da će Liverpool dovesti barem jedno pojačanje.

Usput, In a North-Western hotel suite off the M6, three wise ( United, Bolton, Shefild ) men are sitting in judgment on Luis Suárez, attempting to unravel one of the most complicated disciplinary cases ever dealt with by the Football Association.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 15:13

OptaJoe Opta Sports
8.9% - Liverpool now have the worst chance conversion rate of shots into goals in the Premier League. Slice.

sramota :lol:

Brian Kettle
Evra had the chance to drop this and chose not to take it. Now, unless the FA bias continues, it looks like he'll be the one shamed here.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 15 dec 2011, 15:30

Polahko se pokazuju odnosno dokazuju igrači koji su dovedeni prošlog ljeta. Henderson i Downing u prva dva mjeseca nisu igrali pretjerano dobro, ono što se očekivalo od njih, pogotovi ovaj drugi. King je pružio šansu njima, i oni je u posljednje vrijeme iskorištavaju. Posebno bih pohvalio Downinga. Enrique i Adam, za njih i ne trebam pričati, siguran sam da im je cijena porasla za bar 10m funti. Doni, rezervni golman, branio je u par navrata na prijateljskim utakmicama, uglavnom solidna zamjena za Reinu. Jedini igrač koji me brine je Carroll, ako ovako nastavi, loše mu se piše, smirio se van terena, al' na terenu nikako da proradi, potreban je jedan WC napadač. Odbrana je odlična, realno možda čak i najbolja u posljednjih 5-10ak godina. Coates, vjerovatno budućnost ovog kluba.

btw. Sretan rođendan Martinu Skrtelu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 16:35

Ovo će pjevati Travelling Kop u nedjelju :lol:

[youtube][/youtube]

LFC Transfer Speculations
Don't forget that it took Ian Rush almost a year to score his first goal for Liverpool. Get behind our players!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 15 dec 2011, 17:57

LIVERPOOL ŽELI HUNTELAARA

Kako prenosi FootyBunker, Liverpool je zainteresovan za napadača Schalkea, Klaasa-Jana Huntelaara.
Redsi imaju dosta problema sa realizacijom, pa se dovođenje napadača postavlja kao prioritet u januaru.

Huntelaar i ove sezone igra sjajno, a u 25 utakmica u svim takmičenjima, postigao je isto toliko golova za Schalke, pa su Redsi za ovoga sjajnog napadača spremni ponuditi 18 miliona eura.

Sta velite na ovo momci?Ja nisam nesto odusevljen :?
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 18:32

Shanks je napisao/la:LIVERPOOL ŽELI HUNTELAARA

Kako prenosi FootyBunker, Liverpool je zainteresovan za napadača Schalkea, Klaasa-Jana Huntelaara.
Redsi imaju dosta problema sa realizacijom, pa se dovođenje napadača postavlja kao prioritet u januaru.

Huntelaar i ove sezone igra sjajno, a u 25 utakmica u svim takmičenjima, postigao je isto toliko golova za Schalke, pa su Redsi za ovoga sjajnog napadača spremni ponuditi 18 miliona eura.

dovoljno je pročitati prve tri riječi i ništa drugo :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 15 dec 2011, 19:03

Carlo je napisao/la:

FootyBunker najpouzdanija stranica! :P

Jonjo se želi dokazati

Jonjo Shelvey se vratio s uspješne posudbe u Blackpoolu, gdje je u 10 utakmica postigao 6 pogodaka i što je još važnije, imao kontinuitet nastupa.

Budući je Lucas van stroja do kraja sezone, Steven Gerrad nije potpuno spreman, a Jay Spearing odrađuje kaznu zbog crvenog kartona, Jonjo se nada da bi u nedjeljnom gostovanju kod Ville mogao dobiti priliku.

"Velika je nesreća ovo što se dogodilo Lucasu, kao i to što je Spearing kažnjen. Uz nekoliko bitnih izostanaka otvara mi se mjesto za igru, ali na menadžeru je da odluči o tome."

"Ukoliko ocijeni da sam spreman za početni sastav, spreman sam iskoristiti priliku.

"Smatram da sam na posudbi napredovao kao igrač, ali i shvatio sam koliko želim ući u prvu momčad Liverpoola."

"Velika je razlika u razini nogometa u Championshipu i Premier League. U subotu sam dobio svega nekoliko minuta, no bilo je predivno ponovno izaći pred navijače na Anfieldu."
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 19:06

Han!$;Lfc je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

FootyBunker najpouzdanija stranica! :P
Uz givemefootball i caughtoffside :mrgreen:

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 15 dec 2011, 19:07

Nista nemislim kao ni o drugim imenima bit ce sta bude,a saznat cemo sve kad bude gotovo.
Nevolim pratit ove zimske spekulacije ipak ima nekih desavanja za razliku od ljetnog perioda.
Zadnji dan zimskog roka bi mogao opet biti lud samo se nadam da u Liverpoolu nece biti nekog iznenadnog(il 5 do 12) transfer requesta,a ako bude po nekoj logici Maxi je sljedeci :D .
Ocekujem dosta potrosenih para u Liverpoolu,a i kod ostalih ekipa jer nakon ovog zimskog roka stupa fair-play.

Ako se nevaram ovo je onaj izvor koji je pouzdaniji od sky sports-a-rece Sasha i ostade ziv.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 15 dec 2011, 19:47

Rezerve protiv rezervi Uniteda veceras igraju.
Nasa akademija je ove godine 2 put dobila mlade Uniteda,tako da se nadam da ce ih i rezerve uzeti.

Hansen, Flanagan, Wisdom, Sama, Wilson, Roberts, Coady, Suso, Eccleston, Adorjan, Sterling

Subs: Mendy, Belford, Roddan, Silva, Ngoo

Evo link za utakmicu.
****www.****.tv/watch/23354/1/man- ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 19:52

lfc.tz je napisao/la:Rezerve protiv rezervi Uniteda veceras igraju.
Nasa akademija je ove godine 2 put dobila mlade Uniteda,tako da se nadam da ce ih i rezerve uzeti.

Hansen, Flanagan, Wisdom, Sama, Wilson, Roberts, Coady, Suso, Eccleston, Adorjan, Sterling

Subs: Mendy, Belford, Roddan, Silva, Ngoo

Evo link za utakmicu.
****www.****.tv/watch/23354/1/man- ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar je Eccleston u zadnje vrijeme, očekujem najmanje dva gola od njega :mrgreen:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 dec 2011, 20:20

Jao šta Suso uradi onom nekom talentu Frajersu i to dva puta :o
Coady mali milion puta bolji od Spearinga ;) Suso također, svi oni trebaju biti u startnoj umjesto Spearinga.
Koliki je ovaj Sama, pravi negrito Sami Hypia :D
Sad ovaj komentator reče, ima nekoliko desetina skauta na tribinama.

Trebali uopšte napominjati da je Raheem majstor za Maxija i Kuyta :twisted: :?: :?: :?:

Ha ha ha crveni karton :lol: :lol: :lol:
Ovo je smiješno, sudija pomaže Unitedu još od malih nogu da bi ih navikao na ono šta ih čeka kasnije :lol:
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 15 dec 2011, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 dec 2011, 20:25

Huntelar??? Pa pobogu sta ce im on! Taj se u italiji nije mogao dokazati, ne vidim kako bi to uspio u zahtjevnijoj premijer ligi? Sto brate lijepo ne dovedu Lenona, Volkota ili takvog nekog igraca. I jos nekog dobrog stopera, koji zna igrati fudbal, a ne ko ove krkanske sirovine!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 15 dec 2011, 20:26

Suso nam pocrvenio
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 15 dec 2011, 20:28

Glupo je zaradio crveni,nije mu trebala onakva reakcija.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.