Sto vas (Juventusa) ne bi u urnama u Nyonu ? Barem u onim od 13:00 h ?
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
@Bianco,@Ramiral

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Div' @Yuta stare mindjoline
Ne sekiraj se ti puno za nas jarane. Mogli biste imati velikih problema u osiguravanju opstanka u Serie A, a i Marseille vam onako djeluje zastrašujuće, ne bi bilo iznenađenje da vas mlatnu po glavi, ne bi Deschampsu bilo mrsko a ni prvi put da uživa u pobjedi svog tima nad plavocrnim zmijčekima...
Ne sekiraj se ti puno za nas jarane. Mogli biste imati velikih problema u osiguravanju opstanka u Serie A, a i Marseille vam onako djeluje zastrašujuće, ne bi bilo iznenađenje da vas mlatnu po glavi, ne bi Deschampsu bilo mrsko a ni prvi put da uživa u pobjedi svog tima nad plavocrnim zmijčekima...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E jbg jos uvijek opstanak,a mi 7 na tabeli ?
Ma moram vas malo zezat
A sto se tice Marseilla nece tu biti puno problema,slabi su oni
Aj zivio
Ma moram vas malo zezat
A sto se tice Marseilla nece tu biti puno problema,slabi su oni
Aj zivio
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad mačke nema i miševi kolo vode!Yuto je napisao/la:@Bianco,@Ramiral
Sto vas (Juventusa) ne bi u urnama u Nyonu ? Barem u onim od 13:00 h ?![]()
@ramiral
Dobar, ti!? Imaš li šta večeras na umu?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
No hard feelings
Iduće godine smo opet tamo gdje pripadamo : elitnom razredu Evropskog fudbala.
Ni vi nećete ispasti (iako se sa onim vašim prezidenteom nikad ne zna, šta mu zima može na pamet donijeti
)
Neće biti lako pored Marseillea, imate samo prednost što oni stoje lošije u svom prvenstvu pa i s te strane moraju biti fokusirani. Onaj tim ima potencijal da, uz dozu sreće normalno, izbace ovaj i ovakav Inter.
Živ ti meni i zdrav bio, sa garama i plavkama se valj'o
FORZA JUVE!
Edit : @Bianconeri večeras bi se moglo sa jednom plavkom... rasna
Jaka k'o naš Juve '96 i '97
Iduće godine smo opet tamo gdje pripadamo : elitnom razredu Evropskog fudbala.
Ni vi nećete ispasti (iako se sa onim vašim prezidenteom nikad ne zna, šta mu zima može na pamet donijeti
Neće biti lako pored Marseillea, imate samo prednost što oni stoje lošije u svom prvenstvu pa i s te strane moraju biti fokusirani. Onaj tim ima potencijal da, uz dozu sreće normalno, izbace ovaj i ovakav Inter.
Živ ti meni i zdrav bio, sa garama i plavkama se valj'o
FORZA JUVE!
Edit : @Bianconeri večeras bi se moglo sa jednom plavkom... rasna
Jaka k'o naš Juve '96 i '97
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na calciomercatu skroz druga formacija...Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Pepe, Pirlo, Marchisio, Giaccherini; Matri, Del Piero. All. Conte.
Jedva čekam da im uvalimo petaka za raju
@ramiral
E ako je jaka kao taj Juve, nećeš ti njoj ništa moći, ali pošto si ti naš tigar ne očekujem da zakažeš
Ž '21!
Slobodno stavi 2 na tigra kad se budeš kladio kao što si je zategao protiv plavo-crnih zmijčeka kad smo onomad igrali
On topic : Gledao sam maloprije svi se nešto ''pucaju'' sa sastavima i sve različiti.
Neka Delpe neka počne, a volio bih Eliu od početka.
On topic : Gledao sam maloprije svi se nešto ''pucaju'' sa sastavima i sve različiti.
Neka Delpe neka počne, a volio bih Eliu od početka.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Novara je katastrofa, dobit ćemo mi njih sa pola snage, ubjeđen sam, bez obzira ko od igrača bude igrao.
Ž '21!
Samo z...ban nam Ashton kad god igra meni liči na pokretni žbun, jadniku se kosica rasprši ima je svugdje, isto kao njegovih dodavanja - svugdje samo ne gdje treba.
Negdje na forumu prošle godine neko ga je nazvao De Konj, nešta je skrivio mislim
.
Uvijek me srklet uhvati kad vidim njega u ekipi, kao zla kob, kao svojevremeno Appiah... taj kad god uđe sa klupe mi primamo gol.
Negdje na forumu prošle godine neko ga je nazvao De Konj, nešta je skrivio mislim
Uvijek me srklet uhvati kad vidim njega u ekipi, kao zla kob, kao svojevremeno Appiah... taj kad god uđe sa klupe mi primamo gol.
- Burberry46
- Kontakt:
Toni dobio neke ponude od brazilskih klubova 
Odlican klip
[youtube][/youtube]
Odlican klip
[youtube][/youtube]
1946
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prema Corriere della Sport spremili smo 5 miliona za Caceresa, s obzirom da svi mediji spominju to ime, mislim da nam je on prva meta za januar, mada neki spominju i Destra iz Siene, Pinillu iz Palerma, oni su ti tzv. low cost igrači.
Najidealnije bi bilo kad bi se već u prvoj sedmici januara riješili Amaurija, za njega uzeti 4 miliona i ona 2 što mu ostaje od plaće, i taj novac usmjeriti na Ceceresa, kako ja to sve fino isplaniram
Još jedna pohvala na račun Contea, svaki trening zatvoren za javnost, izuzev prvih 15 minuta, to mi se sviđa, igračima treba mir.
Dobio nam predsjednik sina, zvat će se Giacomo Dai! Čestitke predsjedniku!
Čudno ime, ali važno je da je juventino!
Najidealnije bi bilo kad bi se već u prvoj sedmici januara riješili Amaurija, za njega uzeti 4 miliona i ona 2 što mu ostaje od plaće, i taj novac usmjeriti na Ceceresa, kako ja to sve fino isplaniram
Još jedna pohvala na račun Contea, svaki trening zatvoren za javnost, izuzev prvih 15 minuta, to mi se sviđa, igračima treba mir.
Dobio nam predsjednik sina, zvat će se Giacomo Dai! Čestitke predsjedniku!
Čudno ime, ali važno je da je juventino!
Ž '21!
Samo Marotta (ili novinari) može/gu vjerovati da će Caceresa dovesti za 4-5 miliona,kao što sam već pisao,Sevilla ga sigurno neće pustiti za manje od 8M,veoma je napredovao u Sevilli,osvojio Copa Americu,igra sve pozicije u odbrani tako da vrijedi tog novca.
Cifre od 4 ili 5M su uvreda za igrača njegovih kvaliteta,pa Marco Motta je toliko plaćen
Cifre od 4 ili 5M su uvreda za igrača njegovih kvaliteta,pa Marco Motta je toliko plaćen
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fazon je što je Sevilla otkupila Caceresa od Barce za mizernih 3,5 miliona eura.
Ja zaboravio na Mottu, možda bi njega mogli uključiti u taj transfer
Svakako mu je noga u januaru. Kad nije zaigrao protiv Bologne u kupu, neće sigurno ni do kraja sezone.
Ja zaboravio na Mottu, možda bi njega mogli uključiti u taj transfer
Svakako mu je noga u januaru. Kad nije zaigrao protiv Bologne u kupu, neće sigurno ni do kraja sezone.
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Izvor: Sportmediaset.Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Matri, Del Piero
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Oxygen je napisao/la:Samo Marotta (ili novinari) može/gu vjerovati da će Caceresa dovesti za 4-5 miliona,kao što sam već pisao,Sevilla ga sigurno neće pustiti za manje od 8M,veoma je napredovao u Sevilli,osvojio Copa Americu,igra sve pozicije u odbrani tako da vrijedi tog novca.
'Cito sam da mi nudimo 5 m al Sevilla trazi 6, valjda ce se dogovriti mada je to mala razlika.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Izvor: Sportmediaset.Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Matri, Del Piero
E stvarno mi nije jasno kako moze opet Giacherrini igrat, pa sto nedadne sansu Krasicu sada ili barem da Qua igra kad vec nema Vucinica...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pepe će vjerovatno igrati u sredini sa Pirlom i Marchisiom, a Giaccherini desno, s tim da će za zamjeniti Elia kad-tad...Umjesto Alexa, logična izmjena je ulazak Quagliarelle...
Jučer smo protiv one djece igrali 4-2-4 formaciju...
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pepe će vjerovatno igrati u sredini sa Pirlom i Marchisiom, a Giaccherini desno, s tim da će za zamjeniti Elia kad-tad...Umjesto Alexa, logična izmjena je ulazak Quagliarelle...
Ne kontam onda sto smo doveli Pazienzu ako nece dobivate sanse u ovakvima situacima,,, i treba nastaviti Pepea igrati dje je dosada igro, samo sto je lose sad zadnju odigro netreba mjenat odma sve..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pretpostavimo da će Novara igrati sa 5 igrača nazad kao protiv Napolija, zato su nam potrebni igrači koji su napadački orjentisani, a Pazienza sigurno nije takav, da mi igramo protiv ekipe koja bi igrala otvorenije sigurno bi i Pazienza igra, ovako je najbitnije probiti bunker, trebaju nam igrači koji su brzi s loptom i brzo razmišljaju, tj. brzi protok lopte, zato mi je tu nekako pogodnije da igra Giaccherini nego Pazienza, vidjelo se kako to sve izgleda sporo protiv Cesene kad je Pazienza igrao na sredini, Pazienza je prvenstveno odbrambeno orijentisani igrač veznog reda, slabiji je prema naprijed zato u ovoj utakmici i neće dobiti šansu od početka.
Conte je pogriješio u utakmici protiv Rome što nije ubacio Pazienzu umjesto Marchisia jer su nam bile potrebne svježe noge na sredini, a on je mjenjao napadački dio tima. Zato smo posljednjih 20 minuta toliko ispaštali i igrali skoro bez vezne linije, samo nas je Vidal držao.
Conte je pogriješio u utakmici protiv Rome što nije ubacio Pazienzu umjesto Marchisia jer su nam bile potrebne svježe noge na sredini, a on je mjenjao napadački dio tima. Zato smo posljednjih 20 minuta toliko ispaštali i igrali skoro bez vezne linije, samo nas je Vidal držao.
Ž '21!
Qua umjesto Del Piera, pa necemo ga sada odbacit kao da nema bas nista da ponudi, prije bih ga kao izmjenu.SoloJuve26 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Pepe će vjerovatno igrati u sredini sa Pirlom i Marchisiom, a Giaccherini desno, s tim da će za zamjeniti Elia kad-tad...Umjesto Alexa, logična izmjena je ulazak Quagliarelle...
Ne kontam onda sto smo doveli Pazienzu ako nece dobivate sanse u ovakvima situacima,,, i treba nastaviti Pepea igrati dje je dosada igro, samo sto je lose sad zadnju odigro netreba mjenat odma sve..
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.