...
... Ma na crno haha salim se..neka neka samo lagano deri ..ja cekam tu kafu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

...
... 

Fuj sve ih za muda treba objesit sve im **** najmilije
  Fuj sve ih za muda treba objesit sve im **** najmilije   

Dobro je, uputio sam ga na pravu adresu.Bianconeri1988 je napisao/la:Je li me neko odavde dodao u raju na fb?
Mora da je Ministar!

Emir ZENICA je napisao/la:Ooo under brate kakav si mi ? Samo lagano, ja sam prestao piti jbg
...
Ma na crno haha salim se..neka neka samo lagano deri ..ja cekam tu kafu
 bio brate u libertasu spodoba repo i ja se utuko
 bio brate u libertasu spodoba repo i ja se utuko  

legenda reala je napisao/la:Jel ovo došo moj jaran ,ponovo na forum ,bogami sam jedini ja pito za njega .

Emir ZENICA je napisao/la:Pa gdje sam ja tu bio haha ja sa onim nasim brigate rose sa teme celika bio,dobar momak pravo
ma govorim onom papku iz Stoca,al eto vrijedi i za tebe haha..ajde vrijeme je bilo haha
 ja ubio kerove i kasnije sebe ubio
 ja ubio kerove i kasnije sebe ubio  javi se kad se vratis u Ze, ozbiljno
 javi se kad se vratis u Ze, ozbiljno 
Golupčići moji emotivni.legenda reala je napisao/la:Jel ovo došo moj jaran ,ponovo na forum ,bogami sam jedini ja pito za njega .

Daj ba ,što mi ne mogu ovi smajliji ,zovi admina ,u čemu je problem .insider je napisao/la:Golupčići moji emotivni.legenda reala je napisao/la:Jel ovo došo moj jaran ,ponovo na forum ,bogami sam jedini ja pito za njega .

Ode pi.ckaEmir ZENICA je napisao/la:Hahaha javit cu se brate,obecavam haha..odo lec,cujemo se pred novu godinu,do tad spamajte haha

Hajd uputi i mene. Pošto nisam nikad u životu vidio kako izgleda navijač Juventusa, daj da vidim je li to stvarno čovjek ili nešta drugoOTNYS_YNWA je napisao/la:Dobro je, uputio sam ga na pravu adresu.Bianconeri1988 je napisao/la:Je li me neko odavde dodao u raju na fb?
Mora da je Ministar!

:lol:
:lol: :lol::lol:
:lol::lol:Emir ZENICA je napisao/la:Hahaha javit cu se brate,obecavam haha..odo lec,cujemo se pred novu godinu,do tad spamajte haha

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], napoleon72 i 11 gostiju.