Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Do sutra ce i kod nas pasti, ako Bog da  

Sad znam, jest konj ispred veterinarskog fakulteta.Henry je napisao/la:Edin,popularno nazvan polu Edo.Rizah je napisao/la:Ne cugam jaJa pijem kahvicu i čašu vode u odabranom društvu
Hoćeš ti sa mnom sutra?
Insider, nema problema, bujrum u svaka doba. Taj Pub dođe kod veterinarskog fakulteta. Nisam siguran, ali ima kip konja ispred, pa valjda je to to
Henry, dođi da upoznaš jednog lika. Navija za Real, Liverpool i Želju a Paja mu je idolNjegovo ime je ... ?

To je tamo ispod BH Telecomove zgrade. U koliko ono bi?
  To je tamo ispod BH Telecomove zgrade. U koliko ono bi?U Sarajevu je vrijeem k'o... nekakvi sivilo, nigdje snijega. Neko spomenu sunčano? Grohotom se smijem

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
						- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta će nam snijeg kojeg vraga!?  

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Utakmica je u 15 sati, ali ljudi će početi dolaziti nekad oko 14. Pa eto tako, vidimo se sutrainsider je napisao/la:Sad znam, jest konj ispred veterinarskog fakulteta.Henry je napisao/la:Edin,popularno nazvan polu Edo.Rizah je napisao/la:Ne cugam jaJa pijem kahvicu i čašu vode u odabranom društvu
Hoćeš ti sa mnom sutra?
Insider, nema problema, bujrum u svaka doba. Taj Pub dođe kod veterinarskog fakulteta. Nisam siguran, ali ima kip konja ispred, pa valjda je to to
Henry, dođi da upoznaš jednog lika. Navija za Real, Liverpool i Želju a Paja mu je idolNjegovo ime je ... ?

To je tamo ispod BH Telecomove zgrade. U koliko ono bi?
U Sarajevu je vrijeem k'o... nekakvi sivilo, nigdje snijega. Neko spomenu sunčano? Grohotom se smijem

Ja ću biti nekad oko 14:30 u Pubu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
						- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dolazim i ja sutra Rizo, napokon da se upoznamo.. Mislim da smo prošle godine trebali!?   

Sta je sa ovom webTV od BH Telecoma što je bila dzabana, kod mene nešto ne radi? Da se nije počelo naplaćivati ?  

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kod mene ide kao po loju. Sad sam baš gledao neke sportske vijesti na Areni 2.juventus 0244 je napisao/la:Sta je sa ovom webTV od BH Telecoma što je bila dzabana, kod mene nešto ne radi? Da se nije počelo naplaćivati ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
						- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja mu kažem **** si, a on me udari tašnicom.  

- legenda reala
- Kontakt:
Kod mene idu ovi naši kanali Arene nećeMonolog je napisao/la:Kod mene ide kao po loju. Sad sam baš gledao neke sportske vijesti na Areni 2.juventus 0244 je napisao/la:Sta je sa ovom webTV od BH Telecoma što je bila dzabana, kod mene nešto ne radi? Da se nije počelo naplaćivati ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
						- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti si baš baksuz. Sad neće ni meni. I onda se pitaš što ne postavljam parove koje uplaćujem.legenda reala je napisao/la:Kod mene idu ovi naši kanali Arene neće

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kod mene ne idu cijeli dan, nadam se da je neki kvar, pa da će do sutra proraditi.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I kod mene rade svi kanali osim Arenesport   

Vraćamo se linkovima ipak

Vraćamo se linkovima ipak

Ž '21!
- legenda reala
- Kontakt:
A i jesi danas pao pravo ,jesi išta prošo na onom sistemuMonolog je napisao/la:Ti si baš baksuz. Sad neće ni meni. I onda se pitaš što ne postavljam parove koje uplaćujem.legenda reala je napisao/la:Kod mene idu ovi naši kanali Arene neće

i onda ja baxuz
 i onda ja baxuz  
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kod mene rade svi programi, ukljucujuci i sve 4 arene. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
						- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa zato i postavljam one lijeve tikete.legenda reala je napisao/la:A i jesi danas pao pravo ,jesi išta prošo na onom sistemu i onda ja baxuz
 A, čekam na onim glavnim još neke parove, no naravno da ti ih neću reći, jer ću automatski pasti.
  A, čekam na onim glavnim još neke parove, no naravno da ti ih neću reći, jer ću automatski pasti.  
						- legenda reala
- Kontakt:
Neka neka Monologni tako značiMonolog je napisao/la:Pa zato i postavljam one lijeve tikete.legenda reala je napisao/la:A i jesi danas pao pravo ,jesi išta prošo na onom sistemu i onda ja baxuzA, čekam na onim glavnim još neke parove, no naravno da ti ih neću reći, jer ću automatski pasti.
 ja baxuz
 ja baxuz Evo kod mene rade Arene .
Ja znam da nisi dobio ništa nego meni maslaš

Imal neko da radi trbusnjake kuci.. meni sad doslo da radim, al nezz kako.. dal u serijama il onako, pa koliko uradim..  
Došlo mi da se nabijem 
   hoću da budem Švarc'nejger

Došlo mi da se nabijem

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO 
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Ja prije pustim ovaj videoadis.p je napisao/la:Imal neko da radi trbusnjake kuci.. meni sad doslo da radim, al nezz kako.. dal u serijama il onako, pa koliko uradim..
Došlo mi da se nabijem

[youtube][/youtube]
i radim za njim

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
						http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma ko ce ponavljat 9 minuta.. meni dodje 2-3min da radim i to sto uradim, uradio sam xd  

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO 
Joj,umal' da zbarim curu sto je sjedila pored mene u kaficu..
Zbario je drug do mene

Zbario je drug do mene