Malonogometna reprezentacija BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: malonogometna reprezentacija
Teska utakmica,tvrda, i na kraju zasluzena pobjeda. Momcima svaka cast. Samo ona 13ka, daleko mu kuca bila od rekpe, hodati ne zna. Al za sve ostalo,tu je ALEN LALIC !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
imal gdje kakav snimak utakmice ili sta???
Onaj veliki? Ako je on, onda se slazem.ammarc je napisao/la:Teska utakmica,tvrda, i na kraju zasluzena pobjeda. Momcima svaka cast. Samo ona 13ka, daleko mu kuca bila od rekpe, hodati ne zna. Al za sve ostalo,tu je ALEN LALIC !

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bas tajCartman je napisao/la:Onaj veliki? Ako je on, onda se slazem.ammarc je napisao/la:Teska utakmica,tvrda, i na kraju zasluzena pobjeda. Momcima svaka cast. Samo ona 13ka, daleko mu kuca bila od rekpe, hodati ne zna. Al za sve ostalo,tu je ALEN LALIC !

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Uhh.. bitno je da je pobjeda al igra nije bog zna cemu.. Mislio sam da Belgijanci bolje igraju al nisu neki hakleri sa loptom... Ne vjerujem da ce biti tako lako protiv Norvezana sutra
Ja gledao samo malo od pocetka,pa do pred sami kraj prvog dela,0:0 jos uvek bilo.Dosadan mec poprilicno,ali primeti se da kada igra "najjaca" postava sto komentator rece,a to je valjda Ramic,Vico,Cuni,Lalic igra je dosta sporija nego kada je u igri S.Novoselac koji daje jednu brzu dimenziju igre BIH.
Protiv Spanaca mislim da se nema sta traziti.

Protiv Spanaca mislim da se nema sta traziti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Čudo Zeba i Harba ne igraju u ovoj reperezentaciji ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imal kakav link za danasnju utakmicu molim vas?????
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
2 minuta do kraja utakmice rezultat 1-1.samojuve je napisao/la:Imal kakav link za danasnju utakmicu molim vas?????
BosnaE
1-2 za Norvesku
, ocajna igra nasih

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
mi smo definitivno najlosiji u ovoj grupi..ne znam po kojem kriteriju ovi igraci igraju za repku, veze oni nemaju sem kapitena s brojem 6..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa nije bas otpocetka ocajna, samo sadMaestro^^ je napisao/la:1-2 za Norvesku, ocajna igra nasih
...
Kako glupo prokockasmo prednost... Još autogol,nije igra kao jučer nikako.Kad vidim ko će nas pobijediti..
Al' hajde valjda nam Španci puste bod.

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Mrtav ozbiljan tvrdim da u mome razredu imaju najmanje dvojica boljih igraca malog fudbala od Mulaahmetovica.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Jad i cemer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
jedino ako belgijanci ne puste 3 boda norvezanimaFuture je napisao/la:Kako glupo prokockasmo prednost... Još autogol,nije igra kao jučer nikako.Kad vidim ko će nas pobijediti..![]()
Al' hajde valjda nam Španci puste bod.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Nije samo on večeras podbacio svi su podbacili.Moglo se naći boljih igrača u Drugoj malonogometnoj ligi BiH od ovih.Dražen i Slaven Novoselac su podbacili najviše, od njih sam nekako i očekivao da donesu prevagu u ovom meču, no međutim donijeli su baš suprotno.I crveni smo glupo dobili, Lalić nije imao izbora, ali jeste Ramić koji se mogao mnogo ranije osloboditi loptu, ako ništa barem u aut je šutnuti ili bilo gdje kao što su Norvežani radili.Danas jedini koji je zaslužio prolaznu ocjenu je golman, svaka mu čast.Dylan Dog je napisao/la:Mrtav ozbiljan tvrdim da u mome razredu imaju najmanje dvojica boljih igraca malog fudbala od Mulaahmetovica.
Dakle, večeras Španija mora dobiti Belgiju da bi imali čemu da se nadamo.Ako ih dobiju onda će vjerovatno gol razlika odlučivati drugoplasiranog, mada ja vjerujem da možemo Španiji uzeti bod, jer ako pobijede večeras vjerovatno neće igrati u punom sastavu biće tu nekih kombinacija i tu je naša šansa.
@mak_033 Toga se i bojim.

Zadnja izmjena: Future, dana/u 16 dec 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Onaj Lalic broj 6 i golman su ok ostali nemaju blage veze .Zeba je doktor za mali fudbal i steta je sto ne'igra,ima jos tu igraca koji bi mogli igrati a ne ovi izgledaju kao da su friski iz kafane.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
imamo najjačeg centarfora na svijetu
to bi bilo to što se tiče kvalifikacija
treba probati izbjeći blamažu protiv Španaca i onda malo počistiti ovu repku...

to bi bilo to što se tiče kvalifikacija

treba probati izbjeći blamažu protiv Španaca i onda malo počistiti ovu repku...
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.