Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 dec 2011, 12:20

Saurman je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Mocno.Nisam bas u toku,jel se zna koji ce kapacitet stadiona biti?
Da,jer je stadion dobrim dijelom vec izgraden.Inace primati ce 75.000 gledatelja :)
Ne vidim logiku da prave stadion od 75 000 kad se ne može ispuniti , jer trenutni prosjek je 44 000.
Zato sto gledas samo Valenciu,gledaj sto ce klubu donijeti novi stadion od organizacije meceva reprezentacije,domacinstva finala LP itd.
A,bgm vjerujem da ce novi stadion biti dobro popunjen jer ce njegovom izgradnjom Valencia se vratiti na put stare slave ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 dec 2011, 12:32

"Adi_Zepce"
Zato sto gledas samo Valenciu,gledaj sto ce klubu donijeti novi stadion od organizacije meceva reprezentacije,domacinstva finala LP itd.
A,bgm vjerujem da ce novi stadion biti dobro popunjen jer ce njegovom izgradnjom Valencia se vratiti na put stare slave ;)

Znači stadion će biti maksimalno ispunjen isključivo u utakmicama protiv Barce i Reala.
Furija i kad igra na Mestalli stadion nije ispunjen.Trebali su graditi stadion shodno realnim mogućnostima kluba da ne idu u dugove te da kapacitet stadiona ne ide preko 50 000.A oni su sve kontra uradili , napraviti stadion koji neće biti popunjen i baciti se u dugove za izgradnju.

Btw stadion lijepo izgleda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 15 dec 2011, 22:47

Pa moguce je sve to,al ljudi,to su sve mozgovi,ne odlucuje to combe ili neko drugi i nisu to male pare.
Nisu oni budale da bace ,nezz 50-60 mil eura razlike za izgradnju manjeg ili veceg stadiona.
Bice zarade neke,mora biti.
Sretno zmajevi!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 dec 2011, 13:52

Valencia u EL protiv Stoka,ukoliko ga porazi ide na pobjednika duela PSV-a i Trabzonspora.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 dec 2011, 13:58

Ove mesare cemo tako nagrditi da ce im se ono ruglo od stadiona uciniti jos manje nego sto jeste.
Odma u njihovoj šupi ih treba izdominirati.

AMUNT
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 dec 2011, 15:10

Navodno neka firma iz Katra zeli kupiti dionce Valencije,u klub bi kazu ulozili između 220-250 miliona eura.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 dec 2011, 17:51

Stoke je neugodna ekipa ,prije svega kada igra na svom stadionu ,u stanju su svakoga pobjediti .Valencia protiv takvih ekipa treba spustiti loptu i igrati svoju igru sa puno kratkih pasova ...vjerujem da nece biti previse problema za Sismise.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 dec 2011, 22:46

ajmo jos valencia za stoje :D
ser del barça es el millor que hi ha !

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 18 dec 2011, 22:51

Soldado kao Zidane, samo sa pet metara :D

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 18 dec 2011, 23:19

Bravo doktore vojnice !

AMUNT

raam
Kontakt:

Post Postao/la raam » 19 dec 2011, 00:13

Jos da Soldzer utrpa jos jedan od one dvije-tri ciste pa da bude hat-trick.. Ali i ovako sam bas sretan, samo naprijed nasi sisimisi :)))

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 22 dec 2011, 20:24

sjajna vijest stize iz engleske u njihovim medijma govorka se o preuzimanju dijela dionica od strane sadasnjeg vlasnika man cityja seika mesura.mensur bi navodno ulozio u klub 500 miliona eura, i dovrsio bi novu mestalju. on je htjeo da valensiju preuzme i prosle godine ali tada su mu rekli da valencia nije na prodaju. nadam se da ce se ovo i desiti vrijeme je da valensija dovede neka velika imena .da srusi dominaciju reala i barce.AMUNT VALENCIA !!!!!!!!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 23 dec 2011, 00:52

Mentalist je napisao/la:sjajna vijest stize iz engleske u njihovim medijma govorka se o preuzimanju dijela dionica od strane sadasnjeg vlasnika man cityja seika mesura.mensur bi navodno ulozio u klub 500 miliona eura, i dovrsio bi novu mestalju. on je htjeo da valensiju preuzme i prosle godine ali tada su mu rekli da valencia nije na prodaju. nadam se da ce se ovo i desiti vrijeme je da valensija dovede neka velika imena .da srusi dominaciju reala i barce.AMUNT VALENCIA !!!!!!!!
Uz duzno postavnje i moja je to zelja ali jedna cinjenica se mora znati.

Valencija nije City i nije klub iz Engleske lige.
Kuja kad ti jednom dadne dat ce uvjek, Valencija se ne da i ne treba da se da !

AMUNT !

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 23 dec 2011, 17:55

slika
bit ce tesko !!!!

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 24 dec 2011, 20:20

pa nadam se da bi mogli uzet ovaj kup,i zavrsit na 3 mjestu.pa mozemo se mi nositi sa realom i barsom u to sam siguran

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 26 dec 2011, 21:20

Dvojac Levantea,Vicente Iborra (23) i Xavi Torres (24) nalaze se na meti Valencije i Villarreala,prenio je sinoć ovu informaciju radio postaja "Cadena SER".Obojica igraju na poziciji centralnog veznog,s tim da Torres može igrati i na poziciji zadnjog veznog,dok Iborra može igrati i u vrhu napada.Usput Torres je izjavio kako bi volio preci u Valenciu .

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 26 dec 2011, 21:32

[youtube][/youtube]

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 27 dec 2011, 20:38

Soldado :"U Španiji se malo ulaže u podmladak. Ne daju im podršku, niti šansu. Mladići moraju da znaju da ako im klub ne pruži priliku, šansu mogu da nađu u drugim evropskim klubovima.Kad sam ja bio klinac u Realu bila je velika konkurencija i glad za pobedama. Nisu obraćali pažnju na mlade. Oni su bili povređeni"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 dec 2011, 00:17

Mentalist je napisao/la:Soldado :"U Španiji se malo ulaže u podmladak. Ne daju im podršku, niti šansu. Mladići moraju da znaju da ako im klub ne pruži priliku, šansu mogu da nađu u drugim evropskim klubovima.Kad sam ja bio klinac u Realu bila je velika konkurencija i glad za pobedama. Nisu obraćali pažnju na mlade. Oni su bili povređeni"
Soldado je to vise mislio na Real,nego na VCF.U drugom timu (VCF Mestalli) su vecinom igraci iz Španjolske,a u mlađim sekcijama gotovo da i nema stranaca.

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 dec 2011, 02:11

Valencia za sezonu 2012/13 planira dovesti najmanje sest pojacanja.Dva su vec na korak do Valencije,a to su Andres Guardado i Gregory van der Wiel.
Llorente je potvrdio kako klub nece biti primoran prodavati svoje najbolje igrace jer je financijska situacija u klubu zadovoljavajuca ;)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.