Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Ćiro Blažević
Joj kako mi se smrkne pred očima kad vidim postove tipa pa i ja bi s tom selekcijom bio treči. Pa što nisi bio? Koju ti to ekipu vodiš? Kojoj repki si selektor? De ba ljudi.
Postavte se u pozicju da vodite repku Trinidad i Tobaga u jednoj prijateljskoj tekmi a BiH vamo igra odlučujuču tekmu u baražu za SP, bil imo otvorenu liniju sa Sarajevom, bil jedva čeko da saznaš rezulat te tekme? Jedan poraz i Ćiro ****, Ćiro kreten ovo ono treče, što niko nije reko da je glupa da ga treba smjenit poslje dvoboja sa Belgijom? Tad ste ga svi dizali u nebo, dizat če te ga i oktobra kad nas dovede do 2. mjesta i baraža!
Postavte se u pozicju da vodite repku Trinidad i Tobaga u jednoj prijateljskoj tekmi a BiH vamo igra odlučujuču tekmu u baražu za SP, bil imo otvorenu liniju sa Sarajevom, bil jedva čeko da saznaš rezulat te tekme? Jedan poraz i Ćiro ****, Ćiro kreten ovo ono treče, što niko nije reko da je glupa da ga treba smjenit poslje dvoboja sa Belgijom? Tad ste ga svi dizali u nebo, dizat če te ga i oktobra kad nas dovede do 2. mjesta i baraža!
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
i mene nerviraju komentari tipa da je baraz vec osiguran, sta vam je ba, spustite se na zemlju, ima jos da se igraedoode je napisao/la:Joj kako mi se smrkne pred očima kad vidim postove tipa pa i ja bi s tom selekcijom bio treči. Pa što nisi bio? Koju ti to ekipu vodiš? Kojoj repki si selektor? De ba ljudi.
Naravno ima da se igra i nije još ništa završeno. Al volio bi vidit komentare ovih koji kažu da ga treba smjenit kad završe kvalifikacije i ako Bog da završimo na 2. mjestu, e tad me baš zanima ko če reč da nas je prodo i da ga treba smjenit
Do baraza mozemo doci na dosta nacina, prvo zavisimo od samih sebe, a onda mozemo zavisiti i od drugih utakmica u nasoj grupi, pa onda mozemo zavisiti i od drugih utakmica u drugim grupama, ima tih solucija mali milion, a sto je najvaznije je to da prvo zavisimo sami od sebe i nadam se da ce nas Ciro sa nasim igracima odvesti u baraz pa onda cemo vidjeti dalje
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Nije vrijedno živaca nekim ljudima objašnjavati neke stvari. Napisao sam istu stvar par stranica unazad i zauzvrat dobio uvrede. Vidjećemo sve te "selektore" poslije Armenije i Turske, a do tada ih treba pustiti neka izbacuju svoje frustracije. Poslije ih svakako neće biti ni na vidiku, kao što ih nije bilo ni prije Irana.edoode je napisao/la:Joj kako mi se smrkne pred očima kad vidim postove tipa pa i ja bi s tom selekcijom bio treči. Pa što nisi bio? Koju ti to ekipu vodiš? Kojoj repki si selektor? De ba ljudi.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Nadajmo se dobru.i naravno da nas samo rezultati zanimaju...Svaka cast svakome ali ak nema rezultata ne vidimo razglog sta ce nam ...Za sad je Ciro ipak dobar,nismo Brazil ...
potpisujem u potpunostirevan je napisao/la:Nije vrijedno živaca nekim ljudima objašnjavati neke stvari. Napisao sam istu stvar par stranica unazad i zauzvrat dobio uvrede. Vidjećemo sve te "selektore" poslije Armenije i Turske, a do tada ih treba pustiti neka izbacuju svoje frustracije. Poslije ih svakako neće biti ni na vidiku, kao što ih nije bilo ni prije Irana.edoode je napisao/la:Joj kako mi se smrkne pred očima kad vidim postove tipa pa i ja bi s tom selekcijom bio treči. Pa što nisi bio? Koju ti to ekipu vodiš? Kojoj repki si selektor? De ba ljudi.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
e drug moj evo i ja sam se vratio i da ti sad odgovorim na sva ova pitanje....johnnyHZ je napisao/la:imao je i onaj rahiticni Sliskovic ove sve igrace....pa sto nije ih zovnuo sto tadda nisu otisli na evropsko????
kako objasnjavaas cinjenicu da bas u vremenu kada je ciro prezeo repku ovii igraci ovako odigraju u evropskim ligama???
kako objasnjavas da odjednom miske obori rekor lige......a igra vec 5-6 godina u njemackoj????
kako to da se cijla evropa KRVI za nase igrace a priej godinu dana kada nam je igrac odlazio u rusiju bio je to uspjeh....
kako to da del boske odjednom samo u BIH vidi supaanika za 1 mjessto u grupi i da kaze kako smo im mi jedina prijetnja i da ih tjerao da pobjede sve do kraja
kako to da prije godinu i po nas belgija RAZMONTIRA SA 4-1 I da ih na bp bobijemo jedva sa 1-0 U 85-OJ minuti a sada im uvalimo 6 komada......u dvije tekme i dva puta ih ono bas laagano dobijemo......
kako to da smo najefikasnija ekipa kvalifikacija???
kako to da trecima u grupi bjezimo 4 boda sa extra rasporedom???
kako to da e odjednom cijeli svijet zainteresovan za nas....???
evo zvao je begovica.....zvao je i onoga kloca iz borusije dortmund pa nije htio...sta treba da se neko naguzuje igracima da igraju za BIH....moze on biti hrvat....moze on biti **** ....ali brate on je TRENER nase reprezentacije..ima najbolje rezultate i najbolju igru koju smo ikad imali do sada.....
ono za rijeku sto si napisao ti nepije vode....
ONO JE BILA CISTA TAKTICKA VARKA.....pazi izgubi od PROSJECNOG HRVATSKOG PRVOLIGASA....BELGIJANCI SE OPUSTE JER KONTAJU DA SMO amateri A ONDA IM ciro i repka odrze lekciju fudbala.........
I TEBI JE OVO SVE PUSTA SRECA??????SPLET OKOLNOSTI???????SVE JE DO IGRACA?????(samo neznam kako to da ekipe sa razlicitim trenerom a istim igracima igraju razlicito?odnosno bolje ili slabijE)???????
ZNAM DA CES SAD NA OVO ODGOVORITI TAKO STO NECES ODGOVORITI NI NA JEDNO PITANJE OVO ILI CES BEZ ARGUMENAATA GOVORITI KAKO NEMAMO IGRA!!!!!!!!!!!! 17 GOLOVA....a nemamo igre
1.cinjenica jeste da odkad je ciro preuzeo reprezntaciju nasi igraci haraju po njemackoj...al kakve veze tu ima ciro...prvo moras se sjetiti sta je Miske radio u Nimbergu, pa Dzeko je kupljen za 5 milki od Teplica, nije on mogo doci samo zbog toga sto je ciro bio selektor, odnosno on je ranije doso, al nije mogo igrati samo i iskljucivo zbog cire...Sejo je haro u cvajti, Vedo napravio iskorak i evo ga sad...Bajramovic je jedno vrijeme bio najplaceniji igrac Salkea...dok ciro nije bio selektor...Hasan standardan u Juvetu i prije cire, a aBd i p'oslije njega...Keno Hasagic uvijek extra branio...bio je bolji dok ciro nije bio selektor, al nije to do cire, vec mali pad forme utzrokovan vjerovatno povreedama...evo ti odgovor na prvo pitanje...
2.Miske je rekord bundeslige ua asistencijama oborio tek onda kad je njegaova igra bila na najvisem nivou...odnosno kad su se poslozile sve kockice, imo je dobrou ekipu, dobrog zadnjeg veznog Dzeku u napadau koji je pogadjo sve na njegova dodavanja i tako Misketu povecavo broj asistencija...
3.to da cijela evropa trazi nase igrace je vrlo lahko objasniti...nasi igrac igraju u svojim klubovima dobro i normalno je da seveci timoza njih interesuju...
4.a jesi ti kad cuo za izjave trenera...domacin cist favorit, gosti vec znaju da bez petarde idu kuci i trener domace ekipe kaze: protivnicka ekipa nije bas tako losa, oni imaju nekoliko dobrih igraca, i ako se dobro priprem,e mogli bi nam zadavati muke, al ja vjerujem u svoju ekipu i nadam se pobjedi....i tako napucavas izjave prema jacini protivnika...e to ti je to...
5.kako to da onakva Barcelona na pocetku prosle sezone izgubi od jadne Numancie, a onda u drugoj polusezoni ih razmontira, podere ih po savovima...aaa...kako to...
6.najefikasnija ekipa smo iz tog razloga sto imamo raspolozene igrace koji cesto zabijaju i protivnici nam to cesto dopustaju, pa tako mi to masimalno koristimo...
7.pa fino brate dobijali neke utakmicce i kad se sve sabere isalo rtako...a sad drugo je pitanje koga samo dobili, kako smo mi igrali, kako je igrala protivnicaka ekipa i sve te ostale stvari...
8.vidim cijeli svjet je zainteresovan za nas, igramo sa Rijekom, Omanom, Igranom...e poserem ti se ja na ovaj svijet...vise volim kad nisu zainteresovani za nas...
9.jarane Marcelo Lippi ode da pogleda Rooneya, Gerrarda, Ferdinanda, Terya, Lamparda i ostale zvijeri engleske repke, a cirto ne moze da ode da pogleda Dzeku, Ibisevica i ostale, a kamoli da ode tamo u tursku npr, pa da pogleda Hasagica, Nadarevica i ostale irace po evropi i svijetu...a sto se tice Subotica i Sase Papca...Sasa je pametan momak, vidio koliko je sati i skonto da je bolje ovako nego se zajebavati sa ovim sranje...a Subotic jos nezna kako je on dobar poptez napravio...nije jos svjestan...kooiko je sebi samo zivot olakso...a i ciro mu je na noge doso pa je razgovaro pa nije ni bilo potrebe razmisljati (ironicno)...
a sto se Begovica tice on je sebi sad totalno zagorco zivot...mogo je ko car da igra za Kanadu, bio bi im bog,sve bi im bio, a sad ce se peglati sa cirom i ovim iz saveza...e moj Begovicu, moj konju...
e jesi zadovoljan sa odgovorima...pozdrav za sve...
EDIT: uh vidi kad je johny postavljo ova pitanje...al haj nema veze kad sam se toliko namucio nek stoji...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
@Zeljo do bagro-haj se ti vrati i jope u zimski to jest ljetni san.
Opet si poceo tusiti narodne mase.A m tek prodihali.
Opet si poceo tusiti narodne mase.A m tek prodihali.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Željo činjenica je da smo mi u ovu grupu upali ko četvrti ako se dobro sjećam i to je bila naša realnost.
Znači imaš 3 jače od sebe.
Trenutno smo drugi i to komotno drugi na tabeli čak i sa pravom na jedan kiks što nije mala stvar , a imaš dvije repke realno slabije od sebe još da igraš.
Svi , ali baš svi smo osuli po Ćiri kad je forsirao Džeku a Ibišević tada trpao ko lud protivničke mreže i sjedi na klupi.
Ćiro je budala stara željna pažnje, ali čovjek ipak čini se zna nešto bolje od nas ovdje koji samo tipkamo povazdan
Trenutno smo drugi i to komotno drugi na tabeli čak i sa pravom na jedan kiks što nije mala stvar , a imaš dvije repke realno slabije od sebe još da igraš.
Svi , ali baš svi smo osuli po Ćiri kad je forsirao Džeku a Ibišević tada trpao ko lud protivničke mreže i sjedi na klupi.
Ćiro je budala stara željna pažnje, ali čovjek ipak čini se zna nešto bolje od nas ovdje koji samo tipkamo povazdan
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Eno citam Soldu i sad tip prica o svemu.
na pitanje sta misli o Ciri.
tip isprica anegdotu kad se Hrvatska borila za trece mijesto.
Kaze nakon poraza od francuske nikome nije bilo ni do cega.Svi ko popisani i uopste im nije bilo do te tekme protiv Holandije.Krenuo bus da prodze spalir novinara i raje na stadion ali ni makac.kaze sofer moramo nazad.
Ciro ko Ciro ustade sta nazad moja ekipa ide samo naprijed.Soldo rece kako ovaj to prozbori ljudi se probudise iz behuta svi napolje izadzose i pijeske pravac na stadion kroz onu guzvu.
Zna se kako je tada Holandija prosla od kockastih.
Svi nasi igraci u repci ga postuju i vole.Prema tome ako covijek napravi atmosferu kao nikad do sada.
Onda pustite vise da to odradi do kraja.
A ne rasprdzavati cijelo vrijeme.
Ovo me podsijeca na velezovce,zeljince i ostale.koji iz kola u kolo predvidzaju da ce Sarajeva razvaliti ostali kluboviu Evropskim kupovima a ovi igraju li igraju.
Uvijek je bilo psi laju a karavani prolaze
na pitanje sta misli o Ciri.
tip isprica anegdotu kad se Hrvatska borila za trece mijesto.
Kaze nakon poraza od francuske nikome nije bilo ni do cega.Svi ko popisani i uopste im nije bilo do te tekme protiv Holandije.Krenuo bus da prodze spalir novinara i raje na stadion ali ni makac.kaze sofer moramo nazad.
Ciro ko Ciro ustade sta nazad moja ekipa ide samo naprijed.Soldo rece kako ovaj to prozbori ljudi se probudise iz behuta svi napolje izadzose i pijeske pravac na stadion kroz onu guzvu.
Zna se kako je tada Holandija prosla od kockastih.
Svi nasi igraci u repci ga postuju i vole.Prema tome ako covijek napravi atmosferu kao nikad do sada.
Onda pustite vise da to odradi do kraja.
A ne rasprdzavati cijelo vrijeme.
Ovo me podsijeca na velezovce,zeljince i ostale.koji iz kola u kolo predvidzaju da ce Sarajeva razvaliti ostali kluboviu Evropskim kupovima a ovi igraju li igraju.
Uvijek je bilo psi laju a karavani prolaze

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 avg 2009, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
e upravo to hocu dakazem...covjek je vise pao u zaborav, poceli ga ljudi zaboravljat i onda dodje na pozicuju selektora nase reprezntacije i eto ga, ponovo je on faca...am333 je napisao/la:Željo činjenica je da smo mi u ovu grupu upali ko četvrti ako se dobro sjećam i to je bila naša realnost.
citavo vrijeme govorim da on nije ovdje kako se predstavlja da pomogne reprezntaciju vec da pomogne sebi i da se digne iz zaborava...uzme jos koju paru tu i Bog te veslio, a za nasu reprezntaciju njega nije ni previse briga...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ćiro ima jaču kolekciju satova nego godišnji budžet našeg saveza.Čovjek prijavljen u švicarskoj ima para ko blata i ne vjerujem niti da prodaje igrače niti da je ovdje iz takve vrste interesa. A ja ne vidim ništa loše u tome da hoće čovjek još jedan podvig prije smrti. To ti samo govori o njegovom karakteru i da je stvarno lik koji se ne predaje do kraja a ti opet možda to drugačije vidiš.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma **** se njemu za Bosnu i za sve ostalo...pa evto i kad je trebo ono da postane selekttor, nije htio pa ga je Bandic nagovaro i tek onda pristo...am333 je napisao/la:Ćiro ima jaču kolekciju satova nego godišnji budžet našeg saveza.Čovjek prijavljen u švicarskoj ima para ko blata i ne vjerujem niti da prodaje igrače niti da je ovdje iz takve vrste interesa. A ja ne vidim ništa loše u tome da hoće čovjek još jedan podvig prije smrti. To ti samo govori o njegovom karakteru i da je stvarno lik koji se ne predaje do kraja a ti opet možda to drugačije vidiš.
**** se njemu i za Bosnu, i za reprezntaciju i za svaze i sve ostalo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ok ebe se njemu za ovo ili za ono.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma **** se njemu za Bosnu i za sve ostalo...pa evto i kad je trebo ono da postane selekttor, nije htio pa ga je Bandic nagovaro i tek onda pristo...am333 je napisao/la:Ćiro ima jaču kolekciju satova nego godišnji budžet našeg saveza.Čovjek prijavljen u švicarskoj ima para ko blata i ne vjerujem niti da prodaje igrače niti da je ovdje iz takve vrste interesa. A ja ne vidim ništa loše u tome da hoće čovjek još jedan podvig prije smrti. To ti samo govori o njegovom karakteru i da je stvarno lik koji se ne predaje do kraja a ti opet možda to drugačije vidiš.
Jeli imamo rezultat imamo.
Da li imamo sansu za baraz-imamo.
Mi smo u grupu usli kao cetvrti a Estonija koja neki dan tesko izgubi od Brazila i cak armenija rece prije kvalifikacija da ce se sa nama boriti za to cetvrto mijesto.I sta bi.
Da to slucajno onog Holandzanina ne boli dusa za staljinom i Rusijom pa eto ko biva trenira njih.
ili Ota rehagela cistokrvni grk jelde.
dok su uspijesi tu treba zacepiti gubicu-kad ih ne bude onda rasprdzavaj do mile volje i pisaj se po Ciri.
Do tada tisu misu i u zdravlju i veselju navijaj za zmajeve iliti ljiljane kako hoces.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a jesi mu reko, svaka ti dalaharishp je napisao/la:Ok ebe se njemu za ovo ili za ono.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma **** se njemu za Bosnu i za sve ostalo...pa evto i kad je trebo ono da postane selekttor, nije htio pa ga je Bandic nagovaro i tek onda pristo...am333 je napisao/la:Ćiro ima jaču kolekciju satova nego godišnji budžet našeg saveza.Čovjek prijavljen u švicarskoj ima para ko blata i ne vjerujem niti da prodaje igrače niti da je ovdje iz takve vrste interesa. A ja ne vidim ništa loše u tome da hoće čovjek još jedan podvig prije smrti. To ti samo govori o njegovom karakteru i da je stvarno lik koji se ne predaje do kraja a ti opet možda to drugačije vidiš.
Mi smo u grupu usli kao cetvrti a Estonija koja neki dan tesko izgubi od Brazila i cak armenija rece prije kvalifikacija da ce se sa nama boriti za to cetvrto mijesto.I sta bi.
Da to slucajno onog Holandzanina ne boli dusa za staljinom i Rusijom pa eto ko biva trenira njih.
dok su uspijesi tu treba zacepiti gubicu-kad ih ne bude onda rasprdzavaj do mile volje i pisaj se po Ciri.
Do tada tisu misu i u zdravlju i veselju navijaj za zmajeve iliti ljiljane kako hoces.

4-IN-A-ROW
- storm_raider
- Kontakt:
Jeste jeste mi smo Belgiju pobjedili jer su nas ljudi pustili namjerno da napravimo 5 -6 prilika pred golom.
Sta ces ljudi solidarni.
Pustite se corava posla. Ne znam da smo ikada bili u povoljnijoj situaciji u kvalifikacijama ali opet to nasem napacenom narodu ne odgovara. Vjerovatno i da osvojimo svjetsko prvenstvo, glatkom pobjedom protiv Argentine, sa reprezentacijom sastavljenom od igraca iz Premijer lige (
), nasla bi se neka budala kojoj to ne bi valjalo: "Pa hejjj Messi ima dvije lijeve, kakav je ono fudbaler!":
Sta ces ljudi solidarni.
Pustite se corava posla. Ne znam da smo ikada bili u povoljnijoj situaciji u kvalifikacijama ali opet to nasem napacenom narodu ne odgovara. Vjerovatno i da osvojimo svjetsko prvenstvo, glatkom pobjedom protiv Argentine, sa reprezentacijom sastavljenom od igraca iz Premijer lige (

Sport je lijek za tijelo i duh.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
OK, OK al Hidink kaze ja zelim veceras biti najveci neprijatelj svoje zemlje, a ovaj sta cu ja ako mi dodje moja hrvatska...jos im treba i pustiti...daj ba stati je..a na kraju ni jedan od ove dvojice koje si nabrojo nije nista ranije govorio negativno protiv zemlje koju vod, za razliku od cire, koji i dok vodi jednu reprezntaciju govori o njoj negativno, pa gdje to ima u pm....harishp je napisao/la:Ok ebe se njemu za ovo ili za ono.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma **** se njemu za Bosnu i za sve ostalo...pa evto i kad je trebo ono da postane selekttor, nije htio pa ga je Bandic nagovaro i tek onda pristo...am333 je napisao/la:Ćiro ima jaču kolekciju satova nego godišnji budžet našeg saveza.Čovjek prijavljen u švicarskoj ima para ko blata i ne vjerujem niti da prodaje igrače niti da je ovdje iz takve vrste interesa. A ja ne vidim ništa loše u tome da hoće čovjek još jedan podvig prije smrti. To ti samo govori o njegovom karakteru i da je stvarno lik koji se ne predaje do kraja a ti opet možda to drugačije vidiš.
a drug moj nabavicemo ti cvike pa da pogledas ponovo utakmicu Belgija-Bosna...igra belgije je bila jednaka igri Leotara kad dodje na grbavicu i haj ti njih ne razvali...jedini problem sto se tice defanzive smo imali u Fellainiu, jer su na njega isle sve lopte, njega Pandza stavio u dzep i bio rjesen problem...a njihova odbrana je ispadala i kad je mogla i kad nije...storm_raider je napisao/la:Jeste jeste mi smo Belgiju pobjedili jer su nas ljudi pustili namjerno da napravimo 5 -6 prilika pred golom.
Sta ces ljudi solidarni.
Pustite se corava posla. Ne znam da smo ikada bili u povoljnijoj situaciji u kvalifikacijama ali opet to nasem napacenom narodu ne odgovara. Vjerovatno i da osvojimo svjetsko prvenstvo, glatkom pobjedom protiv Argentine, sa reprezentacijom sastavljenom od igraca iz Premijer lige (![]()
), nasla bi se neka budala kojoj to ne bi valjalo: "Pa hejjj Messi ima dvije lijeve, kakav je ono fudbaler!":
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Evo sve sam ovo pomno proćitao i moram priznati da je zeljo u pravu! Ćiro je obićni plačenik, koji bi za lovu prodao i rodjenu mater.
Ja tebe covijece uopste ne kontam.
Sta bi ti sad da se ucini da smijenis Ciru jer je to sto ti govoris u po ovog ciklusa.
Da li ti uopste znas sta bi to znacilo za Brazil,argentinu a kamoli za nasu repku i igrace.
Novi sustav,razdor u repci i sad kad smo na pragu prdnuli bi u sisu zbog tvog hira ili hira nekog drugog.
Pa taj tvoj na slici je izjavio da dok je zdrave pameti nece BIH repku voditi.
kao i ostali imalo normalniji.
Kodro ni dan danas a nije ni prije nijedan jedini klub samostalno vodio.
Ko je imalo sposoban za vodzenje repke nece da vodi tu repku a neko da se uci i pravi prve korake u repci kao selektor ne hvala imali smo i Baku.pa znamo sta ucini od onakve generacije.
Sta bi ti sad da se ucini da smijenis Ciru jer je to sto ti govoris u po ovog ciklusa.
Da li ti uopste znas sta bi to znacilo za Brazil,argentinu a kamoli za nasu repku i igrace.
Novi sustav,razdor u repci i sad kad smo na pragu prdnuli bi u sisu zbog tvog hira ili hira nekog drugog.
Pa taj tvoj na slici je izjavio da dok je zdrave pameti nece BIH repku voditi.
kao i ostali imalo normalniji.
Kodro ni dan danas a nije ni prije nijedan jedini klub samostalno vodio.
Ko je imalo sposoban za vodzenje repke nece da vodi tu repku a neko da se uci i pravi prve korake u repci kao selektor ne hvala imali smo i Baku.pa znamo sta ucini od onakve generacije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.