FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Trenutno je nosi Guardiola

pa jest, jest hladno je i bice tako do el classica, a onda opet petarde, zagrijavaanje i tako to...Kako te ba nije stid da se javljas na ovoj temi? Haloooooooooo...cetvrtu godinu kako je guardiola na klupi izvukli ste jedan remi u madridu sto se tice prvenstvenih utakmica...I ti dodjes da nekoga provociras...HZ_ilidzaa je napisao/la:Trenutno je nosi Guardiola![]()
Mi nikada odustati necemo...
Jel istina da jedan od "EuroSport" kanala prenosi utakmicu sa Santosom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bilo najavljeno na eurosport 2, al' ovo skijanje nikad zavrsit'Elegant je napisao/la:Jel istina da jedan od "EuroSport" kanala prenosi utakmicu sa Santosom ?
edit: ipak na 2
ser del barça es el millor que hi ha !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Valdes-Pique-Puyol-Alves-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Thiago-Cesc-Messi
Pep izveo najjaci sastav, ocekujemo pobjedu sa par golova razlike...
sretno momcima, idemo po novi trofej..
Pep izveo najjaci sastav, ocekujemo pobjedu sa par golova razlike...
sretno momcima, idemo po novi trofej..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dominacija Barce,igral Neymar ? 
joj kako ce na ovim dresovima lijepo da stoji grb prvaka svijeta
joj kako ce na ovim dresovima lijepo da stoji grb prvaka svijeta
Barca sa pola snage nakon prvih 45 minuta rjesila pitanje pobjednika. A sto se Pele-a i njegove tvrdnje tice da je Neymar najbolji na svijetu...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
kakav su treci gol zabili...kakva lopta Alvesa za Messi-a
Znaci,DOMINACIJA!
Znaci,DOMINACIJA!
Koliko je puta ovaj komentator uzviknuo jao jao kada barca napada 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma kakav Neymar, navikan ko i Ronaldo..moze davat golove nekim lijevim ekipama i iz penala a ovako protiv jacih ekipa ne moze mrdnut..i onaj Ganso ce bit ko Diego, masno ce bit placen nizasta..ko sve danas vrijedi 20 i kusur miliona..strasno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joj sto ne mogu pojedinih navijaca kad pominju gansa, neymara, ovog onog kao pojacanja... Za mene prosjecni igraci i veoma precjenjeni...Realna cijena im je 10-15mil...
Mi nikada odustati necemo...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
uzivam,
lijepo se igra, prelijepo...
Barca standardno dominantna, bez puno problema moze doci u sansu...tehnicki lijep fudbal, takodjer takticki odlicno Barca odradila...
kao najboljeg bi istakao Abidala i Alvesa, kako igraju ova dvojica danas, svaka cast...
nesto losiji odostalih je Thiago, izgubljen je na terenu, ne znam zbog cega, dosta je lopti izgubio danas...al dobro, jedna mozda i manje bitna utakmica, moze se halaliti...
a Neymar je prica za sebe, jedno veliko smece od igraca, pa taj covjek bi prije izbio loptu u aut nego dodo svom igracu, radije cu se zabiti u Puyola i Piquea nego dodati...ja samo molim Boga da Pep ne poludi i ne dovede ga, eto ga Realu nek njima igra....smece veliko..
i jos da se komentatora dotaknem, danas pravo seru...nekad znaju biti simpaticni, al danas su katastrofa..
lijepo se igra, prelijepo...
Barca standardno dominantna, bez puno problema moze doci u sansu...tehnicki lijep fudbal, takodjer takticki odlicno Barca odradila...
kao najboljeg bi istakao Abidala i Alvesa, kako igraju ova dvojica danas, svaka cast...
nesto losiji odostalih je Thiago, izgubljen je na terenu, ne znam zbog cega, dosta je lopti izgubio danas...al dobro, jedna mozda i manje bitna utakmica, moze se halaliti...
a Neymar je prica za sebe, jedno veliko smece od igraca, pa taj covjek bi prije izbio loptu u aut nego dodo svom igracu, radije cu se zabiti u Puyola i Piquea nego dodati...ja samo molim Boga da Pep ne poludi i ne dovede ga, eto ga Realu nek njima igra....smece veliko..
i jos da se komentatora dotaknem, danas pravo seru...nekad znaju biti simpaticni, al danas su katastrofa..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
1,55 koji poklon jbt
jos me bi strah odigrat hedikep :O
A sto se tice Neymara, da je Maradona licno s druge strane ne bi se vidio jer loptu su imali sveukupno 4 minute u svom posjedu.
A sto se tice Neymara, da je Maradona licno s druge strane ne bi se vidio jer loptu su imali sveukupno 4 minute u svom posjedu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
od toga Neymar je izgubio tri puta...Raul_64 je napisao/la:1,55 koji poklon jbt
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To je historija ,a ako budemo pricali o historiji najeb'o si10.Skoro je napisao/la:pa jest, jest hladno je i bice tako do el classica, a onda opet petarde, zagrijavaanje i tako to...Kako te ba nije stid da se javljas na ovoj temi? Haloooooooooo...cetvrtu godinu kako je guardiola na klupi izvukli ste jedan remi u madridu sto se tice prvenstvenih utakmica...I ti dodjes da nekoga provociras...HZ_ilidzaa je napisao/la:Trenutno je nosi Guardiola![]()
Sramotno za Santos. Priznajem da sam im davao 40% šansi u ovoj utakmici, ali eto sve se riješilo nakon samo 45 minuta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
to ti ozbiljno za Neymara??? jer,ako ćemo suditi samo po utakmici protiv Barce,C.Ronaldo je igrač u rangu Mehmeda Alispahića,ako ne i gori...10.Skoro je napisao/la:Joj sto ne mogu pojedinih navijaca kad pominju gansa, neymara, ovog onog kao pojacanja... Za mene prosjecni igraci i veoma precjenjeni...Realna cijena im je 10-15mil...
Neymar je igrač koji će za kratko vrijeme biti najbolji na svijetu. Ko god ga je gledao, primijetio je da dečko ima nevjerovatnu snagu, brzinu i tehniku, da jednako igra s obje noge, napada isto i s lijeve i s desne strane. Ima skoro sve što treba da nogometaš bude savršen.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ajde mesi baci petardu začepi gubicu Peleu
santos smjesan
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.