Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
džakailibu
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
super hvala vam, malo steka ali je to vjerovatno do linije i lopova iz BH telecoma koji prodaju muda za bubrege
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Nema gola Vede ni ovo kolo...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ma dobar je nas Vedo ma dati ce on gol samo polako,covjek nije dobro iftario pa....a zabio bi sigurno gol da nije onog obasija kakav traljo mislio sam da je bolji igrac al jok barem 3 odlicne sanse upropasti,,,,,,,,,,,,,,
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Da neznam da se ova utakmica igra u Hoffenheimu mislio bih da se igra u Gelsenkirchen, pa njihovi navijaci su toliko glasni a od hoffenheimovih nista.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
0 0 jbg nece ih realizacija nesta a mene samo brine da Vedo ne nastavi ovako aBd neće
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Principatus
- Kontakt:
Nastavice Vedad, nije to pitanje hoce li ili nece, nego kada. Iz utakmice u utakmicu bolji, pola godine nije igrao, uredu je to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ovo je uz odbranu bayerna i najbolja odbrana u ligi, a ptotiv njih su igrali, cekajte, bice mainzova, hannovera, bochuma 
4-IN-A-ROW
Joj sto ruzno igra ovaj Schalke u pm, zbog ovog mi je uvijek bio mrzak ... hebena Hertha #2 ...emir_ je napisao/la:ovo je uz odbranu bayerna i najbolja odbrana u ligi, a ptotiv njih su igrali, cekajte, bice mainzova, hannovera, bochuma
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Haha upravu si, apsolutno Hertha broj 2.Genghis je napisao/la: Joj sto ruzno igra ovaj Schalke u pm, zbog ovog mi je uvijek bio mrzak ... hebena Hertha #2 ...
mah neda se nesto hofenhajmu svaku utakmicu odigraju dobro hrabro napadacki ali nece lopta u go
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Nece i nece, al probiti ce ona, bitno je da vedio igra dobro, kao i veceras, brzo, otkriva se, šuta, al neće i neće, čekajte pa tek je prvi dan Ramazana... ići će tonick je napisao/la:mah neda se nesto hofenhajmu svaku utakmicu odigraju dobro hrabro napadacki ali nece lopta u go
4-IN-A-ROW
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
krenuće vedu samo polako
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- NoName
- Kontakt:
Sejo je bio predobar, ne znam kako frajer izdrža onakav tempo čitavu utakmicu, pogotovo protiv ovih gorila iz Šalkea. Vedo je bio isto dobar ali ipak se osjeti da ga je strah kontakta, nije više toliko siguran prilikom prijema lopte. Treba mu par golova i to podhitno kako bi vratio samopouzdanje i ušao u pravi ritam koji od njega svi tako željno iščekujemo.
Hoff je jako puno dobio sa Šimunićem, fakat je stabilan štoper skroz a da ne govorimo o fizičkoj konstituciji i faci kojom prepada protivničke napadače
Sudija je i večeras, u najmanju ruku, tjerao vodu na mlin Šalkea. Nije baš kao protiv Bayerna ali ipak vidi se da respektuje ime Šalkea u odnosu na Hoff.
Hoff je jako puno dobio sa Šimunićem, fakat je stabilan štoper skroz a da ne govorimo o fizičkoj konstituciji i faci kojom prepada protivničke napadače
Sudija je i večeras, u najmanju ruku, tjerao vodu na mlin Šalkea. Nije baš kao protiv Bayerna ali ipak vidi se da respektuje ime Šalkea u odnosu na Hoff.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nisam gledao ali eto vidim da hvalite Ibia sto mi je drago...evo citam na goal.com njemackom da je Sejo igrac utakmice 
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Ibi je glavni!
Vjerovatno i posti, pretpostavljam kao i prošle godine gdje je to javno priznao.
Svaka mu cast.
Vjerovatno i posti, pretpostavljam kao i prošle godine gdje je to javno priznao.
Svaka mu cast.
Kahva, Kava, Kafa!
Ibisevic je stvarno van forme i mislim da ga netreba staviti u prvih 11 protiv Armenije
Hvala Bogu pa se ti ne pitaš oko toga ništa.Tarik14 je napisao/la:Ibisevic je stvarno van forme i mislim da ga netreba staviti u prvih 11 protiv Armenije
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
mali, kad ti bude nick Tarik18, možemo razgovarati... nego ajde tamo na dernek i ganjaj trebeVanBasten je napisao/la:Hvala Bogu pa se ti ne pitaš oko toga ništa.Tarik14 je napisao/la:Ibisevic je stvarno van forme i mislim da ga netreba staviti u prvih 11 protiv Armenije
4-IN-A-ROW
Broj 14 mi nije broj godina vec mi je broj koji sam nosio na dres kad sam bio mladi i kad sam se ozbiljno bavio nogometu. Bio sam igrac i igrao sam na poziciji zadnjeg veznog!emir_ je napisao/la:mali, kad ti bude nick Tarik18, možemo razgovarati... nego ajde tamo na dernek i ganjaj trebeVanBasten je napisao/la:Hvala Bogu pa se ti ne pitaš oko toga ništa.Tarik14 je napisao/la:Ibisevic je stvarno van forme i mislim da ga netreba staviti u prvih 11 protiv Armenije