Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

DANTES
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la DANTES » 15 dec 2011, 20:28

Huntelar??? Pa pobogu sta ce im on! Taj se u italiji nije mogao dokazati, ne vidim kako bi to uspio u zahtjevnijoj premijer ligi? Sto brate lijepo ne dovedu Lenona, Volkota ili takvog nekog igraca. Krila, pa ces vidjeti kako ce se onda Kerol raspucati. I jos nekog dobrog stopera, koji zna igrati fudbal, a ne ko ove krkanske sirovine!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 15 dec 2011, 20:30

FUJJJJJJJJ(kakve sudijske odluke)!!!
Suso dobio crveni zbog simulacije Pogbe,lafo zbog udarca nogom u glavu,a jasno se je vidjelo da nije bilo ni U od udarca pa tako ni C od crvenog,sudijski linija(koji je i predlozio crveni) je to trebao jasno vidjeti,a ni glavni(koji nije ni htjeo svirati prekrsaj) nije stajao daleko.
Taman se nakani pogledati utakmicu mladih,a ovakva sudijska odluka mi pokvari ceif za gledanjem utakmice tako da cu prekinuti,ne isplati se zbog sudija mladih kategorija gubiti zivce.
Sretno omladincima u nastavku!
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 15 dec 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 20:33

ono nije ni za faula, a ne za crvenog, ne mogu da vjerujem!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 dec 2011, 20:49

suso nije trebao dobiti crveni...onaj pomocni sudija je debil. utakmica za vsad nista posebno.
You are someone else I am still right here

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 dec 2011, 20:55

Vidim vi pratite utakmicu,ko je bolji za sada?
Kakvi su u Unitedu Pogba i Morrison,i jel igra Frayers?

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 dec 2011, 21:00

Narin je napisao/la:Vidim vi pratite utakmicu,ko je bolji za sada?
Pogba sve što je uradio bilo je isceniranje crvenog kartona, Morisona nema na terenu (njegovo ime samo se spomenulo pri čitanju sastava ), Frayers je dva puta dobrano ispao.
Niko još ništa nije pokazao, tako da niko ne zaslužuje pohvale. Crveni je uništio utakmicu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 15 dec 2011, 21:05

Do crvenog(nakon cega sam prekinuo) najopasniji po Liverpoolov gol je bio Macheda koji vam igra ljevo krilo(protiv Flanne nije nista uradio po ljevoj strani) i najopasniji je bio ulaskom u sredinu al ni tim ulazima nista specijalno nije napravio(tek dvije poluprilike).
Diouf je imo dobar prodor(nakon greske Robertsa koji ima 20 godina i ubjedljivo mi najlosije izgleda na terenu,trebalo bi ga se rjesiti) i u situaciji 2(Unitedova) na 1 opucao iz daljine(i to skroz lose),nije mi jasno sta je htjeo tim sutem postici i sigurno je unistio dobru sansu.
Frayers igra i umalo da bude krivac za gol nakon sto ga je Suso izvrtio.
Morrison valjda ne igra(cini mi se ni da ga komentator nije pominjao) il ga ja nisam zapazio.
Pogba nista specijalno al vidim da su ga dobro naucili simuliranju i varanju u toj vasoj skoli :lol:.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 dec 2011, 21:10

Mislim da bi nam odlično legao Huntelaar. :D

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 15 dec 2011, 21:11

Ma kakav Huntelar. Propascemo s njim gore nego s Carrolom.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 21:15

lfc.tz je napisao/la:
Do crvenog(nakon cega sam prekinuo) najopasniji po Liverpoolov gol je bio Macheda koji vam igra ljevo krilo(protiv Flanne nije nista uradio po ljevoj strani) i najopasniji je bio ulaskom u sredinu al ni tim ulazima nista specijalno nije napravio(tek dvije poluprilike).
Diouf je imo dobar prodor(nakon greske Robertsa koji ima 20 godina i ubjedljivo mi najlosije izgleda na terenu,trebalo bi ga se rjesiti) i u situaciji 2(Unitedova) na 1 opucao iz daljine(i to skroz lose),nije mi jasno sta je htjeo tim sutem postici i sigurno je unistio dobru sansu.
Frayers igra i umalo da bude krivac za gol nakon sto ga je Suso izvrtio.
Morrison valjda ne igra(cini mi se ni da ga komentator nije pominjao) il ga ja nisam zapazio.
Pogba nista specijalno al vidim da su ga dobro naucili simuliranju i varanju u toj vasoj skoli :lol:.
definitivno :lol:

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 15 dec 2011, 21:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim da bi nam odlično legao Huntelaar. :D
i ja to isto mislim :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 dec 2011, 21:17

Rizah i lfc.tz Hvala na infromacijama. :D
Ovo cete dobiti i sa igracem manje,posto Diouf i Macheda protiv Vrbanjose nebi gol mogli dati.
Nego sta je sa Dani Pachecom,ja mislim da se tako zove,"bio" je veliki potencijal,gledao sam ga par puta,bio je dosta dobar,ovo bio je pod navodnicima zato sto ne znam sta je sa njim sad. :D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 15 dec 2011, 21:29

Narin je napisao/la:Rizah i lfc.tz Hvala na infromacijama. :D
Ovo cete dobiti i sa igracem manje,posto Diouf i Macheda protiv Vrbanjose nebi gol mogli dati.
Nego sta je sa Dani Pachecom,ja mislim da se tako zove,"bio" je veliki potencijal,gledao sam ga par puta,bio je dosta dobar,ovo bio je pod navodnicima zato sto ne znam sta je sa njim sad. :D
Pacheco je na posudbi negdje u Spaniji, Rayo Vallecano cini mi se.Ali najveci talenti u ovoj generaciji su Kelly i Shelvey 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 15 dec 2011, 21:31

Narin je napisao/la:Rizah i lfc.tz Hvala na infromacijama. :D
3-0 vodite sad procita tako da od nase pobjede nista,a sto se Pacheca tice poslan je na posudbu At.Madrid koji ga je dalje prosljedio(na posudbu) u Rayo Vallecano(a cini se da mu ni tam neide najbolje) tako da nista od njeg.
Puno sjajnih igraca u akademiji imamo,a nikako da do kraja zasijaju(da ih izbacimo) tako da je Pacheco jedan u nizu od takvih(dosta ih je zadnjih godina obecavalo pa na kraju nista od njih).
Od ove generacije koja je u rezervama(a trebala bi jos jednu godinu igrati u akademiji) ocekujem najmanje 2-3 igraca da uspiju,a dosta ih je na dobrom putu i za razliku od prosle generacije sa ovima se puno bolje postupa(vecina trenira sa prvim timom,igra na nivou vise(ligu za rezerve i nextgen) tako da im je to velika prednost.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 15 dec 2011, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 21:31

evo ga i treći. jes šupak ovaj pomoćni sudija, nije ni mogao vidjeti incident jer je diouf bio okrenut leđima, ne znam po kojoj je logici ono bio crveni.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 15 dec 2011, 21:37

E sto je previse previse je, pa jebote sa 3 igraca manje nesmijemo primiti 4 komada od scuma..
Nad nama nebo ima da gori!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 dec 2011, 21:53

gdje pratite tekmu ?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 dec 2011, 21:57

Reds_forever zavrsena je utakmica..

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 15 dec 2011, 21:58

reds_forever je napisao/la:gdje pratite tekmu ?
Bio je link na prethodnoj stranici.

Sramotan rezultat bez obzira na igrača manje. :| U prvom poluvremenu smo nekako i parirali Manchesteru,ali u drugom totalni pad.Očigledno da je prekretnica meča bio strogo dodijeljen crveni karton u prvom poluvremenu.
Zadnja izmjena: Future, dana/u 15 dec 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 15 dec 2011, 22:00

Ne fantazirajte, Cavani ce da dodje u napad kakav Huntelar xD Nizozemac bi bio gori od Bentnera, bolje da dovedemo Rodaljegu nego Huntelara, po meni najbolje rjesenje bi bilo Tevez ili Menez :P

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.