FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
...
Vi ovdje samo ba naprđujete bez veze..Što neko reče da nas je barem 5000 na tekamama pa da o tome pričamo i da se hvalimo.Nego postavih pitanje ko je i šta je to konkretno neko iz uprave obečao,i jedini odgovor koji dobih je bio :"SVAŠTA SE OBEČAVALO".Naprđujete i serete bez ikakvih argumenata i činjenica.Samo vi slavite 5000 stranica a nemojte se potruditi da dolazite na tekme.
Re: FK Željezničar
Što se tiče Gradačca ne znam, ali što se tiče Rudara njima grad Prijedor gradi stadion koji je u vlasništvu grada ;)Dok je kod nas stadion u našem vlasništvu.[/quote]
eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.[/quote]
haj ba razguli ![/quote]
kad bude tvoj forum razgulit cu, pisat cu ja sta je meni cejf
eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.[/quote]
haj ba razguli ![/quote]
kad bude tvoj forum razgulit cu, pisat cu ja sta je meni cejf
5000 stranica samo po sebi i nije neki razlog za slavlje...... ali kad vidis koliko drugi imaju...... 

U vlasnistvu F.K. Zeljeznicar, 1/1 se nalazi samo teren, dok su ostali objekti predmet rjesavanja imovinsko-pravnih odnosa zbog mali milijon vlasnika, s tim da najvecu kocnicu predstavlja zemlja koja je u vlasnistvu porodice Koldzo.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Opet se pokrece pirca o izgradnji stadiona Grbavica ? Na zalost od toga nece biti nista jos dugi niz godina. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pogrjesio si temu ba ovo ide na temu viceviRodjeni_BRato je napisao/la:zeljo je seljacki klub. samo shabani i seljaci vole taj klub

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vidim da aludiras na nas. Bruku raje bojkotuje je ovaj forum zbog dobro poznatih "sukoba" izmedju ss.ba i HZ.SamoZeljo je napisao/la:5000 stranica samo po sebi i nije neki razlog za slavlje...... ali kad vidis koliko drugi imaju......
sami protiv svih i u inat svima bojkotuju sve redom, prave bojkotdžijeHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidim da aludiras na nas. Bruku raje bojkotuje je ovaj forum zbog dobro poznatih "sukoba" izmedju ss.ba i HZ.SamoZeljo je napisao/la:5000 stranica samo po sebi i nije neki razlog za slavlje...... ali kad vidis koliko drugi imaju......
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Željo učestvuje na malonogometnom turniru
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... om-turniru" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... om-turniru" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Imas li ti dokaz da je zemlja "Koldzina"scorpion je napisao/la:U vlasnistvu F.K. Zeljeznicar, 1/1 se nalazi samo teren, dok su ostali objekti predmet rjesavanja imovinsko-pravnih odnosa zbog mali milijon vlasnika, s tim da najvecu kocnicu predstavlja zemlja koja je u vlasnistvu porodice Koldzo.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Radije ću dolaziti na ovakvu Grbavicu, kakva jeste, koja je naš ponos, nego da idem izvan grada negdje na neki kvazi stadion, ako se bude gradio mada neće, nismo mi kao komšije.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Koji idoli majko cuj van grada, cuj prodat zemljiste .... 

JESENJA SEZONA 2011/2012
Otkrivamo koliko klubovi duguju FSBiH zbog disciplinskih kazni.
Mostarski Zrinjski je prvi na listi sa dugovanjem od 21 hiljadu KM. Drugi na listi je Borac sa dugovanjem od 20.700 KM.
Na trećem i četvrtom mjestu su Sarajevo (18.700 KM) i Željezničar (16.550 KM).
Na dnu tabele su pretposljednji Olimpic (3.500 KM) i posljednja Kozara (2.550 KM).
Treba istaći da su uz ostale kazne uračunate i javne opomene. Tako se jedan žuti karton kažnjava sa 50 KM, a crveni karton sa 200 KM.
Ovo su dugovanja klubova koji se takmiče u Premijer ligi BiH. Mladost iz Župče i Sloga iz Doboja kažnjeni su sa po 200 KM za utakmice koje su igrali u najmasovnijem takmičenju – Kupu BiH.
Ma ovo nije moguce, zar maleni nekom nesto duguju.
Ovo je mala maca poreznoj dugujete bruku,samo NSBIH i Celik imaju veca zaduzenja 
Mostarski Zrinjski je prvi na listi sa dugovanjem od 21 hiljadu KM. Drugi na listi je Borac sa dugovanjem od 20.700 KM.
Na dnu tabele su pretposljednji Olimpic (3.500 KM) i posljednja Kozara (2.550 KM).
Treba istaći da su uz ostale kazne uračunate i javne opomene. Tako se jedan žuti karton kažnjava sa 50 KM, a crveni karton sa 200 KM.
Ovo su dugovanja klubova koji se takmiče u Premijer ligi BiH. Mladost iz Župče i Sloga iz Doboja kažnjeni su sa po 200 KM za utakmice koje su igrali u najmasovnijem takmičenju – Kupu BiH.
Ma ovo nije moguce, zar maleni nekom nesto duguju.

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidi ko nam kaže!?
Prošle godine skandal sa viršlama, ove sa azerbejdžanskim vizama

Prošle godine skandal sa viršlama, ove sa azerbejdžanskim vizama

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imam ja dokaz da je Koldjina..BlueTiger je napisao/la:Imas li ti dokaz da je zemlja "Koldzina"scorpion je napisao/la:U vlasnistvu F.K. Zeljeznicar, 1/1 se nalazi samo teren, dok su ostali objekti predmet rjesavanja imovinsko-pravnih odnosa zbog mali milijon vlasnika, s tim da najvecu kocnicu predstavlja zemlja koja je u vlasnistvu porodice Koldzo.![]()
![]()
Ako je tacno to sto govoris, od naseg stadiona nista nema. Ustvari postoji jedna solucija, a to je da se proda ovo sto je nase, i van grada da se pravi novi stadion ali mislim da to se ne bi svidjelo ni meni niti jednom drugom pravom navijacu Zelje
![]()

mosa rajvoSa
ostavi se CELIKA meti prvo svoju avlijusenci-071 je napisao/la:JESENJA SEZONA 2011/2012
Ma ovo nije moguce, zar maleni nekom nesto duguju.Ovo je mala maca poreznoj dugujete bruku,samo NSBIH i Celik imaju veca zaduzenja
a za drugu ne mari bas kao i mi ne marimo za vas

Sportski Pozdrav iz ZENICE
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ne bih rekao da je samo teren u vlasništvu Želje. Znam da je dio iznad južne tribine, a možda čak i jedan dio južne tribine, te onaj ograđeni dio na jugoistoku (drveće neko i neka barakica) nisu u Željinom vlasništvu. Ostatak objekata u ograđenom dijelu stadiona (npr.tombola) pripada sportskom društvu Željo.scorpion je napisao/la:U vlasnistvu F.K. Zeljeznicar, 1/1 se nalazi samo teren, dok su ostali objekti predmet rjesavanja imovinsko-pravnih odnosa zbog mali milijon vlasnika, s tim da najvecu kocnicu predstavlja zemlja koja je u vlasnistvu porodice Koldzo.
Međutim to se sve može lako riješiti, ukoliko postoji dobra volja, za izgradnjom stadiona.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Jbg ode izgleda Trivunovic u Borac, kako bi nam samo dobro dosao igrac njegovog kalibra
Volim te Zeljo!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vule u Zelju reci da se salis ?zlatandr je napisao/la:Jbg ode izgleda Trivunovic u Borac, kako bi nam samo dobro dosao igrac njegovog kalibra

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
procitaj jos jednom postSarajlijc@ je napisao/la:Vule u Zelju reci da se salis ?zlatandr je napisao/la:Jbg ode izgleda Trivunovic u Borac, kako bi nam samo dobro dosao igrac njegovog kalibra![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.