Malonogometna reprezentacija BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: malonogometna reprezentacija

Post Postao/la harishp » 16 dec 2011, 19:35

Zeka je napisao/la:Svjetla tacka BiH.Gotovo pa osigurano drugo mjesto.Od Španjolske izgubit jedno 4-5 razlike,pa u baraž. 8-)
Ode tacka u.........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 16 dec 2011, 20:44

harishp je napisao/la:
Zeka je napisao/la:Svjetla tacka BiH.Gotovo pa osigurano drugo mjesto.Od Španjolske izgubit jedno 4-5 razlike,pa u baraž. 8-)
Ode tacka u.........
Glupost su dozvolili.Cuj crveni dobit. ccc. Ispadamo 70%,jedino nam pase nerjeseno,a mozda i minimalna pobjeda belgijanaca.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 dec 2011, 20:53

Zeka je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ode tacka u.........
Glupost su dozvolili.Cuj crveni dobit. ccc. Ispadamo 70%,jedino nam pase nerjeseno,a mozda i minimalna pobjeda belgijanaca.
Kako ce nam odgovarat nerijeseno, kad cemo popusit od Spanije?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 dec 2011, 20:54

Zeka je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ode tacka u.........
Ma mi nebi bili mi kad gluposti nebi pravili.
Jedina svjetla tacka je reprezentacija u sjedecoj odbojci.Ovo ostalo samo dobro mokrim strikom po bubrezima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 16 dec 2011, 22:27

Dylan Dog je napisao/la:Mrtav ozbiljan tvrdim da u mome razredu imaju najmanje dvojica boljih igraca malog fudbala od Mulaahmetovica.
Sta ti je prijatelju... Razlika ti je mahalski fudbal i termini rekreacije. Ti tvoji pajdasi isto kao i moji bi izgubili 10:0 i od Belgije i od Norveske.
Pa svaki imalo dobar turnir kod nas uzmu ili "Dzekine" ekipe ili neki veterani , a djeca dodju ko seprcu se, izvode fazone lafo, a izgube po 6:0 od ekipa sa prosjekom godina od 35 i kapacitetom stomaka za kilu janjetine i gajbu piva za 2 sata.

Nije problem u igracima, nego jednostavno u nerazumjevanju, slabom kretanju i sporom tranzicijom. Ja ne znam jesu li uopste pripreme imali pred ove kvalifikacije?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 dec 2011, 10:51

Majke mi da je branio bilo ko drugi, a ne onaj Omerbegovic izgubili bi 4-5 razlike. Ovako je covijek spasio sve zivo, ali na kraju smo zeznuli stvar, prvo primljen gol, pa crveni, pa onda je bilo normalno da cemo sa igracem manje primiti jos jedan. Sada se nalazimo pred nemogucom misijom i mislim da cemo i ovog puta ostati uskraceni za prolaz dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 17 dec 2011, 11:02

Ne znam sto nisu pozvali Ramiza Ramica tzv. Miću cigana pa on i Maid su igrani svaki turnir igraju zajedno jest da je ovaj star al covjek bi bio ubjedljivo najbolji igrac ove reprezentacije onaj Vico? HAHAHAHAHA pa covjek hodat ne zna razumijem da treba imat igraca koji zna da se zagradi al dzaba kad ovaj kad se zagradi i dobije loptu u 2 sekunde vrati protivniku.Maid i onaj Drazen Novoselac su najbolji ljudi znaju s loptom,a onaj Lalic jest da je dao 3 gola al covjek nije neki igrac za malog fudbala jest defanzivac al u napadu ga nema ne znam kako dade ta 3 gola.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 dec 2011, 00:09

Zaboravih pitati. :roll:

Ovaj golman,ne mogu da provalim ali jeli njega zovu Krusko ? Nesta mi baca na njega ali nisam siguran. :? :roll:
I sta dodje ovaj Matan sto igra,selektoru Matanu ? Sin ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 18 dec 2011, 00:16

Devil je napisao/la:Zaboravih pitati. :roll:

Ovaj golman,ne mogu da provalim ali jeli njega zovu Krusko ? Nesta mi baca na njega ali nisam siguran. :? :roll:
I sta dodje ovaj Matan sto igra,selektoru Matanu ? Sin ? :?
Upravu si i jedno i drugo :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 18 dec 2011, 18:51

kakvi su ba ono igraci u ekipi ...pa ono ne zna ustopat lopte :S ...ja imam osjecaj da bi ih moja ekipa s rekreacije rasula ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2011, 14:19

Izgleda da momci igraju na turniru u I.Sarajevu pod imenom Caffe "Progo" ili tako nesta.U izmenjenom sastavu malo ali kako sam cuo brani im Krusko,tu su i Cuni i Lalic,nema brace Novoselac koji igraju za drugu ekipu. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jan 2012, 15:42

Bgm osvojise oni Bozicni turnir u Ist.Sarajevu.Nije bilo brace Novoselac ali su zato kao pomoc reprezentaciji stigli Zajko Zeba i Harba.Odgledao sam finale i bio je to zaista odlican mec,na jednoj strani ovi,a na drugoj srbijanski reprezentativac Rajcevic,pa Regoje pa Drazen Novoselac,pa mali Berjan...
Na kraju pobeda na penale najbolji golman je Krusko a najbolji igrac Harba.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 09 jan 2012, 23:01

Devil je napisao/la:Bgm osvojise oni Bozicni turnir u Ist.Sarajevu.Nije bilo brace Novoselac ali su zato kao pomoc reprezentaciji stigli Zajko Zeba i Harba.Odgledao sam finale i bio je to zaista odlican mec,na jednoj strani ovi,a na drugoj srbijanski reprezentativac Rajcevic,pa Regoje pa Drazen Novoselac,pa mali Berjan...
Na kraju pobeda na penale najbolji golman je Krusko a najbolji igrac Harba.
Gled'o sam na TV-u tu tekmu. Znači u ekipi u kojoj je Zeba, to je ustvari malonogometna repka? Bili su za 3 klase bolji, šta Lalić (ja mislim da se tako zove) fuli na kraju, ono je za historiju :D Ali, eto, na kraju uzeše na penale.
U mom svijetu važe moja pravila

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 06 dec 2012, 05:46

Pošto je su određene grupe za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2014. u Belgiji, rekoh da ozivim barem malo temu.

Glavne kvalifikacije za Evropsko Futsal prvenstvo 2014. godine u Belgiji

slika

Što se mene tice, grupa djeluje otvorena za sve. Nijedna reprezentacija mi ne djeluje kao neka koja je vec sigurno prva ili sl. Naravno, Slovačku i Azerbejdžan treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Slovačka je samo zbog lošije gol razlike propustila zadnje evropsko prvenstvo (grupa Češka, Rumunija, Slovačka i Norveška), a igrala je baraž za svjetsko gdje izgubila 12-0 ukupnim rezultatom od Španija (sa kojom smo mi bili u kvalifikacionoj grupi za svjetsko). Kao što znamo, Španija je na kraju zavrsila druga na svjetskom prvenstvu u futsalu i to tek nakon produzetaka. Što se tice Azerbejdžana, oni su cak igrali na zadnjem evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, no bili su zadnji, a izborili su se za njega tako sto su bili drugi u grupi Španija, Kazakstan i Francuska. I oni su takodjer igrali baraz za svjetsko prvenstvo sto se igralo ove godine. Igrali su protiv Rusije protiv koje su izgubili 4-5 ukupnim rezultatom. U obzir se mora uzeti da je Rusija dosla cak do cetvrtine-finala svjetskog prvenstva gdje su izgubili od Španije rezultatom 3-2, znaci Azerbejdzan je pruzao jak otpor jednom veoma dobroj reprezentaciji. Zadnja reprezentacija ce biti poznata nakon sto se odigra prvi krug kvalifikacija. Zadnji clan nase grupe ce biti jedna od ovih reprezentacija: Albanija, Norveška, Švicarska ili Danska.

Direktan prolaz na evropsko prvenstvo obezbjedjuje samo prvoplasirana reprezentacija, dok sve drugoplasirane reprezentacije te najbolja treceplasirana reprezentacija iz svih 7 grupa idu u baraž. Cetiri pobjednika baraza takodjer idu na evropsko prvenstvo.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 jan 2013, 11:42

15. (18h) i 16. (19h) januara igramo dvije prijateljske utakmice sa Hrvatskom u Novigradu. Boro Matan je pozvao sljedece igrace za te utakmice:

Omerbegović Bahrudin, Mulahmetović Nijaz, Kahvedžić Nermin (MNK „Centar Remi BH play“ - Sarajevo), Bevanda Tomo, Šunjić Marin, Galić Stanislav, Pantić Kristijan (MNK „Brotnjo“ - Čitluk), Ramić Maid, Knezović Ivan (MNK „Vrgorac“ - Hrvatska), Novoselac Dražen, Radmilović Anel (KMF „Tango“ - Istočno Sarajevo), Skuhan Haris („Comunikare“ - Mostar), Matan Ivan („Alumnus“ - Zagreb), Čolić Radoš (KMF „Glasinac“ - Sokolac), Devušić Milenko (KMF „Sokrates“ - Banja Luka)

Ono sto mene cudi jeste da nema nijednog jedinog igraca iz trenutnog prvaka drzave, KMF Leotar.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/matan-od ... enim/95785" onclick="window.open(this.href);return false;

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jan 2013, 11:58

Kakav je ovo spisak jadna majko...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jan 2013, 14:30

Ne znam koga bi mogao pozvati iz Leotara,koliko sam gledao Vico je u losoj formi,mozda Cimirot jedino.Izuzetno me cudi da na spisku nema Slavena Novoselca,je li povredjen ili sta ?

I ovaj Ivan Matan zar je toliki kvalitet da je svaki put na spisku,ili je tu samo zbog oca ?

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 16 jan 2013, 00:25

Danas je ostvarena pobjeda od 3-0 nad selekcijom Hrvatske u Novigradu u prijateljskoj utakmici. Steta sto clanak nema sastave reprezentacija kako bi vidjeli koliko je zapravo relevantna ova pobjeda. U gore postu sam vec napisao nase pozvane igrace, pa otprilike znamo koje igrao, ali dali neko ima koje bio pozvan za Hrvatsku?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bih-bolj ... tske/96294" onclick="window.open(this.href);return false;

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 jan 2013, 16:02

2. Prijateljska utakmica: Hrvatska 1-1 Bosna i Hercegovina

http://sportsport.ba/bh_fudbal/futsal-r ... jeva/96388" onclick="window.open(this.href);return false;

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 mar 2013, 19:00

kako nam je samo jadna i smijesna ova futsal reprezentacija to je nenormalno...ko poziva ove igrace,po cemu se oni izabiru ??? nevjerovatno,jos kao cilj im bio odlazak na evropsko prvenstvo :D ...nemogu vjerovat kako smo losi !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baboon, bhfanatic14, Google [Bot] i 12 gostiju.