Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dje je ona junachina sto je pred derbi pozivala narod da stavi sve na bijelo
dal srče supicu u narodnoj kuhinji imaret
dal srče supicu u narodnoj kuhinji imaret
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@Effenberg
Nisi jedini koji misli da je Ozil dobro odigrao El Clasico. Ozil ima jaku psihu, prvo poluvrijeme je bio medju najboljima i meni je takodjer neshvatljivo zasto ga je izbacio Mou a Di Mariu npr ostavio u igri. Ozil je odlican i ove sezone, malo slabiji nego prosle ali podici ce on svoju formu za kratko vrijeme. Prava 10-ka Reala, igrac kojeg na toj poziciji nakon ZIdanea nisu dobrog imali i mislim da ce on dugo dugo godina ostati u Madridu jer zaista vrijedi. Ne zaboravimo da su mu tek 23 godine
Nisi jedini koji misli da je Ozil dobro odigrao El Clasico. Ozil ima jaku psihu, prvo poluvrijeme je bio medju najboljima i meni je takodjer neshvatljivo zasto ga je izbacio Mou a Di Mariu npr ostavio u igri. Ozil je odlican i ove sezone, malo slabiji nego prosle ali podici ce on svoju formu za kratko vrijeme. Prava 10-ka Reala, igrac kojeg na toj poziciji nakon ZIdanea nisu dobrog imali i mislim da ce on dugo dugo godina ostati u Madridu jer zaista vrijedi. Ne zaboravimo da su mu tek 23 godine
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Joj fakatZnaci u subotu protiv Seville u deset na TV1.
btw. sta se ovi stalni gosti tj. simpatizeri Barcelone ganjaju, ko da se medenjaci dzaba dijele ovdje
“You talkin’ to me?”
ma sta je on to dobro uradio u classikuRaul7 je napisao/la:@Effenberg
ser del barça es el millor que hi ha !
Pa bio je dobar dok su svi bili dobri.Ne mozes ni ti reci da su xavi,messi ili iniesta bili nesto pretjerano dobri u prvih pola sata igre.Kad je krenila inicijativa barce svi su bili losi(msm igraci reala).Kad vidis da alonso pogresno dodaje igracu koji je 10 m udaljen od njega sve ti je jasno.Scof1eld je napisao/la:ma sta je on to dobro uradio u classikuRaul7 je napisao/la:@Effenberg
Nisi jedini koji misli da je Ozil dobro odigrao El Clasico. Ozil ima jaku psihu, prvo poluvrijeme je bio medju najboljima i meni je takodjer neshvatljivo zasto ga je izbacio Mou a Di Mariu npr ostavio u igri. Ozil je odlican i ove sezone, malo slabiji nego prosle ali podici ce on svoju formu za kratko vrijeme. Prava 10-ka Reala, igrac kojeg na toj poziciji nakon ZIdanea nisu dobrog imali i mislim da ce on dugo dugo godina ostati u Madridu jer zaista vrijedi. Ne zaboravimo da su mu tek 23 godinene samo u ovome, nego u zadnjih 8..osim onog jednog gola.. najbolji playmaker reala a da ne proturi jednu loptu kako treba u 8 tekmi
ne znam, po meni je on igrac koji nece nikad odluciti neku tekmu, npr. sjeti se sta je kaka radio u milanu, svaku tekmu je on odlucivao, pa donio im je titulu lp.. uglavnom, po meni, kaka bi puno vise doprinjeo ofanzivno protiv barce od ozila..
Stvar psihe,da je real imao kontrolu tokom cijele utakmice i siguran rezultat vidio bi ti onda majstorija od ozila ili bilo koga drugog.Jednostavno igraci su tada opusteniji i igraju bolje.A ozil je svoje kvalitete pokazao prosle sezone.Sad je u maloj krizi,al to ce sigurno ubrzo proci.
Sretno zmajevi!!
Moja pojava na forumu ne zavisi od tebe i tvojih kriterija kojem su moderatori dozvolili da ljude na forumu povezujes sa konjima i cviljcima na tebi guzico od covjeka. Ne znam sta je to toliko tesko tebi palo pa nas tako nazivas. Mozda ne navijamo za isti klub, mozda vas i zezamo pocesto, al daj malo kulture i obraza pa da ne nazivas ljude tako nakaradno. Ja sam nedavno samo postavio jednu sliku sto luta po facebooku pa sam dobio ban nekoliko dana, a tebi se izgleda i bez opomene svasta dozvoljava....madridist je napisao/la:konj bijele boje zekan,upravo zezancija,gori sam ja što polemišem sa djecom,Zeka je napisao/la:Po kojoj osnovi ti mn vrijeđas,a evo vidim dole vrijedas jos i bparenu. Ti kao veliki navijac pa nemozes podnjet i to malo zezancije???madridist je napisao/la:pitao sam jel tata platio račune?
Izadji bolan malo napolje,popij nesto , opusti se.
a bpiranha ,stojim iza onog danas,postovi su ti korisni i konstruktivni ko i sama pojava na forumu po mom mišljenju korisniji je čviljak na stražnjici,bez uvrede obojici
p.s. moji postovi su najcesce samo zayebancija a mislis li ti da od tvojih uvreda neko ima koristi ???
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 15 dec 2011, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ozil je bio "jaci" od Kake u ovom zadnjem klasiku i ne bi mi jasno sto ga izvadi. Nekako kako je Ozil napustio teren Inijesta je "proradio" skroz naskroz. Mozda ima istine da vam je Ozil trenutno jaci.MARCELO je napisao/la:Pa bio je dobar dok su svi bili dobri.Ne mozes ni ti reci da su xavi,messi ili iniesta bili nesto pretjerano dobri u prvih pola sata igre.Kad je krenila inicijativa barce svi su bili losi(msm igraci reala).Kad vidis da alonso pogresno dodaje igracu koji je 10 m udaljen od njega sve ti je jasno.Scof1eld je napisao/la:ma sta je on to dobro uradio u classikuRaul7 je napisao/la:@Effenberg
Nisi jedini koji misli da je Ozil dobro odigrao El Clasico. Ozil ima jaku psihu, prvo poluvrijeme je bio medju najboljima i meni je takodjer neshvatljivo zasto ga je izbacio Mou a Di Mariu npr ostavio u igri. Ozil je odlican i ove sezone, malo slabiji nego prosle ali podici ce on svoju formu za kratko vrijeme. Prava 10-ka Reala, igrac kojeg na toj poziciji nakon ZIdanea nisu dobrog imali i mislim da ce on dugo dugo godina ostati u Madridu jer zaista vrijedi. Ne zaboravimo da su mu tek 23 godinene samo u ovome, nego u zadnjih 8..osim onog jednog gola.. najbolji playmaker reala a da ne proturi jednu loptu kako treba u 8 tekmi
ne znam, po meni je on igrac koji nece nikad odluciti neku tekmu, npr. sjeti se sta je kaka radio u milanu, svaku tekmu je on odlucivao, pa donio im je titulu lp.. uglavnom, po meni, kaka bi puno vise doprinjeo ofanzivno protiv barce od ozila..
Stvar psihe,da je real imao kontrolu tokom cijele utakmice i siguran rezultat vidio bi ti onda majstorija od ozila ili bilo koga drugog.Jednostavno igraci su tada opusteniji i igraju bolje.A ozil je svoje kvalitete pokazao prosle sezone.Sad je u maloj krizi,al to ce sigurno ubrzo proci.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ronaldo se iskupio za losu partiju u Clasicu pogotkom u kupu protiv nizeligasa 
Ma inat je ono čovjek.. Morat će se iskupit za sve kritike na račun loših igara protiv BarceloneL_blancos je napisao/la:Ronaldo se iskupio za losu partiju u Clasicu pogotkom u kupu protiv nizeligasa
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nisam gledao utakmicu i bas mi je zao zbog toga.
abd sevilja u subotu i opet celo
abd sevilja u subotu i opet celo
"Here comes Davie"
- anonymousHD
- Kontakt:
Mali je plakao kad je Real Madrid igrao protiv Dinama... 
- adriano_leite
- Kontakt:
Boze anonymousHDanonymousHD je napisao/la:Mali je plakao kad je Real Madrid igrao protiv Dinama...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- anonymousHD
- Kontakt:
?adriano_leite je napisao/la:Boze anonymousHDanonymousHD je napisao/la:Mali je plakao kad je Real Madrid igrao protiv Dinama...![]()
Ovo je dokaz da je Ronaldo bolji igrac od Messija !Scof1eld je napisao/la:presao je jednog od najboljih defanzivnih igraca u svijetuAlcatraz je napisao/la:
Sta reci koju posluku porati ??
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- anonymousHD
- Kontakt:

barem smo sigurni da će ftv ili bht prenosit Madrid(zbog Rahimića)
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 16 dec 2011, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nije lose mada je moglo i bolje, tako je kako je..
Termin prve tekme malo zahebava mislim da tekma pocinje u 18:00h tj. ganjati se preko streama..
Termin prve tekme malo zahebava mislim da tekma pocinje u 18:00h tj. ganjati se preko streama..
“You talkin’ to me?”
Rahimic zadnji put bio starter u Cska jos 2001 godine.madridist je napisao/la:
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Ocekujem lagan prolaz dalje, CSKA najvise sto moze je izvuc remi na svom terenu. Na Bernabeu ce biti debakl 
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- tyler durden
- Kontakt:
madridist je napisao/la:
kakvog crnog rahimica
utakmica ce biti na areni jer je u 6 sati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.