Ne daju mi kazu previse lijepBianconeri1988 je napisao/la:Ti stavi svoju sliku i ja izbacujemSarajlijc@ je napisao/la:Moj doa izbaci slike alije i ove zeljine bice ti profil odlican ovako si mi tanak

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne daju mi kazu previse lijepBianconeri1988 je napisao/la:Ti stavi svoju sliku i ja izbacujemSarajlijc@ je napisao/la:Moj doa izbaci slike alije i ove zeljine bice ti profil odlican ovako si mi tanak

Future je napisao/la:Ma kad su ružni šta će jadni.Sheyi je napisao/la:Ne mogu da shvatim ljude sto na profilu imaju 69 slika nekog igraca,glumca,tima,qrca palca

A nidje njega

pa nismo ni  mi manekeni jbt
 pa nismo ni  mi manekeni jbtSheyi je napisao/la:Future je napisao/la:Ma kad su ružni šta će jadni.Sheyi je napisao/la:Ne mogu da shvatim ljude sto na profilu imaju 69 slika nekog igraca,glumca,tima,qrca palca

A nidje njega

pa nismo ni mi manekeni jbt

Čega? Domina?Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra

Nemoj cojka,trebamo mu pruziti podrsku ,a ne takoOTNYS_YNWA je napisao/la:Čega? Domina?Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra

E jbg ,nećeš vjerovati i meni isto govoreBianconeri1988 je napisao/la:
@legendo
Mah važno je da meni djevojke govore da imam lijepe oči, a to kakav je pogled je nebitno

" onclick="window.open(this.href);return false; sta li je sad s ovim likom ?
  " onclick="window.open(this.href);return false; sta li je sad s ovim likom ?

Lajk svi koji su imali mokre snove.
  Lajk svi koji su imali mokre snove.  
Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra

E moj levatuTribalian je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra

Da sam blizu negde,platio bih to da vidim hahahahahahahahahahaa
 Odoh da osvojim koju medalju
  Odoh da osvojim koju medalju  

Hm, vara te osjećaj. Ja sam ubijeđen da je on alternativa čunjevima.Tribalian je napisao/la:Zasto imam osecaj da si ti trenerov adut sa klupe?

Ma jok...Monolog je napisao/la:Hm, vara te osjećaj. Ja sam ubijeđen da je on alternativa čunjevima.Tribalian je napisao/la:Zasto imam osecaj da si ti trenerov adut sa klupe?

Levatinooooo,da ne putujes evropomEmir ZENICA je napisao/la:Sta je bilo ? Ko diro?.Ma kakva pirotehnika imam posla nekog haha..uletio malo i mane me opet 2-3 sedmice..Nego jel me ovo trib. dodao u raju ili mi se cini hahaha..usput guzim Milicu D. Haha
 gdje si lanbo ?
  gdje si lanbo ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.