Ne, ne. Pogresno si to formulirao.Cartman je napisao/la:Svaki bosnjak ima veze sa BiH i zasto se pravit lud, kad oni od nas kradu svakog igraca sto imaju priliku, moramo i mi od njih.
Mi bi samo uzeli to sto je nase. Kakva kradja.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne, ne. Pogresno si to formulirao.Cartman je napisao/la:Svaki bosnjak ima veze sa BiH i zasto se pravit lud, kad oni od nas kradu svakog igraca sto imaju priliku, moramo i mi od njih.
Bosna do Bostona.Principatus je napisao/la:Ne, ne. Pogresno si to formulirao.Cartman je napisao/la:Svaki bosnjak ima veze sa BiH i zasto se pravit lud, kad oni od nas kradu svakog igraca sto imaju priliku, moramo i mi od njih.
Mi bi samo uzeli to sto je nase. Kakva kradja.
Ne osjećaju se svi kao Bošnjaci, samo zato jer su iz Sandžaka.bagrcavi je napisao/la:Pauk smiri se sviju ti !
tema je bh talenti a ti ideš u pogrešnom pravcu, kad Može Subotić iz BL, i Kuzmanović iz Modriče igrati za Srbiju ako se osjećaju Srbima, zašto momci iz Sandžakakoji se sigurno osjećaju kao Bošnjaci ne bi mogli igrati za Bosnu i Hercegovinu.
Adem Ljajic i Emina Jahovic su Bosnjaci ,to koga je Ljajic odabrao to je njegova licna stvar a neznam sto vam Emina smeta ,mozda sto svrati u BeogradPauk je napisao/la:Mirsad Terzic jeste rodjen u Priboju ali odrastao je u Sarajevu, gdje mu i roditelji danas zive.
Samo hocu da ti kazem da nisu sve Sandzaklije takvi, pogledaj samo Adema Ljajica, Eminu Jahovic i mnoge druge
Na osnovu cega su Ljajic i Jahovic Bosnjaci? Samo zato sto se zovu Adem i Emina jeli?pazzarac je napisao/la:Adem Ljajic i Emina Jahovic su Bosnjaci ,to koga je Ljajic odabrao to je njegova licna stvar a neznam sto vam Emina smeta ,mozda sto svrati u BeogradPauk je napisao/la:Mirsad Terzic jeste rodjen u Priboju ali odrastao je u Sarajevu, gdje mu i roditelji danas zive.
Samo hocu da ti kazem da nisu sve Sandzaklije takvi, pogledaj samo Adema Ljajica, Eminu Jahovic i mnoge druge
Ako govorimo o takvima najvece srbende su oni koji poticu iz BIH,Lepa Brena,Kusturica,poslanik Spaho(srs),atleticar Jahic...
Kolasinci starinom jesu iz CG ali sada uglavnom zive u srbijanskom Sandzaku(Sjenica,N.Pazar...)
Pa apsolutno.pazzarac je napisao/la:to koga je Ljajic odabrao to je njegova licna stvar
na osnovu toga sto su pripadnici bosnjacke nacionalne manjine. to sto su ponosni na drzavu u kojoj zive ne znaci da moraju biti srbi.Pauk je napisao/la: Na osnovu cega su Ljajic i Jahovic Bosnjaci? Samo zato sto se zovu Adem i Emina jeli?
Sami su rekli da se ponose na svoju zemlju Srbiju, i Emina Jahovic je rekla da ce svoju djecu uciti srpski jezik i na im se pretezno obraca na srpski.
Sto je tice Brene jeste tako je, iako je i ona otisla u Beograd kao mlada djevojka, a Kusturica je porijeklom iz Crne Gore odnosno njegov otac Murat.
Taj Spaho iz SRS-a je rodjen i odrastao u Loznici znaci u Srbiji i samo je 1/4 Bosnjak znaci samo po djedu Mehmedu Spahi dok su ostali Srbi znaci 3/4 je Srbin.
A za tog Jahica nikad nisam cuo.
Pa uvjek ista prica. Neke Bosance uhvati neka vrsta moralne groznice i dobrota, kad se pocne o tome pricati, da neki iz Sandzaka etc. zaigraju za nas.Cartman je napisao/la:Na ovoj temi se najmanje o talentima prica.
Pa kad se na prste jedne ruke mogu nabrojati BH talenti koji igraju u Evropi...Cartman je napisao/la:Na ovoj temi se najmanje o talentima prica.
Cartman je napisao/la:Sta vi mislite trebaju li sandzaklije igrat za BiH?
Naravno da trebaju,njihova matica i jeste BIH,svi znamo sta se desilo na berlinskom kongresu.Cartman je napisao/la:Sta vi mislite trebaju li sandzaklije igrat za BiH?
Jest,treba ga........Cartman je napisao/la:Momci, zayebavam se, jer vidite da se o tome diskutovalo na zadnjih nekoliko stranica.![]()
A ja sam uvijek bio za to. Ko god ima zelju neka igra. A ko nema zelju, treba ga ubjedit.
Nemoj se hanuma slagati sa mnom tako javno sta ce ljudi recipanties je napisao/la:ne mogu da vjerujem da cu se slozit s harisom.
ko nece, sirok mu put...
a bgm, nije sve u tome ni ko hoce.
ne mozes ti davat okolo drzavljantstvo bez ikakvog osnova, samo jer se neko osjeca BOSANCEM. kakva je to neozbiljnost?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.