Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Majstore, ako ces igrati dva para onda napisi ulog ovo di je double, ako ces tri (kao sto je slucaj na slici) onda napisi ulog di je trebles. Kasnije ti pored broj parova pise folds i u kucicu pored toga upises ulog i naravno na kraju opleti po place bet. Obicno ti pored ukupnog broj parova (dakle, ovo double, treble...) pise i koeficjent. Nadam se da sam pomogao.mandraX je napisao/la:Ljudi, treba mi mala pomoc...registrovao sam se na bet365, ima nesto love...eh, problem je u tome sto ne znam kako da odigram OBICNI listic, znaci ne single, ne sistem...samo OBICNI listic...ovako kad izaberem parove, pita me da stavim ulog na svaki par posebno...a ja necu to, hocu da npr. odigram 5 parova, stavim ulog i to je to...koje komplikacije u pm
e mamu im natakarimBianconeri1988 je napisao/la:Odigram listić, malo s jaranom prohodam, tamo-amo, dođem kući, kad imam šta vidjeti prvi par Leverkusen - Nurnberg 0:2.
ha ya je napisao/la:e mamu im natakarimBianconeri1988 je napisao/la:Odigram listić, malo s jaranom prohodam, tamo-amo, dođem kući, kad imam šta vidjeti prvi par Leverkusen - Nurnberg 0:2.
Hvala drugLivnobet je napisao/la:Majstore, ako ces igrati dva para onda napisi ulog ovo di je double, ako ces tri (kao sto je slucaj na slici) onda napisi ulog di je trebles. Kasnije ti pored broj parova pise folds i u kucicu pored toga upises ulog i naravno na kraju opleti po place bet. Obicno ti pored ukupnog broj parova (dakle, ovo double, treble...) pise i koeficjent. Nadam se da sam pomogao.mandraX je napisao/la:Ljudi, treba mi mala pomoc...registrovao sam se na bet365, ima nesto love...eh, problem je u tome sto ne znam kako da odigram OBICNI listic, znaci ne single, ne sistem...samo OBICNI listic...ovako kad izaberem parove, pita me da stavim ulog na svaki par posebno...a ja necu to, hocu da npr. odigram 5 parova, stavim ulog i to je to...koje komplikacije u pm
ja vise neBianconeri1988 je napisao/la:I ja isto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.