Ma svejedno bilo ko od njih dvojice, imam osjećaj da bi mi suza potekla
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sutra bih više volio da ga zabije Quagliarella, nego Alex
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
a sto ne da obojica zabijuBianconeri1988 je napisao/la:Sutra bih više volio da ga zabije Quagliarella, nego Alex![]()
Ja samo cekam kad ce Del Piero dati da explodira stadion. Volio bi da da neki iz slobodnjaka il nesto slicno za pamcenje
Ocekujem sutra rasprodan i punu arenu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma jednu panenku iz penala
Da je dobiti sutra, boli me briga ko će ga dati i kako
Gledao sam Udinese neko večer protiv Celtica, nisu mi nešto izgledali previše opasno, imaju par trkača, recimo Armera, teško će se on naigrati protiv Lichsteinera...
Da je dobiti sutra, boli me briga ko će ga dati i kako
Gledao sam Udinese neko večer protiv Celtica, nisu mi nešto izgledali previše opasno, imaju par trkača, recimo Armera, teško će se on naigrati protiv Lichsteinera...
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma ovaj udinese ce pasti kad tad a imam osjecaj da ce im prvi poraz leci kad nas docekajuBianconeri1988 je napisao/la:Ma jednu panenku iz penala![]()
Da je dobiti sutra, boli me briga ko će ga dati i kako![]()
ma imaju oni par pojedinaca ok, al u kakvoj smo mi formi i kad se sjetim povratka nad Napolia i tako to onda nema sumnje. Samo da bude konktretno sudjene
eh jos kad bi mogla Siena veceras pruziti nekakvu iznanidjenje bilo bi super
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prošlu im kući im je sudija pomogao kad nije svirao čist penal za Chievo kod 0:0 pred kraj prvog poluvremena, ne može dva kola zaredom, izgubit će oni sutra od Lazia, u najmanju ruku remi, siguran sam da neće dobiti, ali meni svejedno, bilo koji rezultat iz te utakmice mi odgovara, ako dobijemo sutra Novaru, sigurno ćemo pobjeći ili Laziu ili Udineseu.
Joj i ja se zamaram ovim transferima, Marotta rekao kako neće biti velikog trošenja u januaru, a englezi pišu kako imamo spremnih 18 miliona za Hummelsa...
Bit će svega u januaru. Valjda će doći neki dobar igrač koji nam baš treba.
Joj i ja se zamaram ovim transferima, Marotta rekao kako neće biti velikog trošenja u januaru, a englezi pišu kako imamo spremnih 18 miliona za Hummelsa...
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma vrati ce se to njima vec sledeci kolo kod kuce ... al mene ipak impresuju kako se ovako drze na vrhu i jos se plasirali dalje u EL.. jos ako pogledamo koga su prodali mislim jaki su kolektivni al mi ako imamo na um da osvojimo sta onda se mora Udinese dobiti....Bianconeri1988 je napisao/la:Prošlu im kući im je sudija pomogao kad nije svirao čist penal za Chievo kod 0:0 pred kraj prvog poluvremena, ne može dva kola zaredom, izgubit će oni sutra od Lazia, u najmanju ruku remi, siguran sam da neće dobiti, ali meni svejedno, bilo koji rezultat iz te utakmice mi odgovara, ako dobijemo sutra Novaru, sigurno ćemo pobjeći ili Laziu ili Udineseu.
sutra bi po meni najbojle bilo da lazio i udine odigraju X i da par igraca budu iskljuceni protiv nas kao poklon
ma ako je Marott izjavio da nece biti neko velko trosenja onda ni nevjerujem da ce biti, eh sad ako nije posto Moggi nakon godinu dana onda moze svasta biti. Ma nema od tog HUmmelsa nista barem sad u januaru, jer on se bore za titulu i evo vidim vode na strani ...
ja bi radije da mi dovedemo ovog Fernanda iz Porto.. taj sve krsava u sredini.. radje bi njega nego Montoliva...
- Burberry46
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sutra Del Piero od prve minute!
Kad ga zabiberi sa 20 metara
Kad ga zabiberi sa 20 metara
Ž '21!
Moram priznati da mi se ne sviđa tim koji ćemo po svemu sudeći vidjeti sutra,4-4-2 sa Quagliom i Alexom u napadu.
Draže mi je da ostanemo na 4-3-3,Matri iako ga ne ide u zadnje 2 utakmice bi trebao igrati jer osigurava prisustvo u šesnaestercu dok će Alex i Quaglia dosta lutati,nadam se ipak 4-3-3.
Draže mi je da ostanemo na 4-3-3,Matri iako ga ne ide u zadnje 2 utakmice bi trebao igrati jer osigurava prisustvo u šesnaestercu dok će Alex i Quaglia dosta lutati,nadam se ipak 4-3-3.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 17 dec 2011, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Primavera prošla u 1/2 Coppa Italia pobjedom nad Laziom rezultatom 2:0. Sljedeći protivnik Fiorentina.
Meni je nebitno ko će igrati dok su dobri rezultati, nek' i Storari igra u napadu, samo da mi pobjedimo
Ma Conte hoće bržu igru, brži protok lopte, zato će igrati igrači koji su dobro tehnički potkovani, Del Piero i Quagliarella recimo, oni se puno kreću u napadu i mjenjaju pozicije, vjerovatno Conte hoće na taj način da zbuni protivnika, a možda hoće da odmori Matrija za srijedu.Oxygen je napisao/la:Moram priznati da mi se ne sviđa tim koji ćemo po svemui sudeći vidjeti sutra,4-4-2 sa Quagliom i Alexom u napadu.
Meni je nebitno ko će igrati dok su dobri rezultati, nek' i Storari igra u napadu, samo da mi pobjedimo
Ž '21!
Primavera se plasirala u polufinale kupa, lagano dvaputa po 2:0 protiv Lazia.
Stefano Beltrame i Chisbah
Yussie Raman
su bili danas strijelci.
Mogući protivnici u polufinalu su prosli: Milan, Roma i Fiorentina.
Edit: Evo Bianconeri1988 je napisao da igramo sa Fiorentinom, znači drugi par Milan-Roma. Bolje Viole, jer igraju sa nama u grupi u prvenstvu.
Sutra aBd samo pobjeda dolazi u pitanje, očekujem ovaj sastav sa Quagliarellom i Capitanom u napadu, naravno nadam se da će i brat dobiti veću minutažu.
Yussie Raman
Mogući protivnici u polufinalu su prosli: Milan, Roma i Fiorentina.
Edit: Evo Bianconeri1988 je napisao da igramo sa Fiorentinom, znači drugi par Milan-Roma. Bolje Viole, jer igraju sa nama u grupi u prvenstvu.
Sutra aBd samo pobjeda dolazi u pitanje, očekujem ovaj sastav sa Quagliarellom i Capitanom u napadu, naravno nadam se da će i brat dobiti veću minutažu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dakle, Bbilan dobio, znamo šta nam je sutra činiti.
FORZA RAGAZZI
FORZA RAGAZZI
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Dakle, Bbilan dobio, znamo šta nam je sutra činiti.
FORZA RAGAZZI
Da Dobiti na isti nacin
Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa da izbije novi skandal, znaš da je to normalno kad smo mi u pitanju
Baš suprotno, treba biti još superiorniji i dobro ih nabušiti da vide našu snagu i da nas se boje više nego što nas se boje sad.
Baš suprotno, treba biti još superiorniji i dobro ih nabušiti da vide našu snagu i da nas se boje više nego što nas se boje sad.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma neka bude sta bude treba pokusati vidim nekima ide iz rukeBianconeri1988 je napisao/la:Pa da izbije novi skandal, znaš da je to normalno kad smo mi u pitanju![]()
![]()
Al upravu si, treba ovo sutra dobiti al vrijeme je da i napadaci explodiraju, samo nam vezni rad zabija
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vezni red je glavni ključ svake ekipe i meni je baš drago što vezni red igra na nivou, što je Barca onako ubitačna nego zahvaljujući veznom redu.
Naši napadači ulaze lahko u prilike, a teško zabijaju, a to je pokazatelj da nam treba neki igrač koji zabija sa lakoćom, dobar je Matri, ali ne može on sam da iznese sezonu, Vučinić se eto povrijedio, Quagliarella se vratio nakon duge povrede, Del Piero u godinama.
Na zimu pojačati odbranu i vezni red, a na ljeto sve pare na napadača
Naši napadači ulaze lahko u prilike, a teško zabijaju, a to je pokazatelj da nam treba neki igrač koji zabija sa lakoćom, dobar je Matri, ali ne može on sam da iznese sezonu, Vučinić se eto povrijedio, Quagliarella se vratio nakon duge povrede, Del Piero u godinama.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Vezni red je glavni ključ svake ekipe i meni je baš drago što vezni red igra na nivou, što je Barca onako ubitačna nego zahvaljujući veznom redu.
Dobro menij e drago da imamo tako dobar vezni rad i sto zabijaju puno, samo mi smeta sto nemamo tog golgetera na kojem se moze racunati tipa poput Trezeguet, Milito (prosle god), Gomez i tako dalje.. Jer takav nam napadac treba koji nam garantune 25 golova po sezoni... Matri nije los samo eto nadam se da ce proraditi jendom i pravo explodirati..
Nista nego ako se plasiramo u LS onda trebamo all in na Benzemu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Baš to, Matri je igrač koji će sigurno zabiti 15 golova, maksimalno 20, i on skoro svaku čistu priliku zabija, ali nije on ta svjetska klasa koja nam fali...
Sljedeće sezone kad budemo htjeli praviti taj neki veći iskorak, napadač će nam sigurno trebati, a imat ćemo i mi taj adut u ruci zvani CL, koji dosad nismo imali, pare nama nikad nisu bile toliki problem
Neophodan nam je taj igrač od 25 golova po sezoni, to će nam sigurno donjeti 10 bodova više, isto kao što nam Gigi svojim odbranama donese toliko bodova.
Sljedeće sezone kad budemo htjeli praviti taj neki veći iskorak, napadač će nam sigurno trebati, a imat ćemo i mi taj adut u ruci zvani CL, koji dosad nismo imali, pare nama nikad nisu bile toliki problem
Neophodan nam je taj igrač od 25 golova po sezoni, to će nam sigurno donjeti 10 bodova više, isto kao što nam Gigi svojim odbranama donese toliko bodova.
Ž '21!
Sutra kec ko Hum( brdo u Mostaru)
, pa koji god sastav igrao, Novara, pada bez ispaljenog metak. Nek bude 4:0 i svi zadovoljni.
Sastav nije bitan, pa ako bi bio slican onom kao protiv Bologne, uvijeren bi bio u trimuf. Olaksanje bi bilo rani pogodak jer ce ovi igrati kao i Cezene, koja je, sigurno, kvalitentnija od Novare...
edit: Mi mozemo biti ponosni na rezultate Juventusa, jer su 100% zasluzeni i osvojeni ne terenu bez ikavih sudskih uticaja za razliku od nekih koji su i dalje u koraku sa nama posredsvom sudijskih pogresaka. Realno, Udine, bi nam bilo jedini konkurent,a nekim bi bjezali i 15 bodova. Onda se neki nadu i sole nam pamet o postenju i radnjama koje je Juve navodno radio u proslosti. Ova sezona je gora nego i jedna radnije, a Juve prvi kao i 2006
Kad ovaj novi Juve odigra onako sa bilanom, pa se ponekad zapitam, sta da smo jaki kao 2006, sigurno bi po 3 komada davali svim nasim protivnicima . I ovakvi u razvoju smo jaci od svih ostalih...
Kad sve saberem i oduzmem, nekao mi sve ovo lici na to da su tada svi pokusavali na nedozvoljen nacin biti ispred Juvea, bas slicno kao i ove sezone, a Stara Dama i tada i sada on the TOP of seria a
...
Sastav nije bitan, pa ako bi bio slican onom kao protiv Bologne, uvijeren bi bio u trimuf. Olaksanje bi bilo rani pogodak jer ce ovi igrati kao i Cezene, koja je, sigurno, kvalitentnija od Novare...
edit: Mi mozemo biti ponosni na rezultate Juventusa, jer su 100% zasluzeni i osvojeni ne terenu bez ikavih sudskih uticaja za razliku od nekih koji su i dalje u koraku sa nama posredsvom sudijskih pogresaka. Realno, Udine, bi nam bilo jedini konkurent,a nekim bi bjezali i 15 bodova. Onda se neki nadu i sole nam pamet o postenju i radnjama koje je Juve navodno radio u proslosti. Ova sezona je gora nego i jedna radnije, a Juve prvi kao i 2006
Kad ovaj novi Juve odigra onako sa bilanom, pa se ponekad zapitam, sta da smo jaki kao 2006, sigurno bi po 3 komada davali svim nasim protivnicima . I ovakvi u razvoju smo jaci od svih ostalih...
Kad sve saberem i oduzmem, nekao mi sve ovo lici na to da su tada svi pokusavali na nedozvoljen nacin biti ispred Juvea, bas slicno kao i ove sezone, a Stara Dama i tada i sada on the TOP of seria a
Zadnja izmjena: BigBen, dana/u 18 dec 2011, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 2 gosta.