BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
@Tushi_Rob ti jedno pises a drugo kontas a trece veze ni sa cim.
I mani se ''galame''.
I mani se ''galame''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovo drugo mogu , za razliku od tebe ...harishp je napisao/la:@Tushi_Rob ti jedno pises a drugo kontas a trece veze ni sa cim.
I mani se ''galame''.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Zaboravite tog Edisa Smajica i svakog drugog koji kao dijete ode preko Drine da igra lopte.
Pogledajte samo primjere Adema Ljajica i Miralema Sulejmanija i sve ce vam biti jasno, iako je Sulejmani rodjen u Beogradu, dok je Ljajic iz Novog Pazara otisao u Beograd sa 14 godina.
Ali nema to veze, moze Bosna i bez Tuzlaka Edisa Smajica.
Pogledajte samo primjere Adema Ljajica i Miralema Sulejmanija i sve ce vam biti jasno, iako je Sulejmani rodjen u Beogradu, dok je Ljajic iz Novog Pazara otisao u Beograd sa 14 godina.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ali sve to na stranu, zelim Edisu Smajicu sve najbolje, puno zravlja i zivota prije svega, i nadam se da nece zavrsiti kao sarajevski kosarkas Haris Brkic, kojeg su Grobari sahranili, iako je Haris gradio slavu u Partizanu.
-------------------Begović------------------
Slabo ti ista mozes.Prvo osnovnu zavrsiti,pa onda sta ti zapadne.Dushi_Rob je napisao/la:ovo drugo mogu , za razliku od tebe ...harishp je napisao/la:@Tushi_Rob ti jedno pises a drugo kontas a trece veze ni sa cim.
I mani se ''galame''.
Pisati o nekim stvarima treba biti punoljetan a tebi treba jos ihihi moj ti @Tushi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma riknula mu mikrovalna.harishp je napisao/la:Slabo ti ista mozes.Prvo osnovnu zavrsiti,pa onda sta ti zapadne.Dushi_Rob je napisao/la:ovo drugo mogu , za razliku od tebe ...harishp je napisao/la:@Tushi_Rob ti jedno pises a drugo kontas a trece veze ni sa cim.
I mani se ''galame''.
Pisati o nekim stvarima treba biti punoljetan a tebi treba jos ihihi moj ti @Tushi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Šta zaboravite, zašto zaboraviti? I kakve veze on ima sa Ljajićem i Sulejmanijem? Momak će igrati za BiH ako bude imao kvalitet. I otišao je sa livade u najbolji trening-kamp na ovim prostorima, možda da pogledate to malo sa sportske strane?Pauk je napisao/la:Zaboravite tog Edisa Smajica i svakog drugog koji kao dijete ode preko Drine da igra lopte.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Izvini djedice nisam te odmah prepoznao ...harishp je napisao/la:Slabo ti ista mozes.Prvo osnovnu zavrsiti,pa onda sta ti zapadne.Dushi_Rob je napisao/la:ovo drugo mogu , za razliku od tebe ...harishp je napisao/la:@Tushi_Rob ti jedno pises a drugo kontas a trece veze ni sa cim.
I mani se ''galame''.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
@Tushi _Rob tako je,sad se hvataj teme i to one sto je tebe promasila.
P.S Izgleda @Cartman vala bas da mu je mikrovalna otisla u helac.
P.S Izgleda @Cartman vala bas da mu je mikrovalna otisla u helac.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cartman je napisao/la: Ma riknula mu mikrovalna.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Malo si fulio @Pauk. Ljajic i Sulejmani nisu vidjeli Bosne ni na razglednici, a kamoli da igraju za istu. Oni su srbijanci (nema veze sto su muslimani) tako da nije bilo ni za plaho ocekivati da ce igrati za BiH. A Smajic je rodjen i, hajmo reci, odrast'o u Bosni. Eh sad je do njegovih roditelja hoce li se osjecati i dalje bosancem ili ce se "primiti" u Beogradu.Pauk je napisao/la:Zaboravite tog Edisa Smajica i svakog drugog koji kao dijete ode preko Drine da igra lopte.
Sulejmani inace nije ni bosnjak, i nema veze sa BiH. Sa Ljajicem je se trebalo popricat, ali gotovo je sad.
Ma imenom malo baca,dovoljno je to da se pozove u reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Sulejmani inace nije ni bosnjak, i nema veze sa BiH. Sa Ljajicem je se trebalo popricat, ali gotovo je sad.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
To je hrvatska taktika godinamaDevil je napisao/la:Ma imenom malo baca,dovoljno je to da se pozove u reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Sulejmani inace nije ni bosnjak, i nema veze sa BiH. Sa Ljajicem je se trebalo popricat, ali gotovo je sad.

bacal te nasri imenom mozda..mogli smo i njegDevil je napisao/la:Ma imenom malo baca,dovoljno je to da se pozove u reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Sulejmani inace nije ni bosnjak, i nema veze sa BiH. Sa Ljajicem je se trebalo popricat, ali gotovo je sad.
Unica grande amore
- legenda reala
- Kontakt:
A šta on je Goranac ,šta je to Štefko ???
Znaš kolko je meni tvoje mišljenje bitno hahhahahahha(neće mi smajli ,majku mu)
Znaš kolko je meni tvoje mišljenje bitno hahhahahahha(neće mi smajli ,majku mu)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nekada je bolje nista ne napisati,nego pokusati ispasti duhovit.AllAbout je napisao/la:bacal te nasri imenom mozda..mogli smo i njegDevil je napisao/la:Ma imenom malo baca,dovoljno je to da se pozove u reprezentaciju.Cartman je napisao/la:Sulejmani inace nije ni bosnjak, i nema veze sa BiH. Sa Ljajicem je se trebalo popricat, ali gotovo je sad.

@Legendo upravu si.To ti je jedan region Gora,koji zahvata 18 sela Srbije,2 Makedonije i 9 Albanije,naseljen uglavnom stanovnicima Islamske veroispovesti.

@devil
nekad je bolje nista ne napisat..pa ne ispast tako glup
Unica grande amore
Bolje ispast' glup nego iz aviona.AllAbout je napisao/la:@devil

Jos da mi kazes zbog cega si mi udelio takav kompliment i bilo bi izuzetno lepo da zavrsimo "diskusiju".U cemu sam pogresio ?

da ne budemo malesani il ti deca..okDevil je napisao/la:Bolje ispast' glup nego iz aviona.AllAbout je napisao/la:@devil
nekad je bolje nista ne napisat..pa ne ispast tako glup![]()
Jos da mi kazes zbog cega si mi udelio takav kompliment i bilo bi izuzetno lepo da zavrsimo "diskusiju".U cemu sam pogresio ?
Unica grande amore
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 25 gostiju.