FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

boys_ama
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la boys_ama » 07 okt 2008, 13:36

PA upravu si ti ja se odavno pitam šta jedan igrač Lellovog tipa radi u Bayernu? Jest što je on švabo ali dje ga ima ni za jednu juniorsku selekciju nije tekme odigro što je rezultat njegove kvalitete ako već hoće imati domaćih u timu što nisu onoga Jansena ostavili 100 puta bolji od Lella

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 07 okt 2008, 17:08

alan_cardec je napisao/la:
ribery je napisao/la:
boys_ama je napisao/la:Ma i toni i klose su meni po meni iako se mnogi neće slozhiti istroshena roba ja bih volio napad vidjeti podolski-benzema ili podolski-arshavin podolski-pogrebnyak moza ko zna i eto-podolski ili podolski-v.persie sve je moguće ko zna :)
Jesi navalio na podolskog... 100. put kazem, ko nece da igra srcem nek ne igra nikako. Podolski samo nesto protestuje i sere po novinama, ma nek ide odma sto se mene tice u Zimbabwe da igra. Kakav crni Arsavin, nije klasicni napadac, a ima oko 29-30 godina tako da nam fkt ne treba. A sa Pogrebnjakom su lafo pregovarali, vidjecemo u zimu hocel biti ista od toga :?
Podolski je extra napadač samo što ga od kad je došao u Bajern,sistematski uništavaju.Kvalitet je pokazao na EURU kad je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije.Mislim da bi za njega najbolje bilo da ode iz Bajerna jer pored Tonia i Klosea nikad neće dobit pravu šansu.
Bravo, Lukas je extra igrac kojeg je Bayern unistio!!!!! Joj da ga hoce Valencia kupit, kakva bi to masinerija bila:
VILLA-MATA-SILVA-PODOLSKI-JOAQUIN... UHHHHHHHHHHHH
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 12 okt 2008, 11:01

Podolski i Ribery strijelci za svoje nacionalne selekcije podsjetimo i Schwein je odigrao odliču utakmicu sa jednom asistencjiom isto kao i klose znachi naši igrači su na pravome putu ka formi :)
Podsjetimo i Micho je odigrao solidnu partiju za svoju Argentinu gdje su zasluzeno pobjedili a on je bio glavni akter u obrani

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 okt 2008, 15:02

Na zimu Pogrebnyak ili Gomez. Ako ovi nastave sa ovakvom igrom u Bayernu...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 okt 2008, 15:26

Evo Podolski ga opet zabi u reprezentaciji.Mislim da je napad OK sa Tonijem,Kloseom i Podolskim.Po meni problem je sredina,a pogotovo odbrana.Tako umjesto da troše pare na Pogrebnyaka i Gomeza bolje da dovedu nekog dobrog golmana (npr. Enkea iz Hanovera).Čovjek je iskusan i nije sklon kiksevima,i naravno nešto drastično promjeniti pozadi i na sredini jer ovako neće stići nigdje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 14 okt 2008, 15:34

Hehe ja stvarno neznam eto ja mislim da je on dokazao da je do kluba a ne do njega kada on trenutno mozhe biti prvi strijelac kvalifikacija zashto ne bi mogo biti i prvi strijelac u bundesu ja bih ove zime toniu dao odrijesene ruke neka ide u svoju Taliju ili na kraju na ljeto a Podolski -- Pogrebnyak bi mi igro a Klose osvjezhavao po potrebi

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 okt 2008, 15:36

alan_cardec je napisao/la:Evo Podolski ga opet zabi u reprezentaciji.Mislim da je napad OK sa Tonijem,Kloseom i Podolskim.Po meni problem je sredina,a pogotovo odbrana.Tako umjesto da troše pare na Pogrebnyaka i Gomeza bolje da dovedu nekog dobrog golmana (npr. Enkea iz Hanovera).Čovjek je iskusan i nije sklon kiksevima,i naravno nešto drastično promjeniti pozadi i na sredini jer ovako neće stići nigdje.
Ma pozadi ne treba nista novo, samo treba posloziti. Demichelis ne moze biti zadnji vezni, i to kad Klinsman shvati, bice puno bolje. A svakako da nam treba novi golman !

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 14 okt 2008, 19:07

Ehh dragi moji nadati se ne trebate novi golman sasvim sigurno doči neće u to nema sumjnje nadati se da če Rensing stvarno postati dobar kao i Casillas barem po Kahnovim riječima :)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 okt 2008, 19:16

boys_ama je napisao/la:Ehh dragi moji nadati se ne trebate novi golman sasvim sigurno doči neće u to nema sumjnje nadati se da če Rensing stvarno postati dobar kao i Casillas barem po Kahnovim riječima :)
Hahaha, Kahn sere k'o foka. :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 okt 2008, 20:08

Ma treba i pozadi promjena i to dobrih.Gledao sam zadnje tri utakmice koje je Bayern igrao kući protiv Lyona,Werdera i Bochuma iprimili su 9 golova.To govori dovoljno.Onu Bayernovu dječicu Lella,Ottla i Rensinga pustiti da idu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 14 okt 2008, 20:10

Jest ba ali hajde .

Čitam ja ove vijesti malo i osjeti se sperma u zraku mislim da je to prelazak Xabi Alonsa u Bayern tako se navodi šta mislite a jel to njegova ili pak nečija druga?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 okt 2008, 21:20

boys_ama je napisao/la:Jest ba ali hajde .

Čitam ja ove vijesti malo i osjeti se sperma u zraku mislim da je to prelazak Xabi Alonsa u Bayern tako se navodi šta mislite a jel to njegova ili pak nečija druga?
hahahahahahahhahahaahahah

Ma nek dovedu Misimovica, **** C. Ronalda, Lamparda, Gerrarda, Ballacka i Ronaldinha. Mogu mu samo kopacke cistit :D

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 14 okt 2008, 21:25

Ti misliš da su to svršili na Misimovića? Pa svakako ne loš izbor ali pitanje je da li bi ga Magath pustio?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 okt 2008, 21:39

boys_ama je napisao/la:Ti misliš da su to svršili na Misimovića? Pa svakako ne loš izbor ali pitanje je da li bi ga Magath pustio?
Ne mislim, to bih ja volio, al ne vjerujem da im je on u planovima.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 okt 2008, 23:18

Pa kad tako svršavaju na jednog Alonsa šta bi bilo kad bi im došao Diego? Ne smijem ni misliti. :D
RIP Adis Selmanović

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 15 okt 2008, 14:39

Ma ovaj bayern ne moze meda..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 okt 2008, 15:46

alan_cardec je napisao/la:Pa kad tako svršavaju na jednog Alonsa šta bi bilo kad bi im došao Diego? Ne smijem ni misliti. :D
A pitanje je kako bi se slagali Diego i Ribery... Obojica su u odbrani 0

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 15 okt 2008, 19:27

Hehe ma uspjeli bi zajedno Diego i Ribery ja mislim ma ne trebaju oni u obrani eto taman neka dovedu alonsa ture-a ili de rossia i taman če biti a iako niko ne dodje ta mi imamo več dva defanzivna vezna hehe nije li tako ?

Mmmm Enes bi abortus kluba uradio da nam dodje Diego jedan :) xD

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 okt 2008, 00:16

Njih dvojicajica bi se mislim fantastično slagali.Diego u sredini,iza ili pored njega Borowski,Ribery na jednoj strani,Podolski na drugoj i napad Klose i Toni.
RIP Adis Selmanović

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 okt 2008, 16:41

Sinoc od nasih Van Bommel dao gol. Svabe se mucile sa Welsom.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.