Dijelim misljenje kad ih poredis sa Miamijem....Medjutim,tebe ne treba to da brine,vec cinjenica da sa tom petorkom i bez klupe ne bi stigli do Miamija u finalu.....adnan24 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:@adnan24 Koje bolan strasna petorka?? Pa jaca im je petorka Fisher,KB24,Ron,Gasol i Bynum plus Odom s klupe...Imas dva tornja dole,a i dokazano je da centri donose titule...
Slazem se...ta petorka je dosta bolja sto se i pokazalo zadnjih godina ali i ova bi bila izuzetno jaka...Tandem na vanjskim pozicijama Paul-Bryant bi bio jedan od najboljih zadnjih godina(ako ne i najbolji).Bynum je prosle sezone bio drugi-treci centar lige i ocekujem jos bolje od njega ove sezone.
Ako pogledamo Miami i njihov trio Wade-James-Bosh ja sam uvjeren da bio ovaj trio CP3,Kobe,Bynum mnogo bolje funkcionisao a Artest i McRoberts nisu sigurno slabiji od ostalih igraca Miami-ja.
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@danak druze,imaju 14 mil cap prostora,a taj visak bekova mogu i trejdovati....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Ma ovo je odlican trejd za clliperse dobili su najboljeg pleja lige a sta su to dali, jednog dobrog sutera onda aminua nista specijalno i kamana koji je konstantno bio povrijeđen i ionako ga je trebao zamijeni ove sezone jordan. Jedino ovaj pick nisu smjeli dati al pogledajte im sad petorku paul, billups, caron butler, griffin i jordan pa ako ih povrede zaobiđu ovo je jako dobra petorka bolja 10 puta nego prosle godine.
previše playmakera imaju,pod košem samo griffina i jordana,nikog više
NEZALAGANJE je napisao/la: Dijelim misljenje kad ih poredis sa Miamijem....Medjutim,tebe ne treba to da brine,vec cinjenica da sa tom petorkom i bez klupe ne bi stigli do Miamija u finalu.....
A eto Miami je uspio i to sa ocajnom ekipom izuzev pomenutog tria...s druge strane mozda bi se tu uspjelo jos nesto odraditi pa popraviti klupu...u svakom slucaju rijec je bilo o petorci Clippersa i Lakersa sa Paulom...vjerujem da bi ta petorka bila dosta jaca od ove Cllipersa trenutno...iako to je sad manje vazno
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Miami jeste to uspio,ali sa 2 od 5 najboljih igraca danasnjice....Paul,uz svo postovanje,nije medju najboljih 5 igraca lige.... Ne mislim da je takva petorka Lakersa jaca od Clippersa...Opet su mi centri prevaga,a Kobe ipak ima godina da bi pravio preveliku razliku...adnan24 je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la: Dijelim misljenje kad ih poredis sa Miamijem....Medjutim,tebe ne treba to da brine,vec cinjenica da sa tom petorkom i bez klupe ne bi stigli do Miamija u finalu.....
A eto Miami je uspio i to sa ocajnom ekipom izuzev pomenutog tria...s druge strane mozda bi se tu uspjelo jos nesto odraditi pa popraviti klupu...u svakom slucaju rijec je bilo o petorci Clippersa i Lakersa sa Paulom...vjerujem da bi ta petorka bila dosta jaca od ove Cllipersa trenutno...iako to je sad manje vazno
Slazem se da su to 2 od 5 najboljih igraca danasnjice ali fazon je sto su oni upravo na taj individualni kvalitet i dosli do finala...Lakersi sa tom petorkom ne bi morali tako igrati jer bi imali pravog centra pod kosevima(sto Miami nije imao) i imali bi vjerovatno najboljeg plejmejkera danasnjice koji bi od Bynuma napravio masinu.Na sve to Kobe koje bez obzira na godine i dalje igra na veoma visokom nivou a dolaskom Paula on bi tek postao opasan.NEZALAGANJE je napisao/la: Miami jeste to uspio,ali sa 2 od 5 najboljih igraca danasnjice....Paul,uz svo postovanje,nije medju najboljih 5 igraca lige.... Ne mislim da je takva petorka Lakersa jaca od Clippersa...Opet su mi centri prevaga,a Kobe ipak ima godina da bi pravio preveliku razliku...
Ne kazem da bi Lakersi sigurno dosli do finala ali ta ekipa bi bila dosta jaka jer je kvalitet odlicno rasporedjen po pozicijama(sto Miami nije imao).
Sad nam ostaje da vidimo kako ce Clippersi funkcionisati...ja ne vjerujem da su oni bas toliko profitirali kako to neki misle.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tesko bi Lakersi to uradili na zapadu,jer nemaju klupe nikako... Clippersi trebaju da se posloze,to svakako,ali su itekako dobro profitirali...Pa sam rece da bi Paul od Bynuma napravio masinu,zamisli sta ce tek da uradi od Griffina,a Jordana da i ne pominjem iz drugog plana...adnan24 je napisao/la:Slazem se da su to 2 od 5 najboljih igraca danasnjice ali fazon je sto su oni upravo na taj individualni kvalitet i dosli do finala...Lakersi sa tom petorkom ne bi morali tako igrati jer bi imali pravog centra pod kosevima(sto Miami nije imao) i imali bi vjerovatno najboljeg plejmejkera danasnjice koji bi od Bynuma napravio masinu.Na sve to Kobe koje bez obzira na godine i dalje igra na veoma visokom nivou a dolaskom Paula on bi tek postao opasan.NEZALAGANJE je napisao/la: Miami jeste to uspio,ali sa 2 od 5 najboljih igraca danasnjice....Paul,uz svo postovanje,nije medju najboljih 5 igraca lige.... Ne mislim da je takva petorka Lakersa jaca od Clippersa...Opet su mi centri prevaga,a Kobe ipak ima godina da bi pravio preveliku razliku...
Ne kazem da bi Lakersi sigurno dosli do finala ali ta ekipa bi bila dosta jaka jer je kvalitet odlicno rasporedjen po pozicijama(sto Miami nije imao).
Sad nam ostaje da vidimo kako ce Clippersi funkcionisati...ja ne vjerujem da su oni bas toliko profitirali kako to neki misle.
- adriano_leite
- Kontakt:
Svi govore kao Clippersi imaju jaku petorku a nemaju klupe. Nek eto Lakersi imaju jaku klupu u pm. LAC imaju vise ljudi koji su pogodniji za trejd nego sto to Lakersi imaju. Imaju Mo Williamsa koji ima ugovor ovu i sljedecu sezonu, imaju Bledsoa koji je veliki potencijal i talenat a ugovor mu jos uvijek onaj rookie ugovor, imaju Gomesa koji ima 2 godine ugovora po 4 miliona, plus 14 miliona salary cap itd itd. Ova ekipa se moze mnogo lakse nadograditi nego ona ekipa Lakersa. Ono sto sam ja rekao, je da je glupost sto doticni poznavaoc NBA lige, NBA insajder i kojekakvi pizde materine kaze da ekipa LAC nije jaca od NOH trenutno i da nisu PO contenderi. To je smijesno koliko se favorizirao taj trejd sa Lakersima u odnosu na ovaj sa LAC.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:@danak druze,imaju 14 mil cap prostora,a taj visak bekova mogu i trejdovati....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Ma ovo je odlican trejd za clliperse dobili su najboljeg pleja lige a sta su to dali, jednog dobrog sutera onda aminua nista specijalno i kamana koji je konstantno bio povrijeđen i ionako ga je trebao zamijeni ove sezone jordan. Jedino ovaj pick nisu smjeli dati al pogledajte im sad petorku paul, billups, caron butler, griffin i jordan pa ako ih povrede zaobiđu ovo je jako dobra petorka bolja 10 puta nego prosle godine.
previše playmakera imaju,pod košem samo griffina i jordana,nikog više
znam,samo kažem da trenutno imaju previše playeva
Kako mi je drago zbog Cllipersa sjajan potez,idemo sad kombinacija Griifin-Paul je kao stvorena da bude odlicna ,fenomenalna.Sad jos jedan trade za koje krilo i to je to.Bice ih uzivancija gledat.Inace poslije Bullsa meni najdraza ekipa
Samo sto uz Griffina Paul u Clippersima nema jos jednog igracinu koji ce odmah iskociti u prvi plan...mozda za par sezona.U Lakersima bi pored Bynuma imao Kobe-ja koji je i dan danas 10 klasa iznad vanjske linije Clippersa.NEZALAGANJE je napisao/la: Tesko bi Lakersi to uradili na zapadu,jer nemaju klupe nikako... Clippersi trebaju da se posloze,to svakako,ali su itekako dobro profitirali...Pa sam rece da bi Paul od Bynuma napravio masinu,zamisli sta ce tek da uradi od Griffina,a Jordana da i ne pominjem iz drugog plana...
adriano_leite je napisao/la:. I To je smijesno koliko se favorizirao taj trejd sa Lakersima u odnosu na ovaj sa LAC.
Oni koji su ga trebali favorizirati ocigledno da nisu jer bi u suprotnom Paul bio clan Lakersa...a to sto pisu debilni kolumnisti sa ESPN-a je neka druga prica.
I ne cujem da se neko protivio ovom trejdu Odoma u Dallas...ne daj Boze da je suprotna situacija i da su Lakersi doveli takvog igraca za ovo sto je dao Dallas...mislim da bi bile organizovane masovne demonstracije po ulicama sirom svijeta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je samo post-trejd uticaj Lakersa(preko njihovih insajdera) i stvaranje prtiska na Sterna,istovremeno se 'peruci' od ocajnih poteza njihovog menadzmenta.... Svakom laiku je jasno da Clippersi sad imaju PO ekipu,e ako bar to ne postignu,to sve treba rasformirati odmah....adriano_leite je napisao/la:Svi govore kao Clippersi imaju jaku petorku a nemaju klupe. Nek eto Lakersi imaju jaku klupu u pm. LAC imaju vise ljudi koji su pogodniji za trejd nego sto to Lakersi imaju. Imaju Mo Williamsa koji ima ugovor ovu i sljedecu sezonu, imaju Bledsoa koji je veliki potencijal i talenat a ugovor mu jos uvijek onaj rookie ugovor, imaju Gomesa koji ima 2 godine ugovora po 4 miliona, plus 14 miliona salary cap itd itd. Ova ekipa se moze mnogo lakse nadograditi nego ona ekipa Lakersa. Ono sto sam ja rekao, je da je glupost sto doticni poznavaoc NBA lige, NBA insajder i kojekakvi pizde materine kaze da ekipa LAC nije jaca od NOH trenutno i da nisu PO contenderi. To je smijesno koliko se favorizirao taj trejd sa Lakersima u odnosu na ovaj sa LAC.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adnan24 Ja ti malocas napisah ko ce iskociti pored tog dvojca,a pored njega imas i Butlera,koji nije zaboravio igrati a covjek ima svaku noc bar 15poena 'u rukama'... David Aldridge,jedan od najboljih NBA insajdera,cak predvidja i All star sezonu Jordana...
- adriano_leite
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Samo sto uz Griffina Paul u Clippersima nema jos jednog igracinu koji ce odmah iskociti u prvi plan...mozda za par sezona.U Lakersima bi pored Bynuma imao Kobe-ja koji je i dan danas 10 klasa iznad vanjske linije Clippersa.NEZALAGANJE je napisao/la: Tesko bi Lakersi to uradili na zapadu,jer nemaju klupe nikako... Clippersi trebaju da se posloze,to svakako,ali su itekako dobro profitirali...Pa sam rece da bi Paul od Bynuma napravio masinu,zamisli sta ce tek da uradi od Griffina,a Jordana da i ne pominjem iz drugog plana...
Imas Caron Butlera koji ce iskociti u prvi plan, imas Billupsa, dok pored KB24 Lakersi nemaju takve igrace, imaju Blakea, imaju Mettu, imaju Greena, McRobertsa, Fishera, Caron im svima moze biti tata, a i Billups takodjer, dok Griffin nije nista slabiji igrac od Bynuma, plus nema stakleno koljeno. Nek trejdaju Mo-a za npr Biedrinsa, eto i centra koji ima 2 godine ugovor a koji je solidan u odbrani i moze lagano zakucati ono sto mu Paul posalje. Kada je Paul sa onakvim hameljom od NOH vodio ekipu u PO, ne vidim zasto ne bi sada, pa on sve igrace cini 50% boljima, nesto sto radi veliki Nash.
Ovo za favoriziranje, pa svi su osudjivali Sterna kako je debil sto je odbio, kako je unakazio NBA ligu ovo ono. Da su oni mogli uticati na odluku Sterna oni bi to rado uradili, ali boli Sterna kita za njima i sta oni pricaju. Kada je uradio ovaj trejd u LAC, nadam se da je zacepio zvalje svima i pokazao da itekako NOH moze dobiti vise za CP3 nego sto su Lakersi nudili.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Paul--Billups--Butler--Griffin--Jordan je sjajna petorka
Bledsoe--Foye--Gomes su solidne zamjene jos Moa dat za nekog pod kosem i to ce bit ekipa za prvo mjesto zapada.Naravno uz uslov promjene trener jer Del Frizura Negro ce ovo oslabit bar za 50%
Bledsoe--Foye--Gomes su solidne zamjene jos Moa dat za nekog pod kosem i to ce bit ekipa za prvo mjesto zapada.Naravno uz uslov promjene trener jer Del Frizura Negro ce ovo oslabit bar za 50%
- adriano_leite
- Kontakt:
Roy amnestiran
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
CP3 i Blake
Da,tu su još Billups,Butler,Jordan,Foye,Bledsoe,Mo i 14 miliona prostora za još bolje igrače
Dobili su pravog lidera na terenu jer to playmaker i jeste,a Blake možda odigra MVP sezonu sada treba da se probije u top 5 igrača lige,znači fantastično
Jbt CP3 od Chandlera pravio ofanzivnu zvijer šta li će od Blakea da napravi.Izgleda da će možda ipak neka 4 uspjeti da nadmaši Duncana(teško,ali moguće)
Tu je i Vinny,al jbg Heat sa Spoelstrom igra finale tako da Vinny i nije neki velik faktor

Tu je i Vinny,al jbg Heat sa Spoelstrom igra finale tako da Vinny i nije neki velik faktor
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj molim te ni u najludjim hipotezama da mi poredis Duncana i Griffina,pogotovo jer decko tek pocinje igrati(najbolji primjer ti je jedan James,koji jos nista nije napravio,a bogami ni popravio u svojoj igri od dolaska u NBA)...Potencijal se nikada ne poredi sa nekim ko je ostvario sve....LBJ MVP je napisao/la:CP3 i Blake![]()
![]()
![]()
![]()
Da,tu su još Billups,Butler,Jordan,Foye,Bledsoe,Mo i 14 miliona prostora za još bolje igrače
Dobili su pravog lidera na terenu jer to playmaker i jeste,a Blake možda odigra MVP sezonu sada treba da se probije u top 5 igrača lige,znači fantastično
Jbt CP3 od Chandlera pravio ofanzivnu zvijer šta li će od Blakea da napravi.Izgleda da će možda ipak neka 4 uspjeti da nadmaši Duncana(teško,ali moguće)
Kažem moguće je,a nadam se da nije neradnik ko James.Jbg porede i Rosea sa Jordanom,a koliko je daleko od togaNEZALAGANJE je napisao/la:Nemoj molim te ni u najludjim hipotezama da mi poredis Duncana i Griffina,pogotovo jer decko tek pocinje igrati(najbolji primjer ti je jedan James,koji jos nista nije napravio,a bogami ni popravio u svojoj igri od dolaska u NBA)...Potencijal se nikada ne poredi sa nekim ko je ostvario sve....LBJ MVP je napisao/la:CP3 i Blake![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zbog cega to??Zar nemaju opciju 'disabled player'??adriano_leite je napisao/la:Roy amnestiran.
Pa zar njemu nije ugovor istekao ?NEZALAGANJE je napisao/la:Zbog cega to??Zar nemaju opciju 'disabled player'??adriano_leite je napisao/la:Roy amnestiran.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.