U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
ne treba nijednog protivnika olako shvatiti, hrvati su pobjedili grupu sa holandijom, a i gruzija je pobjednik svoje grupe, a protiv austrije smo nedavno izgubili prijateljsku utakmciu sa 1-0. ali naravno i mi smo pokazali da znamo igrati, pa se mozemo nadati uspjehu. to gdje se igra svakako nije toliko bitno, jer nedolaze posebno puno gledalaca da se moze reci neka ekipa ima prednost domaceg terena.
problem ce biti sto cemo opet igrati bez stranih igraca, nekazem da su igraci iz domace lige losi, ali nasi i neidu gledati igrace na strani, a sigurno bi se moglo naci 3-4 igraca koji bi unaprijedlili kvalitet ove reprezentacije.
problem ce biti sto cemo opet igrati bez stranih igraca, nekazem da su igraci iz domace lige losi, ali nasi i neidu gledati igrace na strani, a sigurno bi se moglo naci 3-4 igraca koji bi unaprijedlili kvalitet ove reprezentacije.
Skoro cijela prva postava je iz inostranstva, i vise od pola spiska isto tako. Iz Holandije, Francuske, Portugala, Belgije, Srbije i pogotovo Hrvatske. Ima ih sigurno jos sto bi trebali imat mjesta, ali i sada je dosta sa strane tu.dino-92 je napisao/la:ne treba nijednog protivnika olako shvatiti, hrvati su pobjedili grupu sa holandijom, a i gruzija je pobjednik svoje grupe, a protiv austrije smo nedavno izgubili prijateljsku utakmciu sa 1-0. ali naravno i mi smo pokazali da znamo igrati, pa se mozemo nadati uspjehu. to gdje se igra svakako nije toliko bitno, jer nedolaze posebno puno gledalaca da se moze reci neka ekipa ima prednost domaceg terena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Treablo bi Besica organizovati za ove U19 kvale gdje imamo sansu otici na EP!
tu igraju '93 i mladji,Besic je '92Edo_77 je napisao/la:Treablo bi Besica organizovati za ove U19 kvale gdje imamo sansu otici na EP!
Nadam se da Mateo Kovacic nece igrat za Hrvatsku i da Alaba nece igrat za Austriju. Ovaj zadnji 100% nece igrat jer je previse dobar, ali Kovacic ce vjerovatno bit tu. Odlican igrac.
Player eligibilitysantos je napisao/la:tu igraju '93 i mladji,Besic je '92Edo_77 je napisao/la:Treablo bi Besica organizovati za ove U19 kvale gdje imamo sansu otici na EP!
17.02 Players are eligible to play in the 2010/11 UEFA European Under-19
Championship if they were born on or after 1 January 1992. The national
associations are responsible for compliance with this provision.
kao sto pise to je za zavrsni turnir i prosle kvalifikacije koji se odigrao ove godine u Rumuniji i osvojili su ga(a ko bi drugi ) Spanciamho je napisao/la:Player eligibilitysantos je napisao/la:tu igraju '93 i mladji,Besic je '92Edo_77 je napisao/la:Treablo bi Besica organizovati za ove U19 kvale gdje imamo sansu otici na EP!
17.02 Players are eligible to play in the 2010/11 UEFA European Under-19
Championship if they were born on or after 1 January 1992. The national
associations are responsible for compliance with this provision.
pogledaj i godista ovih sto igraju,najstariji su '93 godiste
@santos
upravu si.. gled'o sam pogrsan ciklus...
upravu si.. gled'o sam pogrsan ciklus...
treba obratiti paznju na emira dilavera. igra u beckoj austriji, 20 godina. standardan je i u austrijskoj u21 repki. ovog vikenda je igrao citavo drugo poluvrijeme. ja sam ga gledao na u20 svjetskom prvenstvu i tu je bio jedan od boljih austrijskih igraca. moze igrati sve pozicije u odbrani + defanzivni vezni, nesto kao sanel jahic.
- Principatus
- Kontakt:
Nemanja Bilbija je na transfer listi Vojvodine.
''Krivo mi je zbog svega, ali šta da radim. Ima drugih klubova i značilo bi mi da igram, prije svega zbog reprezentativnog dresa. Menadžeri se javljaju, postoje neka interesovanja i volio bih da sve to što prije završimo . Trenutno sam u Banjaluci, redovno treniram do odmora, a zatim ću da nastavim još jače'', kazao je Bilbija prenose "sportske".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
alaba je 92 godiste i nema pravo igranja za u-19Cartman je napisao/la:Nadam se da Mateo Kovacic nece igrat za Hrvatsku i da Alaba nece igrat za Austriju. Ovaj zadnji 100% nece igrat jer je previse dobar, ali Kovacic ce vjerovatno bit tu. Odlican igrac.
u junu mogli bi u21 vako izgledat
.................................bilbija................................
.....stevanovic...............haurdic....................visca......
.....................besic.......................zahirovic............
.....kvesic..................bicakcic....markic..........sipovic...
..................................?.....................................
besic, zahirovic se svakako vracaju u maldu....
hauridc.. bi dugo povrjeden
bicakcic... ce kad tad za mladu zaigrat
.................................bilbija................................
.....stevanovic...............haurdic....................visca......
.....................besic.......................zahirovic............
.....kvesic..................bicakcic....markic..........sipovic...
..................................?.....................................
besic, zahirovic se svakako vracaju u maldu....
hauridc.. bi dugo povrjeden
bicakcic... ce kad tad za mladu zaigrat
Za Juni se moze komotno i Pjanica pozvati. 
Za mladu poziv zasluzuje i Marko Djuric 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Selektor kadetske nogmetne reprezentacije Bosne i Hercegovine,Sakib Malkocevic najavio je da ce uputit poziv Alenu Halilovicu,nogometasu zagrebackog Dinama.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Izvor?Adi_Zepce je napisao/la:Selektor kadetske nogmetne reprezentacije Bosne i Hercegovine,Sakib Malkocevic najavio je da ce uputit poziv Alenu Halilovicu,nogometasu zagrebackog Dinama.
http://www.****/index.php?option ... &Itemid=92" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la:Izvor?Adi_Zepce je napisao/la:Selektor kadetske nogmetne reprezentacije Bosne i Hercegovine,Sakib Malkocevic najavio je da ce uputit poziv Alenu Halilovicu,nogometasu zagrebackog Dinama.
AKo im je vjerovati
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Svaka mu cast, ako uspije da ga dovede u nasu mladu repku.Adi_Zepce je napisao/la:Selektor kadetske nogmetne reprezentacije Bosne i Hercegovine,Sakib Malkocevic najavio je da ce uputit poziv Alenu Halilovicu,nogometasu zagrebackog Dinama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kako se zove portal ?Adi_Zepce je napisao/la:http://www.****/index.php?option=com_content&view=article&id=1786:malkoeviuputiti-u-poziv-alenu-haliloviu&catid=51:reprezentacija&Itemid=92" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la:Izvor?Adi_Zepce je napisao/la:Selektor kadetske nogmetne reprezentacije Bosne i Hercegovine,Sakib Malkocevic najavio je da ce uputit poziv Alenu Halilovicu,nogometasu zagrebackog Dinama.
AKo im je vjerovati
DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.eyefootball.com/news/11786/A ... Visca.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Confiance, Cwirek, General505, GG3, Serha i 60 gostiju.