A i Samra je lijepa

Dosta od mene!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Hocemo u detalje !Bianconeri1988 je napisao/la:Bilo mi je lijepo

A i Samra je lijepa

Dosta od mene!

Jesi poslušao moje savjete? Ako jesi onda Samra večeras ne može spavati.Bianconeri1988 je napisao/la:Bilo mi je lijepo

A i Samra je lijepa

Dosta od mene!

Pricaj il' povlacimo svi glasove za najboljeg forumasaHZ_ilidzaa je napisao/la:Hocemo u detalje !Bianconeri1988 je napisao/la:Bilo mi je lijepo

A i Samra je lijepa

Dosta od mene!

Nisam gledao film, držao sam je za ruku i mazio, zatim malo po ušima...HZ_ilidzaa je napisao/la: Hocemo u detalje !

Ne pristajem na ucjeneSoni je napisao/la: Pricaj il' povlacimo svi glasove za najboljeg forumasa

Kakva je Maja glupaca, to ne znaju samo oni koji je nikada nisu slusali kako prica...HZ_ilidzaa je napisao/la:JesSoni je napisao/la:Musko, musko, zemsko na slici?
Cini mi se da ides u srednju jos uvijek, pa bi mogla ova mineralna proci? (mislim na sliku s mineralnom, ne da si mlad za alkohol)
nije moja mineralna vec od ove cure ... Kod mene je bio koktel Long Island
Kasnije sam lupo dzekovima u Bosni , Nasko poceo pjevat Sinanove pjesme i nisam se mogao oduprijet

Slika br 30
@legendo To je Maja na toj slici , a ovo na mojoj od sestre jaranica , nije moj tip

Sve lafo neki manekeni i manekenke, fudbaleri na fejsu .. a niko hodati ne zna. Iritiraju me.
  Sve lafo neki manekeni i manekenke, fudbaleri na fejsu .. a niko hodati ne zna. Iritiraju me.  
O kome mislis, o ovoj Maji ili uobicajenoOTNYS_YNWA je napisao/la:@neno, ako znaš kakvih priča obavijesti me na pp.. Rado ću ih pročitati.Sve lafo neki manekeni i manekenke, fudbaleri na fejsu .. a niko hodati ne zna. Iritiraju me.

Imam ja jednog prijatelja koji ide na fakultet s njom. I bio sam par puta u drustvu. A ona pocinje tu da drzi govor o nekom autu kojeg voza njen drug. Ovako, onako. A posto sam ja totalni neznalica sto se tice automobila, nisam obrac'o paznju sta cura prica. A ovaj moj drug ne prestaje da je lozi citavo vrijeme. I onda ide prica o Bodrumu, gdje je isla na taj neki izbor, ne sjecam se sada koji, nesto.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma o pčelici Maji.

... Nisam se malo vec malo vise zabucio
 ... Nisam se malo vec malo vise zabucio  

Sta te briga koju slikuHZ_ilidzaa je napisao/la:Neno koju sliku?(u kos, dresu)... Nisam se malo vec malo vise zabucio

Ja bas kont'o napadati Maju

neno#4 je napisao/la:Imam ja jednog prijatelja koji ide na fakultet s njom. I bio sam par puta u drustvu. A ona pocinje tu da drzi govor o nekom autu kojeg voza njen drug. Ovako, onako. A posto sam ja totalni neznalica sto se tice automobila, nisam obrac'o paznju sta cura prica. A ovaj moj drug ne prestaje da je lozi citavo vrijeme. I onda ide prica o Bodrumu, gdje je isla na taj neki izbor, ne sjecam se sada koji, nesto.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma o pčelici Maji.
I nesto je ovom mom prijatelju trebalo da mu zavrsim, i pricamo mi, kad ona pocinje da se ubaca u rijec. Ta kap je prelila casu

Suprotnosti su se uvijek privlacile
 Suprotnosti su se uvijek privlacile  

(o kome se ovdje sve prica, cirkus)
 (o kome se ovdje sve prica, cirkus)  
Imaš li ti auto, čuo sam da se na to loži.HZ_ilidzaa je napisao/la:@neno Sto bas je lijepa , zgodna , a to sto je paglu za mene jos boljeSuprotnosti su se uvijek privlacile