To oboje je ništa za tebeBianconeri1988 je napisao/la:Isto da ja kažem šta je za tebe svako večer nešto povalitilegenda reala je napisao/la:
Kiša ,slab signal![]()
Šta je za tebe ,desetak maraka mjesečno za Arene![]()
Imal nevremena kod vas na Ilidži
Moderator/ica: insider
To oboje je ništa za tebeBianconeri1988 je napisao/la:Isto da ja kažem šta je za tebe svako večer nešto povalitilegenda reala je napisao/la:
Kiša ,slab signal![]()
Šta je za tebe ,desetak maraka mjesečno za Arene![]()
Ma jok baBianconeri1988 je napisao/la:Je li ti to imaš neku ovamo pa se raspituješ da joj ne pokisne gloova?![]()
![]()
![]()
![]()
Malo je grmilo i sjevalo, sad je sve ok, normalna kišica pada
Znači to je HZ-ov teren ,on guzi po IlidžiBianconeri1988 je napisao/la:Ma nije vala moje, slabo ti koja meni na Ilidži zapadne za oko, ja volim da biram, imam povoda![]()
![]()
Bonucci je to![]()
![]()
Ja gledao ove utakmice i bavio se logičkim igricama tako da samo čuo da grmi, nisam ni obračao pažnju
Da je bilo šta opasno upozirila bi mene mama da ugasim da ne pukne grom, a nikad je nisam razumio što mi to govori iako ima gromobran na stanu
Posebno po Domovima zdravljalegenda reala je napisao/la: Znači to je HZ-ov teren ,on guzi po Ilidži
Il si Marcisio
I ja gledo i nestalo struje
I mene upozorava redovno ali sad nije trebala nestalo
Mogu li vam smajliji ???
Čini mi se da sam je vidio u obližnjoj pekari.don_burza je napisao/la:narode cim se bavi ova sto nas predstavlja na eurosongu
ja prvi put cujem za nju
Pjevačica!!!don_burza je napisao/la:narode cim se bavi ova sto nas predstavlja na eurosongu
ja prvi put cujem za nju
Ma jok ba ,nego kažu na onom kako je pola Ilidže ,pa reko ti kao veliki zavodnik ,da nisi i ti (jbm ti smajli ) onajštosekeslaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ivana![]()
nemoj mi reci da ti se djasvi da te odmah stavim na ignore listu
Ma ko opasan ,ja po onim slikama ne bi rekao da su njih dvojica tako opasni ,samo glume opasne likove .Bianconeri1988 je napisao/la:Znam ja tu dvojicu, moj jaran se druži s njima![]()
![]()
Znaš taj desni, što je "frajer", ljetos mi hodali i vidi ovaj moj jaran njega s trebom, krene moj jaran da se pozdravi s njim ovaj mu odmahne rukom da se bježi, jarana smo zezali mjesec dana![]()
![]()
Taj "frajer" jeste opasan, ali ostali haveri su mu teške šmoklje
Kako znas da nisu, ja znam ''frajera'', zajeban liklegenda reala je napisao/la:Ma ko opasan ,ja po onim slikama ne bi rekao da su njih dvojica tako opasni ,samo glume opasne likove .Bianconeri1988 je napisao/la:Znam ja tu dvojicu, moj jaran se druži s njima![]()
![]()
Znaš taj desni, što je "frajer", ljetos mi hodali i vidi ovaj moj jaran njega s trebom, krene moj jaran da se pozdravi s njim ovaj mu odmahne rukom da se bježi, jarana smo zezali mjesec dana![]()
![]()
Taj "frajer" jeste opasan, ali ostali haveri su mu teške šmoklje
Najviše mrzim te što glume da su njajači ,a nikad se nisu ni skim pobili 1vs1 niti smiju
Ma nemoj mi tih samoproglašenih da su najačiBianconeri1988 je napisao/la:Ma ne smiju aha, onaj desni udara nogama k'o neko šakama...![]()
Ozbiljno ti govorim, neće on nikad prvi, ali ako ga dirneš onda si donji, meni jaran pričao, najjači gore u srednjoj školi u koju ide, ako je meni jaran slagao onda i ja tebi lažem...
Fazon je što je njima tek po 18 godina, kao mom komšiji
Ma admini onih stranica su djevojke, obične mahaluše, ništa više, ovaj Ilidžanski karpet su odmah prvu noć ugasili, jedino se dobro drži Alipašinski glamourFuture je napisao/la:Onda admini onih stranica stvarno imaju damu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.