Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
http://sportsport.ba/bh_kosarka/sinanov ... -bih/70444" onclick="window.open(this.href);return false;
Sinanović novi reprezentativac! Dobar je, malo je postar, ali na ovoj poziciji nam je potreban igrač. Ima solidnu minutažu u Unicaji, dobar prosjek po utakmicama.
Dobrodošao Sinane...
Sinanović novi reprezentativac! Dobar je, malo je postar, ali na ovoj poziciji nam je potreban igrač. Ima solidnu minutažu u Unicaji, dobar prosjek po utakmicama.
Dobrodošao Sinane...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.
Meni je ova vjest dobra sa jos jedne strane a to je da sinanovic sa spanskim drzavljanstvom moze igrat za BiH onda ce to moci i nedim djedovic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ajde sada svi jedno kolektivno izvinjenje Harunu.
Covjek ipak radi dva puta vise nego sto su radili ostali.
Ja sam bio skeptican na pocetku, ali kada sam vidio par mjeseci kako je radio, sve je postalo jasno.
Ja sam bio skeptican na pocetku, ali kada sam vidio par mjeseci kako je radio, sve je postalo jasno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno, znam ko je Harun i ciji je Harun, pa tako i znam ostale detalje oko svega. Da se nesto drasticno promijenilo i nije, da je nesto specijalno bolje i nije.neno#4 je napisao/la:Ajde sada svi jedno kolektivno izvinjenje Harunu.
Harun ako nista je doslijedniji od prehodnika i malo se vise unosi u posao jer ne ganja politiku. Ima par dobrih poteza i na tome mu treba reci hvala.
Vidjet cemo kako ce ici dalje, ali ovo je napredak u odnosu na dno dna na koje su nas doveli grobari BH klupske i reprezentativne kosarke i kosarkaski anonimusi.
Iskeno da ti kazem, nista protiv Haruna, ali bih volio vidjeti neko proslavljeno ime BH kosarke na toj poziciji kao i u cijelom savezu, nesto poput komiteta za normalizaciju u NS BiH.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma bolje je iz razloga sto npr. evo Bremer je morao da plati 50. 000 eura za (ne)odazivanje u reprezentaciju. Prije toga nijedan celnik Saveza se nije usudio da prijavi FIBA - i. Ili nesto slicno da uradi. Ovaj jeste.mirzza je napisao/la:Neno, znam ko je Harun i ciji je Harun, pa tako i znam ostale detalje oko svega. Da se nesto drasticno promijenilo i nije, da je nesto specijalno bolje i nije.neno#4 je napisao/la:Ajde sada svi jedno kolektivno izvinjenje Harunu.
Harun ako nista je doslijedniji od prehodnika i malo se vise unosi u posao jer ne ganja politiku. Ima par dobrih poteza i na tome mu treba reci hvala.
Vidjet cemo kako ce ici dalje, ali ovo je napredak u odnosu na dno dna na koje su nas doveli grobari BH klupske i reprezentativne kosarke i kosarkaski anonimusi.
Iskeno da ti kazem, nista protiv Haruna, ali bih volio vidjeti neko proslavljeno ime BH kosarke na toj poziciji kao i u cijelom savezu, nesto poput komiteta za normalizaciju u NS BiH.
Legende nase kosarke, jednostavno se sklanjaju. Ne zele da udju u KSBIH. Sa strane da, pricajuci kako nista ne valja, ali nece da se uhvate u kostac sa problemom.
Harun je srcan covjek, i zato se vise unosi u posao.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@neno, slazem se, jedini je problem sto je usamljen u svemu tome, zbog toga kazem da bi remont dobrodosao. Samo da se glavni skloni.
Cuva Bog Zelju svog!
A pljuvali smo ovog momka zestoko!!!
Sinanovic:
"Rođeni sam Bosanac, ponosan na svoje porijeklo i čast mi je biti dijelom naše reprezentacije. Zadovoljstvo je stati rame uz rame uz ostale sjajne igrače koje ima Bosna i Hercegovina.
Sretan sam zbog uspjeha kojeg je reprezentacije BiH ostvarila na EP u Litvaniji i nadam se da će moja igra doprinijeti još većem uspjehu na EP u Sloveniji 2013. godine. Živim za dan kada ću zaigrati u dresu reprezentacije naše države!"
Sinanovic:
"Rođeni sam Bosanac, ponosan na svoje porijeklo i čast mi je biti dijelom naše reprezentacije. Zadovoljstvo je stati rame uz rame uz ostale sjajne igrače koje ima Bosna i Hercegovina.
Sretan sam zbog uspjeha kojeg je reprezentacije BiH ostvarila na EP u Litvaniji i nadam se da će moja igra doprinijeti još većem uspjehu na EP u Sloveniji 2013. godine. Živim za dan kada ću zaigrati u dresu reprezentacije naše države!"
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Moj Ministre, nije on star. Nego ti ocigledno ova mladjarija postavila visoke standardeinsider je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/sinanov ... -bih/70444
Dobrodošao Sinane...

Salu na stranu, centri puno kasnije sazrijevaju nego bekovi i puno kasnije sto se kaze "proigraju"..
Vidjet cemo kako ce situacija da se odvija.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sve u svemu, kada gledaš općenito, bila su to bolja vremena nego sad. Početak 21.st. ljudi su bili nekako veseli, opušteni, valjda su svi mislili da dolaze bolje godine, a onda k.urac u usta.legenda reala je napisao/la:To je ona famozna utakmica![]()
Malo upalih pred kraj da vidim onu gužvu i na kraju statistika ,56 slobodnih izveli Grcimi 23
I nešto mi zapade za oko, nismo bili nadskakani samo 4 skoka više Grci imali 30:34![]()
Ali i kad smo najjači bili uvjek smo se tricama služili ,pogledaj 33 puta za 3 poena pokušali![]()
Jedna fina generacija ,ali ni ona ništa nije uspjela ,Hukić,Mršić,Mujezinović u najboljim godinama ,sa iskusnim Nenom i Firketom![]()
Krasić,Kovačević,Ovčina,Lerić,Terzić ,Suljanović ,sve u svemu bila je to kvalitetna ekipa
Što se tiče ove generacije, po mom mišljenju falio je tu jedno kvalitetno krilo, da se nešto više uspije.
Evo sada imamo centra na srednji period (aBd na duzi period cemo imati kuzmica, nurkica i sehica) sto znaci da stranca treba traziti na pley-u, a ako jos izbore da nam vrate ratkovicu onda treba zadrzati hajru koji je u velikoj formi pa cak i ako ne uspiju dovest ratkovicu (evo i pasalic igra izvrsno u grckoj) jer kvalifikacije odavno lakse nisu bile obzirom koliko mjesta prolazi dalje i naravno ako hajro zeli
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hvala ti Bože !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jos da se usudio zaliti na odobravanje Preldzicu da igra za Tursku.neno#4 je napisao/la:Ma bolje je iz razloga sto npr. evo Bremer je morao da plati 50. 000 eura za (ne)odazivanje u reprezentaciju. Prije toga nijedan celnik Saveza se nije usudio da prijavi FIBA - i. Ili nesto slicno da uradi. Ovaj jeste.mirzza je napisao/la:Neno, znam ko je Harun i ciji je Harun, pa tako i znam ostale detalje oko svega. Da se nesto drasticno promijenilo i nije, da je nesto specijalno bolje i nije.neno#4 je napisao/la:Ajde sada svi jedno kolektivno izvinjenje Harunu.
Legende nase kosarke, jednostavno se sklanjaju. Ne zele da udju u KSBIH. Sa strane da, pricajuci kako nista ne valja, ali nece da se uhvate u kostac sa problemom.
Harun je srcan covjek, i zato se vise unosi u posao.
To je bilo pitanje casti,ne mogu mu oprostiti sto se na to nije zalio.
Nemoj mi samo reci da je turski savez prejak,pa ima valjda neko i iznad fibe,ocigledo je da su pravila prekrsena,postoji sudski organ koji bi doniop pravednu presudu.
Ovako,sutke smo odobrili da nam se radi sta god ko hoce i u buducnosti.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dilane zalio se harun i na tu odluku vjeruj mi , bilo je upuceno protesno pismo fiba boardu i sta sve ne , ali eto FIBa je FIBa...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Sta mislite hoce li zaigrat i Kuzmic za nas? I koliki je potencijal?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za_raju je napisao/la:A pljuvali smo ovog momka zestoko!!!
Sinanovic:
Znaci da mu namah zaboravimo sve one godine sto nije htio igrat' radi ove lijepe izjave 'ljubavi' iznad ... valja pristisnut' ctrl+alt+ zaborav cim prije ...

Odlicno.
Inace se poceo kasno baviti kosarkom jer je naglo narastao sa 17 godina,ove godine imao je dosta zapazenih partija u Unicahi i mozemo reci da sada konacno sazrijeva kosarkaski..
velika stvar uglavnom,odvaljen od brda 222 cm ako nista pokupit ce defanizivne skokove i promjeniti suteve protivnika..a to bogami nije ako nista,spojiti ga s Mirzom..WIN
Inace se poceo kasno baviti kosarkom jer je naglo narastao sa 17 godina,ove godine imao je dosta zapazenih partija u Unicahi i mozemo reci da sada konacno sazrijeva kosarkaski..
velika stvar uglavnom,odvaljen od brda 222 cm ako nista pokupit ce defanizivne skokove i promjeniti suteve protivnika..a to bogami nije ako nista,spojiti ga s Mirzom..WIN
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma Sinanović je velika dobit naše reprezentacije. Niti imamo toliko jak roster, niti je on loš. Savršeno nam je došao. Svaka čast Harunu, iako ga nikada nisam volio. Mrzim čovjeka, ai eto nešto očito i radi.Raul_64 je napisao/la:Odlicno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Selektor došao u Zagreb pogledo utkamicu razgvaro sve riješeno to je profesionalizam sve se može ,svaka čast .
Lijepo sretno našem novom članu
Lijepo sretno našem novom članu

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bolje ikad nego nikad. Puno srece u reprezentaciji za Nedzada.
Moze sutati sa klupe ako nista drugo
[youtube][/youtube]
Moze sutati sa klupe ako nista drugo

[youtube][/youtube]
Bambina koji selektor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.