Varas večeras nije imao šanse ...Scof1eld je napisao/la:svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala
I naravno da istaknem : Iker Casillas !
Del Moral će ga sanjati dugo ...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Varas večeras nije imao šanse ...Scof1eld je napisao/la:svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala
Scof1eld je napisao/la:svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala
Nail for Real je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala
Usput, hvala Ronaldu sto nije promasio zicer(e) kao protiv Barce.
Kakvih bolida ovdje ima....
koja ste vi djeca u pmEdin TM87 je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:svaka cast varasu na identicnom nastupu i protiv barce i protiv reala
Usput, hvala Ronaldu sto nije promasio zicer(e) kao protiv Barce.
Kakvih bolida ovdje ima....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aj, a eto varas nije htio braniti ko protiv barcelone, inace bi ovo sevilla uzela 2:0![]()
![]()
![]()

Ne prdi u fenjer , jasno je i orangutanu ko je bolji.viva_il_chelik je napisao/la:Tabela govori ko je bolji![]()
Sad ce se neko pametan naci i napisati Barcelona bolja jer nas je dobila ! To bi onda trebalo znaciti da je Getafe bolji od Barcelone jer ih je dobio !?
tabela se moze uzeti u obzir samo na kraju sezone... prije 7 dana igrali medjusobno i ti ces sad pricati ko je boljiviva_il_chelik je napisao/la:Tabela govori ko je bolji![]()
Sad ce se neko pametan naci i napisati Barcelona bolja jer nas je dobila ! To bi onda trebalo znaciti da je Getafe bolji od Barcelone jer ih je dobio !?
Otisli da prije stignu kuci da gledaju Spahicadelko je napisao/la:Real Madrid B - RSD Alcala 0:0 FT, i 3 crvena kartona za RMB, kako su to uspjeli da mi je znati
Ma sta kazes??? Casillas 30, Ramos 25, Pepe 28, Carvalho 33, Xabi 30, Diara 26, Ronaldo 26, Benzema 24, Albiol 26, Marcelo 24, Kaka 29, Albiol 28, Altintop 29... Gledaj godine, nastupe, promjenjene klubove, nastupe u reprezentaciji, sta hoces... Ja stvarno ne znam sta je za tebe iskustvo...Bane Madridista je napisao/la:Da budem iskren,nisam bas bio uvjeren u pobjedu Reala.Medjutim,ova ekipa je pokazala da ima karakter i da ce se boriti,bez obzira na poraz od Barce.Napad je veceras bio fantastican,postici 6 golova protiv Seville i to u gostima.Callejon je bio odlican,momak koristi svaku prilikuPoraz od Barce boli,naravno i mene koji sam samo jedan od fanova Reala,a ne mogu ni zamisliti kako je igracima Reala.Ova ekipa stalno napreduje i siguran sam da moze "potopiti" bilo koga.Jedino je Barca ta koja je najveci problem,ali ne i nerjesiv.Real nema bas iskusnih igraca i mislim da je to jedan od presudnih faktora neuspjesnosti u duelima sa Barcelonom.Real je svake godine sve vise pod pritiskom,jer favorizovanje ima velikog uticaja na velike utakmice.Sjetimo se samo Mourinha sa Interom 2010. protiv Barcelone.Nakon njihovih duela u grupi,99% ljudi je ocekivalo lagani prolaz Barce u finale Lige Sampiona.Barcelona je bila malo reci favorit tada.Inter u polufinalu-to je bio veliki uspjeh Intera,s obzirom na rezultate prethodnih godina.Inter nije bio pod pritiskom,jer Inter i Barca nisu ljuti rivali-to nije bio nesto poseban duel.Mislim da je to kljuc uspjeha protiv Barcelone.Igraci Reala se jednostavno "plase" Barcelone.Bice tesko do kraja sezone i nadam se da ce Real uzeti titulu-nadam se da ce imati vise od tri boda prednosti do slijedeceg El Classica.
Mislim na igrace koji imaju iskustva igranja sa Barcelonom,igrace koji imaju iskustva pobjedjivanja u utakmicama protiv Barcelone.Okosnicu Reala cine igraci koji nemaju jos ni 25 godina,izuzev par njih.Zato je Carvalho veoma,veoma bitan u utakmicama protiv Barce.Ma sta kazes??? Casillas 30, Ramos 25, Pepe 28, Carvalho 33, Xabi 30, Diara 26, Ronaldo 26, Benzema 24, Albiol 26, Marcelo 24, Kaka 29, Albiol 28, Altintop 29... Gledaj godine, nastupe, promjenjene klubove, nastupe u reprezentaciji, sta hoces... Ja stvarno ne znam sta je za tebe iskustvo...
Bolji je neshvatljiv pojam za tebe.Scof1eld je napisao/la:tabela se moze uzeti u obzir samo na kraju sezone... prije 7 dana igrali medjusobno i ti ces sad pricati ko je boljiviva_il_chelik je napisao/la:Tabela govori ko je bolji![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.