Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 dec 2011, 03:47

interesuje me jel neko skino Football Manager 2012 v12.0.4 Update, sta popravlja i jel sve OK sa igricom kad se koristi taj update?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 16 dec 2011, 03:52

Preko svega bi prešao, ali ona lakrdija sa 90+ je bijenda.Kad god imaš pozitivan rezultat igra se jedna minuta više nego što je sudija rekao, a kad gubiš često svira i par sekundi prije.slika

I povrede su malo pretjerane.U jednom dijelu sezone obavezno imam 6-7 igrača izvan konkurencije.Sad sam u januarskom roku doveo dva strašna pojačanja.Jedan se u debiju povrijedio i nema ga dva mjeseca,a drugi utakmicu poslije na četiri mjeseca. :evil:

O reputaciji klubova sam već pisao.17-godišnji Muqaj iz albanske lige ne želi ni da čuje o prelasku u 4. ekipu Serie B.

Al' eto, igram to smeće i dalje.slika

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 16 dec 2011, 08:14

Zeka je napisao/la:@Skoro -Zahvaljujem na SS Thiaga,kako nema Bešića , mora bit u BiH repki.
Hahhah.Naravno.Već sam doveo i Messija tako da Thiago nema sanse :D
Salu na stranu,Nestalo struje,otiso mi save file,sad sam krenuo sa Leeds-om. :D
Nema zato sto sam izabrao small db...ojjjjj je.o bih odmah elektrodistribuciju da mi se nesto tako desi...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:interesuje me jel neko skino Football Manager 2012 v12.0.4 Update, sta popravlja i jel sve OK sa igricom kad se koristi taj update?
Ja igram 12.0.4. jedino sto se desava jeste da ne mozes uporedjivati igrace jer odmah izbaci iz igre..a ne znam tacno sta popravlja...ma uglavnom moze se igrati, ja nemam nekih zamjerki na igru izuzev mozda to da je prelagana odnosno puno laganija nego prethodnih godina.
Mi nikada odustati necemo...

batistuta9
Kontakt:

Post Postao/la batistuta9 » 16 dec 2011, 13:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:interesuje me jel neko skino Football Manager 2012 v12.0.4 Update, sta popravlja i jel sve OK sa igricom kad se koristi taj update?
Ja bih ti preporucio da ga skines, pogotovo ako igras englesku ligu, jer bez tog patcha nemas onih mjesecnih nagrada(najbolji trener mjeseca, igrac, mladi igrac itd.) Samo nemoj uporedivati igrace i ok je, nema crasha.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 16 dec 2011, 14:35

GoRaN je napisao/la:Preko svega bi prešao, ali ona lakrdija sa 90+ je bijenda.Kad god imaš pozitivan rezultat igra se jedna minuta više nego što je sudija rekao, a kad gubiš često svira i par sekundi prije.slika

I povrede su malo pretjerane.U jednom dijelu sezone obavezno imam 6-7 igrača izvan konkurencije.Sad sam u januarskom roku doveo dva strašna pojačanja.Jedan se u debiju povrijedio i nema ga dva mjeseca,a drugi utakmicu poslije na četiri mjeseca. :evil:

O reputaciji klubova sam već pisao.17-godišnji Muqaj iz albanske lige ne želi ni da čuje o prelasku u 4. ekipu Serie B.

Al' eto, igram to smeće i dalje.slika
Sa citavim se postom slazem a pogotovo sa ovim podebljanim. Sto je najgore meni se to UVIJEK desi kad igram evropu :S
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 16 dec 2011, 14:44

10.Skoro je napisao/la:
Ja igram 12.0.4. jedino sto se desava jeste da ne mozes uporedjivati igrace jer odmah izbaci iz igre..a ne znam tacno sta popravlja...ma uglavnom moze se igrati, ja nemam nekih zamjerki na igru izuzev mozda to da je prelagana odnosno puno laganija nego prethodnih godina.
mene ne izbaci a isti update 12.0.4

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 16 dec 2011, 18:31

Igram sa Juventusom i kada gledam tabelu lige, ime od Siene je napisano tamno plavom bojom, dok su ostali timovi normalnom crnom ... Boja mog tima (Juventusa) je napisana isto plavom ...

U nizim ligama ima neki tim isto tako je napisan tamno plavom ..

Sta to znaci, dal to znaci da su ti timovi, povezani sa mojim ili sta ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 dec 2011, 18:43

harebianconero je napisao/la:Igram sa Juventusom i kada gledam tabelu lige, ime od Siene je napisano tamno plavom bojom, dok su ostali timovi normalnom crnom ... Boja mog tima (Juventusa) je napisana isto plavom ...

to su ti prijateljski klubovi u koje mozes slat svoje igrace na posudbu, s njima imas svake sezone ugovorene prijateljske i slicno...sve zavisi kakav ugovor s kojim klubom imas...da npr. Manchester ponudi 2mil. za nekog igraca Siene i oni ga odluce prodat onda ce prvo ponudit tebi oces li ti i ako odbijes on odlazi u Mancheste ;)...to ti je pravo da mozes prvi odkupit ugovor igraca...nadji 'affability clubs' il tako nesto i pogledaj koji su ti sve klubovi tu i sta mozes s njima ;)...imas i feeder, to su klubovi kojima si ti ajmo rec 'donji' i oni uzimaju tvoje igrace ako netko drugi ponudi i oni salju tebi igrace na posudbu...naravno, veliki klubovi kao Juve, Barca, Real, Manchester i ostali nemaju to, jer im ne treba...mislim da sam samo nekad igrao s HSV-om i da su oni imali Manchester za feeder, taj HSV je eto najveci klub na koji sam naisao da ima to...inace igram s manjim klubovima pa se kontam u to jer uvijek trazim od uprave da mi nadje feedere koji ce mi moc poslat igrace na posudbu :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 dec 2011, 18:45

Jesam li jedini koji danonoćno guli Football Manager 2005? :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 16 dec 2011, 18:53

gospodin Seljakovic je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Igram sa Juventusom i kada gledam tabelu lige, ime od Siene je napisano tamno plavom bojom, dok su ostali timovi normalnom crnom ... Boja mog tima (Juventusa) je napisana isto plavom ...

to su ti prijateljski klubovi u koje mozes slat svoje igrace na posudbu, s njima imas svake sezone ugovorene prijateljske i slicno...sve zavisi kakav ugovor s kojim klubom imas...da npr. Manchester ponudi 2mil. za nekog igraca Siene i oni ga odluce prodat onda ce prvo ponudit tebi oces li ti i ako odbijes on odlazi u Mancheste ;)...to ti je pravo da mozes prvi odkupit ugovor igraca...nadji 'affability clubs' il tako nesto i pogledaj koji su ti sve klubovi tu i sta mozes s njima ;)...imas i feeder, to su klubovi kojima si ti ajmo rec 'donji' i oni uzimaju tvoje igrace ako netko drugi ponudi i oni salju tebi igrace na posudbu...naravno, veliki klubovi kao Juve, Barca, Real, Manchester i ostali nemaju to, jer im ne treba...mislim da sam samo nekad igrao s HSV-om i da su oni imali Manchester za feeder, taj HSV je eto najveci klub na koji sam naisao da ima to...inace igram s manjim klubovima pa se kontam u to jer uvijek trazim od uprave da mi nadje feedere koji ce mi moc poslat igrace na posudbu :mrgreen:
Hvala :)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 16 dec 2011, 18:58

insider je napisao/la:Jesam li jedini koji danonoćno guli Football Manager 2005? :mrgreen:
Igrao bih i ja da ga mogu naći...Zamisli, u Realu Figo, Ronaldo Raul, Beckham, Walter Samuel( :mrgreen: )...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 dec 2011, 19:25

Mozda je vec neko pisao, ali evo... Kupio sam igru i instalirao, i kad udjem u igru dodje do ono loading i onda me samo izbaci iz igre... :roll: nezz sta da radim :oops:

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 dec 2011, 19:28

vm22 je napisao/la:Mozda je vec neko pisao, ali evo... Kupio sam igru i instalirao, i kad udjem u igru dodje do ono loading i onda me samo izbaci iz igre... :roll: nezz sta da radim :oops:
jel ti trazi da ubacis CD?? mozda nisi krekovao

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 dec 2011, 19:30

vm22 je napisao/la:Mozda je vec neko pisao, ali evo... Kupio sam igru i instalirao, i kad udjem u igru dodje do ono loading i onda me samo izbaci iz igre... :roll: nezz sta da radim :oops:
cd je ubacen, a nisam krekovao, imas link za krek ?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 dec 2011, 19:32

vm22 je napisao/la:
KUPIO IGRU? da malo vise čitas ustedio bi para...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 dec 2011, 20:13

pintol_TM87 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:
KUPIO IGRU? da malo vise čitas ustedio bi para...
mozda decko ne voli pirateriju :mrgreen:

evo ti link http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=720
to ti je velicenstvena i toliko puta spomenuta 37. stranica ove teme ;)...tu imas sve, kao i nekoliko linkova za krek...samo citaj onaj veliki post koje je napisao pintol_TM87

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 dec 2011, 20:43

sad to toliko bitno jesam li kupio ili skinuo?
@Gospodin Seljakovic hvala

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 dec 2011, 20:54

vm22 je napisao/la:sad to toliko bitno jesam li kupio ili skinuo?
@Gospodin Seljakovic hvala
pa jeste bitno jel kad kupis imas steam i ne treba ti niti jedan ovaj link sto sam ja postao na toj 37 strani...samo otvoris steam i tu imas sve update i sve sto ti treba za igru...pozz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 17 dec 2011, 16:29

Kupio sam igricu i instalirao sam je, i otvorilo mi se preko steama.Posto nisam najbolji poznavaoc igrica sta trebam sada, na koji nacin krekovat ?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2011, 18:27

Marseille84 je napisao/la:Kupio sam igricu i instalirao sam je, i otvorilo mi se preko steama.Posto nisam najbolji poznavaoc igrica sta trebam sada, na koji nacin krekovat ?
file skidrow kopiraj sa dvd-a na mjesto gdje si snimio igricu u svoj komp i to je to
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.