Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Atletico - Rennes 1
AZ Alkmaar - Metalist Kharkiv 2x
Kopenhagen - Standard 1
Club Brugge - Braga 2x
AZ Alkmaar - Metalist Kharkiv 2x
Kopenhagen - Standard 1
Club Brugge - Braga 2x
evo nekih mojih prijedloga za danas:
paok -rubin (1p) 0:0
shamrock- totenham- drugo pol.više golova
fener-bilbao (-6,5+) -2
alkmar - 1
fc brugge- braga -oba daju gol
kvota: 21,20
paok -rubin (1p) 0:0
shamrock- totenham- drugo pol.više golova
fener-bilbao (-6,5+) -2
alkmar - 1
fc brugge- braga -oba daju gol
kvota: 21,20
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
@dule jel` to vidim ironiju ili
, odigrao sam jos lazio 1 al` je bio blokiran u Lutriji BiH i sa laziom dobitak bi bio oko 20 KM
. nisam nesto pri parama pa da se razbacujem na kladionicu radije cu nesto pojesti ili popiti, a tih po` marke, marku ko sisa : ).

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ma danas covjek nebi znao sta igrat, ili igrat siguricu na favorite ( a neko mora izdat) ili ici na iznenadjenja ( a nece ih biti puno) haha, tako da izgleda opet ostaje kombinovat zbroj golova i oba tima daju gol
pa ev nekih prijedloga:
Kopenhagen _ Standard DN 1
Hannover - Vorskla 3+
PSV - Rapid DN 1,
Brugge - Braga DN 1,
Birmingham - Maribor 3+.
A probacu i prelaz Birmingham - Maribor 2/1
Sretno!

Kopenhagen _ Standard DN 1
Hannover - Vorskla 3+
PSV - Rapid DN 1,
Brugge - Braga DN 1,
Birmingham - Maribor 3+.
A probacu i prelaz Birmingham - Maribor 2/1

Sretno!
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
ne moze ni hajro meda
uh 2 trojke za redom
uh 2 trojke za redom

Zadnja izmjena: Liverpool.F.C, dana/u 15 dec 2011, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bojim se ovog Briminghama al opet sam ga stavio :/
Udinese-Celtic (sp) 1 1.85
Birmingham-Maribor 1 1,50
Hannover-Vorskla 1 1.50
Brose B.Zalgiris 1 1.55
Fener-Bilbao 1 1.30
PSV-Rapid 1 1.40 ( i ovog meca me strah)
Ulog 10 KM Dobitak 117 KM Kvota 11.41
Udinese-Celtic (sp) 1 1.85
Birmingham-Maribor 1 1,50
Hannover-Vorskla 1 1.50
Brose B.Zalgiris 1 1.55
Fener-Bilbao 1 1.30
PSV-Rapid 1 1.40 ( i ovog meca me strah)
Ulog 10 KM Dobitak 117 KM Kvota 11.41
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
I danas je najbolje fudbal zaobici potpuno. Ponuda košarke za večeras je jako dobra, pogotovu što se tiče broja koševa igrača. Prvi i najjači pik za večeras jeste Stanko Barać preko 9,5 koševa.
Efes na ovoj utakmici ne može da računa na visoke igrače Ilyasovu koji se vraća u NBA i Batistu koji se povrijedio na treningu. Zbog toga će Barać na parketu biti duže nego obično, a kada se ima u vidu da Makabi u zadnje vrijeme prima prilično veliki broj poena, oko 80, te da je Barać u njihovom prvom međusobnom duelu zabio 17 koševa očekivati je da i sada bude dvocifren. Činjenica je i da nije imao dvocifren učinak jedino na utakmicama u kojima nije imao veliku minutažu a to će sada biti suprotno.
U WWin-u je granica i dalje 9.5 dok se u drugim online klad. kreće i 10,5 i 11,5.
Takođe mislim da će i Eliahy iz Makabija preći 10,5 poena. Ne vidim ko bi ga u Efesu mogao spriječiti da to i uradi. U prvoj utakmici imao je protiv sebe Ilyasovu koji igra dobru odbranu pa je ipak i u gostima prešao ovu granicu. Savanović njegov najvjerovatniji direktni protivnik danas je loš u odbrnati te mislim da će ga ovaj napuniti sa bar 11 koševa
S. Barać over 9,5 1,85
l. Eliahy over 10,5 1,85
E sada dolazi ovo degensko pravilo iz wwina da moraju tri para na listiću pa predložite ...
Efes na ovoj utakmici ne može da računa na visoke igrače Ilyasovu koji se vraća u NBA i Batistu koji se povrijedio na treningu. Zbog toga će Barać na parketu biti duže nego obično, a kada se ima u vidu da Makabi u zadnje vrijeme prima prilično veliki broj poena, oko 80, te da je Barać u njihovom prvom međusobnom duelu zabio 17 koševa očekivati je da i sada bude dvocifren. Činjenica je i da nije imao dvocifren učinak jedino na utakmicama u kojima nije imao veliku minutažu a to će sada biti suprotno.
U WWin-u je granica i dalje 9.5 dok se u drugim online klad. kreće i 10,5 i 11,5.
Takođe mislim da će i Eliahy iz Makabija preći 10,5 poena. Ne vidim ko bi ga u Efesu mogao spriječiti da to i uradi. U prvoj utakmici imao je protiv sebe Ilyasovu koji igra dobru odbranu pa je ipak i u gostima prešao ovu granicu. Savanović njegov najvjerovatniji direktni protivnik danas je loš u odbrnati te mislim da će ga ovaj napuniti sa bar 11 koševa

S. Barać over 9,5 1,85
l. Eliahy over 10,5 1,85
E sada dolazi ovo degensko pravilo iz wwina da moraju tri para na listiću pa predložite ...
Zadnja izmjena: forumash, dana/u 15 dec 2011, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
19,00 Austria M. - Malmo Tim 1 ukupno golova pp 1+ ( 1,57 )
21,05 AZ Alkmaar - Metalist Oba tima daju gol g/g ( 1,60 )
21,05 Shamrock - Tottenham Tim 2 ukupno golova pp 1+ ( 1,40 )
mozzart @ 3.5168
21,05 AZ Alkmaar - Metalist Oba tima daju gol g/g ( 1,60 )
21,05 Shamrock - Tottenham Tim 2 ukupno golova pp 1+ ( 1,40 )
mozzart @ 3.5168
- harebianconero
- Kontakt:
Hannover 1
Tottenham 2
Austria 1
Birmingham 1
Udinese 1
At. Madrid 3+
Alkmaar 3+
Kvota - 21.80
-----------------
Hapoel NBG
Kobenhavn PBG
Tottenham NBG
Udinese PBG
Austria PBG
At. Madrid NBG
Kvota - 47.05
pbg - paran broj golova / nbg - neparan broj golova
Tottenham 2
Austria 1
Birmingham 1
Udinese 1
At. Madrid 3+
Alkmaar 3+
Kvota - 21.80
-----------------
Hapoel NBG
Kobenhavn PBG
Tottenham NBG
Udinese PBG
Austria PBG
At. Madrid NBG
Kvota - 47.05
pbg - paran broj golova / nbg - neparan broj golova
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Aj' da probam malo i ove košarke,možda budem bolje sreće
:
D.Savanović 11+
V.Spanoulis 20+
S.Barać 10+
A.Mumbru 10+
O.Onan 10+
S.Weems 18+
Kvota:36,84 Uplata:2KM

D.Savanović 11+
V.Spanoulis 20+
S.Barać 10+
A.Mumbru 10+
O.Onan 10+
S.Weems 18+
Kvota:36,84 Uplata:2KM
RR#9
I nek neko sad kaze protiv totehema paredit 4-5 ekipi engleske lige ma kakav sastav bio i amaterre iz irske
mozeli proci ovaj totenhem,da ga ganjam jos na liveu oni njima mogu dato 8golova ako trebaMuris91 je napisao/la:I nek neko sad kaze protiv totehema paredit 4-5 ekipi engleske lige ma kakav sastav bio i amaterre iz irske
Moglo bi sigurno ce zabit jos barem dva bez obzira zabio Rubin il nesamojuve je napisao/la:mozeli proci ovaj totenhem,da ga ganjam jos na liveu oni njima mogu dato 8golova ako trebaMuris91 je napisao/la:I nek neko sad kaze protiv totehema paredit 4-5 ekipi engleske lige ma kakav sastav bio i amaterre iz irske
samojuve je napisao/la:mozeli proci ovaj totenhem,da ga ganjam jos na liveu oni njima mogu dato 8golova ako trebaMuris91 je napisao/la:I nek neko sad kaze protiv totehema paredit 4-5 ekipi engleske lige ma kakav sastav bio i amaterre iz irske
Trenutna gol razlika Rubina - 10:5, a Tottenhama - 8:4.
Još Rubin ima crveni karton.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Njima treba jos dva u nada da rubin ne zabija sa igracem manje a i ako rubin izjednaci ne mislim da ce to totehema sprijecit da ovim zabije jedno 5-6komadaFuture je napisao/la:samojuve je napisao/la:mozeli proci ovaj totenhem,da ga ganjam jos na liveu oni njima mogu dato 8golova ako trebaMuris91 je napisao/la:I nek neko sad kaze protiv totehema paredit 4-5 ekipi engleske lige ma kakav sastav bio i amaterre iz irske
Trenutna gol razlika Rubina - 10:5, a Tottenhama - 8:4.
Još Rubin ima crveni karton.
uglavnom prije utakmice poklon kvota bila 1,7
Ma ako bi Rubin zabio ne vjerujem da bi oni htjeli trpati Shamrock.A evo gledam sa kakvom postavom igra Tottenham i opet im uvali 3 komada,samo 4 igrača imaju na klupi.
Opet možda PAOK i pusti Rubinu gol,jer ako bude neriješeno prolaze PAOK i Rubin,a PAOK kao prvoplasirani.
Opet možda PAOK i pusti Rubinu gol,jer ako bude neriješeno prolaze PAOK i Rubin,a PAOK kao prvoplasirani.
http://fkbuducnostbanovici.****/
- majestic24
- Kontakt:
joj gubim na feneru...bem im mamicu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dok rubin zabije ako zabije toteham ce vec do tad dat pedarduFuture je napisao/la:Ma ako bi Rubin zabio ne vjerujem da bi oni htjeli trpati Shamrock.A evo gledam sa kakvom postavom igra Tottenham i opet im uvali 3 komada,samo 4 igrača imaju na klupi.

Zadnja izmjena: Muris91, dana/u 15 dec 2011, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Al evo ga 1-1

ja bih preporucio da se ne igra Brose Basket-Zalgiris 1 jer mi to nekako izgleda iznenadjenje,,
nadam se da je neko poslusao
nadam se da je neko poslusao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.